Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mia
Autor : Ploicica - 2024-08-24
Citita de 4262 ori - Nota 6.15 (52 voturi)
Partea 1

Mia, este o femeie foarte frumoasa, nu prea inalta de statura. As putea spune despre ea ca este chiar micuta, avand aproximativ, nu mai mult de 1,65 inaltime.
Nu stiu ce prefera marea majoritate a barbatilor atunci cand e vorba de inaltimea unei femei, dar eu prefer una micuta de statura, pentru ca, este mai usor de "manevrat"...
Imaginati-va voi singuri, in ce situatii! De aceea o consider pe Mia, perfecta. Fix pe gustul meu.
Are un chip frumos, ochii caprui, un nas finut iar buzele usor carnoase, apetisante. Cand zambeste, lasa sa se vada printre ele o dantura de un alb stalucitor, iar in obraji, ii apar doua gropite.
Parul, de un negru ca pana corbului, ii cade bogat peste umeri, pana la mijlocul spatelui.
Trupul ei usor plinut, este dominat de sanii rotunzi, de o marime potrivita, care provocau acel efect de deschidere intre nasturi atunci cand purta vre-o camasuta mulata pe ea.
Sfarcurile bine pronuntate, sunt "obraznice" si sunt gata-gata sa strapunga materiaul oricarui obiect de vestimentatie pe care il imbraca.
Sanii ei sunt cu atat mai atragatori, cu cat la varsta ei de 35 de ani, nu au nevoie de sustinerea unui sutien. Coborand privirea in jos pe trupul ei, constati ca este destul de subtirica la mijloc, putand fi inconjurat cu bratele,
fara cea mai mica problema. Picioarele ei sunt perfecte ca forma, grosute dar nu exagerat, cu forme curbate atat pe coapse cat si pe gambe, provocand o adevarata placere
celui care ar aluneca cu mana pe ele. Si totusi, in ciuda faptului ca arata atat de bine, inca era singura. Nu era prinsa intr-o relatie.
A fost casatorita dar sotul ei a pierit intr-un accident de munca pe santier, cazand de la mare inaltime.
Ne cunoastem de la serviciu. Eram colegi, deci ne stim destul de bine. In pauzele din timpul programului, serveam cate o cafea impreuna si fumam cate o tigare.
Ne povesteam de toate, fiind deschisi la orice discutie. Recunosc ca imi placea de ea foarte mult, admiram formele trupului ei... Si pe ascuns, o doream...
Doream sa fie a mea cu trupul!
Intr-o zi, dupa terminarea programului, am plecat spre casa, fiecare pe drumul sau. Ajuns acasa, am facut un dus, bucurandu-ma de placerea si relaxarea data de apa calduta alunecandu-mi pe tot corpul.
Telefonul a inceput sa sune tulburandu-mi acea stare de bine. Am oprit apa, am iesit din cabina de dus sa vad cine ma suna. Era Mia!
- Buna Mia. Sa intamplat ceva?
- Buna Emil. Nu. Totul este ok. Dar in dupa amiaza asta,nu stiu de ce, ma simt extrem de singura. Vreau doar sa te intreb daca ai vrea sa luam cina impreuna la mine acasa in seara asta.
Ma bucuram in sinea mea de faptul ca aveam s-o vad. Cum spuneam, imi place de ea, si chiar ma gandeam la ea erotic.
- Sincer sa fiu, frigiderul meu este c-am golut. Ca barbat singur, e mai greu cu gatitul si aprovizionatul.
Asa ca, accept cu placere invitatia ta.
- Oh, super! Ma bucur! Am sa ma apuc sa pregatesc ceva bun, imediat!
- Multumesc de invitatie Mia!
- Cu drag. Ma bucur ca ai acceptat. Gata! Fug sa pot termina treaba pana ajungi. Ah era sa uit. In cat timp crezi ca ajungi?
- In doua ore! E bine asa?
- Perfect! Am timp suficient pentru a pregati ceva. Iti doresti ceva anume pentru cina?
- Nu. Sunt multumit cu ce vei pregati tu. Sunt convins ca va fi excelenta mancarea.
- Ok. Atunci te astept pentru ora 8.
A inchis telefonul. M-am sters repede cu prosopul. Timpul trecea greu, ca melcul ,in timp ce nerabadarea mea crestea din dorinta de a ajunge cat mai repede la Mia. Eram fericit ca ma voi afla in prezenta ei.
Am dat fuga la barul de peste drum, am cumparat o sticla de vin rosu, foarte potrivit in astfel de imprejurari! am trecut pe la florarie si am cumparat un buchet de lalele rosii.
Din discutiile noastre, aflasem ce flori ii plac si ce culoare prefera.
Am luat Uber-ul si la la ora stabilita, ba chiar cu vre-o 5 minute mai devreme, sunam la usa ei. Eram bucuros si fericit ca voi fi cu ea.
A deschis, iar eu am intepenit instant in tocul usii. Cu florile in mana, cu sticla de vin in plasuta speciala pentru ocazii din astea...stateam incremenit!
Nu-mi credeam ochilor! Mia, cu o fustita scurta (mai tarziu am vazut ca abia de-i acopereau fesele), cu un tricou si el atat de scurt incat nu-i ascundea sanii in totalitate,
lasand la vedere un pic din rotunjimea lor in partea de jos... Eram atat de perplex, incat am uitat de flori, am uitat de plasuta cu sticla de vin!
Nici macar " Buna Mia!" n-am reusit sa-i spun. A inceput sa zambeasca, eu admirand gropitele ei din obraji!
- Ei hai! Ce-ai ramas asa...ca la dentist?
Ma prins de brat si ma tras din usa in apartament.
- Parca nu m-ai mai vazut pana acum!
- Pai...sincer...nu te-am mai vazut asa pana acum. Am reusit intr-un final sa zic si eu ceva.
- Asa cum? Ma privea iscoditor.
- Imbracata asa...
- Si nu-mi sta bine?
- Aaaa, nu! Adica ba da! Arati superb! Esti...frumoasa Mia!
- Multumesc de compliment!
I-am dat florile, mi-a multumit pentru buchetul de lalele. Si inca lalele rosii!
I-am dat si plasuta cu sticla de vin. A scos sticla si a pus-o pe masa.
- Ooo...Immm, vin rosu! Super! Te pricepi la ce-i bun. Ia loc te rog.
- Multumesc.
- Am sa aduc paharele speciale pentru vin. Vinul, nu se bea din orice pahar.
Sa dus sa aduca paharele din vitrina de dincolo de masa, din fata mea, si ridicandu-se sa ajunga la ele, fustita ei scurta, a devenit si mai scurta, lasand libere vederii mele, frumoasele sale buci...si nu era totul!
Ori nu purta chiloti, ori avea chilotei cu snur atat de subtitre, incat i-a intrat printre buci, devenind invizibil. Inima incepuse sa-mi bata cu putere, de credeam ca-mi sare din piept.
De madular, ce sa mai spun... Puteam sa ridic masa cu el! Noroc ca eram cu picoarele sub masa si nu se vedea. Simteam o nevoie nebuna de-al lua in mana si sa-l frec.
- Imediat am sa le pun pe masa, numai sa le clatesc un pic. Ele sunt curate, dar na,totusi se mai pune praful pe ele.
Ghiuveta era tot in fata mea, dar aflata in unghi drept fata de dulapul de bucatarie de unde scosese paharele,
sa intors cu lateralul inspre mine. Cum clatea paharele, asa se clatina si ea. Iar sanii incepusera sa se clatine si ei stanga-dreapta destul de tare.
Cum nu erau acoperiti in intregime de asa zisul ei tricou, vazandu-le partea de jos cum se leagana, am crezut ca explodez!
N-am mai rezistat, si am dus mana la pantaloni, incepand sa-mi frec madularul. Speram sa nu vada ce fac. Habar n-am daca a vazut sau nu.
Cert este ca nu a schitat nici-un gest care sa o tradeze ca ar fi surprins ceva.
Dumnezeule, mi-am zis in gand. As fute-o acum, aici pe masa asta. As fute-o de-as rupe-o! Doamne, ce buna-i de pula!
Vocea ei, m-a trezit din gandurile mele.
- Gata. Putem turna vin in ele.
Eu turnam vinul in pahare, ea aseza mancarea in farfuri. In betia momentului, pentru mine nici nu mai conta ce anume punea in ele.
Incepusem sa simt o usoara durere in penis de la erectia puternica pe care o aveam.
Mia aprinse cele doua lumanari ce tronau in mijlocul mesei si s-a dus sa stinga lumina. N-am ratat momentul si bine-nteles,
i-am admirat bulanele. Su-per-be!!! Lumina sa stins si am profitat de semi intunericul care a cuprins bucataria, si fara sa fac gesturi bruste care sa atraga atentia, mi-am masat iar penisul.
Imi crescuse tensiunea! Daca as fi masurat-o in clipa aia, spargeam aparatul. Simteam o nevoie puternica sa ma masturbez, doar sa ma linistesc.
Dar...Imposibil de facut acum. Sa ma scuz, si sa dau o fuga pana la baie? Poate as fi trezit suspiciuni. Asa ca, am renuntat la aceasta ideie,
si cumva, cumva, lucrurile au intrat in normal cat de cat. Am mancat, am si baut tot vinul.
Cum nu eram obisnuit cu bautura, am inceput sa ma simt usor ametit. Si cred ca si ea, pentru ca radea mai mult ca deobicei. Parea si provocator uneori.
- Sa ne fie de bine.Zise ea
- Sa ne fie, am spus si eu, sorbind ultima inghititra de vin.
Mia sa ridicat de la masa, a inceput sa stranga farfuriile, tacamurile si ce mai era de adunat, si sa le duca pe rand la ghiveta.
Da-mi voie sa te ajut, Mia.
- Nu-i nevoie. Tu esti musafirul.
- Si ce daca? Nu pot sa stau si sa ma uit la tine!
- Poti totusi sa incerci.
Mia se apucase de spalat farfuriile ce erau deja adunate. Din bun simt, am inceput totusi sa strang ce mai ramasese pe masa.
Cand m-am intors, am vazut-o pe Mia... Fustita ii era urcata peste buci pana aproape la jumatate, si Mia usor aplecata peste ghiuveta.
Bucile, pareau a dansa in ritmul in care Mia spala vasele. Atat mi-a fost! Gata, nu se mai poate, mi-am zis in gand. Ori la bal, ori la spital!
Ori o fut, ori imi da cu farfuria-n cap! Am plecat spre Mia...Am lasat ce mai aveam in mana in ghiuveta, si cu mana stanga, i-am dat parul ei negru si lung
la o parte dezvelindu-i gatul...Ea a lasat capul in partea cealalta, semn incurajator de a continua... Nu datea semne de impotrivire. Din contra! Parea ca-i place!
Am inteles ca aveam liber la actiune. Am sarutat-o patimas pe gat de cateva ori, o muscam usor de ureche,apoi i-am mirost parul... Am sarutat-o iar pe gat la intervale scurte...Simtea placere si ea,
si ofta usor. Lasandu-se pe spate, sa lipit toata de mine si parea ca-mi cauta pula cu bucile ei tari si bombate. Fiind intr-o erectie puternica, nici n-a fost greu de gasit! Acum se impingea in ea.
- Mia! Te doresc teribil! i-am soptit printre doua saruturi pe gat. Mai excitat puternic si simt ca nu mai rezist. Asa ca, nu stiu daca te va supara ce-ti voi spune, dar...te-as fute Mia!
- Dar...ce?
- Te-as fute Mia! Vreau sa te simt inautru!
Vorbele mele porcoase, spuse pe sleau, nu pareau s-o deranjeze deloc. I-au accelerat ritmul respiratiei.
- Emil. Azi am simtit o puternica dorinta de a face dragoste cu tine. Nu sex, ci DRAGOSTE! Am sperat sa ma doresti si tu. Ma suparam cu adevarat, daca nu-mi spuneai asta. As fi inteles ca nu sunt
atragatoare pentru tine. Nu stiu ce m-a apucat...In seara asta, vreau sa ma futi!. Si vreau s-o faci bine. Tare si cu forta! Vreau sa fiu dominata de tine! Dominata salbatic daca este cu putinta.
Cum stateam in spatele ei, mi-am strecurat ambele maini pe sub tricoul ei si am inceput sa-i mangai sanii... O strangeam de ei, ii prindeam sfarcurile intre degete si le rasuceam usor. Mia gemea de placere.
Am intors-o cu fata spre mine, i-am scos tricoul peste cap lasand-o goala pana la brau. Mia sa sprijinit cu fundul de ghiuveta, sa cabrat usor impingand sanii in sus in intampinarea buzelor mele.
Ii sugeam puternic ca o ventuza. Ii savuram ! Mozoleam sfarcurile cu limba cand pe unul cand pe celalalt, prefacandu-ma ca-i musc prinzandu-i cu dintii. Mia gemea de placere...
Aproape ca am smuls minusculii ei chiloti de pe ea, lasandu-i pizda prada mangaierilor mele....si-a departat usor picioarele...degetul mijlociu l-am strecurat
printre labii frecandu-i clitorisul sus-jos. Mia parca a luat foc! Era uda toata...Era momentul potrivit pentru ai cauta gaura cu degetul.
Am patruns-o, pentru inceput lent, apoi tot mai rapid. Dupa cateva clipe, o penetram cu doua degete. Mia era in extaz! Se cutremura! Se impingea in...



    Login