Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 66
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2865 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 74

21 iulie 2005 – joi

Diana intra in camera de zi sa se alature lui Nicolae si Codrutei care erau deja acolo. Dupa doua pizze, niste suc de fructe si vreo ora de rasete si chicoteli si tachinari si flirtrusi prin bucatarie, Codruta si Nicolae deja s-au dus in camera de zi Diana ramanand in urma sa faca ceva ordine. Mai mult le-a ordonat celor doi sa iasa afara din bucatarie, altcumva deja incepeau de acolo si… prefera un loc mai comod. S-a oprit la intrarea in camera, zambind in timp ce ii privea, infasurata doar intr-un prosop mare de baie, niste picioare lungi si atletice si foarte bine bronzate expuse de unde se termina prosopul.
Nicolae statea la un capat al canapelei, rezemat cu spatele de bratul canapelei, intors cu fata inspre celalalt capat. Codruta era intinsa pe ea, capul ei odihnindu-se pe bratul imbracat al canapelei, parul ei de un negru sclipitor foarte frumos cazand imprejurul chipului ei. Avea pe ea o rochita de vara, dar capatul de sus era deschis, sanii ei rotunzi si fermi afisati foarte frumos pe pieptul ei.
Piciorul ei drept era indoit la genunchi, odihnindu-se pe spatarul canapelei, stangul pe niste pernite de canapea. Rochita ei era la mijlocul ei, si niste chiloti albi si mici se iveau de acolo. Movila ei era stramta, materialul subtire al chilotului era profilat superb pe despicatura pasaricii ei suculente pentru ca iubitul ei sa aiba cea mai frumoasa priveliste posibila.
Nicolae se holba cu placere asupra trupului iubitei lui, penisul lui afara din pantalanii lui scurti. Era foarte tare, capul purpuriu si umflat. Pantalonii lui scurti erau trasi in jos, bilele lui fierbinti umflate si pline, pregatite pentru ce cu siguranta va urma.
Diana a zambit dragastos in timp ce ii privea, pasarica ei neteda vibra cu fiori de placere. Codruta, chiar daca parea sa faca pe timida, era cu evidenta excitata sa se expuna in acest fel liberativ. Dupa ce s-a intamplat in ultimu timp nu putea sa se abtina.
“Vrei sa imi vezi pizda, Nicolae?” a intrebat Codruta usor, degetele ei mici jucandu-se cu chilotii ei.
“Yeah, arata-mi pizda, iubire” murmura Nicolae, penisul lui fluturand ca un catarg. “Lasa-ma sa-ti vad pizda.”
Picioarele Dianei s-au cutremurat in timp ce prietena ei misca un deget dealungul bifurcatiei chilotilor ei, trasand o linie dealungul despicatuii pasaricii ei. Diana si-a dus o mana in jos pe sub prosopul ei, fugarind degetele ei prin netezimea pasaricii ei, ochii ei sclipind de pofta.
Codruta a impins degetul ei la marginea chilotilor ei si s-a uitat in sus inspre Diana, un zambet obscen aparand pe trasaturile ei superbe. Diana a dat afirmativ din cap, instinctiv, deschizand cuta prosopului pentru ca Codruta sa vada cum degetul ei se joaca cu pasarica ei. Nicolae a prins in ce directie se uita Codruta si s-a intors sa o vada pe Diana. El i-a ranjit, apoi atentia lui s-a intors inapoi la Codruta.
Diana a pasit in camera, facand o pauza la un metru de canapea, privind-o pe Codruta la fel de intens ca fratele ei. Ea a desfacut prosopul ei, lasandu-l sa cada pe podea, stand acolo langa ei, aratandu-le trupul ei splendid. Nicolae s-a uitat inspre Diana, parca sorbind trupul ei atletic si zvelt, sanii aceia fermi si rotunzi parca inpinsi in fata, abdomenul ei plat si cu niste muschi cat de cat conturati, curba invitatoare a fundului ei rotund. Penisul lui s-a prelins prin gaura din varful capului, si Diana si-a lins buzele salivand la greu in timp ce presperma frumos aluneca peste capul penisului.
“Arata-ne pizda, Codruta” a murmurat Diana fierbinte.
“Ooooooh, da” a gafait Codruta, degetul ei dand bifurcatia chilotilor la o parte.
Despicatura ei stramta sclipea zemos. Pielea era pufoasa, si varful mic al clitorisului Codrutei iesea in evidenta dintre labii. Despicatura Codrutei era ingusta, curgand perfect pana la fesele unui fund compact si atletic. Uitandu-se la Codruta, Diana a simtit un impuls puternic sa isi scufunde fata intre coapsele acelea catifelate, sa linga si sa saruta pasarica prietenei ei, sa isi fugare limba si gura ei suganda in sus si in jos peste tot, de la clitoris pana la rozeta fundului, gustand-o toata, chiar si anusul ei. Pasarica ei parea sa se furnice, o senzatie fierbinte construindu-se in interior.
Nicolae gafaia in timp ce isi aruna ochii intre cele doua superbe frumuseti, excitat de asemanarea dintre trupurile lor. Amandoua aveau niste pasarici foarte netede si foarte stramte, fara nici un fir de par si foarte cremoase care apareau de sub abdomenele acelea plate. Bilele lui s-au intarit in timp ce penisul lui tresarea inainte si inapoi.
Tinand chilotii ei intr-o parte, Codruta si-a folosit cealalta mana sa dezmierde propria ei pasarica, lasand sa ii scape sunete moi de placere, fundul ei unduindu-se excitant pe canapea. La fel ca iubitul ei, ea se uita la Diana apoi la penisul monstru si bilele lui. Imbiband degetul ei in jos, ea si-a usurat un deget in pasarica ei, zambind smechereste inspre Diana si Nicolae, o imbujorare usoara pe chipul ei, o combinatie de excitare si pofta trupeasca enorma.
Nicolae a gafait in timp ce o privea pe Codruta cum isi usureaza degetul ei in si in afara pasaricii ei, si si-a prins penisul, strangandu-l puternic, capul umflandu-se, mai multa presperma curgand din gaura penisului. Diana a respirat adanc, sanii ei fermi ridicandu-se. Ea s-a aplecat in fata, impingand mana fratelui ei de pe penisul lui, luand-o in a ei, ochii ei parca sclipind in timp ce o privea pe prietena ei cum isi agita clitorisul ei mic cu varfurile degetelor.
“Nicolae, o vreau in mine” a gafait Diana, pompand penisul lui viguros. “Vreau pula ta in pizda mea! Pula asta imi apartine, iubitule!”
Inainte ca sa poata raspunde, Diana s-a asezat pe canapea, cu fata inspre Codruta, spatele ei inspre Nicolae. Ea l-a incalecat pe fratele ei, si incet si-a indoit genunchii, lasand in jos movila ei. Tinand genunchii ei larg deschisi pentru ca Codruta sa poata vedea totul, ea si-a folosit degetele sa desfaca pasarica ei. Ea a atins pasarica ei de capul penisului lui, frecandu-l inainte si inapoi, murmurand si suspinand usor.
Ochii Codrutei parca mocneau cu un foc interior in timp ce privea cum picioarele prietenei ei se deschid, privind cum pasarica ei neteda se freca peste capul penisului lui. Degetele ei au inceput sa se miste mai repede in pasarica ei, facand-o sa murmure usor.
“Stai pe el, amiga!” a indemnat-o Codruta. “Stai jos pe pula lui Nicolae!”
“Pula lui Nicolae” a repetat Diana intr-o voce mai groasa. “Iti place sa privesti cum pui pula lui in pizda mea, dragoste?”
“Ohhhhhh, da, amiga! Iubesc sa vad pula lui tare in pizda ta!”
“Uite-te cum intra in mine, Codruta!” a soptit Diana, lasand fundul ei in jos.
Din spatele ei, Nicolae privea excitat la felul cum Diana isi deschidea fundul ei atletic. El a vazut rozeta fundului ei, si din impuls, a atins varful degetului lui de acel inel fierbinte.
“Ooooooh, Nicolae!” a suspinat Diana cand a simtit degetul lui acolo. “Ohhhhh, iubi, simte-ma acolo!”
Cu capul monstrului fratelui ei in pasarica ei, deschizand-o, Diana si-a miscat fundul in miscari circulare, respirand adanc in timp ce senzatii fierbinti inundau trupul ei. Spatele ei s-a arcuit inapoi, sanii ei majestuosi etalati sexos, sfarcurile ei intarite la maxim, umerii ei trasi inapoi. Nicolae a masat anusul surorii lui, gafaind in timp ce simtea cum pasarica ei se inchide in jurul penisului lui. Prinsoarea stramta a pasaricii ei trimitea fiori de extaz prin tot trupul lui, si el masa ferm la anusul ei in timp ce privea cum fundul ei si misca in cercuri mai rapide.
Codruta gemea in timp ce privea cum Diana impingea pasarica ei neteda in jos pe coloana lui Nicolae, degetele ei intrand si iesind rapid din propria ei pasarica zemoasa. Cand prietena ei a impins totul in ea, aceasta a plans usor de placere.
“E inauntru tot, amiga! Ai toata pula lui Nicolae in pizda ta!”
“Wooow, stiu asta, chiar ca stiu asta!” a suspinat Diana, simtind cum penisul lui pulsau adanc in pasarica ei. Cu o mana, ea a cupat bilele lui, rasucind si tragand de ele, un deget al celeilalte maini miscandu-se pe clitorisul ei intarit in timp ce isi misca fundul in miscari giratoare pe penisul lui. “Asa de tare si de lung in mine, Nicolae! Ooooooh, pot sa simt cum pula ta tresare in pizda mea! Freaca-mi fundu… fute-ma cu un deget! Ahhhhh, o sa te fut bine de tot, dragule! O sa-ti fut pula asta asa de bine! Pizda mea o sa mance pula ta de tot!”
“Fute-l, amiga!” a plans Codruta, miscand fundul ei atletic de colo colo in timp ce degetul ei intra si iesea din pasarica ei. “Fute pula lui! Sari in sus si in jos pe pula lui, amiga!”
“Oh, da!” a plans Diana usor, saltand fundul ei in sus si in jos, pasarica ei calarind penisul lui cu fierbinteala ei stramta. Ea s-a ridicat mult, dar nu indeajuns sa iasa si capul, apoi a cazut puternic in jos pana la baza, gafaind si respirand greoi din cauza excitatiei. Ea acum isi strangea sanii in timp ce soldurile ei se roteau obscen in si in afara si in jos prin miscarea lor de tirbuson. “Fut pula lui! Fut pula lui cu pizda mea fierbinte si zemoasa! Vreau sa explodezi cu galeata in pizda mea, Nicolae! Iubesc cand pula ta ejaculeaza in pizda mea!”
Nicolae si-a miscat degetul in anusul surorii lui, facand-o pe Diana sa scanceasca din cauza placerii crescande. Spuma a inceput sa se construiasca la baza penisului lui. El se holba la fundul ei agitat cu niste ochi care parca ardeau, nemaiputand sa o vada pe Codruta. Dar ce vedea era indeajuns. Pasarica Dianei tinea penisul lui foarte stramt in timp ce aluneca in sus si in jos, si trupul lui tanar incepea sa se infioare din cauza senzatilor minunate.
“Da-ti jos chilotii!” a gemut Diana in timp ce salta in sus si in jos. “Da-ti chilotii aia jos sa vad pizda ta, Codruta! Vreau sa vad pizda ta zemoasa in timp ce fut pula asta monstruoasa din mine!”
Gafaind de nerabdare, Codruta si-a dat jos chilotii ei repede, deschizand apoi picioarele ei larg pentru prietena ei. Ochii Dianei sclipeau din cauza pasiunii in timp ce privea pasarica zemoasa a Codrutei. Ea salta cat de puternic si de repede pe rigiditatea fratelui ei. Lasand sa cada de pe sanii ei, ea a impins mainile ei intre coapsele prietenei ei, degetele ei mari deschizand labile netede ale Codrutei. Ea privea la felul cum clitorisul acesteia iesea in evidenta, umezeala care izvora din acea despicatura, sclipind pe fesele cremoase ale acelui fund rotund si excitat.
“Esti uda rau de tot, Codruta” a gemut Diana. “Pizda ta e asa de uda! Oh, esti asa de fierbinte… asa de minunat de uda si fierbinte!”
Codruta si-a arcuit soldurile, picioarele ei deschizandu-se cat de tare au putut. “Sunt fierbinte, amiga! Pizda mea e in flacari!”
“Poti sa ma vezi cum il fut pe Nicolae? Poti sa vezi pizda mea cum suge pula lui in mine? Poti sa vezi cum pula lui ma largeste si ma umple la perfectie?” a intrebat Diana excitata rau de tot.
“Ooooooh, da, amiga! Fute-l, amiga! Fute-l pe Nicolae!”
“Il fut, amiga!” plangea Diana. “Ohhhhhh, il fut asa de bine, Codruta! Fut pula asta mare si tare si imi face pizda sa se simta asa de bine! Ooooooh, vreau sa explodez si sa vin asa de tare pe pula lui!”
Nicolae isi salta soldurile in sus si in jos acum, futand in pasarica surorii lui in timp ce se lasa si se ondula frumos deasupra lui. El tachina rozeta fundului ei care se inclesta in jurul degetului lui, si a inceput sa maseze acolo iarasi, facand miscarile rotitoare ale surorii lui sa devina salbatice. De fiecare data cand sora lui isi ridica fundul, el vedea cum penisul lui intra in pasarica ei, labile netede parca sclipind din cauza cremei ei si a transpiratiei de pe trupurile lor. El prindea cate o licarire a pasaricii Codrutei cand Diana isi ridica fundul, care parca adauga la excitatia lui crescuta.
Diana, cu un planset usor de extaz, a tras mana ei dreapta de la pasarica Codrutei, si a luat iarasi bilele lui Nicolae in mana. Ea le tinea stramt in mana ei, plonjand pasarica ei in sus si in jos pe penisul lui. Ea apoi a impins un deget in pasarica Codrutei, si a inceput sa pompeze inainte si inapoi, facand-o pe Codruta sa isi impinga funduletul ei sus in aer cu plansete de placere.
“Fa-ma si pe mine, amiga! Ooooooh, fute-ma cu degetul! Ahhhhhhh, imi place asta, amiga! Imi face pizda asa de fierbinte!”
“Ohhhhhh!” a plans Diana. “O sa explodez!”
Ea plonja puternic pe penisul fratelui ei, miscandu-se inainte si inapoi cu rotiri rapide ale fundului ei. Ea a simtit degetul lui presandu-se la intrarea in anusul ei in timp ce contractile puneau stapanire pe pasarica ei. A tipat cand convulsile si cutremurele au trecut prin trupul ei, pasarica ei inclestandu-se in valuri de placere la baza penisului lui. Degetul ei impingea cat de adanc putea sa intre in pasarica prietenei ei, aducand un planset dintre buzele Codrutei. Degetul ei mare zdrobea clitorisul ei puternic. Soldurile Codrutei au saltat in sus, si s-a prins de mana Dianei cu amandoua maini, tinand-o puternic la pasarica ei.
“Si eu!” a suspinat Codruta. “Ohhhhhh, chiar ca vin, amiga!”
In timpul orgasmul fierbinte din propria ei pasarica, Diana a simtit cum pasarica stramta a prietenei ei se prindea de degetul ei, apoi suctiunea in valuri a Codrutei care a explodat intr-un alt orgasm puternic. Ea a inceput sa impinga degetul ei rapid inauntru si in afara pasaricii ei infiorate in timp ce isi zdrobea propria ei pasarica la baza penisului din ea, inclestandu-se in timpul propriului ei orgasm care practic aproape i-a scurciutat creierul.
Nicolae isi inclesta dintii cand a simtit cum pasarica surorii lui prindea penisul lui in timpul orgasmului. Diana tinea bilele lui foarte puternic intre degetele ei, si cu degetul lui inca presat la intrarea in anusul ei, el s-a prins de celalalt sold cu cealalta mana, impingand penisul lui adanc in pasarica ei inclestata. El vroia sa explodeze rau de tot, si bilele lui se furnicau pentru ca erau asa de pline, dar totusi s-a retinut. Sentimentul era asa de intens, asa de placut, incat vroia sa dureze cat mai mult. El privea cum fundul ei se rotea, gura lui deschizandu-se intr-un O frumos in timp ce gafaia greoi.
“Ohhhhhh, amiga!” a plans Codruta dupa ce s-a mai calmat putin. “M-ai facut sa am un orgasm asa de placut!”
Cu propriul ei orgasm linistindu-se, Diana a chicotit. “Stiu ca am facut-o, Codruta. Am simtit pizda ta, wooow, ce pizda stramta ai, iubire!”
“Inca n-am ejaculat” a zis Nicolae Dianei din spatele ei.
Diana si-a intors capul inapoi sa il priveasca, ochii sclipind. “N-ai frica. Inca nu am terminat cu pula ta, dragule. Sti bine ca cand ma fut cu tine, nu poti sa zici ca nu ai fost futut!”
Diana si-a tras degetul afara din pasarica Codrutei, vazand cat de imbibata cu sucuri era. A adus degetul la gura ei, lingandu-l in sus si in jos, apoi la palma ei imbibata. Ea se uita la pasarica imbibata cu sucuri a prietenei ei, incepand inca odata sa isi misca pasarica in sus si in jos pe penisul lui Nicolae. Intreaga pasarica a Codrutei sclipea de umezeala, cu sucuri inca prelingandu-se din despicatura ei in jos pe fundul ei. Codruta avea o pasarica foarte frumoasa si stramta si gustoasa.
Fara nici un cuvant, Diana s-a aplecat in fata, chipul ei planand deasupra pasaricii Codrutei, adulmecand acea aroma sexy. In timp ce se apleca, ea si-a tarat genunchii inapoi, si i-a tinut deschisi cu penisul lui Nicolae inca adanc in pasarica ei stramta. Nicolae acum avea o priveliste foarte fantastica asupra movilei Dianei, asupra felului cum pasarica ei era inclestata in jurul grosimii penisului lui, si putea sa vada cum rozeta ei parca ii facea cu ochiul. Aplecandu-si bustul in fata, proptit in coatele mainilor, Diana a inceput sa se miste din fund, futandu-l pe fratele ei.
“Poti sa vezi totul, fratioare?” a gemut Diana.
“Pot sa vad totul, surioara!” a gemut si Nicolae.
“Atunci uite-te la curu meu, iubitule! Uite-te cum curu si pizda mea te fut!”
In timp ce fundul ei se contorsiona si misca usor, Nicolae masa fesele acelea catifelate, fugarind degetele lui in despicatura deschisa a fundului ei. Diana a plans de placere, saltand in penisul lui aproape frenetic. Ea a impins fata ei in jos si a dat un sarut zemos pielii de pe coapsele Codrutei, prinzand fesele in palmele mainii ei. Ea privea cu niste ochi sclipitori acea pasarica, si cu un suspin moale si-a deschis gura si si-a zdrobit fata in pasarica prietenei ei.
“Ohhhhhh, amiga!” a suspinat Codruta, impingand bifurcatia ei inspre gura prietenei ei, prinzand-o de spatele capului.
Diana a supt la pasarica prietenei ei, limba ei lucrand acele labi netede si fierbint si acel clitoris intarit. Ea a strans si a manipulat fundul Codrutei, propriul ei fund saltand in sus si in jos, futand penisul lui Nicolae cu pasarica ei cu o ferocitate salbatica. Ea si-a impins limba in acea umezeala gustoasa, proband si lapaind labile ei, buza ei superioara zdrobindu-se de clitorisul ei, baza inferioara pe netezimea labilor ei. Gura Dianei era plina cu acele sucuri gustoase, si le inghitea lacom. Ea si-a zdrobit gura de pasarica Codrutei, ingropand fata ei in umezeala aceaia fierbinte.
Nicolae isi plonja penisul in sus si in jos, pompandu-l in prinsoarea pasaricii ei in acelasi ritm cu care se misca si ea. El freca la rozeta ei cu degetul lui.
Mintea Dianei se invartea din cauza excitatiei erotice. Felul cum pasarica prietenei ei era lipita de buzele ei crea mai multa salbaticie in ea ca niciodata. Lapaia in sus si in jos pe acea despicatura, lingand o labie dupa cealalta de la un capat la celalalt. Si-a inchis buzele in jurul clitorisului acela umflat, sugand puternic acolo, limba ei sfichiuind lacom.
“Oooooooh, amiga, ce bine eeee!” plangea Codruta, zdrobindu-si pasarica in gura prietenei ei. “Linge-o pentru mine, amiga! E mai bine ca un deget! Linge pizda mea, amiga! Ahhhhh, suge-mi pizda! Oh, continua asa si o sa explodez ca o racheta, amiga!”
Tinandu-se de fundul agitat al prietenei ei, limba Dianei futea acea pasarica gustoasa cu o placere nerabdatoare, pasarica ei constant miscandu-se pe penisul fratelui ei. Fundul ei parca ardea in timp ce Nicolae continua acel masaj minunat in jurul rozetei ei. Furnicaturile erau foarte placute acolo.
Ridicand gura ei acu imbibata, ea l-a incurajat pe fratele respirand foarte greoi “Acolo, Nicolae! Pune-ti degetul in curu meu, dragule!”
“Serios, amiga?” a intrebat el tachinator.
“Da, serios! Baga-ti degetu in curu meu!”
Cand fratele ei a marit presiunea la rozeta ei, ea nu si-a miscat fundul, penisul lui de jumate in pasarica ei. Ea isi tinea respiratia, gura ei inchisa in jurul pasaricii zemoase a Codrutei, ochii inchisi, tinand fundul Codrutei tare in palmele ei. Nicolae si-a usurat degetul lui dincolo de rozeta anusului ei. Diana, gafaind mai tare cand fundul ei era desfacut, a simtit pasarica ei strangandu-se convulsiv pe penisul lui.
“Ohhhhhh, ce bine eeee, Nicolaeeeee!” sasaia Diana in pasarica Codrutei. “Ohhhhhh, chiar ca asta e bineee! O pula groasa in pizda mea si un deget in curu meu! Ooooooh, asta ma face sa explodez ca o racheta! Vezi daca poti sa-mi futi curu cu degetu, dragule! Doar stai linistit si iti fut pula cu pizda mea, si sug pizda Codrutei in acelasi timp!”
Inca odata incepand sa isi pompeze pasarica in sus si in jos pe penisul lui, ea a inceput sa suga si sa linga si sa isi futa limba in pasarica Codrutei cu frenezie. Degetul lui Nicolae taia adanc in fundul ei, creind o senzatie delicioasa. Ea se simtea umpluta la maxim de la pasarica pana in fund, si gura ei lacom sugea sucurile alunecoase din pasarica prietenei ei.
“Linge-i pizda, surioara!” suspina Nicolae in timp ce isi baga degetul in si in afara fundului ei alunecos. “Suge pizda Codrutei! Fa-o sa explodeze in gura ta, surioara! Oh, pot sa vad cum pizda ta fute pula mea, si curu tau e asa de fierbinte si de strat! Iti place sa fi fututa in cur, surioara?”
“Iubesc asta!” a tipat Diana din pasarica Codrutei. “Fute-mi curu! Fute-ma cu degetele! Ooooooh, vreau mai multa pizda… mai multa pula! Vreau sa te ling in pizda, Codruta, si sa te fut pana numai poti, Nicolae!”
“Linge-ma, amiga! Linge pizda mea si fute-l!” plangea Codruta, zdrobind pasarica ei in sus si in jos, prinzandu-se de capul prietenei ei cu putere, inclestand coapsele ei inflacarate in jurul capului Dianei, apoi desfacandu-le larg inapoi in timp ce pasarica ei incerca parca sa zmulga fata prietenei ei. “Ooooooooh, asta chiar ca o sa ma faca sa explodez!”
Diana isi misca fundul repede, fratele ei prinzandu-se tare de el. Ea isi arcuia fundul, simtind cum plonja puternic in pasarica ei, zdrobindu-le de baza monstrului lui. Unghiul in care era aplecata facea ca clitorisul ei sa se frece mereu dealungul grosimii lui, si degetul lui pompa din ce in ce mai repede in fundul ei. Diana isi baga limba adanc intre labile Codrutei, simtind un orgasm zdruncinator umflandu-se in trupul ei. Pasarica ei reactiona ca niste valuri care se rupeau de stanca care era penisul lui, si pentru prima data in viata ei, Diana si-a dat seama ca are un fund foarte sensibil.
“Diana, o sa ma faci sa explodez!” a plans Codruta. “Ohhhhh, limba ta e asa de adanca in mine! O sa vin, amiga!”
Diana isi plonja limba ei lunga rapid si strangea fundul Codrutei, tragand acea pasarica fierbinte in gura ei deschisa. In acelasi timp, Diana isi zdrobea pasarica la baza penisului lui, si simtea cum degetul lui se misca adanc in fundul ei. Cu un tipat ascuns de pasarica Codrutei, Diana a inceput sa aiba un orgasm, pasarica ei strangand la baza penisului, fundul ei inclestandu-se asa de tare incat parca vroia sa taie degetul lui de la baza. In acelasi timp, ea sugea sucurile din pasarica Codrutei, inghitindu-le cu lacomie. Ea era incantata sa simta cum pasarica Codrutei se flexa in jurul limbii ei, si pe masura ce orgasmul ei crestea in intensitate, Diana simtea ca si cum fundul ei avea parca si el un orgasm.
“Uite ca acu vine, surioara!” a tipat Nicolae.
Iarasi Diana a tipat in pasarica prietenei ei. Penisul lui Nicolae erupea cu niste torente lungi si puternice in ea, inundand pasarica ei inclestata, facand peretii pasaricii ei sa se dilate din cauza torentelor de sperma. Ea se trantea in penisul acela care ejacula ca un furtun in ea, contractile ei devenind din ce in ce mai stramte, pasarica ei compresandu-se in jurul penisului lui si fundul ei inclestandu-se in timp ce valuri de placere absoluta treceau prin tot trupul ei.
O moliciune a pus stapanire pe tot trupul ei cand totul s-a sfarsit, si ea a cazut extenuata jos. Fundul ei era ridicat in aer datorita miscarilor salbatice din timpul orgasmului ei superb si isi odihnea fata in pasarica aburinda a prietenei ei. Ea simtea cum penisul lui Nicolae pierdea din taria lui inca fiind infipt in pasarica ei, si apoi cand gentil el si-a tras degetul afara din fundul ei, ea a gemut. Pasarica ei a inceput sa relaxeze prinsoarea din jurul penisului lui, si gemea fericita in timp ce Codruta dezmierda obrazul ei si Nicolae masa iubitor coapsele deschise si fundul ei cremos.
Diana s-a cutremurat, parca sclipind de placere, imbratisand soldurile prietenei ei in timp ce saruta pasarica ei rozalie ca si cum aceasta era o gura, simtind amestecul acela din pasarica ei cum se scurge in jos pe penisul care inca era infipt in ea.
Rotind piciorul ei peste fratele ei, ea s-a asezat in centrul canapelei, stang cu piciorele ei larg deschise. Respira usor, fata ei inca imbujorata.
Nicolae s-a ridicat, privind la nuditatea ei in timp ce Codruta incerca sa se ridice si ea.
“Wooow, ce trupuri superbe aveti amandoi!” a soptit Diana, tragandu-i pe amandoi inspre ea. “Vreti sa imi linge-ti sanii?”
Nerabdatori, Codruta si Nicolae au inceput sa suga la sanii Dianei, sugand puternic la sfarcurile ei intarite, limbile lor sfichiuind, Diana torcea si se zvarcolea din cauza senzatilor, pasarica ei inca plina cu amestecul acela incepand sa secrete alte sucuri. Ea a alunecat mainile ei in jos intre coapsele celor doi, incet simtindu-i. Penisul si bilele lui erau imbibate cu amestecul care s-a scurs din pasarica ei. Ea si-a imbibat mana cu amestecul de acolo, apoi a pus-o la sanul care Codruta il sugea. Diana a intins sucurile acelea aproape pe unde lingea buzele Codrutei, si apoi, cand focoasa bruneta si-a ridicat putin capul, a umplut tot sanul ei cu acel amestec delicios.
“Linge sperma lui Nicolae de pe sanul meu, amiga!” a indemnat-o Diana melancolic. “Gusta sperma lui, iubire!”
“Oooooooh” s-a mieunat Codruta, fugarind limba ei in jurul sfarcului intarit, lingand acele sucuri, gustandu-le. Codruta s-a uita in jos la penisul si bilele iubitului ei, si a impins o mana in directia aceia. Ea si-a fugarit degetele peste acel penis, apoi si le-a lins. “Cred ca e mai bun de la sursa, amiga!”
“Incearca-l” a sugerat Diana, chicotind cu pasiune.
Codruta s-a tarat peste Diana, ajungand in genunchi intre picioarele lui Nicolae. Ea se holba lacoma la acel baston semierect si la bilele acelea mari, mainile ei odihnindu-se pe soldurile lui. I-a dat lui Nicolae un zambet sexy, apoi lingandu-si buzele, si-a lasat capul in jos. Diana s-a aplecat in jos, ochii sclipind in timp ce privea limba Codrutei luand cu indrazneala putin din acel amestec ca si cum ar linge o inghetata. Codruta s-a uitat in sus, pe expresia ei o privire de pofta trupeasca. I-a aruncat Dianei un zambet la fel de lasciv, apoi si-a scos limba afara si a inceput sa lapaie la bilele iubitului ei. Un sunet ca de pisica care torcea iesea printre buzele ei pline, si cu un gafait adanc, Codruta a tras bilele iubitului ei in gura ei fierbinte, sugandu-le cu o miscare rotinda a capului ei, mainile ei prinzandu-se de soldurile lui.
“Oh, amiga, ce bine arata!” a soptit Diana. “Suge-i bilele, Codruta! Suge bilele lui! Te simti bine, Nicolae? Iti place sa-ti fie supte bilele?”
Nicolae gafaia in timp ce privea chipul superb al iubitei lui intre coapsele lui, penisul lui tresarind si incepand sa raspunda.
“Ohhhhhhh, iarasi te intaresti!” a suspinat Diana, luand penisul lui in mana ei si pompandu-l. Partea care era deasupra mainii ei o freca de fata Codrutei, facand-o pe aceasta sa suspine excitata in timp ce lingea si sugea bilele lui. Codruta si-a mutat mainile sub fundul lui, prinzandu-se de fesele lui, ochii ei sclipind intr-un extaz visator in timp ce o privea cum pumnul Dianei aluneca in sus si in jos pe penisul lui.
Cu ochii parca arzand in timp ce privea gura Codrutei agitandu-se pe bilele lui Nicolae, Diana s-a aplecat in jos si si-a fugarit limba peste capul penisului. Apoi, cu o respiratie greoaie, ea si-a inchis buzele in jurul penisului, limba ei lapaind umeda in cercuri fierbinti. Amandoua frumuseti se uitau in ochii celeilalte, Codruta sugea bilele iubitului ei, si Diana sugea penisul fratelui ei. Alunecand buzele ei in jos, simtind caldura inabusitoare a penisului umpland gura ei, buzele Dianei s-au frecat de ale Codrutei.
“Ooooooommmmm” a gemut Diana, deschizand gura ei larg la baza penisului lui, limba ei lingand buzele Codrutei pline cu bilele lui. Codruta si-a alunecat gura de pe bilele lui Nicolae, fugarind varful limbii la baza penisului lui si in gura prietenei ei. Diana si-a inchis buzele ei si a supt penisul fratelui ei si limba prietenei ei.
Nicolae gafaia in extaz, privindu-le. El si-a miscat o mana in jos la spatele Dianei pana la fundul ei bombat, masandu-l in timp ce ele il sugeau. Codruta s-a reintors la bilele lui iarasi, insuruband limba ei de jur imprejurul lor, sugandu-le si sarutandu-le dragastos. Ochii ei s-au atintit asupra gurii prietenei ei care aluneca in sus si in jos pe penisul lui, sugandu-l gentil.
Diana si-a ridicat gura, buzele ei parca furnicandu-se. “Acu tu suge-i pula, Codruta.”
“Ohhhhhh, da, amiga!” a gafait Codruta, deschizand buzele ei fierbinti in jurul capului penisului lui. Gura ei era asa de plina, buzele ei intinse la capacitate. A impins in jos, si a luat aproape tot penisul lui in gura ei, pana la baza. Capul ei a inceput sa se miste in sus si in jos asa cum ii placea ei, luand de fiecare data penisul lui pana la baza, nasul ei lovindu-se excitant de fiecare data de pubisul lui. Ea lingea, dar si sugea si foarte tare cu buzele si gura ei, ochii ei sclipind de pofta. Diana a alunecat o mana la bilele fratelui ei, manipulandu-le in timp ce privea cum Codruta sugea acel penis care mereu i-a adus atata placere cu o pofta de lup. Diana si-a rotit fundul pe canapea pentru ca fratele ei sa o simta mai usor.
Cand Codruta si-a ridicat gura sa isi odihneasca gura, Diana a sarit si a inceput sa lapaie in sus si in jos penisul lui cu partea lata a limbii ei, de la baza pana la varf. Cu un suspin excitant, Codruta a inceput sa faca acelasi lucru pe partea cealalta. Nicolae se agita in timp ce le privea, limbile lor facand penisul lui sa se umfle si sa pulseze si bilele lui iarasi sa se umple cu o noua incarcatura.
“O sa incercati sa ma faceti sa explodez iarasi?” a gafait el.
Diana si Codruta s-au uitat in ochi celeilalte, apoi amandoua au dat afirmativ din cap in acelasi timp.
Amandoua au inceput sa il linga si sa ii suga penisul. Amandoua erau experte deja si puteau sa il ia in gat pana la baza. Si el era super fericit pentru acest lucru. Cand Diana a inceput ii sugea bilele, Codruta ii sugea penisul si cand Codruta isi aluneca buzele in sus si in jos pe penisul lui, Diana ii lingea bilele si baza penisului.
El a inceput sa se agite din ce in ce mai tare pe masura ce senzatile cresteau, si nu a prostestat cand Diana a inserat un deget in crepatura fundului lui. Codruta se tinea de fesele fundului lui si cand a simtit ce facea Diana, le-a despartit mai tare. Nicolae a gafait cand Diana a bagat un deget in fundul lui, aproape facand penisul lui explodeze pe loc.
“O sa ma faceti sa explodez peste tot si o sa murdaresc canapeaua!” a gafait el.
Diana si-a tras gura inapoi, privind cum Codruta repede si lacom isi indesa acel penis superb in gura ei, sugand puternic, scotand niste sunete guturale, buzele ei alunecand in jurul penisului lui. Diana era uimita de cat de repede sugea Codruta acel penis. Codruta lucra la penisul lui Nicolae cu o lacomie intensa, gemand de placere ca si cum il avea bagat in pasarica ei suculenta in locul gurii ei.
“O sa explodezi, iubire!” a zis Diana. “Dar nu o sa faci murdarie peste tot. O sa explodezi in gura Codrutei daca continua sa suga asa de viguros!”
Codruta, ochii ei clipind din cauza torentelor pasiunii, gemea si sugea cu buzele ei stranse puternic imprejurul penisului iubitului ei. Ea scotea niste sunete de suctiune pe masura ce buzele ei se trageau de pe capul penisului, apoi a sarutat gaura din varful penisului, un sirag argintiu de saliva lega buzele ei de penisul lui cand i-a zambit lui lasciv.
“Ejaculeaza in gura mea, Nicolae” a zis Codruta. “Iubesc asta la nebunie, gustul tau in gura mea!”
Vazand ca Nicolae se retine, intarindu-si fundul, Diana plonja degetul ei in si in afara fundului lui viguros, aplecand fata ei sa linga penisul lui in timp ce Codruta sugea la capul acela gras. Alunecand limba ei de la bile pana la buzele inclestate ale Codrutei, Diana si-a bagat degetul adanc in fundul lui, facandu-l pe Nicolae sa suspina si sa gafaie.
“O sa vin, Codruta! O sa viiiiinnn!”
Codruta a murmurat, buzele ei stramte in jurul capului penisului, limba ei sfichiuind gaura penisului repede. Diana lapaia febril pe toata lungimea acelei coloane de granit, degetul ei intrand in fundul lui. Nicolae si-a arcuit fundul, incercand sa impinga penisul lui in gura iubitei lui, dar Codruta si-a ridicat capul, mentinand buzele ei in jurul capului acela gras, numai limba ei miscandu-se frenetic acum, lingandu-l de zor.
“Codruta!” a tipat Nicolae. “Ohhhhh, pula mea… coaiele mele… Diana! Codruta!”
Torentele fierbinti de sperma ieseau din gaura penisului, asa de puternic si de cu forta incat aproape ca au impins limba ei inapoi. Acele torente rapide de sperma in gura ei au facut trupul atletic al Codrutei sa se cutremure, si pasarica ei parca a inceput sa aiba spasmurile orgasmului, gatul ei zvelt muncind sa inghita samanta lui groasa pe masura ce Nicolae o spreia dincolo de limba ei. Diana, simtind ca penisul lui pulsa cu o descarcare, isi fugarea limba in sus inspre buzele Codrutei, miscand-o in gura prietenei ei. Diana a gustat smantana fratelui ei care se prelingea afara, si le sugea in gura ei in timp ce prietena ei continua sa o bea lacom. Ea a simtit cum anusul lui s-a strans puternic in jurul degetului ei, si l-a retras, alunecand mana ei apoi in jos peste spatele catifelat al Codrutei, peste fundul ei cutremurand, si intre coapsele ei, bagand un deget in pasarica prietenei ei care se compresa si relaxa repede.
Codruta sugea puternic la gaura penisului lui, buzele ei indeajuns de deschise incat limba Dianei sa fie in gura ei, si amandoua sa lapaie cu lacomie la gaura penisului lui, gemand si suspinand cu placere. Pe masura ce penisul lui inceta sa scuipe torentele de sperma, erectia lui incepea sa piarda din tarie si Diana si-a retras limba afara din gura Codrutei. Pe masura ce penisul lui devenea mai moale, Codruta putea sa il inghita in intregime mai usor, si asa si a facut, mieunandu-se de placere in timp ce continua sa lapaie.
“Ti-a placut, Codruta?” a intrebat Diana, lingand buzele ei in timp ce o privea pe prietena ei cum inghite tubul acela semierect, si inca la fel de lung ca...



    Login