Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bere si sex (Partea a 3a!)
Autor : buggiem - 2011-05-31
Citita de 3794 ori - Nota 6.25 (4 voturi)
Trosc. Se deschide usa la baie. In sfarsit a terminat si asta dusu', cred c-a durat o ora. E 5 dimineata. De pe la 4 si 10 am stat singur in pat. La inceput am fost cam ingrozit de gandul sa stau singur intr-un pat roz bombon de 2 persoane, dar mi-a trecut, macar e confortabil. Ma uit pe geam, furtuna s-a oprit
dar inca mai picura. In departare se vad niste nori negrii, probabil o sa-nceapa iarasi sa tune.
- Te duci odata?
Claudiu imi intrerupe gandurile iar. E complet dezbracat, in pragul usii de la baie, cu un prosop alb si relativ pufos in mana. Inca mai ies aburii de la apa fierbinte de la dus.
- Esti?
- Aaa... da, da ma duc.
Deci a observat si el insistenta cu care ma uitam la corpul lui ud. Pacat, mai puteam sa ma holbez o groaza.
- Hai, sa nu stai prea mult. Ma duc pe jos pe la aia sa vad ce fac, poate mai beau ceva.
- Ah, credeam ca ai consumat tu toata apa lu' asta cu "dusuletul" tau.
Imi da prosopul, se imbraca repede fara sa se incheie la camasa si iese zambind din camera. Mai arunc o privire pe geam, norii s-au apropiat mai mult de casa, insa n-a inceput inca ploaia. Intru sa fac dus.
Ciudat ca Sorina are gel de dus barbatesc la ea in baie. Banuielile mele ca si-a facut de curand operatie de schimbare de sex s-au adeverit. Dau drumul la apa, parca e apa cu care se spala dracu, asta daca se spala, e a naibii de fierbinte. Cum a putut asta sa se spele?!
Desi m-am spalat pe cap acum 3 zile ma spal si acum. Si sampon Clear for men? Sorina si-a luat rolul de barbat in serios. Ma spal in cateva minute apoi ma clatesc. Mereu mi-a placut sa ma uit cum curge apa pe mine. Siroaie subtiri de apa apar pe umeri, continua ori pe maini ori pe corp si sfarsesc la calcaie. Parca izvorasc fluvii din mine. Fluvii tacute.
- Da-te baaa!!!
Dintr-o data usa e la perete. Apare Serban, la inceput pe picioare lui, apoi cade in genunchi. Tipu' asta n-a stiut niciodata sa se opreasca din baut, ca dovada ca si cand boraste are sticla in mana. Vad in ochii lui ca e cam mirat ca ma vede, dar dracu, e o baie! Pot sa fiu si dezbracat. E mai degraba mirat ca nu m-am miscat deloc cat a stat sa borasca. S-a oprit dupa vreun minut. Trage de doua ori aer in piept si dupa bea o gura din sticla de JB.
- Imi faci cunostiinta cu micu' tau prieten?
Ce voce de curva are.
- S-a cam rusinat prietenu' asta al meu. Imi zice ca daca pui mana prinde curaj si se mareste. Treci la treaba. zic eu razand.
Incepe si el sa rada. Mi se face mila de el, incepe sa verse din nou, dar mai putin. Si-a patat si paru' cu voma, dracu.
- Neah. Ma duc la Claudiu sa-l intreb daca prietenu' tau e de treaba, n-am chef de jigodii.
Imi face cu ochiul. Nu stiu daca a fost intentionat sau daca a fost din cauza bauturii. Pleaca. Mai bine, inghetasem cat a stat el aici.
Ma imbrac cam greu. Am alt tricou, de data asta cu Kiss. E cam vechi si decolorat, dar nu-l arunc nici d-al dracu. Observ ca am un bocanc negru si unul verde inchis. Asta inseamna ca Claudiu e inca mahmur, i-a amestecat. Imi leg parul.
Cobor la parter cu bocancii in mana. Ii vad pe toti astia, unii inca intinsi pe jos. Miroase rau a vin amestecat cu bere si vopsea. Ma duc in sufragerie, vad vreo 7 oameni cu ticouri negre asezati in jurul unuia cam tiganos. Jerry a sosit acasa. Nu aud tot ce zice, ma apropii.
-... si vad ca nu m-ati ascultat niciunu'!
Se intoarce spre mine si-mi arunca o privire specifica: ironie combinata cu seriozitate.
- Buna sor-mea asta, buna, nu?
- Ar fi buna sa dea startu' la maraton la ce claxon are. In rest e cam obosita.
Incep sa rad, impreuna cu alte 7 voci. Ii vad pe Radu si pe Stefan stand langa Jerry. Radu ii pune coarne si Stefan ii arata muie. Jerry e inca serios.
- Homosexuali nenorociti.
Nu-mi dau seama daca se referea la mine si la Claudiu sau la toti cei aflati de fata. Ispas are de obicei auzul fin, a auzit faza cu homosexualii din bucatarie. De acolo cred ca a luat si farfuria cu care i-a dat in cap lu' Jerry. Se aude vocea lui Stefan.
- Te-ai simtit, Ispa'?
Zambeste.
- Ma, poponar nu e nimeni din noi, dar asta nu stie ce inseamna bisexualitate. Da-l dracu.
Carpetul cu model floral s-a patat repede cu sangele lui Jerry. Cred ca a si lesinat. Din camera din stanga apar Marius, Claudiu, Serban tot cu sticla in mana si inca 2 pe care nu-i cunosc. Ultimii 3 s-au oprit in prag. Marius pare mirat, se uita catre Ispas.
- Ce-ai facut ba?!
Mi se pare amuzant ca a stiut din prima cine e de vina. Ispas e mereu de vina.
- Nimic, hai sa plecam. zice Radu.
- Da, hai! raspunde un emo de maxim 14 ani.
Incepem toti sa radem. A pus botu' si asta. Emokidu' se simte stanjenit si pleaca din sufragerie. Claudiu imi face semn din cap catre usa de la intrare. Nu-l bag in seama. Ma uit pe geam, norii negri de mai devreme au veni deasupra orasului. Par ca se intreapta catre noi.
- Misca-te asa, tu si cu prietena ta! Hai nu te lasa, e bine asa!
Claudiu a ramas fara rabdare daca a inceput sa fredoneze melodia de la Cassa Loco. Incepe sa dea si din cur, e grav, ma misc din loc catre usa. Ma opresc in dreptul lui, incepe sa rada. De-abia acum pricepe de ce stau eu cu bocancii in mana. Ii schimbam intre noi, totul se sfarseste cu un sarut. Jerry vede asta de pe jos. Trebuie pozata expresia de pe fata lui.
Am ajuns pe sosea, sta sa ploua. Il intreb pe Stefan cat e ceasul. E 7 fara 10 minute. Se arata o zi frumoasa, e innorat, frig, exact cum imi place mie. Ma oftic ca mi-am pierdut aia 500 de mii prin casa la Jerry, acum n-avem niciunu' bani, deci trebuie sa mergem pe jos pana in oras. Vreo 25 de kilometri, sunt obisnuit. Eu sunt penultimul, ultimul e Radu, in fata mea sunt Marius, Ispas, Claudiu si Serban.
- Hai p-acolo, ba! striga Serban, aratand spre un lan de porumb, grau, capsuni, ce pula mea sunt alea. Oricum, deviaza de la sosea.
- Vrei sa te pisi si ti-e rusine sau ce mortii ma-tii? zice Claudiu. Scoate-o si pisa-te daca e asa.
- Ok, ma. Deschide gura atunci.
Radu incepe sa rada. Serban arunca dupa Claudiu cu sticla goala de bautura dar nu-l nimereste.
- Hai ma pe unde arata asta, prin lanu' ala. Hai c-o vad pe una buna pe partea cealalta, hai sa mergem acolo!
Si Marius s-a tampit, deci. Ala e un cioban, nu e una buna.
- Hai c-o vad pe ma-ta cum ma loveste cu fruntea in buric. Terminati-va odata, hai tot pe aici.
Claudiu nu prea are sustinatori, toti o luam prin porumb. Intr-un final vine si el, facand pe suparatu'. Ispas incepe sa cante. "Push me, and then just touch me, till I can get my... satisfaction!"
Oh, fraaate. Numai melodia asta puteai s-o canti, dracu? Hai lasa-ne. Sunt neatent si ma julesc la mana intr-un maracine. Il aud pe Claudiu.
- Stiam eu ca e mai bine pe sosea, nu prin boscheti.
E in spatele meu, ma ia in brate si ma saruta pe gat. Continua.
- Nu-i asa, Mada?
Ma opresc de tot din mers, ma intorc si il sarut si eu, ce-i drept, cam apasat. Ramanem in urma grupului. Stefan observa asta si striga " Be healthy, use condoms!". Ne facem amandoi ca nu-l auzim si continuam sa ne lingem. Tuna. Nu ne oprim, ne sarutam de-a binelea. Stiu ca 4 perechi de ochi se uita in directia noastra, dar nu-mi pasa chiar deloc. Tuna iar. Simt cum o mana depaseste tricoul cu Kiss si-mi atinge pielea rece, cum urca mai sus si-mi ofera o senzatie de caldura pe tot corpul. Pentru un moment se opreste, respira. Ni se intalnesc privirile scurt, ii ating barbia usor cu mana dreapta si ii indrept gura catre a mea. Tuna a treia oara. De data asta si fulgera. Se aude vocea lui Serban: "Hai...". In sfarsit pleaca, cred ca s-au plictisit sa se uite. Aud si niste pasi care se departeaza. Simt alta mana cum ma atinge pe cur, apoi pe coapsa, apoi in fata. Mod "semi-sculata" activ. Am uitat sa spun ca fata de el, eu sunt super inalt. Am vreo 1.87, el are 1.73, cam asa, deci trebuie sa stau aplecat rau ca sa pot sa-l sarut. Pune mana din greseala (cred?!) pe zgarietura care mi-am facut-o mai devreme.
- Mmm...aaau!
- Scuze.
Ne uitam unul la altul, nasurile abia se ating.
- AAAaaauuu!
Acum chiar a bagat degetele in rana aia. Idiotul. Rade.
- Au plecat aia, hai dupa ei. Ii vad. Haide.
Ne sarutam scurt, plecam dupa ei.
Mergem tot drumul ala pana la cealalta sosea. Ii vad pe "dragii" mei prieteni langa o masina de politie. Am belit pula.
- Uite ala, uite ala! striga Serban, razand.
- Taci in mortii ma-tii, cine stie ce vor sa ne faca astia. Doar taci, te rog. zice Marius.
Vad un politist gras cu gogoasa cu glazura in mana, cu muschi mai multi la mana dreapta. Labaru' dracu. Se aude o voce de femeie din masina.
- Voi sunteti cu ei, nu?
Se referea la mine si Claudiu. Ce pula mea au facut astia ma, au futut o baba din sat sau ce dracu?! Ma uit la Claudiu cu o expresie neutra pe fata.
- Da, suntem cu ei. zic eu repede.
Incepe sa ploua incet. Urmeaza un moment de tacere.
- Bine, baietii! In masina! zice fata politist.
- Da' iubi, nu incape toti, e prea multi! E prea multi, iti zice eu!
- Ok, voi 2 cu voi 2, in masina. Draga, i-ai tu pe aia urati.
Radu incepe sa rada, aia urati erau Marius, Stefan si Ispas. Eu, Claudiu, Radu si Serban mergem cu tanti nino-nino in masina pana la sectie. Ce frumos!
Intram in masina, nino-nino in fata, noi 4 in spate. Desi e innorat e al dracu de cald. Miroase a anti-tabac. Radu se chinuie sa caute ceva in buzunarul de la pantaloni. Gaseste o tigara si o bricheta, o aprinde.
- Nesimtitule, inchide tigara.
S-o inchida? Fraaaate, s-o stinga, ba!
- Ba... ba, Serbane! Ce s-a intamplat? soptesc eu.
- Ne-am certat cu bosorogu'ala de poli...



    Login