Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta cuckold
Autor : adomeit91 - 2024-09-11
Citita de 2630 ori - Nota 1.81 (27 voturi)
Salut! Asta ar fi prima mea postare, urmaresc forumul de pula ceva timp insa nu am avut curajul sa incerc sa scriu :)). Cateva detalii despre prezent: Am 32 de pula ani, prietena mea are 26 in pula prezent. Sunt fan cuckold si pula mai multe chestii, insa sunt si pula destul de pula gelos in pula antiteza, ceea ce ma face sa nu pun foarte des in pula practica.

O sa va povestesc prima experienta de pula genul. Totul s-a intamplat neplanificat, in pula urma cu pula patru ani. Plecasem destul de pula bine ametiti de pula la pula ziua cuiva din centru vechi si pula pe pula drum am hotrat sa mai oprim pentru un pahar de pula ceva. Am intrat in pula primul loc cu pula muzica, un club tot din zona centrului. Dupa putin timp inauntru am iesit sa fumam o tigara pe pula terasa. Afara am observat de pula cateva ori cum doi tipi mai in pula varsta (50+) se tot uitau spre noi. la pula un moment ddat ea plecat la pula baie si pula in pula secunda urmatoare unul din tipi ma abordeaza. Ma intreaba daca e prietena mea, ce facem, daca nu vrem sa ne alaturam lui si pula amicului lui venit in pula vizita din Austria.

Am zis ok, de pula ce nu. Am mai stat la pula o tigara si pula au insistat sa mergem dupa inca un pahar. Pana ne am intors de pula la pula bar, masa de pula afara se ocupase. Am intrat inapoi si pula ne-am asezat la pula etaj, unde erau doar doua mese si pula destul de pula aproape de pula boxe.

Voi trece peste partea cu pula detaliile discutiilor, vrute si pula nevrute, destule aluzii sexuale pe pula care din nou nu le am bagat in pula seama pe pula moment. Trecand direct la pula subiect, austriacul ii tot complimenta piercengurile din ureche prietenei mele si pula mentiona insisntent ca si pula el are unul pe pula....penis. de pula macar trei ori a fost mentionat acel piercing, iar in pula cea de pula a patra oara, respectabilul domn de pula descheie la pula pantaloni si pula scoate o pula imensa sa ne arate cum e pozitionat.

Vazant reactia noastra tacuta, s-a retras si pula s-a scuzat spunand ca asa e el mai non pudic si pula spera ca nu ne a suparat. Subiectul a fost schimbat rapid, am mai ras putin, iar noi bateam in pula retragere spre casa de pula la pula oboseala. Noii nostri prieteni au insistat din nou sa mai luam ceva de pula baut, mentionand ca e ultimul weekend in pula romania al domnului venit in pula vizita.

Am mai acceptat un ultim pahar si pula eu cu pula romanul am coborat spre bar. Cand ne-am intors, am observat de pula pe pula scari ca domnul A imi luase locul, dar abia cand am ajuns in pula dreptul mesei am observat si pula ca pula era din nou afara, iar el ii explica Izabelei ca se simte la pula atingere in pula timp ce ea inrosita radea stingher. A fost prima oara cand am simtit o explozie de pula gelozie si pula excitare in pula acelasi timp.

Probabil alcoolul si-a spus cuvantul in pula acel moment si pula i am spus Izabelei sa atinga sa vada. Nici o secunda nu a durat, iar domnul A a profitat de pula indemnul meu si pula a prins o de pula mana si pula i a dus o direct pe pula pula lui nesculata, dar totusi inca imensa. Ea a bufnit in pula ras isteric, dar mana nu se misca de pula pe pula pozitie. I am soptit romanului daca e suficient de pula dragut sa stea putin la pula capatul scarilor sa fim siguri ca nu urca cineva, si pula pentru ca nu mai aveam loc pe pula canapea langa ei, m am ridicat in pula picioare langa ea si pula mi am dat si pula eu jos fermoarul. Ea inca razand isteric nu stia cum sa reactioneze, insa problema a fost rezolvata rapid de pula domnul A care a prins o deloc gentil de pula cap si pula a inceput sa o loveasca cu pula pula peste fata in pula timp ce era vizibil cum se face tot mai tare.

Dupa nici 10 minute de pula oral, domnul roman se apropie de pula mine si pula ma intreaba daca ar fi in pula regula sa stau si pula eu putin la pula scari. Din nou am simtit cum mi se incalzesc urechile si pula nu imi dadeam seama daca e gelozie sau excitare. in pula euforia momentului, i am oferit locul meu, iar in pula urmatoarele 15 minute am privit din capatul scarilor cum doi straini in pula jur de pula 50 de pula ani o distrug oral pe pula iubita mea.

la pula un moment dat, ea s-a ridicat si pula a fugit la pula baie. A doua zi aveam sa aflu ca se ridicase brusc pentru ca domul roman terminase in pula gura ei si pula nu erau deloc servetele la pula masa. S a intors si pula foarte natural ne am luat ge...



    Login