Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama mea cea mai tare iubita
Autor : nickla - 2024-09-11
Citita de 3016 ori - Nota 7.87 (39 voturi)
Decizia divortului parintilor a intarziat destul de mult lucru pentru care am intarziat planificarea plecarii la mare cu ceilalte familii cu care mama planuise vacanta cu ceva timp in urma. Desi idea nu ma incanta din cauza faptului ca nu existau alti tineri de o varsta cu mine inca din prima seara m-am retras mai devreme cu intentia de a ma uita la un film pana reuseam sa adorm.
Dupa ce am iesit de la dus m-am intins pe pat iar dupa ce filmul s-a terminat am hotarat sa sting tv-ul si sa ma concentrez la somn.
Dupa ceva timp apare mama in camera. Am auzit ca a intrat dar eram pe cale sa adorm.M-am gandit sa nu ii zic nimic.Am vazut-o in penumbra din camera cum intra la dus si cum dupa vreo 10 minute iese. Continuam sa ma uit la ea cum umbla prin camera doar ca de data asta formele I se vedeau. Forma sanilor se vedea in lumina surda care venea de afara prin perdea.
- Esti treaz?
Nu stiam ce sa ii raspund si am intarziat 5 secunde cat sa ma intorc cu fata in sus
- Nu, inca nu.
- Esti bine?
- Da. Doar ca sunt plictisit nu am cu cine sa stau.
- Stiu, dar macar ne relaxam .Stiu.. Ma bucur ca tu esti ok.Asa e aveam nevoie de asta si sunt doar 5 nopti trec repede.
- Asa e.
- Aveam nevoie de o pauza si ma bucur ca suntem cu prietenii nostrii aici si ne simtim bine.
- Da mama asta conteaza !Ma bucur pentru tine, pentru amandoi.
- Daca nu adormi cand ies din baie mai vorbim. Merg sa ma dau cu crema, apa sarata nu imi face bine la piele…
S-a aplecat spre mine, m-a pupat pe frunte si i-am simtit parfumul…Buzele umede pe frumtea mea … eram excitat dar rusinat sa ii cer ceva. Aducandu-mi aminte isprava de data trecuta cu dusul…ridic un picior sa nu se vada ca mi s-a sculat.
Dupa un timp iese din dus si iarasi formele se vad in lumina de afara.
- Dormi ?
Nu am raspuns.M-am ridicat cu spatele pe tablia patului si am intins patura astfel incat sa se vada ca o avem sculata apoi am aprins veioza.
- Nu nu dorm, i-am raspuns ! Te asteptam.
Ea, surprinsa ca am aprins lumina a avut nevoie de cateva secunde ca sa priveasca . Era in tatele goale dar avea un prosop prins in jurul soldurilor.
- Credeam ca dormi, imi raspunde prefacandu-se ca nu vede umflatura de sub patura. Isi pune un pahar de vin apoi sorbind din el se apropie si se aseaza pe marginea patului. Am vazut ca lumina este stinsa si am crezut ca dormi….nu mi-am mai luat capotul pe mine. Te deranjeaza? Sper ca nu?
- Nu, am spus eu soptit….
- Ok atunci. A spus ridicandu-se catre masa unde a asezat paharul si desfacandu-si parul . Mai vrei sa mananci ceva?
- Nu .
- Bine. Mie imi e pofta de o inghetata parca, dar e destul de tarziu. Nu mai imi comand. S-a intors apoi si s-a reasezat pe marginea patului. E ok sa ai pofte sa stii, mi-a spus zambind. Poftele nu sunt rele a adaugat prinzandu-mi penisul in mana prin patura.
- Mmmm, am oftat. Daaaa. Asa e. poftele sunt bune.
- Da scumpule, sunt. Si sunt si mai bune cand sunt impartasite.
- Imi e pofta de tine mama! Pofta… daaaa … am soptit lasand capul pe spate.
Am simtit cum patura se indeparteaza de pe mine si cum mana ei imi cuprinde penisul de la mijloc si tragand in jos, a eliberat glandul de pielea care il acoperea lasand in acelasi timp si o picatura de lichid sa iasa . Am gemut si mai tare. Ii simteam mana alunecand de-a lungul penisului meu deja dureros de tare.
Am deschis ochii si am privit-o. statea cu ochii inchisi cu mana stanga frecandu-mi penisul iar cu cea dreapta se juca intre picioare. Nu vedeam ce facea acolo dar parea ca ii provoaca mare placere. Am intins mana stanga si i-am cuprins genunchiul urcand incet catre acea zona minunata dintre picioarele ei. Nu vedeam mare lucru si nici nu reuseam sa ajung cu mana pana la pasarica . M-am didicat intr-un cot si am inceput sa ii sug sfarcul stang. Era tare. Il simteam in varful limbii cum opune rezistenta in timp ce il roteam. Ma jucam cu el in timp ce mana ei urca si cobora lent de-a lungul membrului meu tare.
Dupa cateva secunde a deschis ochii :
- E bine ? m-a intrebat.
- Minunat ,i-am raspuns. Minunat!
- As vrea sa ma saruti pe buze ! mi-a spus. M-am ridicat in fund si m-am apropiat de ea. Ii simteam parfumul …
- Nu pe buzele astea, a soptit. Aici jos vreau sa ma saruti ! a soptit lovindu-si usor pasarica cu palma…
Am coborat din pat in timp ce ea s-a lasat pe spate si si-a ridicat talpile pe pat. Mi-am apropiat nasul de pasarica ei si si-am adulmecat-o. Avea un miros incredibil de frumos : piele uda amestecata cu aroma de capsuni a cremei cu care se daduse dupa dus. Nu am rezistat tentatiei de a o lua dintr-o data pe toata in gura. Mi-am lipit gura de ea si am prins-o in intregime. Era demential de gustoasa. Imi petreceam limba printre labiile ei fierbinti ca apoi sa ma opresc la clitorisul tare .
- Ahhhh da… mmmmm . O auzeam gemand indemnandu-ma astfel sa continui sa o ling. Ce frumos stralucea pielea aia roza a ei acolo jos. Lingeam cu sarguinta si cu dorinta de a nu o dezamagi . I-am bagat palmele sub fund si cu degetele mari i-am departat la maxim labiile si am inceput sa ma joc cu limba la intrarea in vagin. Faceam cercuri in jurul lui apoi il penetram cat de adanc puteam apoi lingeam prelung de la gaurica mica dintre fesele ei pana inapoi la lindicul care se arata mandru intre labiile ei minunate. Trageam de labii apoi le apucam pe amandoua in gura si le mestecam incet cu buzele, le storceam de acel lichid dulce care curgea printre ele, apoi le eliberam si reveneam la clitorisul acela frumos. L-am prins in gura si am inceput sa il sug cu putere, buzele mele faceau vacuum in jurul lui smulgandu-i mamei gemete de placere in timp ce cu doua degete incepusem sa o penetrez in diferite ritmuri….Vroiam sa termine in gura mea. Am inlocuit cele doua degete cu degetul mare in timp ce aratatorul se juca in jurul gauricii fundului. Gemea tot mai tare… eu sugeam tot mai tare
Dupa cateva minute m-a umplut gura cu lichidul ei minunat.
- Ahhh, daaaa…. A gamut ea suspinand. Mmmm daaaa… Aaaaa…. Hai bag-o in mine te rog.
Ca hipnotizat mi-am proptit capul penisului intre labii si am impins. Imediat am fost intampinat caldura ei umeda. Era o senzatie de nedescris. Vaginul ei im cuprindea ca intro manusa intreg penisul aruncand in corpul meu senzatii pe care niciodata nu le-am experimentat pana atunci. Am inceput sa o pompez cat de adanc puteam, intetind in acelasi timp si ritmul penetrarii. Simteam capul penisului cum se freaca de peretii vaginului si o priveam pe mama cum se tinea de sani si cum ii framanta lasand din cand in cand cate un...



    Login