Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia si administratorul
Autor : discret75 - 2024-09-24
Citita de 8310 ori - Nota 4.42 (66 voturi)
Sotia si administratorul
Seara trista de octombrie, nici nu-ti vine sa iesi din casa. Lenevesc pe canapea impreunca cu Vio, sotia mea, incercand sa gasim ceva interesant la televizor.
-As bea un pahar de vin, din ala de la cumatru’, spune ea intinzandu-se ca o pisica.

Scot o sticla de la rece, torn in pahare vinul negru si gros ca smoala, nu stiu cum face asta vinul, dar zici ca bei nectar cu pulpa, nectar din ala de se duce jumate la cap jumate in pula. Adica jumatatii mele iubite la cap si mie in pula. Nu ca as avea nevoie neaparat, mai alesc cum sta cracita pe canapea imbracata in niste pantalonasi scurti lejeri, cu vedere la pizdulicea ei frumoasa.

Bem si ma plimb printre posturi, unu’ pescuieste, altul are ceva teorii despre extraterestri, ritualul de imperechere la zebre…raman cateva secunde, apoi “Rome” naiba stie ce episod sau sezon. Auzisem ca e cu sex si tavaleala, asa ca raman aici.
Nu dureaza mult ca incep astia sa se dezbrace si sa o puna de o orgie din aia sanatoasa, cum se facea odata.

-Frumos, face Vio si isi intinde piciorul pe mine si cu talpa ma freaca incetisor la pula deja intarita. Ma intind si ii dau putin pantalonasii la o parte sa vad minunea care deja are perlute de suc care stralucesc pe buze. E uda rau, doua degete imi intra imediat inauntru. O intreb daca i-ar place sa fie acolo si ea incepe sa se miste, sa imi ia mana si sa se masturbeze cu ea.
Ne dezbracam si se aseaza in genunchi, o simt cat e de excitata dupa cum ma suge, mai ales ca nu isi dezlipeste ochii de televizor. O face bine, are si fata aia nevinovata care o ajuta.

Ma intind pe spate, ea peste mine si o punem de un 69 de zile mari. Ling pasarica uda toata, beau sucul dulce ca unul ratacit in Sahara 3 zile si a dat in sfarsit de o oaza. Desfac fesele rotunde si ling si cealalta oaza, fac cerculete pe ea sa se destinda apoi bag limba inauntru, practic o fut in cur cu limba.

Cand toata lumea, si noi si cei din Roma gemeam aproape de final, suna soneria…
-Nici nu photi sa the mai phuti in blocu’ asta, zic suparat cu limba lipicioasa inca in curu’ ei.
Ma sterg la gura, iau un halat pe mine si deschid pus pe scandal.

-Apometrul, zice zambind administratorul, o farama de mos simpatic aproape de 60 de ani.
-Ce apometru, intreb nauc cu gandul inca la curul nevestii.
-Pai cat arata, am vorbit azi cu sotia ca trec in seara asta.

Ii fac loc sa intre, trece pe langa living si o saluta pe Vio. Avea deja o camasa de-a mea pe umeri si zambind raspunde la salut acoperindu-si mult mai incet decat trebuia un san si vederea la pasarica. Un gand bun si pervers imi vine cand vad pofta din ochii lui si simt in halat cum isi face usor efectul vinul.
-V-am deranjat de la treaba, spune administratorul. Aveti si vin rosu vad, puterea ursului ce sa mai…
- De acuma…. Poate vrei un pahar? Si ii torn unul plin fara sa astept raspunsul.

Stam de vorba, mai de una mai de alta, mai de cele bune din bloc si pare din ce in ce mai simpatic mosul. Vio tot se fataie prin camera, tot in camasa mea in timp ce el nu o scapa din ochi.
-Mai stai si cu noi,vecina poate bei un paharel..
-Pai unde, intre voi? intreaba nevinovata.
-Poti sa stai si in bratele mele,zambeste el. Nici nu apuca sa termine vorba bine ca hop, se si aseaza pe picioarele lui, ii pune o mana dupa gat si bea o gura din pahar.

Vad ce bine ii sta asa si simt cum isi face iar efectul vinul, dureros de tare. Ma ridic si spun ca ma duc la baie. Plec, dar las usa deschisa si o aud pe Vio cum rade si pe el cum mormaie ceva. O sot afara si incep sa o frec cu gandul la ei. Ma intorc in doua minute si ii vad asezati la fel, doar camasa e desfacuta cu doi nasturi in plus , un san e afara si degetele mosului par ude. Rad si intreb daca trebuia sa mai stau putin. Vad ca mosul ofteaza intristat si ii spun sa continue ca si cum nu as fi de fata.

Nu sta mult pe ganduri si incepe sa ii frece sanii si sa ii sarute. Vio il tine de cap si ofteaza in timp ce ma priveste excitata. O intinde pe canapea si ii desface picioarele, lipaind cu pofta sucul dulce.Simte ca e aproape si ii baga trei degete in pizdulice, apoi patru si incepe sa le miste inauntru. Ea geme si tremura din toate incheieturile. Ce stie mosu’, gandesc si imi scot pula excitat afara.
Dupa ce isi trage sufletul putin, se lasa in genunchi si incepe sa il suga. Nu e prea mare, dar e destul de groasa, o vad dupa cat de tare deschide gura nevasta-mea. Acum e randul lui sa o tina de cap si sa ma priveasca din cand in cand cum ma masturbez. Vad ca se opreste si ii spune ca nu mai tine mult, ca ar vrea sa sa o si futa.

Ascultatoare, se intinde peste mine si se ofera pulii lui groase. O sarut pe buze si o mangai pe sani in timp ce se o patrunde. Imi place cum geme si ofteaza de fiecare data cand mosul...



    Login