Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un barbat si o femeie...
Autor : Ilvalaccho - 2024-07-16
Citita de 9601 ori - Nota 0.71 (302 voturi)

Aveam cred 23-24 de ani. Eram student , aveam o aventura de mai mulți ani cu mama de care eram iremediabil îndrăgostit. Rămasă văduvă tanara, frumoasă si mai ales bogata după moartea tatălui meu, survenita in urma unui stupid accident la pescuit. Multe, mai multe colege, chiar si de la alte facultati , nu reușiseră sa mă facă amantul lor de mai lungă durata, unele, in ciuda frumuseții lor. O sa încerc sa va explic….in urma cu câțiva ani, abia terminasem liceul, am cunoscut la Vama Veche o fata frumoasa, era cu câțiva ani mai mare…venise din Franța, unde locuia cu părinții, sa petreacă o parte din vacanță in România. Eu nu eram la prima despărțire de mama (pe mama o chema Dora) dar de fiecare data când mă intorceam acasa mama nu încerca sa mă “”sufoce””. Mă lasa sa mă hotărăsc eu…sa fiu cel care aleg…niciodată influențat. Cu câteva zile înainte sa se întoarcă in Franta, Maria a vrut. Am dezvirginat-o sub clar de luna, pe plaja, in spatele unui boschet. Am avut trei zile de fericire pe care nu le credeam posibile. A plecat cu trenul din Gara de Nord si va spun foarte sincer ca m-am simțit ușurat. Eram foarte obosit si am luat un taxi. Era destul de târziu…Dora știa ca o sa vin si mi-a lăsat un bilet pe masa din bucătărie…friptura rece(rasol de pui cu legume…ciuperci)si o bere belgiană in frigider. Târziu, după ce am mâncat si am făcut un dus, am încercat sa dorm…am auzit ceasul din clopotniță bisericii bătând miezul noptii. Nu puteam sa dorm si numai cu boxerii pe mine, picioarele goale lipăind pe piatra rece, am intrat tiptil in dormitorul mamei. Am privit-o cum dormea liniștită, cu cartea căzută pe burtica, pufăind incet...ceraceaful cu care era învelită se strânsese sub ea descoperindu-i picioarele…veioza in lanterna arunca umbre neverosimil de mari.
Nu m-am putut abține…am ridicat cearceaful încetișor si m-am întins lângă ea. Era răcoroasă, am sărutat-o pe obraz si am adormit mulțumit.
Sa revenim la prezent : mai aveam 7 luni si eram inginer. Adica nu mai depindeam de nimeni, cu nimic.
Nu am stiut ce ora era…mă trezise mirosul de cafea proaspăt râșnită ce venea de jos de la bucătărie…zgomote ce abia îmi ajungeau la ureche, îndepărtate. Am coborât si am văzut-o pe Dora mișcându-se grațios pe lângă cafetiera…eram descult si nu îmi pot imagina cum mă-a simțit.
…Cu lapte sau fără!?era cu spatele la mine, nu avea cum sa mă vadă si totuși mă simțise…avea un T-Short de al meu pe ea…abia ii ajungea la buci, larg si cu un umăr care ii ieșea complet de sub el. Se tunsese scurt la spate, parul roșcat, ușor ondulat la nivelul urechilor…nu am știut daca are sau nu chiloți…bucile i se ghiceau doar.
…Cu!…m-am asezat la masa si am așteptat. S-a întors si a venit către mine cu amândouă cănile in mâini. T-Shortul ridicat lasa ,in partea de jos, sa se vadă vârful alb al chilotului, iar sus, unde umărul ii era gol iar mânecă T-shortului căzută mult, începutul promițător al sanilor. Silueta impecabilă, rotunjimile la fix, picioarele extralungi, parca interminabile. S-a așezat departe de mine, a pus picior peste picior si m-a privit de parca era prima data când mă vede. Privirea verde a ochilor mari era întrebătoare si ironică. Mă privea totusi cu interes, curioasă, parca aștepta ceva ce nu avea ușurință sa se petreacă.
Am baut din cafea si am rasuflat usurat…cea mai buna cafea, fără zahăr, cu lapte doar cât trebuia…Doamne, in fata aveam cea mai frumoasă si mai de dorit femeie…si totuși ce departe era…eram tot timpul intimidat, simțeam distanța la care mă ținea numai din priviri…era diferită. Când făceam dragoste, pentru ca Dora îmi interzise s vorbesc altfel. Noi făceam dragoste, nu sex. Era ca o flacara , ardea si mă pârjolea, mă consuma pana mă lasă sleit, fără energie.Si nu era atât ea, modul ei de a a fi cât disperarea ce mă macina. Fizic. O doream pe Dora peste orice înțelegere…iar ea se purta cu mine in cel mai natural mod cu putință. De când se hotărâse sa mă futa, adică sa îmi devină amanta se purta de parca asta era o stare normală a lucrurilor. S-a ridicat sa pună cana goală in mașina de spălat vase si era jumatate întoarsă…nu am mai putut suporta nici aparenta ei nepăsare si nici situația ambiguă…tot timpul proceda astfel…nu mă provoca, nici vorba insa mă lasa pe mine sa am , sa iau inițiativa iar eu as fi vrut-o mereu lângă mine, mereu in brațele mele. O doream atât de mult! Am făcut un pas mare si am luat-o in brațe pe la spate…palmele mele i-au cuprins sanii...mari si tari.Imediat s-a lăsat pe mine, a întors capul…
…OOOH Andrei! A pus capul pe pieptul meu si m-a strâns in brațe. …OOOH Andrei, ce tare te iubesc!Se întorsese complet, ii simțeam sanii.
…Mi-e frica Andrei! Mi-e frica de vise…mă ținea foarte strâns. Când plec de la birou am tot timpul impresia ca voi găsi casa goala. Ai fost plecat 2 săptămâni, am vorbit mereu la telefon! De ce nu îmi spui cum mă iubești! Pentru mine este un chin de fiecare data pana te gasesec. Azi dimineta m-am trezit…erai lângă mine, dormeai liniștit si am fost nespus de fericita in ciuda faptului ca aveai o mana tare grea…ca plumbul.A ridicat capul sa mă privească…buzele ii erau intredeschise, respirația accelerată…m-am aplecat si am sărutat buzele senzuale si pline…tremurau de nerăbdare…ochii la fel…m-a strâns cu brațele încrucișate la ceafa mea…limbuta ei îmi scormonea in gura numai cu varful…cât putea fi de excitantă…
…Nu sunt prea bătrână pentru tine scumpule!? Te iubesc pana nu mai pot gândi…înnebunesc fără tine…OOOOOOH Doamne! Pula mea, enormă o presa in burtica…mă vrei tare!? Am dat din cap.
…Mergem in dormitor?…sau poate mă vrei aici…sunt așa de uda!!!! Stai jos! Fără boxeri…și-a tras T-Shortu’ peste cap rămânând cu sânii la vedere….s-a așezat cu gaura exact in capul pulii mele pe care l-a aranjat…lăsată puțin in fata, înclinată s-a lăsat pătrunsă…mă încălecase invers si se voia penetrata puternic…simțeam răceală banchetei in spate si îmi facea bine…am prins-o de sânii si am tras-o cu toată forță in pula mea care i-a intrat pana la coaie.
…Nu fi brutal, te rog! Iubește-mă! Încet a inceput sa se ridice pe drugul de carne…si sa coboare! A urcat pana ce capul pulii i-a rămas prins intre labii. A mișcat din cur, la fel de lent…toată fanta pizdii a a...



    Login