Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna de la metrou-part 2
Autor : Delphinul - 2016-12-10
Citita de 7914 ori - Nota 5.12 (33 voturi)
Am plecat tinandu-ne de mana, ca doi indragostiti veritabili. Aerul rece de afara face ca rosul obrajilor Madalinei sa devina mai pronuntat, un rosu aprins, la fel de intens precum dorintele noastre sexuale. Facem cativa pasi, vremea rece de afara, o determina pe Madalina sa ma ia de brat si sa se lipeasca de mine.

- Iti e frig?
- Da, deja tremur, dar imi place sa ma plimb cla bratul tau. Ma simt protejata.

Frigul de afara, a facut aerul sa para curat, pur, iar asta m-a facut sa simt din mou parfumul sublim al Madalinei.

- Mirosi superb, spun dupa ce parfumul ei fin imi invadase narile.
- Multumesc Bogdan, ma faci sa ma simt minunat, dorita pretuita si repectata, asa cum nimeni nu a mai facut-o

Ne continuam drumul fara o tinta precisa,admirand arhitectura cladirilor venite parca dintr-o alta lume.Vad un hotel impozant, de 5 stele, la cateva sute de metri si ne indreptam intr-acolo.

- Room Service? Ma intreaba ea, tremurand.
- Trebuie sa fac sa merite, ai uitat?

Intram. Un val de caldura ne loveste inca de la intrare. O cladire impozanta, cu mobila din lemn masiv de nuc si parchet negru lucios, impecabil ceruit. Mirosul placut, liniste si un semineu ce ardea aproape de intens ca pasiunea pe care am dezvoltat-o eu pentru doamna mea de la metrou. Mergem catre receptie. O tipa bruneta, frumoasa si zambitoare ne intampina.

- Buna ziua, cu ce va pot ajuta?
- As dori o camera. Oferiti si servii de room service?
- Bineinteles. Aceasta este cheia dumneavoastra. Va doresc o zi placuta si linistita.

Iau cheia si urcam. Intram in camera imensa, inalta, aerisita. Parfumul de trandafir, iasomie si citrice, ne intampina. Patul mare cu o lenjerie alba, imaculata ne asteapta.
Ma apropii de Madalina o sarut pe gat si o strang in brate. Ii dau paltonul jos si o lipesc de perete. Buzele noastre se strivesc intr-un sarut plin de dorinta, pasiune si nerabdare. Mainile mele se plimba pe corpul ei, o mangai pe solduri si cobor spre picioare.

- Am o idee. Lipsesc doua minute!

Merg la frigider iau sticla de vin rosu, demi-dulce, 2 pahare si le iau cu mine in baie. Dau drumul la apa calda sa umplu cada generoasa, de doua persoane , pe care o avem la dispozitie.Aprind doua lumanari parfumate de iasomie si capsuni disponibile, parca special pentru noi, in dulapul de la baie si le asez pe marginea cazii, alaturi de sticla de vin si cele doua pahare.

Ma intorc in camera, o gasesc pe Madalina goala, intinsa pe pat, p spate. Ma sprijin de perete si o admir. E superba. Parul blond cu bucle perfect aranjate ce ii cadea pe umeri. Picioarele, lungi, lucrate la sala si tonifiate, fundul bombat si talia subtire faceau din Madalina o opera de arta, un monument al frumusetii feminine. Un etalon pentru femeia matura. Ma dezbrac si eu in tacere.
Ma apropii usor de ea si o mangai usor cu varful degetelor pe picioare de la talpi, urcand pe gambe fese si ajungand pana la fund. O sarut usor pe spate si urc spre gat. O musc de lobul urechii. Geme usor. O iau de mana si ii soptesc la ureche.

- Ti-am pregatit o surpriza. Hai cu mine.
- Imi plac surprizele….

Ne ridicam, o sarut apasat si o mangai pe spate. Pielea ei calda si catifelata avea nevoie de mai multa atentie. Ne indreptam spre baie, mirosul de iasomie si capsuni este imbietor.. Cada plina de spuma, parfumul si sticla o fac sa exclame sa ma stranga in brate si sa ma sarute brutal.

- Sigur este real si nu visez?
- Doar tu esti ireala. Ireal de frumoasa! In rest totul e doar ce meriti.

O sarut si o strang in brate. Intram in cada, apa fierbinte ne acopera corporile. Madalina vine in bratele mele. Eu o sarut pe ceafa si incep sa ii mangai sanii. Intoarce capul si ma saruta. Mainile mele isi continua treaba pe sani, o mangai, o strang si dau rotocoale sfarcurilor. Sarutarile ei imi trezesc penisul la viata. O mana a mea coboara de pe sani, pe abdomen si apoi tot mai jos. Madalina a desfacut picioarele si s-a ridicat mai sus in bratele mele astfel incat, penisul meu a ajuns intre fesele ei. Mana mea coboara si atinge clitorisul umflat, simt cum tremura si ma musca de buza de jos. Mangai clitorisul excitat cu degetul mare, iar alt deget coboara pana la intrarea in vagin unde este intampinat de vulva excitata si invtat inauntru. Avansez usor, este foarte fierbinte. Milimetru cu milimetru simt cum Madalina devenea a mea, doamna mea. Respiratia ei scadata si gemetele usoare imi confirmau ca, ceea ce fac este bine. Intensific ritmul si Madalina incepe sa tremure. Geme si o aud incercand sa imi spuna ceva. Sunt atent si deslusesc.

- Te rog nu te opriiiii…. Daca te opresti acum, te strag de gat.

Si nu m-am oprit. Din tremurul ei penisul meu a ajuns la intrarea in anus si o forta. Madalina gemea si tremura necontrolat, eu cotinuam sa masez clitorisul si sa pentrez vaginul repede si apasat.
O simt cum pierde lupta cu orgasmul. Simt cum palma mea este lovita cu putere de un suvoi mai cald decat apa din cada. Madalina ramane moale, si isi abandoneaza trupul la mine in brate. Ar vrea sa spuna ceva, dar nu poate.

-A fost…. a fost….

O simt lipsita de energie si ii acopar gura cu un sarut lung, calm si senzual, Limbile noastre se.alinta, se mangaie se dezmiarda. Un sarut lung si energizant. O sarut pe frunte si o strang in brate.

-S-a cam racit apa, cred ca ar trebui sa iesim, altfel o sa racim.
- E atat de bine in bratele tale incat nu imi pasa. Imi e cald si bine. Am avut parte de un orgasim mirific.

Ma ridic, ies din cada si ii intind mana pentru a o ajuta. Paseste peste marginea cazii si ma ia in brate. Penisul meu tare se lipeste de abdomentul ei.
Ma saruta, iar mana ei coboara pe abdomenul meu, pana la penis. Il ia in mana si il maseaza usor, il strange. Penisul meu ii rasplateste atentia cu o serie de pulsatiii necontrolate. O trag de par usor si ii musc buza de jos. Incepe sa ma sarut pe gat, apoi pe piept si din ce in ce mai jos pana la pelvis. Iau un prosop din cuier, il arunc jos, pe gresia rece. Madalina se asaza in genunchi pe el si imi saruta capul penisului. Suav, cald, provocator. Imi primeste capul penisului in gura ei, la fel de incet cum eu i-am penetrat vulva cu degetul mai devreme, milimetru cu milimetru. Simt cum penisul meu castiga teren pe terioriul ei, atenta si dibace primeste tot penisul meu in gura. Cei 14 centimetri au disparut ca si cum nu ar fi fost. Miscarile de dute vino incep sa devina din ce in ce mai alerte si mai apasate. Sarutarile suave si calde, alterneaza cu inghitiri complete si dure. Incep sa tremur, Madalina ma simte si creste ritmul.

- E atat de bine in gura ta, esti senzationala

Continua sa suga; alert si adanc.Tremurul meu se intensifica, penisul incepe sa imi pulseze. Simt cum mi se inmoaie picioarele, Explodez adanc in gura ei si cad in genunchi langa ea. Inghite tot, tacticos si fara grimase pe fata, pesemne ca ia placut.
O iau in brate si o sarut. Simt gustul meu pe limba ei, putin sarat, dar placut….

- M-ai facut sa mi se usuce gura, esti spectaculoasa.
- Cu tine totul vine natural, esti un baiat deosebit.

Ma intind si iau de pe cada sticla de vin si cele doua pahare. Desfac sticla de vin si torn in pahare. Ciocnim si savuram vinul, stand in genunchi pe u prosop. O sarut usor pe buze, apoi pe gat si cobor spre sani. Torn din pahar putin pe sani si apoi sorb. Ii sarut sanul, il ling si apoi o musc de sfarc. Pune mana pe capul meu si ma mangaie usor. O aud cum geme, usor. Ma opresc, o sarut pe sani, ciocnim din nou si terminam vinul din pahare.

- Mergem in pat? Spun in timp ce ma ridic si ii indind mana.

Imi zambeste strengar se agata de mana mea, iar eu o trag brusc la pieptul meu. Ma ia in brate usor speriata.

- M-ai speriat, spune zambind.
- Iarta-ma, vroiam sa iti arat doar cat de mult te doresc.

O sarut, iesim din baie, tinandu-ne in brate si mergem spre pat. Ma trage peste ea si ma saruta lung si provocator,

- Vreau sa ma penetrezi, vreau sa ma faci femeia ta
- Vreau sa te fac femeia mea pentru mai mult timp, nu pentru o zi, asa ca o sa fiu atent. Ai rabdare.

O sarut usor pe buze, pe frunte, pe obraz...



    Login