Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fragmente de Noi
Autor : hmmmh - 2024-09-20
Citita de 5156 ori - Nota 5.97 (37 voturi)
Într-un oraș de provincie mic și adormit, unde toate zilele păreau să semene între ele, Andrei, un adolescent de 17 ani, traversa străzile prăfuite cu gândurile undeva departe. Era un băiat retras, poate prea tăcut pentru vârsta lui, mereu cu o carte sub braț și căștile în urechi, căutând o cale de a evada din rutina apăsătoare a orașului. Prietenii lui îl tachinau mereu, dar el nu le dădea atenție. Lumea lui era una de introspecție și visare.

Într-o zi călduroasă de vară, în timp ce aștepta autobuzul spre casă, a observat o femeie care citea pe o bancă din stație. Avea în jur de 35 de ani, poate mai mult. Părul ei castaniu îi cădea lejer pe umeri, iar ochelarii subțiri îi dădeau un aer intelectual. Ceea ce îl atrase însă nu era aspectul ei, ci expresia feței: o amestecătură de tristețe și calm, ca și cum ar fi fost prinsă într-un gând care o apăsa.

Andrei nu era obișnuit să ia inițiativa când venea vorba de oameni. Dar, fără să își dea seama cum, se trezi apropiindu-se de ea.

— Ce citești? o întrebă el, cu o voce nesigură, aproape tremurând.

Femeia ridică ochii din carte și îl privi cu o ușoară surpriză. După o clipă de tăcere, îi arătă coperta: „Luni de fiere” de Pascal Bruckner. O alegere destul de grea pentru cineva care nu avea decât 17 ani, gândi ea, zâmbind vag.

— L-ai citit? întrebă ea, mai mult din politețe decât din curiozitate.

— Da, e... complicat. Dar fascinant, răspunse Andrei, ușor stângaci. Se așeză pe bancă lângă ea, simțindu-și inima bătând cu putere.

O conversație care părea să fie fără mare importanță a fost doar începutul. Pe măsură ce zilele treceau, Andrei și Irina — așa o chema — se întâlneau din ce în ce mai des, mai întâi întâmplător, apoi din ce în ce mai planificat. Discutau despre cărți, despre filme, despre viață. Irina era divorțată, trăind într-o stare de resemnare amestecată cu libertatea pe care o obținuse în urma unui mariaj eșuat.

Andrei era fascinat de maturitatea și vulnerabilitatea ei. Ea îl făcea să se simtă văzut, ascultat, important. Pentru prima dată, cineva îl trata nu ca pe un copil, ci ca pe un egal. Pe de altă parte, Irina simțea că în Andrei găsise o puritate pe care nu o mai întâlnise demult – o sinceritate nealterată de cinismul vieții de adult.

Relația lor începu să capete o profunzime pe care niciunul dintre ei nu o anticipase. Simplitatea și prospețimea tinereții lui Andrei se contopeau cu experiența și melancolia Irinei. Era o legătură născută nu dintr-o atracție fizică imediată, ci dintr-o înțelegere subtilă, din nevoia fiecăruia de a umple un gol.

Însă cu fiecare întâlnire, cu fiecare discuție tăinuită în cafenele ascunse de privirile celorlalți, amândoi începuseră să simtă povara acestei relații. Irina știa că o astfel de legătură nu putea dura, că întreaga societate ar jud...



    Login