Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ceva de neuitat
Autor : Lucyby - 2024-06-14
Citita de 1108 ori - Nota 1.95 (20 voturi)
S-a întâmplat cu ceva timp în urmă aveam 34 de ani, dar nu pot uit pula pe care am primit-o de la un bărbat adevărat.
Sant și eram căsătorit atunci când aveam fantezii sa fac sex cu un bărbat și cautam anunțuri în ziare(erau telefoane mobile dar fără site-uri, internet ) cred ca Vând Cumpăr de Arad sau nu mai știu exact.
Am găsit un număr la care am sunat cu emoție, mi-a răspuns o voce plăcută și când vorbeam cu el, mi s-a sculat pula instant asa de excitant era.
Am stabilit sa ne întâlnim în Arad înaintea unui pod din G și când a venit l-am luat în masina și ne-am dus la el în garsoniera. Eu eram foarte timid nu știam ce sa fac, am mai fost cu vreo doi bărbați dar n-am făcut anal cu alt bărbat, el știa ce vroia, era doar activ și vroia sa ma sărute dar eu i-am zic ca deocamdată nu, deși îmi plăcea de el.
Ne-am așezat pe pat am vorbit puțin și apoi m-a tras spre elsi a început sa ma mângâie pe pula care era sculata, ne-am dezbrăcat amândoi și am început cu un 69, nu uit nici acum ce bine mirosea pula lui, medie de groasă dar destul de lungă, simțeam cum întra în gura și ma gândeam ca ce bine ar fii să-și dea drumul sa-i simt gustul spermei, dar el a simțit ca și mie îmi vine sa termin și am fost de acord sa ne schimbam poziția si sa mi-o bage în cur.
A fost asa delicat, de n-am simțit doar un pic de durere la inceput, și restul a fost plăcere. Mi-a ridicat picioarele pe umeri lui și mi-a băgat pula lui în cur cu blândețe și a încercat sa o suga pe a mea, dar pula mea nu era destul de lunga ca el sa facă asta și am urcat pe el, îi simțeam pula cum întra în mine în același timp îl mangaiam pe piept, as fii vrut să-l sărut, dar nu aveam curaj.
M-a pus sa stau capra și mi-a băgat-o pana la coaie de simțeam fiecare centimetru cum întra în mine, am început sa gem de plăcere atunci dupa un timp foarte placut el ma zis sa stau pe burta și a continuat să mă fută cu putere de ma simțeam ca o femeie în pula lui acum gemeam mai tare si-mi venea sa variez tot patul cu spermă, el simțind ca nu mai pot, mi-a zis ca vrea sa ma termin la el în gura si si-a dat drumul la mine-n cur de simteam fiecare pulsații a puli la mine înăuntru. A fost prea mult pentru mine, si-a scos pula din cur și mi-a zis sa ma întorc pe spate după care a început să-mi suga pula care era pe punctul de explozie, am variat gemând la el în gura, ca o pizda nefututa, a înghit tot gemând de placere și m-a curatat, lins de toată sperma de pe pulă. Apoi mi-a spus ca n-a mai putut sa tina și si-a dat drumul când m-a auzit cum gemeam. Aveam prezevativul încă în cur, a rămas acolo in nebunia aia fără sa-l simt și mi l-a scos el.
A fost un futai pe cinste, n-am mai avut asa ceva.
După aceea am mai povestit ceva si l-am întrebat dacă vrea sa ma mai futa odată, bucuros a zis și după ce ne-am supt iar pulele, mi-a băgat-o din pe la spate în poziția c...



    Login