Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCATEVA ZILE DE CONCEDIU EP 6
Autor : unqnick - 2012-03-24
Citita de 12296 ori - Nota 7.87 (78 voturi)
Robert a venit incarat. Cred ca isi daduse si el seama ca sarise calul sau mai degraba s-a gandit sa-si ascunda sentimentele fata de mine pentru ca s-a purtat altfel si seara s-a incheiat asa cum am vrut, iar Carmen ne-a sarutat fericita pe amandoi dupa ce am ejaculat in ea mai intai eu apoi el. Asteptam sa vad ce va face cand ne pregateam de culcare dar l-a sarutat lung si i-a urat noapte buna.
- Gata mergi la tine in camera. Ne ajunge, a fost o zi cu de toate, trebuie sa te odihnesti si tu si noi. Si maine e o zi. Asta daca nu ne dai afara.
- Nu vrei sa vii sa ma legeni putin ? Stii ca adorm greu, insista el.
Era insistent de parca nu deabia o futusem amandoi cu jumatate de ora inainte. Ii framanta bucile presand-o de el si o saruta pe gat si pe lobii urechilor unde stia ca se excita cel mai tare. O luase razna de tot Robert si mi-am dat seama ca nu e numai dorinta trupesca si placerea de a o fute pe nevasta-mea. Pula i se sculase din nou falnica si se freca de pantecul ei. Era de-a dreptul indragostit de ea.
- E devreme, vreau sa mi-o mai sugi putin, mi-ai spus ca nu te saturi niciodata.
- Asa e, dar hai fi baiat de treaba Robi, hai sa ne pastram pentru maine dimineata. Sa vezi ce bine o sa fie, iti promit. Maine o sa facem de toate, incerca Carmen sa-l potoleasca.
- Tu stii ce vreau!!!
- Nu stiu, o sa vedem, rase ea.
- Parca e un copil mic, ai vazut ce bosumflat a plecat, chicoti Carmen venind langa mine in pat dupa ce a stins lumina.
Imi mangaie pula flasca si fierbinte. Resimteam tratamentul intensiv pe care mi-l aplicase Gloria toata ziua si mai apoi Carmen. N-as vrea sa se creada ca suntem niste apucati ca ne futem ca animalele in calduri. Prindeam cate odata o zi in care ne futeam ca apucatii dar acum batusem recordul si ma cam luasem de ganduri mai ales in privinta lui Carmen. Nu o vazusem asa niciodata si cheful ei nebun de futut ma molipsise si pe mine.
Dimimneata cand m-am trezit n-am gasit-o in pat langa mine. Inainte sa adorm ma mangaiase si sarutase repetandu-mi ce mult ma iubeste si cat de intelegator sunt cu toanele ei. M-am gandit ca e la baie dar lumina la baie era stinsa. "M-a lasat sa dorm si s-adus la el. N-a mai avut rabdare " am constatat eu. Ii promisese ca ii va oferi o zi speciala si m-am gandit ca ar fi bine sa-i las sa se desfasoare. Chiar atunci a intrat pe use cu o figura dezamagita.
- Nu stiu cand a plecat. L-am cautat peste tot dar nu e.
Am dat din umeri si am continuat sa ma barbieresc. A venit in spatele meu si m-a luat in brate privindu-ne in oglinda.
- Vrei sa ne intoarcem in pat ?
- Nu. Adica, doar daca vrei tu. Am zis ca asta e ziua ta. Mai bine sa punem de cafea sa-l asteptam. Poate a plecat sa ia ziarele.
- Nu cred, nu mai e nici masina in fata casei.
Cand a venit cu cafeaua in sufragerie eram deja imbracat. Se facuse racoare si afara era mohorat, plouase noaptea dar acum se oprise. Si Carmen isi pusese pe ea un pulovar de-al lui care ii venea ca o rochie neacoperindu-i de tot bucile.
- Isi dai seama ca stam aici de doua zile si am fost tot timpul goala ? M-am simtit asa de libera. Nu-mi inchipuaim ca o sa fie atat de palpitant sa venim la el.
Mi-a spus ca Robert insistase mereu sa fie singur cu ea asa ca am fost curios daca si ea vrea sa petreaca ceva timp numai cu el. Era totuna daca eram cu ei sau nu cand se fute cu el. Pentru mine trecuse efectul noutatii.
- Am sa mai dau o tura prinprejur dupa ce vine, oricum aveam de gand fara sa mi-o ceara el. Nu te deranjeaza, nu ?
- Ce intelegator esti iubitule.
Nu era in apele ei, tresarea la fiecare zgomot de masina asteptand incordata sa auda usa la intrare. La un moment dat s-a auzit iar o masina si a sarit sa priveasca pe fereastra intorcandu-se dezamagita.
- Nu e el, era un tip in uniforma, cred ca e postasul.
Dar imediat s-a deschis usa si a intrat Robert. Imi spusese ca lucreaza la politia de frontiera dar uitasem. Ii statea bine imbracat in uniforma. Carmen ii sari in brate bucuroasa.
- Ce bine ca ai venit, eram ingrijorata. De ce nu m-ai trezit sa-mi spui ca pleci ?
- Daca te trezeam, nu mai plecam fi sigura de asta ii mangaie el bucile goale. Trebuia sa prind schimbarea turei, ma lamuri el.
- Bine dar acum scoate-ti astea de pe tine incepu ea sa-i descheie nasturii.
Il dezechipa rapid si isi arunca pulovarul tragandu-l peste cap.
- Nu ti-e frig,? afara s-a racit.
- O sa ne incalzim noi, n-ai grije, se freca ea de el.
- Stai putin, nu vrei sa vezi ce ti-am adus ?
Incepu sa scoata din sarsanaua burdusita pachete si pachetele. Carmen cerceta nu foarte curioasa etichetele cosmeticelor si parfumurilor de marca. Nu era impresionata, nu ducea lipsa de ele, situatia noastra financiara era foarte buna, eu mai aveam putin si ma apropiam de "Top 1000" sau chiar intrasem deja iar serviciul ei de la banca, de inspector de credite, era doar pentru orgoliul ei de femeie independenta. Imi dadu si mie doua cartuse din tigarile pe care vazuse ca le fumez.
- Sunt originale, venite de la Londra.
- Asta ce e ? rasuci curioasa Carmen flaconul roz cu imaginea unei femei in extaz pe el.
- E pentru poponeata, draga mea.
- Dar chiar ca ai un fix, rase Carmen punandu-l deoparte.
Nu comentase faptul ca sunt imbracat. Nu cred ca spera sa plec si sa-i las singuri dar asta aveam de gand. Am desfacut un pachet de tigari mirosindu-le aroma.
- Iti multumesc, asta e o surpriza placuta.
- Am sa-i multumesc eu iubitule si pentru tine.
I se cocota in brate si il lua de gat. Robert o ajuta tinand-o de pulpe si se sarutara lung. Mi-am cautat telefonul si m-am retras spre use. Carmen isi dusese o mana sub buci si ii mangaia pula care deja cauta in sus groasa si nerabdatoare.
- Te ajut s-o bagi sau esti in stare singur ?, il tachina ea. Vreu sa ma futi asa ca in prima zi, sa ma futi peste tot in casa.
- Mai intai o sa-mi iau desertul si dupa aia cum vrei tu.
O intinsese pe canapea si incepuse sa o sarute si sa-i dezmierde clitorisul. Imi placea sa-i privesc. Carmen gemea incet si il mangaia pe cap. La un moment dat il ruga sa se opreasca.
- Nu e drept vreau sa-mi iau si eu desertul.
Il rasturnase si venise peste el in pozitia 69. Am iesit fara sa fac zgomot sa-i las singuri. Am mers pana la colt, la terasa unde mai fusesem cu doua zile in urma si am mai baut o cafea citind cateva ziare. Lucrurile mergeau bine la firma si nu ma mai sunase nimeni. Regula era sa ma sune doar daca era ceva urgent. Fusesem inspirat lichidand inaintea crizei toate afacerile imobiliare pe care le aveam si investisem in alte domenii care mergeau chiar bine. Am dat cateva telefoane si iesisem pe trotuar. Un microbuz pe care scria Constanta - Vama Veche se opri in dreptul meu si cateva persoane coborara. M-am urcat in el la inspiratie.
Nu mai calatorisem de mult la comun si scaunele inguste si tari nu erau confortabile. Credeam ca merge spre Constanta dar mergea in sens invers si foarte curand ajunseram in 2 Mai asa ca am cerut sa opreasca la iesire. Am intrat in tabara de nudisti si am mers pe dig. Se facuse racoare pentru luna lui August, cerul era mohorat si probabil ca in larg fusese furtuna pentru ca erau valuri mari.
Am stat si am privit doua fete care inotau pe langa stanci. Cand au incercat sa iasa afara, am sarit sa le ajut sa nu alunece pe pietrele ude si mi-am udat pantofii si m-am stropit serios pe pantaloni. Erau gemene. Le admiam trupurile tinere si goale, cu pielea bronzata frumos si uniform. Le atinsesem fara sa vreau sanii tari cand le-am ajutat sa iasa sprijinindu-se de mine si avusesem un inceput de erectie ca un pustan.
- Nu e prea periculos sa inotati pe o vreme ca asta ?
- Ne place pericolul imi raspunse provocator una dintre ele.
Cautara printre pietre si isi culesera prosoapele cu care probabil ca venisera. Erau leoarca de apa care ajunsese la ele.
- Oooohhh....Sa ma fut, injura una din ele.
- Daca te futi, asta te ajuta cu ceva?, am incercat eu la plesneala sa fac o poanta.
M-a privit uimita. Nu se astepta la asta. Asa cum eram imbracat, cu pantalonii, pantofii si camasa pe care scria mare "barosan, om serios" faceam o alta impresie. Isi reveni repede si imi zambi.
- S-ar putea.
Au plecat privind de cateva ori in urma. Eram singur pe dig si ma pregateam sa plec. In momentul ala izbucni violent ploaia. Eram derutat, nu aveam unde sa ma ascund si am luat-o la fuga spre mal. Nisipul era ud si am incercat sa pasesc peste braul de alge de la mal.
- Hei unde te duci O sa te faca fleasca. Vino la noi in cort.
M-am intors si am vazut-o pe una din ele facandu-mi semn de langa un cort maricel aproape de apa. Am pasit atent printre scoici sa nu-mi zgarie pantofii, intrand sub prelata a ceea ce se vroia o veranda a cortului.
- Ti-e mai mare grija pentru pantofi decat pentru tine. Sunt asa de scumpi ?
- 200 de euro.
- Sa ma fut !!! exclama din nou fata, o galeata de bani pentru niste pantofi. Sunt din piele de pu...?
Se opri la jumatatea cuvantului rusinata si se scuza.
- Pe vremea ta se vorbea altfel ? Ti se pare ca sunt prea vulgara ?
- Daca nu glumesti cand spui asta, nu mi se pare. Dar par asa de in varsta ?
- E tampita. Nu ne lua in seama, noi asa vorbim. Suntem putin impresionate asta e tot.
De multe ori cadeam cu tronc pustoaicelor care cautau barbatii mai in varsta ca ele. Nu cred ca aveau mai mult de 18 ani si diferenta de 15 ani dintre noi nu era mare.
- Poate imbracamintea, tunsoarea, ma fac sa par mai serios.
- Mi-ar placea sa te vad fara haine. Nu esti de aici din tabara, asa e ? continua ea stergandu-se pe cap..
- Incepusem sa tremur putin in hainele mele ude.
- Dezbraca-te ca ai sa racesti asa ma sfatui cealalta.
Le-am ascultat sfatul si cand mi-am scos si chilotii au ramas mute. Una din ele m-a frecat cu un prosop pe corp iar cealalta pe cap. M-au impins pe salteluta de burete si m-au acoperit cu un sac de dormit desfacut. Si de frig dar si atingerea mainilor lor facuse sa mi se scoale pula. Netezind materialul cu palma una din ele a dat de madularul care intampina rezistenta si fata gemu excitata. Se strecura in stanga lipindu-se de mine si cealalta veni in partea cealalta.

Trecusera vre-o doua ore si ploaia care rapaia marunt pe materialul cortului nu dadea semn sa se opreasca. Una din ele era intre picioarele mele cu plapumioara sacului in cap si imi sugea din nou pula. De data asta era hotarata sa inghita si ea cum facuse sora ei care ma saruta soptindu-mi ce minunat fusesem mai devreme. Se ridica putin si imi dadu sa-i sarut sanii si sa-i sug sfarcurile. Se desprinse cu greu de mine si merse in "veranda" asezandu-se pe vine sa se spele.
- Cata sperma poti scoate din tine chicoti ea.
Vorbele ei m-au facut sa ma gandesc la Carmen si la replica ei asemanatoare. Imaginea lui Robert dandu-i limbi extaziat lui Carmen imi trecu o clipa prin fata ochilor.
- De ce zambesti ? ma intreba venind inapoi.
Am dat deoparte sacul de dormit si fata care ma sugea ridica privirea spre mine mirata. Inclestata cu amandoua mainile de madular si gura largita pe capul pulii se oprise din supt. Am mangaiat-o satisfacut si am invitat-o pe cealalta ghidand-o sa vina cu pizda curata peste gura mea.
La inceput fusesem cam inconstient sa accept sa ma fut cu ele fara prezervativ, de fapt nici nu prea foloseam si nici nu aveam la mine. In lumea in care ma invart sunt altfel de femei si nu se pune problema vre-unei boli sau sa ma fut cu prezervativ dar ma lamurisem apoi că gemenele, studente la Cluj, erau de buna conditie dar dornice sa experimenteze. Erau unguroaice cu niste nume greu de pronuntat. Le-am botezat in gluma Mia si Pia si erau incantate.
Sugeam si gadilam lindicul micut si eram incantat de gustul de pizda tanara si curata. Prezenta lor imi facea bine, sarisem peste ani inapoi, cand veneam la mare cu gasca la corturi si ma iubeam cu cate una direct pe nisip.
Ploaia a stat in sfarsit si m-am uitat la ceasul telefonului mobil. Scapase neatins de apa si am vazut ca trecusera mai bine de 4 ore de cand am plecat de la Robert. Imi povestisera ca erau la mare de mai bine de o luna si ca stateau cu inca o prietena care plecase la Constanta sa mai faca rost de bani de la o ruda in asteptarea unui supliment de acasa.
Mi-am dat seama ca fac foamea si ca nu apelasera la farmecele lor ca sa-si rezolve problema banilor. Le-am invitat sa vina cu mine la Reszauramntul Dobrogean. Eram si curios cum mai arata, nu mai fusesem acolo de ani si ani facandu-mi concediile mai mult pe afara.
Pana sa ajungem la carciuma, o alta repriza de ploaie ne-a murat. Hainele erau jilave si sifonate. Aratam ca dracu’ dar nimeni nu m-a bagat in seama. Am comandat peste dar fetele au cerut friptura si nu au refuzat vinul rosu. Eu am fost mai cumpatat si am baut putin, deja ma hotarasem sa ne intoarcem la Bucuresti a doua zi asta daca ar fi vrut si Carmen. Oricum vremea se stricase iar sejurul la Robert nu mai avea pentru mine nici un haz.
Fetele, placute si spirituale sperau sa ne intoarcem impreuna la cort. Incercasera sa ma descoasa, de unde sunt, ce fac dar ma eschivasem. Mi-au spus ca se certasera definitiv cu prietenii lor inainte sa vina la mare dar evitasera sa se lase cucerite si erau inca surprinse cat de usor ajunsesera sa se culce cu mine si doreau sa mai stau cu ele.
Am platit cu cardul. Verificasem discret in portofel si vazusem ca nu aveam decat euro si doar cateva zeci de lei asa ca am scos niste euro si i-am pus sub un servetel impingandu-i spre ele.
- Fetelor pana va vine prietena voastra cred ca o sa va prinda bine.
- Te rog sa ii bagi la loc in buzunar, se crispa una din ele inrosindu-se la fata. Ne judeci gresit.
Cealalta insa isi puse mana peste a mea strangand-o usor.
- Sunt sigura ca nu ai vrut sa ne jignesti dar ne-am simtit bine impreuna si asta ar strica totul.
- Pentru mine nu inseamna mare lucru dar luati-o ca pe un imprumut prietenesc. Poate ne vom mai intalni si sunt sigur ca mi-i veti da inapoi.
- Crezi ca ne vom mai intalni ?
- Lumea e mica.
Au stat cu mine cat am asteptatat in fata carciumii microbuzul si ne-am sarutat inainte sa ma urc in el. Le parea sincer rau ca nu ramasesem cu ele. Cand a plecat masina mi-am dat seama ca statusem atatea ore cu ele si nici nu mai stiam cum le cheama. Mia si Pia doar asa cum le botezasem eu. Totul fusese ca un vartej, pe repede inainte. Imi cerusera numarul de telefon si acum regretam ca nu o facusem.
In microbuz deabia aveam loc langa femeia grasa unde am apucat un loc liber si am rasuflat usurati si eu si ea cand am coborat. Am intrat in casa si i-am gasit pe amandoi imbracati, si se pare asteptandu-ma pe mine. Carmen se ridica de pe fotoliu si veni sa ma intampine. Era ingrijorata si ma privea scrutator. Aratam aiurea, sifonat, pantofii patati si cand ma-a sarutat cred ca a simtit mirosul de femeie straina.
- Daca ai sti cum arati. Eram ingrijorata, pe unde ai stat atata ?
Privirea ei spunea mult mai multe. Acum imi reprosa ca am lasat-o singura cu el sau asa intelegeam eu. Era imbracata cu rochia de seara cu care fusesem la club si era incaltata cu papucii de casa cu toc inalt si pampoane cu care fusese tot timpul. Erau ai lui Julia dar nu se potriveau cu rochia.
- Nu-mi gasesc un pantof.
- Pai cand ai facut turul casei cu Robert nu l-ai vazut ? Sau poate si ti l-a ascuns ca sa mai ramai cu el. Eu ma pregatesc sa plec la Bucuresti. Bine ca ti-ai gasit totusi rochia.
Am dat cu mana sa indepartez ceva ca o pata pe spatele rochiei ei mototolite.
- Mi s-a parut ca e sperma uscata.
- Ma fulgera cu privirea.
- Nu stiu unde ai fost dar esti foarte spiritual. Esti pus pe glume ? Da-l dracu’ de pantof, am sa plec desculta, doar am altii la hotel.
Robert dupa ce ma salutase se asezase pe fotoliu si ne privea. Am avut impresia ca se certasera asta explica si faptul ca erau imbracati si in momentul ala nu mi-am dat seama daca ca bucur sau nu. Plecasem sa nu-i stric placerea ei si sa-l scap pe el de o apasare dar asta tot pentru binele ei.
- Ai avut o zi buna ? Arati cam plouat, ma intepa el.
- Pai chiar m-a prins ploaia. M-am descurcat cum am putut sti cum se spune intr-o zi ca asta e bine de futut sau de numarat banii.
- Si ce-ai facut ti-ai numarat banii, insista el incercand sa faca misto de mine.
- Folosesc mai mult cardurile.
Pe Carmen o irita discutia si rabufni.
- Noni, i-am spus lui Robert ca am profitat destul de ospitalitatea lui si ca e cazul sa plecam. Robert vrei sa ne chemi un taxi ?
Ceva se intamplase. Nu mai era "Robi, scumpul, iubitul" era din nou Robert.
- Noni, convinge-o sa mai ramaneti, peste cateva zile vine si Julia.....
- Daca vrea, ea n-are decat sa ramana, eu am sa plec in seara asta acasa.
- Adica o sa plecam, sublinie Carmen. Comanzi taxiul sau iesim in strada sa gasim unul ?
- Ma superi. Va duc eu cu masina.
Ajunsi la hotel, am cerut nota si am strans bagajele iar un steward mi le-a dus la masina. Carmen nu se daduse jos din masina lui Robert si cand ma vazu ca vin, lipai cu piciarele goale urcandu-se in masina noastra. Sunt un domn si pretentia ca sunt om de lume asa ca i-am strans mana lui Robert multumindu-i:
- Una peste alta a fost placut, sper ca nu ai ce sa-mi reprosezi.
Era putin descumpanit si ezita cautandu-si cuvintele.
- Poate in unele momente am fost cam exagerat....sper ca mai tinem legatura. Oricum poate ne vedem la Bucuresti sau veniti la Mangalia.
- Pastram legatura. Am inteles ca ai si numarul ei. Poti sa ne suni oricand doresti. Sunt sigur ca i-ai produs o impresie de neuitat. Niciodata nu am mai vazut-o asa disperata sa se futa non-stop cu un barbat.
- Esti un tip de isprava, m-a batut el pe umar, inviorat brusc de parca ii luasem o greutate de pe suflet.
- Nu-ti iei ramas bun de la Robert ? am intrebat-o.
- Mi-am luat. Hai sa mergem odata.
Traficul era destul de aglomerat si conduceam atent. Nu mai ploua dar atmosfera era apasatoare afara si la fel si in masina. Nu schimbasem inca nici un cuvant. Carmen statea ghemuita in scaunul ei si la un moment dat am simtit mana ei cum atinge pe picior.
- Ti s-au uscat pantalonii, constata ea.
- M-am schimbat la hotel.
- Puteai sa-mi aduci si mie o pereche de chiloti.
Am realizat ca asa plecase atunci seara la club si ca nu mai avea nimic pe sub rochie. Imi doream sa o mangai, sa o ating acolo dar ma abtineam.
- Am sa opresc sa caut in bagaje.
- Nu e nevoie, am zis si eu asa. Incep sa ma obisnuiesc sa stau fara. Sper ca nu te deranjeaza.
Am privit-o zambind si a zambit si ea.
- Te-ai distrat bine ? Asteptam sa-mi spui ce zi grozava ai avut.
- Dar tu ? Ce ai facut ? imi raspunse cu alta intrebare.
N-am raspuns si am mai condus asa in tacere o vreme.
- L-am lasat pana la urma sa ma futa in cur, a spus la un moment dat.
- Mi-am inchipuit.
***
A doua zi era sambata si am dormit pana tarziu. Facusem cate un dus cand am ajuns si adormisem cu ea in brate imediat fara sa ne mai arda de sex. M-am trezit dar nu am deranjat-o, dormea inca in bratele mele cu un picior aruncat peste mine. S-a trezit si a miscat piciorul simtindu-mi madularul sculat.
- Buna dimineata iubitule, v-ati trezit amandoi ? imi spuse cautandu-mi pula.
- Dumneaei a fost prima am spus incordandu-ma cand a trecut cu degetele peste capul umflat.
Am lasat-o sa aiba initiativa si si-a reluat vechile obiceiuri de dimineata care imi placeau asa de mult. Am adus-o cu fundul spre mine si i-am supt pentru inceput una cate una labiile putin cam umflate dupa "razboiul de trei zile" ce avusese loc intre picioarele ei. Am terminat odata cu ea ejaculand abundent. Nu m-am abtinut sa nu-i cercetez rozeta si m-am asteptat sa o gasesc afectata.
Am trecut cu limba peste ea si a tresarit scancind si in curand s-a relaxat parca invitandu...



    Login