Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DORNICA DE MUNCA SI DE ….SEX
Autor : Marina84 - 2024-08-26
Citita de 11839 ori - Nota 6.65 (161 voturi)
Mai avea de mers la un singur interviu pe ziua in curs. Spera ca acesta sa fie cu noroc.
Elena, in varsta de 34 ani, considera ca e greu sa isi mai gaseasca un job, datorita varstei si a faptului ca nu avea experienta. In trecut, o duceau foarte bine cu bani, dar datorita unor probleme si dependente ale lui Mihnea, sotul ei, bani se imputinau. Acesta desi spunea ca nu mai practica jocurile de noroc, ea era constienta ca o mintea, dar nu putea dovedii nimic. Tocmai de aceea decide sa se angajeze pentru a putea sa isi plateasca nenumaratele datorii pe care le facusera, bine, mai ales Mihnea.
Elena, la varsta ei, era o femeie sexy, bruneta, ochii verzi si mari, buze pline, corp bine definit cu forme sexy, sani obraznici, un fund care cerea sa fie palmuit .
Neavand experienta, se lovea de refuzuri la interviu si, era privita sceptic de angajatori cum de nu lucrase pana la varsta asta.Nu intelegea de ce ii deranja, nu I se oferea macar sansa sa incerce si asta o frustra.
Tocmai de aceea, nevoia o indemnase sa aplice la un post de ospatarita la un bar/pub in Costinesti. Sezonul estival urma sa inceapa, iar acolo cu siguranta avea sa castige ceva bani, mai ales ca avea cazare si masa asigurata.
Interviul se tinea in lobby la hotel Sidney. Ajunsa acolo, neincrezatoare, se uita atent unde trebuie sa ajunga, nu I se specificase exact locul/sala unde se tine. Domnul care o sunase, parea plictisit si nu ii oferise suficiente detalii, parea ca are defect de vorbire sau era vreun om in varsta “morocanos”.
Privind in jur, probabil pierduta, un barbat inalt, se uita atent la ea.
-Buna ziua
- Buna ziua
-va rog imi puteti spune daca aici se tin interviuri de angajare la firma Coramet SA, angajari pe litoralul romanesc?
-vreti sa va angajati dvs?
-da! Elena nu intelegea tonul intrebarii..De parca ea nu avea dreptul .
-am inteles ….. Este o camera in dreapta cum urmati holul acesta. Intrati acolo. Va venii imediat cineva .
Elena ii multumeste si ii urmeaza indicatiile, gaseste un birou mare, in care era racoare, instant sfarcurile incep sa impunga camasa, certandu-se de ce nu isi luase un sutien. Cu siguranta,va da o impresie gresita, dar totusi spera ca va fii o femeie cu care va tine interviul si nu acel domn si va fii altfel inteleasa . Se aseaza pe scaun si astepta.
Trec 10 minute atat de greu, uitandu-se in jur si asteptand. Nu intelegea de ce nu venea nimeni, iar in momentul in care vrea sa se ridice pentru a cere informatii de ce se intarzie, se deschide usa.
Surpriza :era fix acelasi barbat care ii oferise indicatii, ochii Elenei marinduse atat de tare, incat dl. O intreaba
- De ce esti asa surprinsa? Asa urat sunt?, si zambea complice
- Nu, imi cer scuze. Nu am crezut ca sunteti dvs.
- Bun, hai sa trecem peste asta. Numele meu este Yusuf Imam, sunt de origine israeliana, iar localul Nuba este al meu.
- Elena Marin sunt, imi pare bine. Am 34 de ani si…
- Nu e nevoie sa imi spui am datele astea aici deja. In schimb, nu prea vad experienta aici..
Adica ce te face sa crezi ca te-ai descurca? ( si tot intorcea foaia cu datele Elenei, de parca mai cauta ceva)
Elena isi tinea palmele stranse, si se abtinea sa nu planga, se stransesera atatatea refuzuri si nervi, incat abia isi gasea cuvintele.
In mometul in care nu primeste raspunsul dorit imediat, Yusuf ridica privirea catre Elena
-ce se intampla de nu raspunzi. Vrei jobul? Da /nu?esti timida?
-la mine e o situatie mai complicata. Am avut o situatie buna material, dar acum am nevoie disperata de locul de munca. Va pot asigura ca pot muncii mult si nu va voi dezamagii asteptarile, invat usor orice. Fac orice.
La toate aceste cuvinte rostite de Elena, ochii lui se mareau si pupilele I se dilatau , iar privirea ii fuge catre sanii ei.
-sa nu uiti aceste vorbe, pentru ca la mine salariul este bun, iti pot da 1mie euro, cazare, masa asigurata, alcool in bar, iar daca esti ascultatoare poti primii mult mai mult.
Elena ajunsese sa inteleaga ce incerca sa ii spuna, mai ales ca recunoastea privirea lui si ce anume isi dorea, dar la auzul sumei de bani, nu se mai gandea la ce avea sa ii faca.Dupa un calcul rapid in minte, isi da seama ca poate acoperii datoriile.. Dar aceasta nici nu se gandea ce ganduri avea israelinul de cand o vazuse prima data in lobby , cu fusta ei scurta mulata din care se vedea fundul sexy si bombat de milfa si sanii care tanjeau sa rupa nasturii de la camasa.Tot ce isi dorise de prima data, acesta era sa o futa in toate gaurile, sa o incalece, erectia pe care i-o provocase il tinuse pironit 10min la baie, iar acum tot ce vroia erau buzele ei in jurul penisului lui erect, dureros de erect.
Elena isi umezeste buzele si se uita catre el cu ochii mari, asteptand un raspuns pozitiv.
-Bun, trebuie sa treci o proba importanta pt mine inainte.
-da, spuneti-mi
-vreau sa imi sugi pula acum
Ochii Elenei cresc… - dar eu sunt..
-stiu..esti casatorita.. Asa si.. si eu sunt.Vrei? si in momentul ala se ridica de la birou cu pula scoasa din pantaloni. Era destul de groasa , plina de vene fata de ce era ea obisnuita .
Elena se umezeste la vederea ei si isi linge buzele.
Acesta vine catre ea , balanganind-o in fata buzelor.
-haide..accepta si vei primii multe. Asa multe ca ma vei ruga tu sa te fut.
In timp ce raspundea, se duce intre picioarele lui, ii ia pula in mana. Dupa ce o beleste sufficient , incepe sa o suga pana la coaie, pe toata lungimea si sa o frece. El o prinde de par si in acelasi timp isi infinge pula in gatul ei, facand-o sa lacrimeze.
Desi era inecacios , Elena simtea o excitatie mare, asa ca baga mana pe sub fusta scurta si isi freaca clitorisul, incercand sa isi ofere placere.
Actiunea ei nu trece neobservata de Yusuf.
-iti place sa te freci, tarfa ce esti
Desi nu ii placea In general un astfel de apelativ, de data asta nu stie de ce o excita, gandul ca se afla in birou la viitorul angajator cu fusta ridicata si intre picioarele lui, sugandu-I pula ca o tarfa de strada.
-da, abia auzindu-I raspunsul de la cat de tare o apasa pe cap si gat.
-baga-ti 2degete in pizda acum si freaca-te pt mine, tarfulita.
Elena se supune imediat si continua sa isi frece pizda in timp ce mentine contactul vizual cu acesta si mareste ritmul felatiei, ceea ce il face pe israelian sa isi dea capul pe spate si sa stranga marginea biroului.
-ahhh… Elena, vrei sperma? Inghiti? Spune-mi ! roaga-ma
Elena printre lacrimi
-da-mi te rooog.. vreau sa inghit tot . Vreau sperma
Probabil aceasta expresie avea un effect maxim asupra lui, deaorece in momentul in care Elena a zis”vreau sperma” jeturi fierbinti, dulci de sperma i-au invadat gatul, asa multa, neasteptat de multa.Aceasta o inghitea cu greu, inecandu-se, dar inghite tot, nu pierde nici-o picatura, iar in momentul cand acesta isi scoate pula din gura ei, ea ia cu degetul o ultima picatura care era pe varful pulii si o linge usor de pe deget, iar apoi isi trece limba peste buze, de parca ar mai cauta ceva resturi de sperma.
Israelianul ii urmarea fiecare gest, iar apoi ii spune
-Esti angajata. Saptamana viitoare sa vii la munca, de luni 15iunie. Daca nu ai masina, vii cu trenul sau ce vrei si iti decontez.. A si apropo pt muia de azi, pt ca am fost multumit, poftim… si ii lasa 200euro.
Sa nu zici ca nu, ca ne suparam si nu vrei sa ma vezi suparat. Am planuri mari cu tine.
Elena nu stia ce sa zica, de aceea spune decat
-va multumesc. O sa imi fac treaba.
Se ridica, isi aranjeaza fusta, parul si se sterge usor cu degetele sub ochii, sa nu aiba rimel scurs.
-vino la mine, ii zice israelianul
Aceasta se duce usor
-Intoarce-te
Cand aceasta se intoarce, o plesneste peste fund usor, iar apoi isi muta mana sub fusta ei cautandu-I pizda, o atinge usor, iar apoi ii baga un deget.
Elena isi musca buzele , incepe sa respire greoi, sperand ca o va satisfice. Nu intelegea de ce isi dorea atat de mult sa fie fututa. Doar ii supsese pula, el nu o atinsese pana in momentul acela.
-Esti exact cum banuiam, stramta si primitoare. Atat, poti pleca.Am nr tau, il dau la HR pt contract, iar perioada va fii de 4luni, ca sa stiii sa iti anunti sotul.
Rade cu pofta si zice
-te vei intoarce fututa si rasfututa.

Pleaca de la interviu, bucuroasa ca a luat jobul, dar in acelasi timp avea inima stransa ca ii face asta lui Mihnea. Din pacate, nu gasea o alta solutie la ce avea de facut, doar asa il putea ajuta.
Ajunsa acasa, ii da vestea , acestuia nu ii convine si chiar se supara, dar in momentul in care aude ce suma de bani va trimite acasa, se schimba.
-cand pleci?
-saptamana viitoare. Cred ca o sa merg cu trenul, nu imi place cu microbuzul.
-dar vei merge mult.
-asta e, macar voi sta linistita.
Elena isi cauta online bilet de tren, gaseste pt data de14, dar noaptea, pleca din Bucuresti la ora 3dimineata. Era mai bine, se gandea ea, racoare, trenul urma sa fie gol. Decide ca asa e cel mai bine.
Zilele libere trec usor, isi face bagajul, iar ziua plecarii a venit. Desi incercase sa se odihneasca, nu reusise, dar spera sa doarma in tren.
-oare ce va fii? Avea temeririle alea, mai ales de la ult fraza pe care i-o spusese-vei fii fututa si rasfututa. Nu se stia o femeie careia ii place sa se futa asa mult, si nu vroia sa piarda banii aia din cauza ei.
La ora 2jumate, Mihnea o lasa in gara, ii da un sarut scurt, iar inainte sa plece ii spune decat
-pe ce data a lunii trimiti banii?
Oftand, Elena ii raspunde :
-15,max20 ale lunii
Urca in tren, isi cauta locul.Era incantatata ca era gol trenul, aproape gol, iar in vagonul ei era chiar gol, era singura. Isi pune bagajele si se face confortabil, sa incerce sa mai atipeasca putin.
Din somn este trezita de tot felul de zgomote, susoteli, iar cand deschide ochii erau 3 navetisti cel mai probabil, nu aveau bagaje, care se holbau la ea.
Ma gandeam- chiar trebuiau sa vina in acest vagon.
-buna dimineata, papusica.
Erau ca niste hiene, care se holbau la sanii, picioarele ei si se lingeau pe buze. Faceau parte din categoria aia de barbate care ar fute orice.
Elena nu stia cum sa reactioneze, pentru a nu ajunge sa ii enerveze. De aceea decide sa ii salute
-Buna dimineata!
Era ca in cusca cu “hiene”, asa se simtea, numai felul cum o priveau o faceau sa fie speriata.
Dintr-o data, se aude un zgomot puternic, iar trenul se opreste., Unul din ei iese pe hol sa afle informatii, iar cand revine spune razand
-s-a defectat epava asta. Nu mai ajungem la munca baietii
Toti incep sa rada, dar pt Elena nu era de ras, ce avea sa faca ea acolo inchisa cu ei. Se uita pe geam, sa verifice daca macar sunt in ceva sat/comuna , sa iasa din tren
Dar, din pacate, erau pe camp, pustiu.
-ce faci papusa? Cu noi stai aici . Asa ca, hai sa ne intelegem bine
-va rog, haideti sa calatorim in liniste.
-nu nu. Tot ce ne poti ruga e sa iti dam sperma si sa te muim pe rand. Ce putem sa facem altceva ? sa ne simtim bine...



    Login