Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Întâlnire neașteptată, partea a ll-a.
Autor : Rares1981 - 2024-07-07
Citita de 2786 ori - Nota 0.99 (106 voturi)

M-am așezat la masa ei, simțind un amestec de emoție și vinovăție. Roșcata, pe care am aflat că o cheamă Elena, mi-a oferit un pahar de frizante, iar zâmbetul ei cald a alungat toate îndoielile. Conversația noastră a început lejer, discutând despre drumul ei și despre frumusețea peisajului montan.

Pe măsură ce timpul trecea, am descoperit că Elena nu era doar o femeie frumoasă, ci și foarte inteligentă și amuzantă. Am vorbit ore întregi, râzând și împărtășindu-ne povești din viețile noastre. În acele momente, am simțit o conexiune profundă cu ea, ceva ce nu mai trăisem până atunci.

La un moment dat, a venit chelnerul cu încă o sticlă de frizante, iar Elena a profitat de ocazie să mă întrebe despre viața mea personală. Am ezitat, dar până la urmă i-am povestit despre căsnicia mea și despre dilemele pe care le am uneori. Ea m-a ascultat cu atenție și empatie, fără să judece.

„Știi, Andrei,” a spus ea, privind spre lumina difuză a lumânării, „am simțit ceva special între noi de când te-am întâlnit. Știu că situația nu este ușoară, dar nu pot nega ce simt.”

Am rămas tăcuți pentru câteva momente, fiecare pierdut în propriile gânduri. În cele din urmă, am decis că trebuie să fac ceea ce era corect. „Elena, și eu simt ceva pentru tine, dar nu pot să trădez încrederea soției mele. Îmi pare rău.”

Ea a zâmbit trist, dar înțelegător. „Respect asta, Andrei. Îmi doresc doar să fii fericit, oricare ar fi decizia ta.”

Am petrecut restul serii discutând mai puțin despre sentimente și mai mult despre lucruri ușoare și plăcute. Când noaptea s-a așternut peste munți, am știut că era timpul să plec. Ne-am luat rămas-bun și am promis să păstrăm legătura, dar fără a trece peste limitele impuse de moralitatea și angajamentele mele.

Pe drum spre ieșire, ceva în mine s-a frânt. Am realizat că o parte din mine dorea cu disperare să rămână. M-am oprit, am respirat adânc și m-am întors către hotel. Am urcat rapid la etajul unde era camera ei, inima bătându-mi nebunește.

Elena a deschis ușa surprinsă, dar ochii ei au strălucit de bucurie. Fără să spunem un cuvânt, m-am apropiat de ea și am prins-o în brațe. Sărutul nostru a fost electric, plin de pasiune și dorință acumulată.

Ne-am dezbrăcat febril, corpurile noastre lipindu-se unul de celălalt într-o explozie de senzualitate. Am petrecut noaptea într-o frenezie de pasiune și explorare, fiecare atingere și sărut adâncind conexiunea dintre noi. Era prima dată când îmi înșelam soția, iar acest act de trădare era umbrit de intensitatea momentului. Sentimentul de vinovăție era copleșit de dorința arzătoare de a fi cu Elena.

...



    Login