Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colegul musculos
Autor : 69xxm - 2024-07-23
Citita de 4037 ori - Nota 6.34 (67 voturi)
Salut! Următoarea poveste este reală și s-au întâmplat cam acum 3 săptămâni. (Sunt M, 22 de ani, bi, student, corp atletic)
Mergeam către un stagiu de practică la o instituție de stat unde trebuia să mă întâlnesc cu mai mulți colegi și să ne începem activitatea. Acolo aveam deja un cunoscut și nu aveam de ce să mă tem că nu aș avea cu cine sa pierd timpul, dar acest prieten mai avea un coleg de grupa care făcea practica cu noi. Pe acest coleg îl chema Mircea și sincer nu știu cum îmi scăpase din vedere până acum pe holurile facultății pentru era pâine lui Dumnezeu.
Mircea avea 21 de ani, mai înalt decât mine (avea cam 1.95m), ochii căprui, par scurt, corp superb cu mușchi, picioare puternice și o umflatura interesant in zona intimă. Era bucureștean, spre deosebire de mine, și mi se părea foarte atrăgător modul cum se îmbraca și cum vorbea. Emana o masculinitate aparte și vocea lui groasa completa perfect tabloul.
Ne salutăm, facem cunoștință și mergem în biroul unde urma să stăm doua săptămâni, bem câte o cafea și ni se face instructajul. I-am simțit mâna mare când am dat noroc și am realizat că sigur are ceva mare și în pantaloni. Îl analizăm pe toate părțile, nu puteam sa i găsesc un defect, era fix genul de baiat care mă înnebunea. Era clar că e straight, dar parca totuși as fi vrut sa ii dau ceva semene sa vad cum reacționează.
După ce terminam instructajul mergem la masă și rămân foarte surprins de cat de frumos se comporta cu oamenii și de cat de mult mă făcea să râd. După masă prietenul meu ne spune că va trebui sa plece într-o jumătate de oră, iar responsabilul de practica ne lasă pe toți să mergem acasă mai devreme. Alex s-au oferit să ne duca acasă cu bolidul lui (BMW ca sa fiu mai precis :) ), iar dupa ce l-am lăsat pe prietenul meu am rămas doar eu cu el. Era prima oara când eram doar noi și pula lui se vedea că e tare, clar nu mai futuse de mult. Mă lasă și pe mine acasă și se oferă să mă ia și mâine dimineața.
A doua mă ia și spre surprinderea mea nu îl luăm și pe prietenul meu pentru că aparent nu putea să ajungă în ziua respectivă. Nu aveam mai nimic de lucru așa că până la amiază doar am povestit una alta și ne am cunoscut. Mă atrăgea foarte tare și mă excita foarte tare când îmi spunea ce nebunii făcea el cu fosta lui iubita. După prânz am mers la baie și imediat în spatele meu era și el. Am mers la pisoar gandindu-ma că e șansa mea sa vad dragonul lui. Am avut dreptate, căci deși era doar 2 pisoare a venit langa mine și și a eliberat pula fara vreo reținere. Mi am aruncat privirea și am văzut că deși era moartă avea o grosime și o lungime impresionante. Am observat că s a uitat și el la mine (și eu am un bagaj mare) și că s a grăbit să iasă.
După asta nu am vorbit nimic și am continuat să frecam menta pe acolo. După un timp, mai era cam o oră până la terminarea programului, am inceput sa vorbim despre aventurile noastre, iar eu povesteam mai multe fantezii pe care le făcusem cu băieți, spunând că le am făcut cu fete.
-Mama da chiar vad că fuți la greu, îmi zice Alex.
-Eh, când apuc cate ceva că e greu sa ți faci relație. Oricum sunt stătut să zic așa, as fute și o grasă.
-Si eu duc lipsa, nu am mai ascuns dragonul de vreo două săptămâni, stau pe laba.
-Cum de nu ai futut tu? La ce corp și pula ai?
-Am văzut eu că te benoclai la pula mea in baie, dar nici tu nu o duci rău. Acum zi așa ca între bărbați, câți cm ai?
-Cam 19, dar când se scoală fute tot, nu tine cont de nimic. Tu cat ai?
-Eu am așa o măsură mai specială, câți ani am atâția cm, 21. Cum adică nu tine cont? Adică o dai și la băieți? Ești pe invers șefule?
-Nu, nu.... nu asta voiam să zic...
-Stai liniștit, nu zic la nimeni, dar trebuie să îmi faci o favoare.
-Adica?
-Hai cu mine.
Merg după el și văd că o ia la stânga pe un culoare întunecat și strâmt, deschide o ușă și mă bagă înăuntru. Aprinde lumina și era un fel de debara dar foarte curata și cu un covor pe jos. Îmi zice că ieri a venit aici și a făcut laba și că nu vine nici dracu pe aici.
-Pai și ce facem aici?
-Eee hai că te ai prins tu...
Avea blugi albaștri in care se vede ditamai pula sculata. Mă ia de talie și mă sărută ușor pe gat, îmi șoptește in ureche "Nici la mine nu contează ce fut, îmi place tot". Eram in culmea excitării, nu îmi venea să cred ce se întâmpla. Mă săruta ușor pe gat și îmi mângâia bucile, simțeam că sunt fetița lui, că vrea să facă cu mine orice nebunie. Se oprește și îmi pune până pe ceafă, se uită la mine și mă sărută bagandu mi limba aproape în gât, se vede că avea experiență.
-Te am înnebunit deja? Și mă apucă de pula trăgând tare de ea. Văd că e sculata rău, îți place de mine? Vrei sa te fut?
Eu nu apuc să zic nimic, doar îl sărut din nou și îl dezbrac de tricou. Avea corpul exact cum mi-l imaginam, abdomen lucrat, pectoralii superbi, brațe musculoase, lanțul de aur de la gat completa perfect. Mă dezbracă și el și se joaca cu limba pe sfârcul meu mereu cu mâinile pe buci. Mă dezbracă de pantaloni și rămân în chiloți, iar eu ii întorc favorul și rămâne doar in chiloți și el. Eram goi amândoi și ne lingeam de mama focului.
Mă las in genunchi și încep să îi miros pu...



    Login