Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aminziro din copilarie (ep.1)
Autor : unqnick - 2010-02-06
Citita de 21264 ori - Nota 7.10 (31 voturi)

AMINTIRI DIN COPILARIE


Cand aveam vre-o 10 ani si nu venisem inca in Bucuresti,.locuiam intr-un orasel mic din Ardeal unde erau mai mult unguri. Ai mei erau romani. Tata era din Bucuresti iar mama moldoveanca de pe la Bacau. Statem intr-o casa micuta cu o camera mai mare si o bucatarie dar aveam o curte mare in care ma jucam. Nu aveam prieteni si ma obisnuisem asa, sa ma joc singura. Mama se mai juca cu mine de-a vati ascunselea dar cel mai mult ii placea sa se joace cu tata. Cand eram mai mica ma dadeau afara din camera ca sa nu ii vad dar iarna nu aveau incotro si ramaneam cu ei, dar nu ma bagau in seama. .
La scoala nu mi-a placut, vorbeau ungureste si nu intelegeam nimic asa ca nu mai m-au lasat si mai invatam sa citesc si sa socotesc cu mama cand avea chef.
Mama era jucause, era foarte tanara, ma nascuse la 14 ani si tata o luase cu acte pentru ca o iubea foarte mult..Si acum o iubea la fel, dar venea foarte obosit de la servici, lucra la gara in ture prelungite si cadea frant.
I-am surprins de cateva ori jucandu-se, eram curioasa, dar nu faceau cine stie ce, stateau in pielea goala si se impingeau unul in altul. Au vazut ca nu-i mai bag in seama si astept cuminte sa termine joaca lor de oameni mari asa ca nu se mai fereau de mult de mine.
- Lasa fata sa invete de mica ce-o asteapta Ilie, radea mama calarindu-l pe tata
- Seammana cu tine Nuto, o sa fie futacioasa, ofta tata.
Am intrebat-o pe mama ce e aia futacioasa si m-a lamurit cum sta treaba. Mai venea cateodata de la piata cu un cate un nene si se inchidea in camera ca sa se joace cu el. Era secretul nostru pentru ca ma rugase sa nu-i spun lui tata ca o se supere pe ea. Tocmai se jucase cu un nene si mi-am adus aminte sa o intreb ce e aia futacioasa. M-a luat in brate si a inceput sa-mi explice.
- Cred ca esti destul de mare si o sa-ntelegi ce-ti spun. Ai vazut-o pe catelusa noastra Pufi ? Ai vazut cum se joaca ea cu cainii din cartier ?
- Da. Sunt asa de caraghiosi cum dau din poponet.
- Te-am vazut acum cum faceai cu nenea care a fost la noi.
- Da ?
- Da te-a pus si pe tine sa stai la fel ca Pufi si ti-a bagat cocoselul in poponeata.
- Of ce sa ma fac cu tine, radea mama cu lacrimi. Ai vazut tu ceva dar n-ai inteles nimic. Nu in poponeata pacatele mele, in gaura ailalta pe unde te pisi.
- Atunci cand facem asa, se cheama ca ne futem pe la spate precum cainii. Ei bine catelele sunt futacioase rau. Nu se satura cu una cu doua.
- Aha. Eu am crezut ca te joci cu cate un nene la fel ca si cu taticu. ?
- Am vazut eu ca ai tras cu ochiul cand mai vine cate un nene pe la mine. Pai ce crezi tu ca faceam ?
- Venea ca sa te futa mamico !
- Da draguta sa-si bage cocoselul lui la mine-n pasarica.
- Nu prea am fost atenta ca ma jucam pe afara. Am vazut o data cum un nene care dupa ce ati terminat cu joa... cu fututul, iti baga cocoselul in gura. Atunci m-am speriat dar am vazut ca razi si iti pare bine si am asteptat sa termininati si mi-am zis sa nu te deranjez.
Radea mama sa se prapadeasca.
- Asa e draga mea o mai iau si in gura ca sa se scoale pula sau ca sa le sug samanta.
- ???
- Sa nu-mi spui ca nu stii la varsta ta ce e o pula,
- ????
- Este cocoselul draga, nu fi proasta ca ma superi.
- A daaa. Pai cum sa nu stiu, iar taticu ii spune la pasarica ta pizda.
- Asa draga mea. Foarte bine, Asa cum ai vazut la caini asa e si la oameni. Ai vazut cum o fut toti cainii pe Pufi de parca nu se mai satura ?. Asta inseamna ca e futacioasa. Eu sunt la fel de futaciosa ca si cateaua noastra. Ai priceput isteato ?.
- Cred ca da. Dar de ce raman lipiti dupa aia. Tu de ce nu ramai asa ?
- Ei nu, la oameni e altfel, la barbati li se culca si trebuie sa le-o scoli din nou . De asta ia mamica ta pula in gura.
- Am inteles am spus eu dar parca nu prea eram lamurita. Deci tu esti futacioasa cum spune taticu’ ?
- Ei,.... unii oameni o fac mai des decat cainii si uite mamica ta s-ar fute in fiecare zi dar taticu vine obosit si nu pot sa mai rabd asa ca mai gasesc pe cineva sa ma potoleasca.. Ne zbenguim putin, merg sa ma spal si imi vad de treaba.
- Am inteles.
- Tu ai fost fata cuminte si nu i-ai spus cine mai vine pe la mine cand este la munca si pentru asta ai primit bomboane. Sa nu-i spui lui tata ce am vorbit noi ca o sa se supere pe tine. Lasa asa sa nu stie, ca nu pierde nimic.
Langa noi era o casa mare si de curand se terminase amenajarea ei in cazarma pentru militieni. Muncitorii care lucrasera acolo, strigau la inceput dupa mama sa vina la gard sa stea de vorba dar apoi scosesara doua scanduri ca sa poata sa treaca si veneau cu randul la noi imediat ce pleca taticu la servici.
O strigau pe mamica si o rugau sa le dea apa rece ori veneau ei cu cate o sticla de vin si beau cu mamica, apoi mergeau la noi in camera sa o futa pe mamica. Mamica era bucuroasa si ciripea vesela
- Mamico, asa sunt toate femeile dupa ce le fute un barbat ?
- Asa e scumpa mea dar mai ales dupa ce ii dau si limbi.
- Cum adica mamico, le ling acolo unde te linge si taticu ?
- Ei vezi ca stii.
Mamica era frumoasa tare, avea un par negru impletit in doua cozi si ochi jucausi ca de veverita. Purta totdeauna o rochita de stamba scurta si larga incheiata cu masturi in fata si lumea intorcea capul dupa ea pe strada sa vada cum ii salta sanii mari si i se lipeste rochia de picioare.
- Mamica de ce se uita asa barbatii dupa tine ? Vor toti sa vina la noi acasa ? Ca pe unii parca i-am mai vazut ?.
- Asa e iubita mea, unii au mai fost dar toti vor sa ma futa
- Si femeile ? Am vazut ca si ele se uita.
- Alea sunt niste nefutute si invidioase.
Ma lasa sa ma joc cu tatele ei mari si tari si o intrebam mereu daca o sa am si eu asa tate frumoase. Radea mereu, ca ii placea sa ma joc cu tatele ei. Atunci isi desfacea picioarele si se juca cu pasarica pana incepea sa scanceasca.
- Uite, acum trebuie neaparat sa ma fut. Sa stai cuminte, mamica se duce sa vada daca gaseste pe cineva cu care sa stea putin de vorba.
Se ridica si pleca de acasa dar revenea imediat insotita de cate un barbat pe care-l baga repede in casa. De cele mai multe ori barbatii aia veneau si singuri dar mamica ii gonea cand era taticu acasa.
Nu purta sutien ca altele iar din martie pana toamna tarziu nici chiloti si nu ma lasa nici pe mine sa port.
- Lasa draga pizda sa respire si sa mai vada si ea lumea.
Avea rochita asa de scurta ca atunci cand se apleca i se vedeau curul si toate alea. O facea inadins de cate ori putea ca sa-i vada pe unii barbati holbandu-se..
In prima zi cand s-au mutat militienii, stateam si ma uitam printre scandurile lipsa pe care muncitorii nu le mai reparasera si ii priveam cum fac instructie. Dupa ce au terminat unul dintre ei a venit la gard si mi-a dat un mar.
- Cum te cheama fetito ?
- Panseluta am raspuns eu. Dar imi place mai mult Pansi.
- De ce ? ai un nume frumos. Cum o cheama pe sora ta ?
- Eu n-am nici o sora.
- Cum nu ai ? Atunci cine e fata care o vazui cu tine in curte ?
- Aaaa, e mamica mea. O cheama Natalia dar taticu ii spune Nuta.
- Am vazut ca te uitasi la noi toata zaiulica, iti plac militienii ?
- Nu stiu. Adica da. Voi nu vorbiti ungureste ?
- Nu, habar n-avem. Noi suntem toti din Oltenia facem armata la militieni, dar o sa ne puna sa invatam.ungureste.
- Ce curea frumoasa ai, i-am spus ca sa zic si eu ceva cand tacerea se lungise prea mult si baiatul ala se uita peste gard privind-o pe mamica care aduna pietricele de pe jos asa cum facea ea..
- A da. Vrei sa vii la noi in dormitor sa vezi uniformele cele noi. Hai ca-ti dau si bomboane si mai tainuim, ne povestesti despre mamica ta.
- Mama nu ma lasa sa ies din curte. Dar o sa vin putin totusi
Am prins curaj si am mers la ei in dormitor ca sa-mi dea bomboanele promise. Erau multi in camera si aveau ...



    Login