Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data (continuare)
Autor : 202469 - 2024-09-12
Citita de 3146 ori - Nota 6.23 (30 voturi)
Dupa ce am terminat in Mihaela, eram turbat de placere. Mama a venit cu o cafea pentru toata lumea.
Am stat si am povestit, Mihaela era foarte bine dispusa si povestea ce bine sa simtit cu noi toti, inca eram toti dezbracati, numai mama era cu hanele pe ea.
La un moment dat seful mamei a zis ca i-ar place sa ma vada cum fac sex si cu mama, bineinteles ca tata a fost deaccord cu propunerea lui.
Eu m-am excitat instatn si am avut erectie.
Mama sa impotrivit initial, ca asa ceva nu e bine si ca ii e putin rusime, cum sa faca sex cu fiul ei si mai mult de atata sa fie si privita de 3 barbati si Mihaela.
La insistentele sefului ei, mama a inceput sa se dezbrace in fata noastra, incet, incet a ramas doar in sutien si chilotei, apoi in sani goi si sia dat incet si chilotei jos.
Era prima data cand o vedeam goala, ea incerca sa se acopere, eu eram in al noualea cer. Vroiam pizda mai mult ca orice si ma ecita la culmea sa o vad pe mama dezbracata si cum incearca sa se acopere.
La indemnul lui tata m-am apropiat de ea si am inceput sa o mangai, eram asa de excitat ca nu imi aduc aminte cum m-am trezit cu mama in genunchi si cu pula in gura ei. Am ineceput sa o fut in gura ca nebunul, se inecha si din cand in cand scupa.
I-am vazut oe tata pe seful lui mama si pe prietenul lor cum erau cu plulele sculate si isi faceau laba uitamduse la noi.
Acest lucru ma excitat foarte tare, am luat o pe mama si am pus o capra, cand am.intrat prima data in ea, am auzit cu striga efectiv de placere si incepe sa tremure, se terminase instant. Am pompat in ea cateva minute, la un moment dat am.auzit o pe Mihaela cum zice "baga-o in fund ca ii place", nu m-am putut abtine, am bagato in fundul mamei, pe cat era de larga in pizda pe atat era de stranta in fund. Nu stiu cat a durat dar la un moent dat mi-am dat drumul, cand am vrut sa o scot am auzit o pe mama cum a zis " nu o scoate dati drumul in mine". A ejaculat in fundul ei in timp...



    Login