Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In cuseta unui tren (fantezie)
Autor : elaraf - 2024-06-15
Citita de 1991 ori - Nota 3.62 (50 voturi)
Hey,
Ma numesc Elar si aceasta este o fantezie pe care imi doresc sa o indeplinesc. Cam asa as vrea sa fie prima partida de sex cu un barbat din viata mea. Inca sunt in cautarea persoanei cu care sa fac tot ce am pus in aceasta povestire…



Am intrat timid in cuseta ce urma sa ma duca in Timisoara. Locul de jos era al meu si speram sa nu am companie in aceasta seara, deoarce oboseala din ultimele luni s-a acumulat si simteam nevoia sa ma odihnesc.
M-am asezat pe pat, si am inceput sa imi imaginez cum ar fi sa imi indeplinesc fantezia (sa fac sex cu un barbat) aici, acum, in tren…
Visam cu ochii deschisi tot acest tablou… transpiratia, gemetele, limba mea plimbandu-se pe un penis si sperma ce imi umplea funduletul…
Am tresarit cand cineva a intrat in cuseta si m-a salutat:
Salut, sunt Alex, incantat de cunostinta
Salut… i-am raspuns timorat… sunt Elar
Dupa ce s-a facut comod, am povestit timp de o ora despre trenuri si orasele pe care le-am mai vizitat. In timpul asta ochii mei il analizau bine de tot pe Alex. Din cand in cand imi coboram privirea spre pantalonii lui si ma gandeam oare ce ascunde acolo.
Soarele deja apusese de ceva timp si discutiile noastre s-au dus spre femei, aventuri si preferinte sexuale. Am aflat ca era intr-o perioada de redescoperire in care si-a dat voie sa expreimenteze orice in pat, participase la cateva seri in 3 si isi propusese sa futa tot ce prinde.
Dintr-odata m-am trezit ca imi adreseaza acea intrebare, la care cu greu mi-a fost sa raspund, chiar si in fata unor femei.
Elar, care este cea mai mare fantezie a ta?
Well… i-am raspuns dupa cateva momente de gandire… Alex… eu vreau sa vad cum e sa o faci cu un tip… dupa care privirea mi-a coborat din noi spre pantalonii lui.
Elar, stiu ca o sa sune prea direct, dar daca vrei, te pot ajuta acum, aici, sa iti indeplinesti fantezia. Poate o sa iti placa si nu stii ce ai pierdut pana acum.
Nu au terminat de rostit propozitia si mana mea, condusa de a lui, a ajuns pe penisul sau. Era prima data cand atingeam penisul unui barbat, chiar si prin pantaloni. Inima deja incepuse sa bata mai tare iar degetele se plimbau incet pe penisul lui Alex. Nu era deloc mic si nici gros. Era foarte aproape de dildo-ul pe care mi-l cumparasem si cu care, uneori, ma jucam.
Alex statea cu ochii inchisi, pe patul meu, parca abandonat mie.
Miscarile mele au devenit mai frenetice, dupa care i-am desfacut pantalonii si am tras usor de ei in jos, iar el, „adormitul” s-a conformat si m-a lasat sa il dezbrac. Acum Alex era langa mine, pe patul meu, doar in boxeri cu mine flamand sa gust din tot ce urma sa se intample.
Am continuat sa ii mangai penisul, prin boxeri, si m-am apropiat timid cu gura de acel loc pe care mi l-am interzis atata timp. Mi-am spus in gand: „Daca nu o faci acum, nu o sa o mai faci niciodata”... dupa care am muscat putin din umflatura ce se simtea prin boxeri.
Alex a tresarit… inima din mine a tresarit… aproape pusesem gura pe penisul unui barbat. Umflatura lui devenise mai proeminenta semn sa Alex era excitat.
Am continuat sa ii sarut penisul, prin lenjerie, ii simteam putin gustul si in mintea mea se derulau o multime de scenarii, pe care mi le doream indeplinite.
M-am apropiat cu buzele usor de capul penisului si cu ambele maini am tras de boxeri in jos pana am descoperit acea minunatie pe care o doream atat de mult in mine.
Alex „dormea” in continuare, iar eu eram invitat sa ma bucur ce tot ce imi oferea.
M-am apropiat timid cu gura de madularul lui si cu limba plina de saliva am inceput sa ma plimb pe el… de la baza, pana in varf. Corpul meu era plin de fiori, o erectie grozava ma incerca, iar fundul meu parca se pregatea de partea finala a actului.
M-am ridicat si m-am dezbracat complet, dupa care i-am pus in mana lui Alex lubrifiantul pe care il aveam in rucsac si i-am soptit cel mai suav „te vreau” din viata mea.
M-am intins pe burta, cu capul in apropierea penisului pe care am inceput sa il ating cu buzele, cu limba si pe care am inceput sa il umplu cu saliva… am considerat tot timpul ca saliva este una dintre cele mai excitante substante. Cu un curaj pe care nu l-am vazut vreodata la mine i-am cuprins capul penisului in gura si am coborat incet…
Aveam pentru prima data un penis in gura si era a naibii de bine.
Am inceput sa ma misc de jus in jos, acompaniat de gemetele lui Alex, iar mana lui se plimba pe mine, de pe umeri, pe spate, pana la fundulet, acolo unde, probabil isi imagina ca o sa-l primesc.
In timp ce il sugeam cu pofta, asemeni actritelor pe care le vedeam in filmele porno, am simtit ceva rece si umed in zona anusului… Alex luase lubrifiant pe degete si se juca cu gaurica mea…
Era atat de bine. Era o senzatie cu care ma intalnisem, singur, si era potentata de faptul ca degetul care cobora incet in mine era a unui tip pe care il sugeam.
Degetele lui ma descopereau incet pe interior, in timp ce corpul meu era inundat de fiori.
In continuare il sugeam si imi plimbam limba pe penisul lui proaspat epilat, exact asa cum imi imaginam ca voi avea in prima mea experienta sexuala cu un tip.
Trecusera deja 20 de minute de cand incepusem acest show sexual, in cuseta care era doar a noastra, feriti de ochii privitorilor.
Funduletul tau pare pregatit, ce crezi? M-a intrebat Alex
Asa simt si eu, dragule… i-am raspuns, dupa care m-am ridicat. E prima data pentru mine. Te rog, daca nu ma simt bine, sa ne oprim. Imi promiti?
Da, Elar… stai linistit. O sa am grija sa te simti bine.
Perfect, i-am raspuns, dupa care l-am rugat sa facem schimb de locuri.
M-am intins pe spate, ca pe o canapea, cu picioarele in jurul lui Alex.
El s-a apropiat si si-a proptit capul penisului pe gaura mea, proaspat excitata si lubrifiata.
Daca esti pregatit o sa intru, mi-a spus…
De cand astept asta… i-am raspuns, inchizand ochii si lasand sa simt tot ce urma
Alex a inceput sa impinga usor din sold iar sficterele mele, super excitate, faceau loc acelui frumos madular pe care l-am supt cu atata pofta.
Eram obisnuit sa primesc o chestie atat de groasa in mine pentru ca ma jucasem cu un dildo acasa. Simteam ca pot duce lejer un 17 cm lungime.
Corpul incepuse sa imi tremure… l-am rugat pe Alex sa ma lase sa ma misc eu si a fost de acord.
Era fix ca acasa… imi prindeam dildo-ul intr-o cutie, astfel incat sa pot sta „umeri-craci” si il introduceam usor, dupa care ma miscam si controlam pe depin penetrarea. Doar ca de data asta aveam o pula…
Am inceput sa ma mic incet… pana cand tot penisul lui Alex era in mine, dupa care miscarile au devenit putin mai rapide si mai rapide… si mai rapide… pana cand am inceput sa inund toata cuseta cu gemete. Alex statea acolo, intepenit si ma lasa sa fut acea pula delicioasa.
Dupa 4 minute in care m-am miscat continuu, plin de transpiratie, l-am invitat pe Alex sa se miste el.
Miscarile au devenit mai dure si mai adanci, iar mainile lui imi departau fesele, facand loc mai mult si mai mult. Incercam sa gem cat mai incet, de frica ca ne va prinde nasul, dar nu ma putea opri nimic. Eram futut de un barbat si era a naibii de bine.
L-am rugat sa nu se opreasca prea curand pentru ca vreau sa incerc inca 2 pozitii…
Sigur… ce doresti dragule? m-a intrebat
Vreau sa ma penetrezi in pozitia mea preferata… Treci pe spate.
Alex s-a intins in patul meu si m-am suit pe el. Gafaiam amandoi, plini de transpirati...



    Login