Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCATEVA ZILE DE CONCEDIU EP.4
Autor : unqnick - 2012-03-20
Citita de 10832 ori - Nota 7.88 (66 voturi)
Era tarziu si Robert ne-a lasat sa alegem dormitorul. Carmen se intinse pe pat si salta de cateva ori ca sa-i incerce elasticitatea.
- Ei bine, noapte buna dragilor spuse Robert si dadu sa iasa
Carmen se ridica in capul oaselor dezamagita.
- Nu dormim toti trei ?
- Nu. In noaptea asta dormiti si voi ca sot si sotie. Nu vreau sa ma obraznicesc prea mult. E mai bine asa, şi i-a făcut cu ochiul.
- Cum crezi, pe mine nu ma deranjeaza, l-am asigurat eu. Patul e destul de mare.
Am ramas singur cu Carmen si am luat-o in brate. Dusul facut ne improspatase si somnul pierise pentru moment. Ne dezmierdam fara cuvinte si am simtit-o cum se excita.
- N-ai vrut sa mergi cu el ?
- Esti rau, am crezut ca tu vrei sa fie cu noi dar mie imi ajunge. Vreau sa fiu cu sotul meu.
Mi-a cautat pula si mi-a strans-o usor suspinand.
- Nu stiu cum sa-ti mai multumesc iubitule.
- Pentru ce ?
- Ei, pentru ce ! Din cate experiente am avut impreuna cu tine asta le-a intrecut pe toate. Mi-era frica sa nu raman dependenta de pula lui.
- S-ar putea intampla asta ?
O spusesem cu ingrijorare reala in glas. Nu ma asteptam deloc la asta. M-am ridicat intr-un cot si am privit-o in ochi.
- Ce-ti place la el ?
- Esti putin gelos vad.
- Fii serioasa, pur si simplu sunt curios.
- Pai in primul rand sunt coplesita de pula lui. I-am masurat-o. E mai mica cu 5 milimetri ca a ta.
- Cata precizie pe gura ta, am fost eu malitios.
- Termina ! Am masurat-o cu metrul de croitorie al lui nevasta-sa. Are doar capul parca mai umflat. Cred ca asta face diferenta. Sa nu-mi spui ca nu am dreptate. Sune-mi care din prietenii nostri are pula comparabila cu a ta. Am mai vazut, dar n-am mai avut in mine asa ceva pana acum, afara de a ta. E o senzatie grozava sa simti cum se misca in tine un stalp fierbinte de carne ca al lui. Si mai e ceva, stie sa dea limbi ingereste.
- Mai bine ca mine ?
- Acum o sa te superi dar asa e. Ar trebui sa mai iei lectii, ma intarata ea.
- O futu-ti..., am tabarat eu pe ea.
- N-am nimic impotriva.
Ne-am futut indelung savurand fiecare clipa, ne-am intrerupt de mai multe ori pentru cate un sex oral ca sa ne revenim si in final am ejaculat in ea, abundent de data asta, imi revenisem complet. O mangaiam dragastos si nu m-am abtinut sa o descos iar.
- Atunci noaptea am adormit....te-a mai futut de multe ori.?
- Nu mai tin minte, dar de fiecare data a fost altfel, diferit. Eram excitata de noutate, de marimea lui si cred ca am facut-o pe unde m-a mai prins.
- Si in bucatarie, i-am reamintit eu.
- Da, rase Carmen, acolo am vrut eu. Pe masa. Apoi sti cum imi place sa ma fut tinuta in brate si ma purta din camera in camera. Atunci noaptea m-a biruit dar azi cred ca i-am venit de hac.
- Si mie, am sarutat-o tandru.
- Nu prea cred.
Taceam lasand-o sa spuna singura si dupa o pauza mare a continuat.
- Ieri, adica azi dimineata cand m-a trezit aveam ochii carpiti. Statea langa pat si mi-a spus ca nu erai nicaieri si ca ai plecat probabil pentru ca disparusera si hainele. M-am pomenit ca il tin de pula si nu i-am mai dat drumul pana ai venit. Dimineata m-a futul de doua ori pana sa vi tu.
- V-am vazut de sus de pe terasa dar sa nu-i spui.
- Unde ai fost ? Ne-am uitat si pe terasa.
- Am dormit in partea cealalta la umbra si m-ai trezit tu cand radeai apoi am vazut totul.
- Ti-a placut ? a fost asa bine, inca nu era soarele asa puternic......dar cel mai bine a fost dimineata. Avea o pula asa de tare si incordata parca era de lemn. Doar cu tine de cateva ori a mai fost asa de bine. Mi-a spus ca il excit asa de tare incat practic nu i se mai culca pula. E putin cam posesiv.
- Am vazut. Cred ca esti foarte incantata de tine.
- Si de ce n-as fi ?
- Mda.
- Ce e ? Parca imi ascunzi ceva ?
- "Robi. !" Te-am auzit spunandu-i tot timpul "Robi, iubitel, scumpule".....
- Chiar ca exagerezi. Am incercat sa fiu si eu tandra, stiu ce le place barbatilor, sa ii alinti. Dupa cata placere imi provoca vroiai sa-i vorbesc cu dumneavoastra ?
Nu eram gelos, eram numai rautacios putin, vroiam sa o intarat si faceam pe botosul. Mi-a reusit stratagema asa ca m-a impacat cum stia ea sa o faca de minunat si al doilea futai a fost crancen, eram amandoi lac de transpiratie si cred ca facusem un taraboi. Eram amandoi sleiti de puteri dar fericiti, nimic nu ne zdruncinase dragostea si pasiunea unuia pentru celalalt.
- Nu mai am putere sa ma ridic sa sting lumina, i-am spus.
S-a ridicat oftand si a mers spre comutator. Statea si se uita la mine cum zaceam gol si epuizat in pat. I-am prins privirea si am vazut in ochii ei numai dragoste pentru mine.
- Daca vrei poti sa-i faci o vizita, am incercat-o eu inca odata.
- Chiar vrei asta ? Pe bune ? Bine iubitule, cum vrei tu.
M-a privit ganditoare apoi a stins lumina. Cateva clipe nu am simtit nici o miscare si m-am cainat cat de prost pot sa fiu. Credeam ca plecase dar apoi am simtit miscare si cum se strecoara lana mine. M-a apucat de pula si m-a strans tare. M-a durut chiar dupa cat fusese de muncita.
- Sa nu te mai indoiesti de mine niciodata ca ti-o rup. Ai uitat ca sunt sotia ta ?. Robi e bun tare si o sa ramanem prieteni cu el dar nu ma vreau imprumutata si afara de asta mi-e somn.
Am adormit bustean cu ea in brate dormind neintorsi. M-a trezit cand s-a miscat, imi gasise pula sculata ca de dimineata si mi-o masa usor. Am mormait intinzandu-ma si s-a aplecat sa mi-o suga. Imi placea enorm sa mi-o suga dimineata si la fel de mult ii placea si ei.
N-am vrut sa raman dator si am adus-o cu fundul deasupra fetei mele. Nu ma deranjau darele de sperma care se uscasera pe pulpele ei. Eram obisnuit cu asta chiar daca aveau un miros mai puternic. Limba mea s-a jucat indelung pe clitorisul ei gadilandu-l, apoi apasandu-l si in final sugandu-l insistent, reluand ciclul si in curind au tasnit primii stropi ai placerii inghitindu-i cu pofta. Deabia odata cu al treilea orgasm al ei am ejaculat facand-o aproape sa tuseasca. M-a sarutat bucuroasa.
- Te-ai molipsit de la el Noni, ai marit productia. Dar parca a ta e mai gustoasa.
Eram inca somnoros si as mai fi dormit asa ca am indemnat-o.
- Acum nu mai trebuie sa-mi ceri voie. Am facut curat la locul de munca, du-te la el sa faci o comparatie, eu mai dorm putin.
- Nu trebuie sa-mi spui de doua ori.
A ras vesela si m-a mai sarutat odata plecand sa-l caute.

Cred ca am mai dormit vre-o doua ore. I-am auzit ca prin vis si m-am intors clipind din ochi. Stateau in cadrul usii imbratisati si ma priveau. Ca deobicei Robert avea pula pe jumatate sculata si mana lui Carmen o tinea protector
- N-am inteles ce ati zis, am cascat eu.
- Am zis ca e vremea sa te scoli puturosule. Lumea munceste deja din greu.
- Ai facut proba ? am intrebat-o razand.
- Am facut doua dar cu rezultate diferite, doctorul mi-a recomandat sa mai incerc dar vreau sa iti aduci si tu contributia. Putem veni langa tine ?
Imi venea sa urinez asa ca am sarit din pat sa merg la baie.
- Ma duc sa fac un dus. Asteptati-ma si pe mine.
Aveam barba crescuta si am luat un aparat de ras din tipla si mi-am dat jos barba deasa si aspra. Mai devreme imi reprosase ca nu ii place sa simta barba cand e muncita la pasarica. De obicei aveam grije sa fiu tot timpul barbierit. Cand ne cunoscusem refuzase sa se epileze dar de cand suntem swingweri cu state vechi am convins-o sa faca epilare definitiva. Are o pasarica curata ca un obraz de bebelus si o ador asa cum e acum.
Am zabovit un timp in baie sub jetul puternic de apa alternand cand fierbinte cand cald, simtind cum imi sunt biciuiti nervii si se destind reconfortant. Eram din nou proaspat si disponibil. Incepuse sa-mi placa de Robert si ii admiram pofta de futut. Am oprit dusul si am auzit-o pe Carmen gemand si tipand puternic.
- Mai tare Robi.....AAAAAHHHHH,,,,, TUTE-MAAAAAA ......TAREEEEE ...... DAAAAA ........ asa scumpule.....aau....oooohhhh.....
- Mai vrei asa ? Nu te doare ? gafaia Robert. Vrei sa o mai sugi putin sa te odihnesti ?
- NUUUUUUU.....fute-ma asa....aahhhh ce bine eeeeeee ........auu... nebunaticule, m-ai despicat in doua ......doamne ce pula am in mine Robi,.....scumpule, rupe-ma Robi.... fute-ma tare....FUTE-MAAAAAAA.... MAI TAREEEEE ..... ASAAAAA .... MAI TARE......O SA TERNIN IAR...... AAAAAAH .... Termina si tu iubitule ... ACUUUUUM.....AAAAAAAHHHHHH !!!!!!!
Eram cam in plus, incepusera fara mine si dupa cum tipase partida se termina. M-am sters in graba si am venit in dormitor unde i-am vazut inclestati intr-un final nebun. Erau in momentul maxim al unui orgasm comun, aproape ca simteam tensiunea din aer. Carmen a gemut rapusa si si-a lasat in jos picioarele desfacute larg intre care Robert mai zvacnea de cateva ori descarcandu-se.
Corpul ei se cutremura in frisoane scurte consumand ultimele clipe ale climaxului. Robi a iesit din ea prabusindu-se alaturi. Am vazut cum din pizda ei cascata care se strangea lent iese un raulet de sperma alburie la fiecare spasm scurgandu-i-se spre gaurica anusului. Erau uzi de transpiratie amandoi si rasuflau greu.
- Ce mi-ai facut Robi ?..... ce mi-a facut pula ta mare ?....baiguia Carmen cu ochii inchisi si strangea inca cearceaful in pumni.
Robert avea pula teapana, inrosita si plina de sperma. Se intoase spre ea, mozolind-o cu pula pe coapsa. Ii framanta un san si ii supse sfarcul facand-o sa scanceasca.
- M-ai terminat, in dimineata asta nu te mai recunosc si ai fost atat de pornit. Ma doresti asa de mult ? Ne-am futut de trei ori pana acum ... a fost atat de minunat acum ultima data .... inca plutesc....
- Si inca mai vreau sa te fut. Te-am asteptat toata noaptea, am crezut ca o sa vi la mine in camera dupa ce adoarme. De aia n-am vrut sa raman cu voi. De aia te-am futut cu atata disperare si inca te mai doresc, mai vreau, cred ca ca asa cum te-am futut acum n-am mai facut-o niciodata.
Ii lua mana ducandu-i-o la pula. Era plina de mazga dar Carmen nu se feri si i-o mangaie bland ma...



    Login