Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Neverosimil...
Autor : Ilvalaccho - 2024-05-24
Citita de 8352 ori - Nota 0.65 (407 voturi)

Eu cred ca aveam 4 ani, ea probabil 19-20. Era educatoarea mea si eram îndrăgostit nebunește de ea. Tanti Pupa cum o alintam (o chema Pusa), era fiica unor vecini si nu voia sa mai depindă de părinți. Am reîntâlnit-o după 16-17 ani in conditii ciudate. Daca la început (când eu aveam numai 4 ani) îmi facea impresia unei femei înalte si foarte solide, acum, după atâția ani am realizat ca nu era chiar așa. Rămăsese aceasi bruneta draguta, aceeași ochi albaștri, un oval al fetei foarte plăcut si cam atat. Când am reintalnit-o, venise in vizita la bunica să-i ceara o reteta pentru o prăjitură. Nu m-a recunoscut imediat…bine ca eram si foarte schimbat…ajunsesem cu mult mai înalt decât ea, lat in spete datorită antrenamentelor sustinute, cu brațe muschiuloase si foarte puternice. Am intrat in sufragerie unde bunica conversa cu ea si m-am oprit brusc. Era , si nu era ea. Din adolescenta care fusese se transformase într-o femeie matură, de o frumusețe răvășitoare. Când am intrat s-a ridicat in picioare, m-a privit de la lungime baratelor intinse si s-a ridicat putin ca sa mă sărute pe obraz. Am simțit un miros subtil de scorțișoară si iasomie…am privit-o surprins.
…Aș fi putut sa trec pe lângă tine fără sa te recunosc. Ești total schimbat…ditamai bărbatul, si frumos ca maică-ta!
…Eu v-aș fi recunoscut imediat…frumusețea nu se uita!Dar unde ați dispărut toți anii aceștia?
…Vai ce galant! Zâmbea si părea mai tânără cu 10 ani. Era la fel de frumoasă ca atunci cand eram eu copil, insa o alt fel de frumusețe. Am plecat la Cluj, m-am căsătorit acolo si tot acolo am divorțat, iar de curând m-am întors. Bunica mă mânca din priviri…era tare mândra de mine! Am condus-o pana la portiță iar la plecare am avut inspirația sa ii cer numărul de telefon. I l-am dat pe al meu si va spun sincer ca m-am gândit la ea toată săptămâna. Eram student la IT si împreună cu Răducu faceam ce mai buna echipa din Universitate. Pana sa vina vara mă mai încrucișam cu tanti Pupa, ea trecea in limuzina ei, de un lux total, iar eu cu bicicleta, si de câteva ori a deschis geamul salutându-mă vesel. La începutul lui mai Raducu mi-a spus ca daca vrem putem sa facem practica plătita toată vara la o firma internațională nou “înfiptă” in Capitala. Eram deja selecționati.
Erau trei. In mijlocul a doi bărbați, îmbrăcata într-un deux-pieces bej închis, cu o camasa asortată vertnil si cu manșete de aceeași culoare, tanti Pupa. Ne-a primit ,ne-a urat bun venit si ne-a expus scurt care era așteptarea companiei de la noi.
Seara târziu i-am dat telefon.
…Sper ca nu deranjez, e cam târziu. Știi tanti Pupa, am impresia ca știai de practica pe care aveam sa o facem la voi.
…In primul rând te rog sa îmi spui pe nume, “tanti” mă afce batarna si încă nu sunt…nu mă cheamă nici Pusa si nici Pupa. Poți să-mi zici Petronela. Si apoi îmi face plăcere sa vorbesc cu tine, mai ales seara târziu. O sa adorm repede si o sa dorm doar cu vise plăcute. Spune despre ce-i vorba si cum te pot ajuta.
…Știai ca o sa facem practica la voi!?
…Sigur ca știam. Cu doua zile înainte am fost informată de selecția pe care directorul departamanetului tehnic o făcuse. Este un pic cam tarziu insa mi-ar fi plăcut sa discutam fata in fata. Am simtit in tonul vocii ei o chemare care m-a făcut mai curajos…
…Când vrei Petronela, îți stau la dispoziție mereu , zi si noapte.
…Mai Mihaita, eu sunt prea bătrână pentru tine, nu te înfierbânta ca nu este bine.
…Totul depinde de tine…
…Nu ai tu nici o puștoaică, nici o fata care sa te motiveze? Ce crezi tu ca îți poate da o legatura cu o femeie ca mine? Doar ocazia sa te fălești pe la prieteni? Știi ceva, ne mai gândim amândoi! Noapte buna!
A doua zi, spre seara, dar nu foarte tarziu, am sunat-o din nou.
…Eram gata sa te sun eu! Azi am fost foarte ocupată si nu ne-am văzut la firma.
…Si mie mi-a fost dor! Răducu m-a intrebat daca nu mai știu de tine. A rămas foarte mirat când i-am spus ca nu te-am văzut de doua zile. Ai tai s-au culcat? Voiam sa vin sa stam de vorba insa nu vreau sa deranjez.
…Eu am tot etajul la dispozitie insa nu se cade. Prinții mei nu îmi controlează viața personală, sa știi ca poți sa vii oricând. Nu aș vrea ca mai târziu sa fii dezamagit. Si iarăși am rămas singur si gândindu-mă la ea. Petronela!!! Ce nume!!! Da dom’le dar femeia!?
Si la sfârșitul săptămânii , cum nu mă așteptăm si tocmai mă pregăteam să-l sun pe Răducu, suna telefonul…vineri seara…!!!
…Ce faci!?? Sper ca nu deranjez!
…Nu absolut de loc.
… Am niste sampanie la rece si daca nu ai alt ceva de făcut, te aștept la mine. Am reacționat un pic grabit si păream si nerăbdător…
…Nu, nu am n...



    Login