Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMaria (partea 2)
Autor : 202469 - 2024-09-17
Citita de 3709 ori - Nota 8.03 (37 voturi)
La cei 50 ani ai mei nu credeam ca sunt in stare de asa ceva. Uni zic ca e gresit, eu zic ca ceva mai placut nu se poate. Dar fiecare cu pararile lui.
Dupa cum v-am zis acum un am facut placuta gresala sa ma masturbez in fata fiului meu si el in fata mea. Nu a fost doar o data am repetat avest lucru de cateva ori si sincer imi placea si imi place in continuare.
Ionut (fiul meu), a tot insistat sa il las sa ma futa, sa facem sex adevarat, pana la urma am cedat si ma facut si acest pas pacatos, pas pe care nu il voi regreta niciodata.
Cum sa intamplat?... Au trecut aproape doua saptamani de cand ne-am masturbat privindune unul pe altul...in acest timp am mai facut o de cateva ori, dar fara sa ne atimgem, doar Ionut cand se termina vinea si se termina pe mine sau in gura mea, dar atat.
Eu ii povestisem acest lucru amantaului meu din aceea perioada si ii zisem ca Ionut insista sa ma si futa. Amantul meu era foarte excitat de aceeasta poveste asa ca mi-a propus sa vin intr-o seara cu Ionut pe la el si sa il las sa ne priveasca cum facem sex.
Era sambata dimineata eram doar eu cu Ionut acasa si Ionut profitand de moment m-a rugat sa ma dezbrac sa isi faca o laba.
-Te rog mami, dat fusta jos ca am o pofta sa te privesc.
-Eu am alta propunere Ionut.
-Ce propunere ai mami, doar nu vrei sa facem sex.
-Nu. Azi dupamasa trec pe la Nelu, sti ca eu si cu Nelu mai avem asa aventuri din cand in cand. Daca vrei poti sa vii cu mine, dar cu comditia sa te uiti doar la noi si daca vrei poti sa te si masturbezi Vrei?
-Da vreau. O sa fie foarte fain mami.
Sambata seara 8 eu si Ionut eram in fata usi lui Nelu. Ne-a deschis am mers in bucatarie la o cafea, o tigara (chesti normale). Il vazusem pe Nelu ca e foarte excitat si intimidat in acelas timp.
Am imceput sa il mamgai pe Nelu pe penis prin pantaloni (ii era sculata cred ca de cand am intrat), l-am desfacut incet la pantaloni si i-am luat pula direct in gura. Ionut nu isi desprindea ochi de la noi.
-Hai sa mergem in camera Mari (a zis Nelu).
-Pot sa vin si eu? (a imtrebat Ionut)
-Da, haide sa vezi cum o fut pe maicata
Eram toti trei in camera Nelu complet dezbracat, eu imi dadeam richita jos (nu aveam nici chiloti nici sutien pe sub rochita), Ionut era imbracat si se uita himnotizat cand i-am luat pula lui Nelu din nou in gura. Nu are rost sa va povestesc cum ma futut Nelu in toate pozitile, nici nu imi aduc aminte, de excitata ce eram ca Ionut se uita la noi am avut orgazm dupa orgazm, strigam ca nebuna.
La umoment dat l-am vazut pe Ionut, complet dezbracat stand jos langa pat cum isi facea laba uitaduse cum Nelu ma fute in pat. Nelu sa si-a scos pula din mine (ca de obicei) si sa terminat pe sani si abdomenul meu, apoi sa retras si a zis...
-Ionut acum e randul tau, sa o futi pe maicata, aratane ce poti. (Ma excitat foarte tare aceste cuvinte, deeacea mi le aduc aminte perfect)
Eu m-am pus direct capra, cand a venit Ionut, a intrat direct in vaginul meu, am avut orgazm instant, am tipat de placere, cred ca am si lesinat pentru cateva secunde sau cel putin mi-am pierdut cunostinta, era extrem de placut sa simt pula fiului meu in mine. Ionut ma futut ca nebunul, a dat cu toata puterea lui in vaginul meu in timp ce cu mainile imi desfacea fesele. La un momemt dat (nu stiu..minute..zeci de minute, ca pierdusem notiunea timpului), aud pe Nelu
-Bag...



    Login