Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Maria
Autor : 202469 - 2024-09-13
Citita de 4608 ori - Nota 7.33 (40 voturi)
Buna.
Sunt Maria, am 50 ani, sunt o femeie care arata ok pentru varsta mea, am 170 cm, 75 kg, sani mici, blonda cu parul scurt.
Pana acum aproape un am eram o femei ok, adica sot si un amant...
Dar de cand am cazut in pacatul placeri cu Ionut fiul meu, cred ca am devenit nifomana si am inceput sa gust cu interes si placere din tot ceea ce inseamna tabu sau...ceea ce nu credeam ca o sa fac vreodata.
Totul a inceput in luna Iulie anul trecut cand am mers cu fiul meu la Cluj pentru ai inchirea un apartament deoarece acolo o sa isi petreaca urmatoro 4 ani de facultate.
Sotul meu nu a putut veni asa ca am mers doar eu si cu Ionut.
Cum am ajuns sa gust din fructul oprit: intr o dupamasa cand ne-am intors din oras in noua locatie Ionut a mers la dus si camd a iesit sa asezat pe canapea in prosop si a pornit televizorul. M-am dus si eu la dus, fiind foarte cald, cand am iesit, din neglijenta sau poate ca il vazusem si pe Inut in prosop, am iesit si eu doar in prosop fara sa am nimic pe dedesupt.
Cand am ajuns in dreptul televizorului exact in fata lui Ionut mi-am scapat oja de unghi jos si aceasta a intrat sub dupap, m-am aplecat sa o iau si nu am dat importanta ca prosopul sa ridicat iar Ionut (fiul meu) a avut o priveliste grozava, adica mi-a putut vedea tn detalui fundul si pizda. Aceasta priveliste a durat putin deoarece pana am reusit sa scot oja de seub dulap...au trecut cateva minute in care eu fara sa imi dau seama m-am pozitionat fundul gol in fata lui Ionut, in toate felurile.
Ma ridic si camd ma intorc, ce sa vezi...Ionut era cu prosopul dat la o parte isi facea laba. In prima faza am ramas socata, dar m-am excitat asa tare ca m-am udat instant.
-Ce faci Ionut?
-Ce sa mami? Nu tu te-ai pus goala im fata mea? Nu am mai putut.
-Sa iti fie rusine, nu se face asa ceva.
-Te rog, mami mai stai asa pana ma termin, nu e nimic gresit, doar nu facem sex.
La argumentul acesta a lui Ionut si pentru ce eram extrem de excitata, m-am dezbracat de prosop si am ramas goala, mi-am tras scaunul si m-am pus pe el cu picioarele desfacute asfel incat Ionut sa poata sa vada tot.
Nu mai puteam de excit...



    Login