Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataConcediul in trei (3)
Autor : nickyman - 2024-10-10
Citita de 7023 ori - Nota 8.17 (86 voturi)
Pe langa cladirea principala a hotelului, resortul era compus dintr-o droaie de bungalow-uri de doua sau trei niveluri, fiecare având câte un apartament pe nivel. Apartamentul Roxanei era în bungalow-ul alăturat, la parter. Spațiul dintre cele două căsuțe era ocupat cu vegetație exotica luxurianta. Intrai pe aleea care ducea la către apartamentul Roxanei cu mintea oarecum rătăcită. Cu un gest reflex, am bătut în ușa așteptând că acesta sa se deschidă, imaginandu-mi-o pe Roxana cu crema in mana și pe mine in 10 secunde aflandu-ma pe drumul de întoarcere. Așa că am avut un oarecare soc sa o vad pe Roxana complet goală în cadrul ușii, pentru un moment , înainte ca să reușească să se acopere cu prosopul.
-Intra, te rog, îmi zâmbi ea privindu-ma drept în ochi. Am trecut pragul aproape în transă surprins de apariția ultra sexy al Roxanei.
Procesam încă imaginile din acea secunda in care o văzusem goala pe prietena soției mele. Reușisem sa întrezăresc un vagin epilat perfect, cu labii groase și apetisante. Sânii superbi erau "dotați" cu sfârcuri mari și întărite, tocmai bune de supt și ronțăit. Aproape că le simțeam aroma și gustul sublim pe buze.
Între timp, Roxana sporovăia fara sa pară cumva deranjata de prezența mea și de faptul că tocmai o văzusem în toată splendoarea ei. Imaginea ei plimbandu-se prin camera acoperita doar in prosop, cu parul negru și ud atarnandu-i pe umeri, complet dezinvolta, dublată de apariția inițială complet goală, îmi făcu testiculele sa se strângă anunțând începutul unei erectii de zile mari. Îmi adusei aminte că sortul subțire nu va putea ascunde ceea ce urma să se producă și am încercat să mă concentrez din toate puterile pentru a preveni situația jenanta in care puteam fi pus.
-Stiu sigur că am văzut-o pe aici pe undeva! Aha, cred că știu!
Spunand acestea îmi întoarse spatele și se apleca deasupra unei valize aflate pe podea, scotocind prin diferite gentuțe și cutii. Odată cu aplecarea, prosopul se ridică complet, expunand vederii mele întreaga vulva, in toată splendoarea ei. Labiile groase pe care le remarcasem mai devreme erau desfăcute precum petalele unui trandafir, lasand sa se vadă un interior roz mustind de lichide. Vaginul se profila printre labii pulsând ușor, chemandu-ma parca sa îl patrund dintr-o mișcare. Bineînțeles că orice încercare de a mă împotrivi instalarii unei erectii uriașe fu de prisos. Îmi simțeam pula zvâcnind aproape dureros in timp ce împingea cu furie materialul sortului.
-Ah, uite-o aici! strigă Roxana triumfătoare
Își duse o mana la spate pipăindu-si fundul dezgolit și profitând de ocazie să își treacă degetul mijlociu printre labii.
-Ups! Cred că am uitat că port doar un prosop spuse ea indreptandu-se brusc și tragand prosopul cat mai jos
Veni spre mine ținând în mână un borcan mic din sticla, cu capac metalic. Incercam fără succes să ascund cu mâinile "cortul" apărut în partea din fata a pantalonilor mei. Se apropie de mine cu un zâmbet nevinovat și îmi atinse obrazul cu mana, astfel încât degetul cu care își atinsese mai devreme păsărica să treacă prin dreptul nasului meu, facandu-ma sa simt mirosul ei de femei coaptă și sexy.
-Nu trebuie sa te ascunzi, dragule! Mă bucur să văd că încă mai sunt capabila sa ridic pula unui bărbat așa bine ca tine...
(Îmi dădu mâinile la o parte din dreptul slitului)
... capabil să aibă orice femeie....
(Îmi cuprinse pula prin sortul care începuse să îmi devina foarte incomod)
...sa o fută până la epuizare cu pula asta mare și groasa
( Începu să execute mișcări de-a lungul pulii mele sculate)
...căsătorit cu o femeie tânără și frumoasă...
(mâna ei cobori începând să îmi mângâie coaiele care deja deveniseră umflate și dureroase din cauza excitației maxime)
....care întâmplător e prietena mea cea mai bună
(Mișcarile mâinii ei care îmi cuprinsese testiculele se opriră)
Buzele ei se apropiară de ale mele și le întinse intr-un sarut dulce și sexy
Mâna îmi elibera organul întărit la maxim, buzele le părăsira pe ale mele și Roxana facu un pas in spate, ridicandu-se pe vârfuri și zâmbind amar.
-Du-te, până nu uit complet de principii, prietenii și de toate cele...Eu o sa rămân aici sa îmi frec clitul până nu mai pot! Deocamdată te las, dar nu garantez că vei pleca din concediul asta fara sa te fut până la epuizare. Ne vedem mai târziu!
M-am întors pe călcâie in mod mecanic și am ieșit din apartament. Căldura de afară mă lovi într-un mod brutal facandu-ma sa mă clatin pe picioare pentru o secundă. In mintea.mea, pe repeat se derulau imaginile cu pizda Roxanei mustind de nectar, îmi reveneau senzațiile produse de mâna ei frecandu-mi pula și masandu-mi coaiele, mirosul ei intim, acel sărut scurt și electrizant.
Într-o stare parca de transă, am intrat în apartamentul meu și al Irinei, i-am dat crema și am balguit ceva despre caldura, dus, revenit. Irina a zâmbit m-a mângâiat ușor pe obraz, dandu-mi un sărut scurt pe buze. Bineînțeles că efectele imaginilor care continuau să mi se deruleze in minte nu reușeau să diminueze erecția uriașă de care aveam parte. Am intrat in dus renunțând din mers la sort și tricou. Am setat apa pe rece și am last-o să curgă peste trupul meu gol. Desigur, odată eliberată de strânsoarea sortului pula mea se ridica semeață pulsând de excitație. Trasei in jos de decalotand glandul gros și umflat. În vârf stralucea o picătură de lichid preseminal care stătea martora la senzațiile extreme la care fusese supus organul meu sexual. Am închis ochii lăsând să curgă filmul care deja se înfiripase in capul meu. Prosopul ridicat, pizda acesta superbă expusa în fața mea...eu apropiindu-ma și pătrunzând brusc , dintr-o mișcare în acea găurică magica, țipătul de surpriza, durere și excitație al Roxanei și contrele oferite de ea, senzațiile produse de coaiele pline care îi loveau bucile rotunde, iar mai apoi, Roxana in genunchi in fata mea, sugandu-mi pula cu mișcări ample, lasand-o sa ii pătrundă până în gât și facand-o sa se înece, iar mai apoi scotand-o, scuipând pe capul ei în timp ce o freca că mai apoi sa o faca sa dispară in întregime aprope intre buzele ei umede și fierbinti. Îmi frecam pula cu furie, excitat de imaginile produse de mintea mea înfierbântată. O vedeam pe Roxana dezlănțuită, sărind fără încetare in pula mea calarindu-ma urlandu-si placerea produsa de multiplele orgasme ejaculai prelung imaginandu-mi pula cuprinsa intre sânii aceaia magnifici pe care îmi doream sa ii ating și sa ii gust. Ultima imagine fu a unei Roxanei culegând picaturile de sperma de pe sâni și savurandu-le cu o deosebită plăcere.
Treptat, incepui sa imi revin din amorțeala plăcută de după acea ejaculare extrem de puternica pe care mi-o provocasem de unul singur. Privi dara de sperma ce se scurgea pe peretele din sticla al cabinei de dus, îmi scuturai capul și imi propusei sa îmi fac putina ordine în gânduri.
Evenimentele care avuseseră loc în ultimele minute reușiseră să mă ia complet prin surprindere. Îmi dădui seama că nici macar nu am avut șansa sa.spun ceva. Fusesem parca o marioneta manevrata de un maestru păpușar sexy și puțin nebun. Era incredibil cata sexualitate putea emana aceasta femeie, cat de greu era oricărui bărbat să ii reziste. Eram un tip de moda veche, nu îmi înșelasem soția niciodată deși ocazii mai fuseseră. Niciodată însă nu întâlnisem pe cineva care sa se joace cu mine precum cu o bucată de plastilina, așa cum o facea Roxana. Mă simteam incarcat precum un pistol de calibru mare. Era o situație tare ciudată cea în care mă aflam. Pe de-o parte Roxana era o bomba de sexualitate, dominandu-mi dorințele și acțiunile așa cum nimeni nu o mai făcuse vreodată, in timp ce, de partea cealaltă, Irina parea deosebit de relaxata, deși perfect conștientă de sex-apeal -ul prietenei sale. Ba chiar părea că o amuza faptul că Roxana îmi face avansuri și imi "ridica la fileu" unele ocazii de care as fi putut să profit. Oare era un test de fidelitate pus la punct de cele două prietene? Oare Roxana juca rolul unei ispite, urmând că imediat ce mi-as fi pierdut cumpătul cedând avansurilor ei, Irina sa fi ieșit de undeva să spună "Aha, te-am prins nenorocitule" . Simpla idee că așa ceva ar fi adevărat îmi provoca o stare de enervare maxima. In cei 10 ani de când eram împreună am avut zeci de ocazii sa o înșel. În deplasări, team buildinguri, la birou, la supermarket sau chiar pe strada, femeile îmi zâmbeau, îmi propuneau iesiri la cafea, muitze sau one night stand-uri fara obligații. As fi putut oricând să beneficiez de astfel de ocazii. Și totuși am ales să rămân fidel unei căsnicii pe care mi-am dorit-o și unei femei pe care încă o iubeam. Și ea să încerce să îmi însceneze așa ceva? Era peste puterea mea de înțelegere și de acceptare. Aveam să aflu daca lucrurile stăteau așa și urma să avem parte de o discuție foarte serioasa în acest sens.
Deși eram hotărât să nu întârzii momentul acestei discuții, când am ieșit din dus, am fost uimit sa constat că apartamentul era gol. Căutai telefonul sa îmi sun soția și găsi un mesaj scurt.
"Iubire, trec puțin pe la Roxana sa o ajut cu ceva și apoi venim direct la piscina. Ne vedem acolo în jumătate de oră?"
Priveam telefonul fără sa înțeleg prea multe. Oare Roxana o chemase sa ii raporteze rezultatul întâlnirii noastre de mai devreme? Oare acum stăteau și râdeau de felul cum rămăsesem ca un prost cu pula sculata in mijlocul livingului holbandu-ma la pizda Roxanei? Aproape că îmi parea rău acum că nu smulsesem acel prosop buclucaș care acoperă trupul Roxanei și nu ii infipsesem pula sculata la maxim direct intre labiile acelea mari și apetisante. Macar as fi știut că Irina are motive să îmi însceneze asemenea povesti.
Abia așteptam sa demasc acest complot pus la cale de soția mea și prietena ei cea mai bună! Mă hotărâi ca următoarea dată când o voi simti pe Irina impingand-o pe Roxana înspre mine, sa nu mai dau înapoi. Mă voi preface că voi ceda avansurilor Roxanei privind-o pe Irina în ochi. Și atunci când lucrurile vor fi aproape sa.degenereze, le voi demonstra celor două femei că nu sunt atât de nătâng precum mă cred ele.
Mulțumit de soluția găsită, pleca spre piscina nerăbdător să vadă cum va continua acesta vacanta nebuna.
In jurul piscinei principale erau dispuse trei rânduri de șezlonguri. De la înălțimea scărilor prin care se facea accesul nu îmi fu greu sa reperez parul blond al soției mele.
De altfel, sunt convins că privirile majoritatii bărbaților heterosexuali din jurul piscinei erau atrase de prezenta fetelor. Irina purta un costum de baie negru, dintr-o singura piesa, cu niște bucăți de material care îi acopereau sânii fiind legate de partea inferioara printr-un inel metalic satinat. Forma vestimentației îi punea Irinei perfect in valoare picioare lungi, interminabile și fundul bombat. Parul scurt, ciufulit aparent fara nicio noimă, împreună cu ochelarii de soare cu lentila pătrată care nu reușeau să ascundă complet privirea de pantera o făceau să arate într-adevăr magnific. De partea cealaltă, Roxana era o explozie de sexualitate și feminitate. Purta un costum in doua piese de un roșu intens, cu un sutien care reușea cu greu sa acopere sânii aceia plini și rotunzi. Chiloțeii minunusculi ii acopereau cu un triunghi de panza pasarica suculenta pe care o văzusem mai devreme în timp ce bucile generoase îngropau complet ața subțire a bikini-ului facand-o sa pare aproape goala de la spate.
Tocmai voiam sa le fac un semn cu mâna, când am observat că cele două prietene nu erau singure. Doi băieți musculoși și ceva mai tineri decât ele le țineau companie facandu-le sa rada în hohote din când în când. Am fost surprins sa vad că, la un moment dat, Irina se întinde pe șezlong, pe burta in timp ce unul dintre puștanii blonduti incepe sa întindă loțiune de plaja pe spatele ei, masand-o cu mișcări prelungi, întâi pe spate, apoi pe picioare...



    Login