Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

MIA ( partea a doua)
Autor : Ploicica - 2024-08-26
Citita de 4992 ori - Nota 4.03 (72 voturi)
Am asezat-o pe Mia pe patul in care lejer incapeau trei persoane,numai bun de zbenguiala. Sa intins pe spate, am tras fustita de pa ea lasand-o acum complet goala.Trupul ei perfect ma fascina. Ma cuprins o navalnica dorinta de-a o fute. Cu picioarele larg departate flexate din genunchi si uitandu-se in ochii mei,am inteles ca Mia ma dorea intre ele.
Cu mainile pe ambele coapse, i-am desfacut picioarele si mai tare sarutandu-i pizda. Ii ligeam clitorisul provocandu-i o exitare puternica...am coborat in dreptul gaurii,penetrand-o cu limba.Mia era in delir! Ofta si gemea foarte tare. Respiratia ei devenise sacadata si rapida.Imi frecam pula pregatind-o pentru ce va urma.Am facut-o beton!
- Ma distrugi iubitule! Simt ca lesin! Se ridica ritmic de bazin in sus impingadu-si pizda pentru a simti penetrarea mai puternic. Ma apucat de ceafa tragandu-ma spre pizda.
- Of Doamneee, nu mai pot! Mor!
Sa umezit puternic iar corpul ei a fost cuprins de un tremur usor. Spasme incontrolabile au pus stapanire pe trupul ei care dansa cu miscari unduitoare. Mi-am dat seama ca avea orgasm.Gafaia tare si ma tragea puternic spre pizda.Dupa cateva secunde bune, trupul ei sa ralaxat. Acum, mana cu care ma tinuse apasat de pizda, i-a cazut moale pe langa corp.Am ridicat capul si privind-o am vazut ca avea ochii inchisi cu capul lasat intr-o parte. M-am temut ca a patit ceva.Dar nu.Respira normal.Cu fiecare inspiratie-expiratie minunatii ei sani urcau si coborau. Pentru mine, prividu-i, era o imagine dementiala, foarte excitanta. M-am apropiat de ei, si i-am sarutat pe rand, mozolindu-le apoi si sfarcurile tari si ridicati ca doua tepuse.Nici o reactie din partea ei.Parea incremenita in pozitia aia. Doar vocea ei spunandu-mi ”Fute-ma” mi-a dat de inteles ca este in regula.Ridicandu-ma de peste trupul sau,pozitionat in genunchi intre coapsele sale,ma pregateam s-o fut.Mia sa ridicat,sa sprijinit intr-o mana si cu o privire plina de dorinta, imi urmarea miscarile.Se uita cum pula mea se apropie de pizda ei.Ma apucat de pula si mi-a ghidat-o spre locul potrivit.
-Fute-ma tare de tot! O vreau pe toata in mine pana la cotor.
Nici cand am inceput s-o fut, nu si-a luat mana de tot de pe ea. O apucase intre doua degete dorind sa simta acea miscare de dute-vino, nedeslipindu-si privirea de acolo. Fantastica Mia! Simtindu-i degetele, ma facea s-o doresc mai mult. Se impingea in pula in ritmul impus de mine. Imi dadea contre,facandu-ma s-o doresc pana la ultima celula a corpului ei .Dupa un timp,i-am indepartat mana finut...Ma impiedica s-o penetrez pana la capat.Privindu-ne in ochi,acum o futeam puternic, cu maxilarul inclestat! Simteam cum capul pulii atinge peretele de la capatul vaginului.Bagam in ea, asa cum imi ceruse, pana la cotor.
- Sa-mi spui daca simti durere.
- Nu dragule, nu ma doare. Daca ar fi fost dureros, te opream.
Eu o trageam spre mine de coapse,ea tot sprijinita intr-o mana,se impingea in pula in ritmul meu.
Frumosii ei sani rotunzi dansau si ei in ritm cu noi.
- Iubito, esti atat de buna la pula, incat nu-mi vine sa te mai las din ea.Daca as putea, zau ca te-as fute non-stop.
- Multumesc iubire pentru compliment. Inseamna mult pentru o femeie sa se stie dorita.
Notiunea timpului nu mai exista, asa ca nu stiu cat timp a trecut de cand o futeam.Am simtit ca imi vine sa ejaculez.Am prins-o de partea din spate a gatului si am tras-o inspre mine.Mia sa prins ce urmeaza...incolacind picioarele in jurul meu, ma tragea cu putere inspre ea.Abia daca mai puteam sa dau in ea.Ma strans ca intr-un cleste neputand scapa de acolo. Am inteles si ce anume doreste; sa ma golesc in ea! La fiecare contractie a ejacularii ma impingeam in ea cu toata forta. Mia se impingea si ea nebuneste in mine scotand oftaturi dese de placere. Savura din plin momentul.Tot vaginul ei, era al meu acum, simtindu-l pana la capatul lui. In totalitate! Cand Mia nu a mai simtit acea zvacnire a penisului,ma eliberat din stransoare. Desi sa mai inmuiat, n-am scos pula din pizda.Ne-am sarutat lung,limbile noastre cautandu-se una pe cealalta.Parca doream sa ne inghitim reciproc.Cand am scos pula din pizda,lichidul seminal cu care o umplusem, a inceput sa curga din ea,patand lenjeria patului.Nu mai conta.Stateam acum intinsi unul lunga altul in liniste,savurand din plin clipele minunate prin care am trecut impreuna.I-am luat mana in mana mea.Degetele noastre sau intrepatruns si sau strans.
- Te-ai simtit bine iubit-o? Am un sentiment ca nu te-am satisfacut pe deplin...
- Te rog nu spune asta iubitule! Nu-ti imaginezi cat de fericita sunt!
- Vreau sa te intreb ceva...O am dupa dorinta ta? Sti la ce ma refer...
- Oh daaaa! E perfecta! Din toate punctele de vedere! Iti marturisesc ca nu mi-am imaginat pana in seara asta, cat de mult imi place sa ma fut! Cat de mult imi place pula... Si ”ea”... fiind asa cum am spus,a contrbuit pe deplin la sentimentul acesta de placere.
- Poate n-ai avut partenerul potrivit.
- Posibil.Nu-mi amintesc ca sotul meu, cand traia, sa ma fi adus in starea in care sa-mi placa atat de mult. Bine,poate este si de inteles.Zi lumina pe santier,ce sa mai...
- Si de cand el...n-ai mai avut pe nimeni?
- Sigur ai fi stiut daca as fi fost cuplata cu cineva.Doar ne spunem atatea la serviciu, la o cafea si o tigare.
N-am mai insistat pe subiectul asta, ne dorind sa-i stric buna dispozitie in care se afla.Am sarutat-o cu patima.
- Iti multumesc pentru felul in care „mi-ai descris-o”. Si a ta este buna rau. Perfecta si pe calibrul meu.Ideala!
Amandoi eram leorca de transipratie, dar nu ne pasa.Trupurile noastre sau unit printr-o sfanta nebunie placuta. Si ce NEBUNIE!
A urmat un moment de liniste,fiecare adancit in gandurile sale.Mie nu-mi iesea din minte un moment pe care eu il consideram riscant.Ma obseda gandul asta.
- De ce ai facut asta Mia? Nu ti-e teama de ce ar putea urma? Nu ti-e teama de complicatii?
Stia foarte bine la ce ma refeream.
- Nu Emile. Nu mi-e teama! Sunt pregatita pentru asta de acum o luna.
- Aoleu Mia! Ai premeditat momentul asta? Cina?
Am dojenit-o cu dragoste, fara vre-o urma de adevarat repros in glasul meu.
- Dar tu? La ce te-ai gandit cand ai venit la mine cu sticla de vin rosu?
Ma prins! E adevarat! Chiar ma gandeam la efectul vinului, si poate...cine stie ce se poate intampla dupa consumarea lui... Doar se spune ca vinul rosu, pune sangele in circulatie...
- Ei bine Mia...Sincer...Ma gandeam la tine incarcat de dorinte vinovate si patimase. Insa, nu as fi crezut ca se va intampla!
- Vezi Emil? Si asta se poate numi premeditare. Dar nu-i nimic. Ma bucur ca si tu ti-ai dorit ceva de la mine, asa cum si eu doream ceva de la tine.
Auzind-o spunand asta, m-am rasucit spre ea i-am cautat gura cu buzele ei carnoase si am sarutat-o cu patima!
M-a cuprins in bratele sale raspunzand la sarutul meu.
- Mia, trebuie sa recunosc ca esti fantastica, i-am spus privind-o in ochi. Din ce te futeam, simteam dorinta de a te fute mai mult,si mai mult! Ma innebuneste pizda ta.
Mereu mi-am spus in gand, cat de buna esti de pula. Cat de mult mi-as dori sa te fut.
- Deci ai pus ochii pe mine mai de mult...
- Da.Dar nu credeam ca va fi posibil. Nu credeam o clipa macar, ca o voi face.Doar visam sa fac asta.Un vis foarte indepartat...Te iubeam fara sa-mi exprim dragostea fata de tine.
- Iubitule... Si eu visam sa ma infig in pula ta.Sa ma las patrunsa de ea pana la cotor.De multe ori imi statea si mie pe limba sa-ti spun ca te iubesc.Te doream in tacere!
Mia m-a sarutat lung, apoi intr-o deplina tacere,sa ridicat si a plecat la baie...
Goala cum era, bucile ei frumos bombate, se leganau intr-o parte si cealalta. Ce apetisanta era! Instant mi-am luat pula in mana frecand-o usor. S-a intors dupa aproximativ 10 minute, si corpul ei
raspandea un miros placut, de fresh. Era randul meu de a face un dus. Cand am revenit in camera, Mia era culcata pe burta, sprijinita in coate si se uita pe telefon. Bucile ei obraznice, bombate, dominandu-mi privirea. La baza lor,
se vedea clar crapatura pasaricii sale. Erectia, am avut-o instantaneu. Am urcat in pat prin spatele ei si i-am luat bucile la mangaiat apoi strangandu-le destul de tare. Carnoase, mi-au dat o senzatie minunata. Mia tacea.
A lasat telefonul din mana, ridicand putin in sus de fund. I-am departat si mai mult picioarele...Aplecat peste ea, sprijinit in brate, pula o atingea la baza bucilor si la pizda.
- Emil, vreau s-o facem iar! Ma innebuneste atingerea pulii tale acolo.
- Si eu vreau Mia. Deja mi-e dor de tine. Mi-e dor sa te am.
Am luat o perna si ridicand-o de bazin, am bagat perna sub ea. Acum,bucile ei bombate si bine facute, sau inaltat si mai mult,declansand in mine o pofta nebuna de a o fute.Pizda ei,era pregatita pentru a fi penetrata. Labiile, desfacute de excitare, mi-au permis o penetrare usoara.
- Ahhh... ce bine e! Oh da! Fute-ma!
Acum,pizda usor ridicata in sus, imi permitea sa o patrund cu mare usurinta pana la cotor.
- Doamne Mia! Ce futabila esti! Ma faci sa-mi pierd mintile!
- Si pula ta e grozava! Imi place cum ma fute!
Bagam in ea cu putere, de fiecare data impingand-o pe Mia in fata, lovindu-i bucile cu tarie.Mia gemea in surdina. Eu gafaiam. Eram cuprinsi amandoi de o stare de extaz maxim.
- Vreau pizda ta! Multa pizda de la tine!
- E ata! Fute-o tare! Vreau sa simt ca-mi ia foc! Nebunule! Ce bine ma futi! Ador pula ta! E perfecta pentru mine!
Fara sa o las din pula, am introdus bratele sub ea si am ridicat-o. O futeam acum pe la spate. Pompam in ea in nestire.Cu adevarat,nu ma saturam de pizda ei.Atat de minunat ma simteam in ea. Mia isi facea partea ei. Se impingea in pula
cand o impingeam si eu in ea. Deodata,si-a lasat capul pe asternut scotind gemete si oftaturi lungi de placere.Avea un nou orgasm! O simteam! Am bagat-o toata in ea si am intepenit asa. Am repetat faza cu contractiile mimand ejacularea.
Acum, Mia efectiv urla de satisfactie!
- Doamneeee! Nu mai pot! Ma distrugi! Unde naiba ai fost pana acum? Spuse printre dinti cu gura inclestata.Visez de mult timp la asemenea clipe! Ooohhhh...
Cand s-a mai linistit, semn ca depasise starea aia de extaz, am luat-o vartos la pula.O futeam ca un apucat! Am simtit ca a sosit si timpul meu. Am infipt-o toata in ea, pula-mi svactea cu putere eliberand lichidul in ea.
Ma terminasem si eu. O tineam de buci in continuare. Parca nu voiam s-o scot din ea.Se inmuiase si Mia simtind asta,sa lasat usor pe burta eliberandu-se din pula.
- Te iubesc Emile!
- Si eu te iubesc Mia!
Pentru prima data ne declaram iubirea unul altuia.Lichidul a inceput sa-i iasa din pasarica.De data asta era pregatita. A luat un prosopel de sub cealalta perna si sa sters cu el.
Am stat in liniste unul langa altul, storsi de putere. Ne trebuia o pauza mai lunga sa ne revinim cat de cat. Parca citindu-mi gandul, Mia ma intreba:
- Vrei o cafea?
- Buna ideie! Sunt epuizat. Poate imi mai revin.
- Hai la bucatarie.
Goi amandoi, am coborat din pat, luand-o spre bucatarie. Mia mergea in fata, eu o urmam cu un pas mai in spate.Se unduia mladios, miscandu-si bucile stanga-dreapta. Sorbeam miscarile ei cu privirea. N-am mai rezistat si i-am tras o palma zdravana peste ele. Mia a tresarit!
- Ai Inebunit? Ce te-a apucat?
- Tu esti de vina! Sunt atat de apetisante...
Mia ...



    Login