Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Catalin - O noapte de neuitat...
Autor : catalinp83 - 2024-07-22
Citita de 4125 ori - Nota 7.24 (88 voturi)
Continuarea primului capitol: "Catalin - initierea" Au urmat cateva luni foarte frumoase, in care Mihai m-a initiat in iubirea carnala intre doi barbati. Nu ma mai saturam de el si nici el de mine... Am inceput din ce in ce mai putin sa merg pe la parintii mei in weekend, ca sa petrecem cat mai mult timp impreuna, iar cand plecam, stateam mai tot timpul cu gandul la el. Uneori ajungeam acasa, aruncam hainele de pe noi, incepeam sa ne sarutam si faceam dragoste pana la epuizare. Eram complet indragostit de el.
Intr-o zi, Mihai m-a anuntat ca urma sa vina pe la el un bun prieten de-al lui si ca trebuia sa doarma cateva nopti cu noi.
- E un tip super! O sa vezi. E foarte de treaba si foarte simpatic.
A doua zi, cand m-am intors de la liceu, Mihai era deja acasa impreuna cu un tip de vreo 40 de ani, blond, bine facut, cu ochii albastri si cu o privire foarte blanda.
- Catalin, el este Dan, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei! Dan, el este Catalin, baiatul frumos si destept de care ti-am vorbit, a spus Mihai, dupa care m-a tras de mijloc spre el si m-a pupat apasat pe obraz.
Trebuie sa recunosc ca gestul m-a luat prin surprindere si mi-a dat impresia ca Mihai lasa de inteles ca eram mai mult decat un simplu coleg de camera... Am zambit jenat si am incercat sa trec peste moment, in speranta ca Dan sa nu fi inteles mai mult. Era minunat sa fiu cu Mihai, dar absolut nimeni nu stia de noi doi si ideea ma speria.
Dan era un tip plin de umor si glumele lui m-au facut sa uit repede de moment. Din discutii am inteles ca se cunosteau de mult timp, ca facusera facultatea impreuna si ca uneori petreceau vacantele intr-un grup mare de prieteni. Am stat de vorba, am mancat si am baut pana s-a facut seara.
La un moment dat, cand Dan a plecat sa faca un dus, Mihai a venit spre mine, m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute apasat.
- Hei! Ce faci? Opreste-te! Daca vine si ne gaseste?
- Relaxeaza-te Catalin! Ti-am spus ca e un tip foarte ok. E unul din prietenii mei cei mai apropiati. Am mare incredere in el.
- Pai si stie despre noi?
- I-am spus doar ca de cand stai cu mine, viata mea s-a schimbat complet! Ca e minunat sa am un coleg de apartament ca tine!
- Oh Doamne!
Ideea ca cineva stia de relatia noastra, ma speria ingrozitor, dar in acelasi timp simteam si un fel de usurare, pentru ca imi era greu sa ascund tot timpul si de fata cu toata lumea.
Cand a iesit de la dus, Dan avea doar un prosop in jurul taliei, lasand sa se vada aproape tot corpul lui. Nu era la fel de atletic ca Mihai, dar era oricum un tip solid. A fost parca primul moment in care am realizat ca eram toti trei aproape dezbracati. Era destul de cald in apartament si cum eu si Mihai eram obisnuiti sa stam dezbracati, nu aveam mai mult decat niste boxeri, avand in vedere ca aveam un musafir, iar acum Dan era doar in prosop in fata noastra.
Am continuat sa stam de vorba, eu si cu Mihai pe canapea, iar Dan in fata noastra pe un fotoliu. Se asezase cu picioarele usor desfacute si prosopul abia ii ascundea partile intime. Cu toate ca nici inainte nu ziceam mare lucru, acum devenisem chiar mut. Dan era un barbat bine, iar acum parca ma uitam cu alti ochi la el si din cauza asta eram foarte stanjenit. In acelasi timp, Mihai se lipise complet de mine, isi pusese o mana dupa gatul meu, iar cu cealalta ma mangaia usor pe genunchi. Nu era nimic deplasat, ba chiar era tare placut, doar ca nu mai facuse asta niciodata in fata unei alte persoane, iar eu eram foarte jenat de moment. Am gasit insa salvarea:
- Pe mine sa ma scuzati, dar eu ma duc sa ma culc, ca maine ma duc la scoala. Noapte buna!
Mihai ma apuca cu mana dreapta de ceafa, ma trase spre el si spre surprinderea mea, ma saruta apasat pe buze.
- Noapte buna, dragule! Noi mai ramanem sa depanam amintiri!
Cred ca eram rosu ca racul, dar am fugit repede in camera evitand pe cat posibil privirea lui Dan.
A doua zi, m-am intors de la scoala si dupa o zi cu sport si temperaturi ridicate, tot ce voiam era un dus. Dan si Mihai nu erau acasa, asa ca atunci cand am iesit din dus, am iesit cu castile pe urechi, ascultand muzica, complet dezbracat, fara sa-mi dau seama ca intre timp, Dan intrase si el in apartament si acum ma privea linistit de pe fotoliu.
Evident ca in momentul in care l-am vazut, mi-a stat inima in loc.
- Aaaa.... Salut! Aaaa .... ce faci? am spus eu balbaindu-ma si dupa cateva secunde bune dandu-mi seama ca eram complet gol.... Ah! Scuze! Nu stiam ca esti venit...
- Stai linistit! Eu imi cer scuze! N-am vrut sa te speri. Acum inteleg de ce spune Misu ca i s-a schimbat viata de cand stai tu cu el... Ai un corp superb!
- Multumesc! am raspuns probabil rosu pana in varful urechilor si strecurandu-ma in camera sa imi iau niste boxeri.
Am incercat sa stau cat mai mult ascuns, dar nu puteam sa-l las singur pe Dan, asa ca m-am intors in sufragerie.
- Catalin, nu ai de ce sa te rusinezi, Mihai mi-a povestit despre voi. Ma bucur pentru el si pentru tine... Bravo lui ca si-a gasit un baiat asa frumos.
Am continuat sa discutam despre scoala si alte subiecte, pana cand Mihai a ajuns acasa. Deja ma simteam mult mai ok. Parca o piatra mi se luase de pe inima.
- Buna iubitule! spuse Mihai sarutandu-ma, iar eu i-am raspuns la sarut fara sa ma mai simtit aiurea. Ce faceti? V-ati imprietenit?
A urmat din nou o dupa-amiaza de povesti si glume. Pentru mine a fost total diferit insa fata de prima zi. Eu si cu Mihai ne comportam ca un cuplu in fata lui Dan, iar asta imi placea enorm. Mihai ma saruta din cand in cand, ma mangaia pe spate sau pe fund, iar Dan zambea din cand in cand si il felicita pe Mihai pentru ca m-a gasit si ii spunea ca e un norocos. La un moment dat, cand am ramas singuri Mihai mi-a spus.
- Acum ca Dan stie si ca tu stii ca stie, dormim noi doi la mine si il lasam pe el la tine in camera, ca sa nu se mai chinuie pe canapea?
- Da, bineinteles! Oricum maine e sambata si nu plec la scoala, deci nu am nevoie de nimic din camera.
Dupa cina si doua sticle de vin rosu pe care evident mai mult ei le-au baut, pentru ca eu dupa doua pahare eram deja destul de ametit, ne-am asezat pe canapea la un film. Filmul nu parea sa il atraga prea mult pe Mihai, care ma tinea strans spre el, si ma mangaia usor pe picior, pe mana, in acelasi timp ma saruta usor pe gat, imi sugea lobul urechii, ce sa mai...imi atingea toate punctele sensibile. Nu dupa mult timp, fiind intuneric, a inceput sa ma mangaie pe interiorul coapselor, din ce in ce mai sus si din cand in cand sa ma sarute pasional. Incepuse sa ma excite din ce in ce mai tare si incepeam sa simt cum mi se scula usor usor si mai ales observam ca i se sculase si lui. Am vazut atunci cu coada ochiului, ca Dan, care era pe fotoliu, ne privea din cand in cand. Nu de putine ori observasem cuplurile de colegi care se inghesuiau prin ultima banca, dupa usa sau pe nu stiu ce banca intr-un parc. Acum eu eram cel observat si imi placea. Nu eram genul care sa imi placa sa fiu in centrul atentiei, dar privirile lui Dan ma faceau parca sa ma excit si mai tare. Sunt ferm convins ca vinul era si el in mare parte vinovat, caci altfel cred ca mi s-ar fi facut rusine si as fi incercat sa il opresc pe Mihai. De altfel am avut cateva tentative, in care incercam sa ii opresc mana care tot urca intre picioarele mele, dar nu cred ca am fost foarte convingator.
La un moment dat, Mihai s-a ridicat in picioare si m-a luat de mana.
- Dan, noi ne ducem sa ne culcam. Tu poti sa dormi in camera lui Catalin ca e mai confortabila.
- Bine porumbeilor! Noapte buna!
Imediat ce am ajuns in camera, Mihai m-a luat brate si a inceput sa ma sarute pasional, si in acelasi timp dandu-mi boxerii jos. Mainile sale mi-au cuprins fundul si a inceput sa ma stranga tare de el si spre el. Simteam cum sexul lui se freca de al meu prin boxerii lui.
- Mihai! Mi-e teama! Daca ne aude Dan?
- Stai linistit iubitule, nu-ti face griji...
Oricum eram si eu foarte excitat si teama de a fi auziti era mult mai mica decat dorinta. Ne-am intins amandoi pe pat si am continuat sa ne mangaiem si sa ne sarutam. M-am ridicat apoi putin si i-am tras boxerii, descoperindu-i sexul lui superb de care imi era acum atat de pofta. N-am asteptat nicio invitatie, m-am aplecat si l-am cuprins intre buze, incepand sa fac rotocoale cu limba. Ah ce gust bun avea... Il lingeam peste tot si il sugeam cu pofta, in timp ce el gemea incet si ma mangaia pe crestetul capului. Mihai m-a tras apoi usor de picior, dandu-mi de inteles ca voia sa ma suga si el in acelasi timp. M-am asezat usor deasupra lui, continuand sa-l ling si sa-l sug, iar el mi-a inghitit aproape tot. Placerea era extrem de intensa, iar Mihai, din cand in cand imi apuca fundul cu mainile si isi baga limba in mine, putin cate putin. In acel moment, mi-am dorit si eu sa il simt adanc in gatul meu, asa ca am incercat sa il ingit din ce in ce mai mult. Simteam ca ma inec, ca ma sufoc, dar ma excita teribil.
In timp ce il sugeam cu pofta pe Mihai, am observat ca usa era putin intre-deschisa si privind mai atent, desi era intuneric, am avut impresia ca il vad pe Dan. Eram mult prea excitat si la fel si Mihai si nu imi venea sa ma opresc, dar simteam din ce in ce mai mult ca suntem priviti.
- Te vreau! l-am auzit soptind pe Mihai , care imediat s-a ridicat m-a pus usor pe burta si a inceput sa isi frece pula usor intre fesele mele.
Acum eram cu privirea usor spre usa, dar parca imi era teama sa ma uit. Mihai a luat repede din noptiera lubrefiant si a inceput sa imi maseze usor anusul si sa isi introduca cate un deget si apoi cate doua inauntru. Se asezase in asa fel incat sa pot sa continui sa-l sug....ah cat de mult imi placea sa simt pula lui fierbinte in gura mea. La un moment dat am prins curaj si am deschis ochii. De data aceasta usa era bine intre-deschisa, iar Dan se vedea clar in dreptul ei. Fix in acel moment, Mihai m-a intors si s-a asezat deasupra mea. Ma simteam ca intr-o transa. Eram extrem de excitat si nu stiam cum sa reactionez. Pe de o parte imi era teama sa spun ceva, ca ma gandeam ca poate Mihai il va descoperi si el si nu voiam sa le stric prietenia, pe de alta parte parca faptul ca eram privit in timp ce faceam dragoste ma excita si mai tare. In acel moment Mihai mi-a pus mana dupa gat, a inceput usor usor sa se impinga in mine si sa ma sarute apasat in acelasi timp. Simteam ca era foarte excitat si simteam cum placerea ma invada incet. A intrat mai intai pana la capat, usor, iar apoi au inceput miscarile de dute-vino, mai intai incet, dar apoi din ce in ce mai repede. Dupa un timp, a inceput sa iasa complet si apoi sa intre din nou pana la capat... Ma innebuneau miscarile lui si ma faceau sa scot gemete de placere. Din cand in cand, priveam spre usa, unde Dan ne privea intens si parea ca isi bagase mana in boxeri.
- Ah... nu ma mai satur de tine Catalin. Intoarce-te invers, mi-a soptit Mihai la ureche... Vreau sa-o vad cum intra si iese din tine!
M-am intors cu spatele la el si m-am asezat in patru labe. Mihai m-a tras de solduri si am simtit cum intra usor, usor in mine, iar a intrat cu totul, am scos un geamat de placere.
- Esti incredibil Mihai. Ador sa te simt in mine, am soptit eu.
Mi-am ridicat privirea si mi-am dat seama ca uitasem complet de Dan. Usa era direct in fata mea si puteam sa-l vad acum destul de clar, desi era foarte intuneric. Tot in ciuda intunericului am observat ca boxeri lui erau coborati, si se mangaia in timp ce ne privea. Am lasat privirea in jos speriat si am decis sa ma concentrez la Mihai, sa ma fac ca nu vad nimic. In timpul asta, el ma mangaia pe fund si pe picioare, si ma izbea din ce in ce mai tare cu sexul lui dur ca un ciocan.
Fix atunci l-am auzit pe Mihai spunand:
- Hei! Ce faci acolo amice? Ne spionezi?
Pentru o secunda am inghetat complet si mi s-a taiat respiratia. Mi-am dat seama ca in sfarsit Mihai il vazuse pe Dan in usa. Desi ma asteptam ca Dan sa se scuze jenat si sa plece... raspunsul lui m-a surprins si mai tare.
- Eh...m-ai prins... N-am putut sa ma abtin sa nu asist la cea mai tare partida pe care am vazut-o. Catalin e fantastic!
Desi ma asteptam ca Mihai sa-i raspunda suparat...sa strige la el sa plece.. mi-am dat seama ca el continua sa se miste in mine, iar eu nu stiam ce sa fac. Eram complet blocat.
- Hai vino mai aproape....nu mai sta acolo in usa. Vino sa-l vezi mai bine.
Atat de tare m-a surprins ceea ce a zis Mihai, incat am scos un icnet bizar si de incordare, aproape ca l-am dat afara din mine. El insa m-a luat usor, dar ferm de solduri si a intrat din nou, usor, usor in mine. A continuat apoi miscarile de dute-vino, dar mult mai incet, simtind parca incordarea mea. In timpul asta, Dan s-a apropiat usor de pat si s-a asezat langa noi. Eu doar am simtit asta, pentru ca inchisesem ochii complet. Nu intelegeam ce putea sa fie in mintea lui Mihai. Intr-un fel ma bucuram ca acum vazuse si el ca Dan ne privea, dar clar nu ma asteptasem la reactia asta din partea lui. N-a durat mult insa si miscarile din ce in ce mai accelerate, poate si vinul, au trezit din nou placerea in mine si incet, ince...



    Login