Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sedus de o curvă masculină
Autor : yulet - 2024-09-29
Citita de 3786 ori - Nota 6.45 (67 voturi)
Deși aveam prietenă, continuam să-i dau muie lui Dorin. Renunțasem să-i mai fut mamă dar adeseori mergeam în toiul nopții la atelierul în care-și petrecea majoritatea timpului, îl prindeam de păr și-l îngenuncheam iar apoi îl priveam cum se îneacă cu pula mea. Îmi plăcea să-l umilesc, să-i dau câteva palme înainte și să-i vorbesc murdar. Îi plăcea și lui, pentru că se masturba frenetic în timp ce profitam de el și ejacula rapid, mai ales atunci când îmi scoteam pula din gâtul lui și-l pălmuiam. Respira sacadat, cu ochii întredeschiși și gura larg deschisă în timp ce din pulă îi țâșneau jeturile de spermă. Asta avea darul să mă excite maxim, așa că-l împingeam către perete și practic îl futeam în gură. Cum avea capul rezemat de perete, nu putea să se eschiveze, așa că-mi primea pula până în gât și în scurt timp gura i se umplea de salivă iar asta-mi oferea niște senzații nemaipomenite.
Într-o noapte, rupt de beat, am mers la atelier. De cum am intrat în încăpere, am văzut o scenă porno. Dorin era futut în cur de un tip mai în vârstă și în același timp sugea pula altuia. Primul impuls a fost să plec, dar m-am răzgândit când am realizat ca am o erecție beton provocată de scena în care era folosit la maxim. Mi-am făcut planul ca după ce tipii termină cu el, să nu-i dau nici un pic de răgaz și să-l iau la pulă imediat. Deși m-au observat cu toții, nici unul nu a părut deranjat de prezența mea și au continuat orgia așa că m-am așezat pe un scaun, mi-am scos pula și am început să mi-o frec mai leneș, ca să nu care cumva să termin. După câteva minute, cel care-i dădea muie lui Dorin, s-a oprit și a venit la mine, m-a mângâiat pe creștet apoi și-a apropiat pula de buzele mele. Am încercat să opun rezistență iar mângâierea s-a transformat într-o apăsare fermă. Am privit pula groasă și vineție care pulsa în fața ochilor mei iar apoi am cuprins-o cu buzele și mi-am plimbat limba pe vârful ei. Apoi am căscat gura și am lăsat-o să-mi alunece până în fundul gurii, am ținut-o câteva secunde acolo iar apoi mi-am retras capul înapoi în timp ce mi-am strâns buzele tare de tot împrejurul pulii care continuă să-mi pulseze în gură. Eram teribil de excitat gândindu-mă că tipul ăsta crede despre mine că sunt jucăria lui și poate face ce vrea cu mine, mi-am intrat în rol și l-am supt cum am putut mai bine în timp ce erecția mea devenea de-a dreptul dureroasă. Mai încolo, Dorin gemea și icnea tot mai des în timp ce bătrânul își întețise ritmul. În același timp își freca pula privindu-mă cum îi sug pula celuilalt și îi citeam în priviri dorința de a-mi suge pula. Deocamdată l-am ignorat și am continuat să-mi fac treaba cu pula tipului din fața mea, simțeam că nu mai are mult și își dă drumul așa că am început să sug mai tare și în același timp să-mi plimb limba de-a lungul pulii. S-a retras brusc și mi s-a adresat răgușit:
-Dă jos pantalonii, vreau să te fut!
-Te cred, dar asta nu o să se întâmple!
-De ce?
-Pentru că nu vreau.
S-a resemnat și a încercat iar să mi-o bage în gură dar excitația îmi pierise și l-am refuzat. M-am încheiat la pantaloni și am plecat de acolo, cu un sentiment de rușine pentru cea ce făcusem. Timp de câteva săptămâni nu l-am mai căutat pe Dorin și nici nu am simțit deloc nevoia de sex oral. Apoi, într-o seară ploioasă, fiind prin zona atelierului m-am hotărât să trec pe la el, fără nici o intenție deocheată. Doar să văd ce mai face. El picta iar de pe canapea îl priveau un băiat și o fată pe care nu-i mai văzusem acolo. Fata era o frumusețe cu buzele pline, ochi mari și față rotundă. Băiatul era brunet, creol și avea niște sprâncene foarte groase, nasul mic și frumos rotunjit iar gura mică, trăsăturile-i erau foarte feminine și de la bun început am bănuit că e gay. După ce am făcut cunoștință m-am așezat lângă ei și împreună cu ei l-am privit pe Dorin cum lucrează. Totuși din când în când mi-am lăsat privirea să alunece spre picioarele lungi ale fetei care observase și zâmbea oarecum ironic. Băiatul observase și el dar nu părea deranjat, ba din contră. La un moment dat s-a aplecat spre mine și mi-a șoptit la ureche:
-Oana e de fapt trans. E o curvă fără pereche.
-Serios?
-Da, îi place să fie privită!
-E partenera ta?
-E partenera tuturor.
În timp ce șușotim, fata se ridică și merge spre baie iar tipul de lângă mine se apleacă brusc și îmi trage fermoarul de la jeanși. Până să mă dezmeticesc și să îl opresc, e deja cu mâna pe pula mea. O ține strâns și-i simt mâna mică și fierbinte cum îmi frământă pula sculata beton. Mă sărută pe gât și-mi șoptește la ureche:
-Mi-a zis Dorin că-ți place să-i dai pula la supt. Vrei să ți-o sug și eu?
-Da…
-Dar vreau să mă și fuți!
-Nu fac asta.
-Te rog, vreau să te simt în mine. Îmi place pula.
În timp ce-mi șoptește în ureche îi simt respirația fierbinte și mâinile care mă pipăie peste tot. Mă strânge de brațe și mă sărută cu limba pe maxilar apoi coboară cu limba gât și pe mine mă trec toți fiorii. Pula îmi stă să explodeze și încerc să-l opresc dar se împotrivește și își continuă asaltul cu mâinile și cu gura. Între timp fata se întoarce de la baie și se așeza pe cealaltă parte a mea privind scena. Deși mă simt rușinat, nu mai am voință să-l opresc pe micul brunet care mă sărută peste tot și îmi vâră mâna în pantaloni de unde îmi scoate pula chinuită. Mă strânge de ea, apoi se apleacă și o ia în gură, dar nu pentru mult timp. Începe iar să mă pipăie și îmi spune cu voce joasă:
-Ia-mă la pulă. Fute-mă, ia-mă aici, acum!
Se dezbracă rapid și rămâne despuiat în fața mea. Nu are pic de păr, nicăieri. Pun mâna pe el și-i simt pielea fină și fierbinte. Îi privesc pula mică, care e sculată și zvâcnește dar nu apuc să-l privesc mai mult că se cuibărește în brațele mele și pipăindu-mi brațele începe iar:
-Bagă-ți pula în mine. Ești așa de mare, prea mare pentru mine. Vreau să mă lărgești, vreau să profiți, să mă folosești. Dă-mi pulă!
-Termină!
-Termin dacă mă fuți.
-Nu fac asta!
-Dar vrei, îți simt pula. De ce nu profiți de mine?
-Nu vreau să o fac cu bărbați!
-Eu nu sunt bărbat, mie îmi place să o iau. Nu am fost niciodată cu o femeie!
-Niciodată?
-Nu. Doar cu bărbați!
Gândul că a fost futut de mulți bărbați mă excită într-un mod foarte pervers. Cum îmi ține pula în mână, simte și începe să-mi povestească:
-De mic mi-a plăcut să-mi privesc frații mai mari când se masturbau și la scurt timp după aceea am început să le sug pula la amândoi. Într-o seară, tata ne-a surprins și le-a tras o chelfăneală strașnică fraților mei iar după ce i-a dat afară din cameră, și-a scos cureaua, mi-a tras pantalonii în jos și m-a bătut la fundul gol. Deși durerea a fost groaznică, mi s-a sculat, iar tata a văzut. Înjurând groaznic, m-a acuzat că sunt fetiță și că-mi place pula. De spaimă și rușine, nu am zis nimic iar el a continuat să înjure, dar a aruncat curea și a inceput să mă lovească cu palma peste fund. Cred ca suspinele mele l-au excitat pentru că am simțit cum i se întărește pula. S-a oprit și mi-a spus că e pierdere de timp cu bătaia, vede bine că-mi place. Dar dacă mă comport...



    Login