Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cauti stapana? Ai pus-o!
Autor : MaskedGirl - 2022-04-10
Citita de 4843 ori - Nota 3.35 (31 voturi)
Introducere
Mi-am dat seama inca de pe la 16 ani ca imi face o deosebita placere sa chinui barbati. Sa ii fac sa sufere fizic , psihic , emotional si mai tarziu in viata , dupa vreo 5 ani de urmarit filme porno cu tenta bdsm , citit literatura erotica si urmarind forumuri in care barbati si femei isi confesau fetish-urile m-am hotarat ca mi s-ar potrivi cariera de Mistress.
Volumul 1. Inceputul
Aveam 19 ani cand m-am hotarat ca eram pregatita complet psihologic sa fac asta asa ca m-am hotarat sa imi fac niste schimbari radicale in viata / stil si mentalitate. Mi-am schimbat tot , de la modul cuminte si modest in care ma imbracam , abordand un stil destul de vulgar cat sa ies in evidenta printre fetele de la facultate dar si destul de decent incat sa nu par o depravata. Mi-am vopsit parul intr-un visiuniu inchis , mi-am schimbat ochelarii si am inceput sa port machiaj.
In perioada respectiva tocmai aparuse Tinder si toata lumea incepuse sa isi faca profile si sa isi dea match-uri prin oras.
Tot acolo am avut si primul meu match cu un tip cu care mi-a placut sa vorbesc si care , in timp , mi-am dat seama ca avea nevoie exact de ce imi doream eu sa ofer , dar o sa se inteleaga din context mai tarziu.
Numele lui era Alex , avea 26 de ani si tocmai terminase politehnica. Era un baiat cam de 1.74 , putin mai scund decat mine , blond , cu niste trasaturi faciale de copil si cu un fizic nu foarte masculin. Dar in ciuda descrierii putin acide pe care i-am facut-o , mi-a placut foarte mult de el si am avut chiar si o relatie , mai mult sau mai putin romantica 5 ani de zile.
Am stat multe ore la povesti , multe nopti tarzii in care i-am ascultat toate problemele , toate traumele prin care a trecut si cu familia lui si cu mama lui abuziva care l-a transformat intr-o epava emotionala cu apucaturi emotive.
Il simteam ca are o problema cu autoritatea feminina ca de fiecare data cand aveam mici certuri sau neintelegeri , era suficient sa ridic eu putin tonul la el si sa par suparata si ii inabusam toata atitudinea. Mereu faceam ce voiam eu , mancam unde voiam eu si plecam din locuri cand voiam eu. Tot ce trebuia sa fac era sa ii zic ca vreau lucrul x si il vreau acum , fara sa las loc de interpretari si comentari si el se supunea de fiecare data. Ma exita maxim cand era foarte pornit pe ceva , sau era nervos pe mine si era suficient sa ma uit putin incruntata la el si era gata. Era efectiv catelusul meu.
A durat cam 6 luni sa ii asimilez complet personalitatea. Sa il cunosc complet , sa imi dau seama care sunt butoanele pe care trebuie sa apas si cand ca sa fac ce vreau cu el , mereu!

Volumul 2 , Explorari si incercari:
Era o duminca ploioasa si eram amandoi acasa , el nu lucra si eu nu aveam nimic de facut prin casa asa ca band o cafea si holbandu-ne unul la altul , ne-am invitat unul pe altul sa facem sex. Partida de sex care sa terminat cam in 5 minute ... poate l-a cam luat valul? poate era prea exicitat ? habar nu am... . Cert e ca din punctul ala inceput sa fie interesant. Il siteam ca se simtea vinovat ca nu s-a intamplat exact asa cum voia el asa ca i-am zis daca ar avea chef sa incercam ceva nou. S-a uitat la mine cu fata lui de catelus si a zis ca face orice pentru mine , cum era si normal.
I-am spus sa se aseze in genunchi in fata mea , la buza patului si sa incida ochii. Cand s-a pus se pozitii , pregatit cel mai probabil sa il sarut sau ceva gen , am stat cam 5 secunde si l-am fixact cu privirea si dupa i-am pus degetele de la picioare pe buze . Nu a ezitat , nu a deschis ochii , si a inceput sa le sarute.
eu - Nu cred ca e suficient doar sa le saruti , cred ca ai face bine sa incepi sa le lingi ... si cu POFTA!
el - Nu credeam ca te exicta chestii de genu.
Si inceput sa imi sarute si linga degetele de la picioare cu o pofta de a reusit sa ma excite la un alt nivel.
eu - Nu stii multe despre mine....
- Gata , hai urca cu limba mai sus!
Si in timp ce a inceput sa imi faca sex oral si sa isi curete propria sperma din vaginul meu , ca un copil pofticios , l-am prins de cap si i-am soptit cu duios dar si cu autoritatea specifica din voce:
eu - Hmm , cred ca poti cobora cu limba mai jos , putin , ca de data asta vreau sa iti faci treaba complet acolo si sa ma cureti cu limba ca la carte , ca un baiat cuminte ce esti!
Mi-am impins fundul mai in fata pe pat , mi-am ridicat picioarele mai in sus , l-am prins cu mainile mai bine de cap si i-am tras botul fix la mine intre fese ... si am simtit cu ma futea cu limba in fund si cum lingea cu o pofta de m-au trecut apele.
Si asta a inceput relatia noastra sa se deschida ca o floare. N-am stabilit definitoriu rolurile in relatie , de dom si sub , fiecare accepandu-si rolul cu mare drag.
In lunile care au urmat am experimentat cu el tot ce am vazut eu prin filme/carti/forumuri . Si el , cu fata lui inocenta si obedienta de copil ascultator , facea tot ce ii ceream.
Imi aminteasc intr-o zi cand ne plimbam prin parc si era cam enervant cu povestile lui despre job si , stiind ca in parcul respectiv nu prea umbla lumea , m-am uitat zambind la el si i-am propus fara sa ezit sau sa imi fie rusine , stiind ca nu o sa ma refuze niciodata:
eu - ma las sa ma pis in gura ta ? AICI ?!
Perplex , fara sa schiteze niciun gest sau sa continuie ce povestea , imi raspunde neprivindu-ma in ochi cu vocea lui specific tremuranda.
el - AaaAici ? Ddaca ne veede cineva?!?!
M-am uitat la el , i-am zambit , l-am prins de mana , am a...



    Login