Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataConcediul in trei (4)
Autor : nickyman - 2024-10-11
Citita de 4063 ori - Nota 8.76 (71 voturi)
Timpul trecu fara sa băgăm de seamă, printre cocktailuri și zâmbete presărate cu glume fara perdea, cu aluzii sexuale. După o zi întreagă la piscina și o cina copioasa udata din plin cu un pinot gris excepțional, ne-am retras către camere pentru o binemeritata odihnă. Pe drum, a fost necesar să o susțin destul de serios pe Roxana care fusese destul de "avariata" in urma consumului de vin. De altfel, când ajunserăm in fața apartamentului ei, ea dori sa ne mulțumească pentru faptul că am acceptat să meargă alaturi de noi in concediu. După ce a decretat că suntem cei mai buni prieteni ai ei și că e dispusă sa facă orice pentru noi. Parca pentru a întări cuvintele ei, se apropie de Irina și, spre imensa mea surpriza, o sărută pe gura umed, pasional, mușcându-i ușor buza de jos. Surpriza mare a fost faptul că Irina nu parea a fi surprinsă de gestul prietenei ei. Și la fel de impasibilă a fost atunci când a fost rândul meu sa primesc același tratament din partea Roxanei. Sărutul ei a fost atât de fierbinte încât mi-a fost foarte greu să mă abțin să nu o posed chiar acolo, lipita de ușa de intrare in apartament, in fata Irinei. Amețit mai puțin de vin și mai mult de acel sărut senzațional primit de mine dar și cu imaginea superexcitanta a sărutului celor două prietene, am ajuns in apartamentul nostru.
Așteptam ceva reproșuri din partea Irinei pentru lipsa mea de reacție la sărutul prietenei ei insa acestea nu veniră. Din contră, după ce își aruncă neglijent sandalele într-un colț al camerei, Irina își scoase rochița ușoară pe care o purta, bineînțeles fără sutien, și mă îmbrățișa sarutandu-ma adânc, invadandu-mi gura cu limba ei jucăușă. Coborând palmele pe spatele ei gol, ii cuprinsei fesele minunate ridicand-o in aer și lipindu-i corpul de al meu. Picioarele ei lungi îmi înconjurară instantaneu talia, prinzandu-ma ca într-o menghina dulce și fina. Gurile noastre continuau să se redescopere pentru a mia oară, înlănțuite într-un sărut interminabil. Cu o mana experta, Irina îmi descheie cămașa, și o lasă să cadă pe jos. Când în sfârșit gura ei se desprinse de a mea, aluneca de-a lungul gâtului, mușcând și sărutând fiecare centimetru de piele. Gemu adânc atunci când degetele mele descoperira calea blocată de chiloțeii minusculi și cercetară interiorul labiilor delicate, afundandu-se in interiorul ei delicios de umed și fierbinte. Deși pozitia era destul de incomoda, reuși să îmi strecor un al doilea deget in vaginul soției facand-o pe aceasta să își înfigă puternic dinții în umărul meu. Din păcate, in ciuda insistențelor mele, nu reușeam să înlăture sub nicio forma pantalonii strânși pe care ii purtam astfel încât am fost nevoit să îmi retrag degetele din vaginul pulsând al Irinei și să o depun cu grija pe pat. Ea profita de ocazie și cu mișcări experte își înlătură ultimul obiect vestimentar. Întrucât stangacia mea tipic masculina mă facea încă să mă lupt cu nasturele de la acei pantaloni buclucași, o făcu pe Irina sa preia inițiativa desfăcând aproape imediat nasturele, nu înainte de a săruta umflatura ascunsa sub fermoarul pantalonilor, fapt care îmi transmise impulsuri electrice in tot corpul. Sa fie oare gata Irina să depășească acel moment groaznic? O a doua sărutare finalizata cu o ușoară mușcătura aproape mă convinse că da. Mâinile ei îmi mangaiau prin materialul pantalonilor pula întărită la maxim. Aproape că nu mai rezistam de nerăbdare sa o posed sălbatic pe soția mea,așa cum știam că adoră să o fac.
Mâna Irinei cauta febrilă fermoarul pantalonilor mei când în ușa răsunară doua lovituri puternice!
-Room service! Se auzi o voce feminina pe care o recunoșteam foarte ușor. Hello, room service, open up,striga Roxana din nou.
-La naiba! Daca nu ii deschidem, o sa trezească tot resortul, zise Irina cu o urmă de frustrare in glas. Deschide-i tu până trag ceva pe mine, spuse ea refugiindu-se in baie.
Bătăile în ușa se întețiră așa că ma grăbi să îi deschid. Când deschisei ușa, o văzui ținând într-o mână doua sticle de șampanie iar în alta trei pahare de sticla, cu picior.
-Room service! mai striga ea o dată dând buzna fara să aștepte să o invit. Aveam un mare chef sa mai beau ceva și nu aveam cu cine. Voi ce făceați?
Se întoarse către mine după ce așeză cu greu sticlele și paharele pe masă.
-Va futeati? intrebă ea insolenta
-Daca nu apăreai tu, poate! Ii răspunsei eu morocănos
-Bai....voi chiar voiați sa va futeti! strigă ea triumfătoare. Se întoarse către Irina care tocmai intra in cameră
-Curva mica, erai pe cale să te înfigi in pula, este? chicoti ea vesela ...Așa deci, voiați sa va futeți fără mine...Noroc că am ajuns la timp!
Deși inițial fusesem extrem de deranjat de sosirea Roxanei, veselia ei era molipsitoare. Irina arunca o privire spre mine sa îmi urmărească reacția și îmi surprinse un zâmbet resemnat. Lua asta drept o încurajare sa duca mai departe șarada asta.
-Da....cum ai ghicit tu...Cred că ai simțit mirosul de pula sculata de la un kilometru! Numai că ai venit tu cu gura aia mare ...Nu știu cu ce ar putea fi astupată! se prefăcu ea exasperată
-Am eu o idee...intrai și eu în jocul lor...
-Wow....Bogdane....daca te gândești la ce mă gândesc eu, sa îți fie rușine! Desi cred că ar fi singurul mod de a mă face să tac câteodată. Acum, fii te rog un gentelman și servește-ne cu niste șampanie...declara Roxana vesela.
Purta in tricou care se luptă fără prea mult succes să îi acopere bucile apetisante. Evident, nici urmă de sutien. Sânii ei se mișcau liberi sub tricou lăsând să se vadă fara prea mult efort sfârcurile întărite care împungeau materialul.
Se poziționa in mijlocul patului și ne chema vesela:
-Haideti sa dam drumul la petrecerea in pijamale! Bogdan, sper că ai obiceiul sa dormi gol...Mă rog, atunci când dormi că lângă așa frumusețe.....
-Hai că incepi sa iti revii, rase Irina sărind lângă prietena ei in pat. Meriti un pupic!
Din nou buzele celor două femei se atinseră senzual, facandu-ma sa îmi imaginez scene fierbinți avandu-le drept protagoniste pe cele două femei superbe. Sărutul se prelungi un pic mai mult decât normal și nu îmi veni să cred cand remarcai limba Irinei atingând buzele Roxanei. Cred că a fost momentul cand am hotărât că nu voi rata ocazia de a îmi pune in practica o fantezie mai veche, accea de a invita o alta femeie în patul nostru conjugal.
-Hei, mă simt un pic neglijat, spusei eu apropiindu-ma cu paharele de sampanie. O sărutai pe Irina și ea îmi răspunse cu un sărut sălbatic, umed și fierbinte
Sorbind din șampanie Roxana ne privi având în privire o pofta nebună.
-Nu-i corect! Sărutul meu a fost mult mai scurt se prefăcu ea supărată.
-Auzi iubire, prietena ta se simte nedreptățită! Nu e frumos din partea noastră , in fond e oaspetele nostru in seara asta!
Irina îmi caută privirea să vadă dacă glumeam sau eram chiar serios. Ii făcui jucăuș cu ochiul și o încurajai din priviri.
-Hmm....Tati spune că poti...Intui Roxana schimbul nostru de priviri....
Irina mai privi o data cate mine și apoi se întoarse către Roxana
-De la mine ți-ai primit deja pupicul... Cred că e rândul lui Bogdan an de data asta.
Fu rândul meu sa o privesc surprins și observai in privirea ei aceeasi aprobare pe care tocmai i-o dădusem si eu mai devreme...
-Atata timp cat mă simt iubita și răsfățată , chiar nu contează cine o face zâmbi Roxana galeș
In camera era o tensiune sexuala aproape palpabilă. Mintea îmi lucra cu o viteză uluitoare, calculând următoarele mutari, exact ca in timpul unui meci de șah. Irina se apropie de urechea mea îndeajuns cat să îmi șoptească "E OK, știu că îți dorești asta de mult". Apoi mă musca lasciv de lobul urechii, știind cât de mult mă incinta acest gest. Mâna ei cobori de pe piept, trecând cu vârful degetelor peste pula care deja începea să își mărească dimensiunile. Roxana profita de ocazie sa se apropie pentru a își revendica sarut promis.
Când buzele noastre se atinseră a fost ca o descărcare de energie fantastica. Buzele Roxanei aveau gust de șampanie și mentol și erau fierbinți și umede precum o furtună tropicala. O simți sugandu-mi puțin buza de jos, și apoi limbile noastre se întâlniră pentru prima oară, descoperindu-se și impletindu-se într-un sărut devastator. Simți buzele Irinei cuprinzându-mi din nou lobul urechi și șoptindu-mi: "Iubire, seara asta e darul meu pentru tine! Ne poți fute pe amândouă, împreună sau pe rand, după cum dorești. "
Eliberai gura Roxanei pentru a oferi Irinei un sărut de mulțumire. O simți tremurând de emotie și excitație atunci când îmi răspunse la sărut într-un mod tumultuos, ca o avalanșă. Mă împinse ușor, indemnandu-ma să mă asez pe spate. In felul asta, Roxana rămase în dreapta mea și Irina în stânga. Fetele, rămase în genunchi, in pat, își apropiară buzele într-un sărut delicios. Nu cred că există barbat pe lumea asta caruia scena sărutului între două femei atât de sexy, sa nu i se para de un erotism extrem. Limbile li se întâlneau și dispăreau când in gura uneia, cand in a celeilalte. Irina prelua inițiativa și îi trase tricoul Roxanei peste cap, dezvăluind acei sâni minunați pe care abia așteptam să îi gust. Se aplecă puțin și privindu-ma în ochi, prinse un sfârc între buze, sugandu-l ușor pentru a îl umezi, apoi îl mușcă provocandu-i Roxanei un geamăt de plăcere. Mulțumită de rezultat, soția mea elibera sfârcul captiv între dinți și își cufunda fata intre sânii prietenei ei, lingând și sărutând pielea fina. Profitai de ocazie și întinsei amândouă mâinile pentru a atinge fesele femeilor. Le cuprinsei pe amândouă stangand bucile ferme și constatai cu surpriză că niciuna nu purta chiloti. Amintindu-mi "torturile" prin care mă trecuse Roxana ceva mai devreme, dar și presupusa intenție a Irinei de a îmi testa fidelitatea le aplicai cate o palmă sonora pe fese, smulgandu-le amandurora suspine de surpriza amestecata cu plăcere. Roxana profita de ocazie să îndepărteze și ea tricoul Irinei, astfel încât cele două femei rămaseră complet goale. Se sărutară din nou, atingandu-si sânii și facandu-ma sa mă cutremur în fata imaginii acestor două zeițe goale. Degetele mele descoperira aproape în același timp moliciunea celor doua pizde încinse, dornice de sex. Era incredibil cat de umede puteau fi! Le tachinam simultan trecându-mi vârfurile degetelor de-a lungul vulvelor fierbinți, de la clitoris către sfincter, adunând seva lor și umezind găurile strânse. Parca aducandu-si aminte de prezența mea, cele două prietene concentrară săruturile asupra pieptului și abdomenului meu, coborând până la marginea pantalonilor care inca îmi strângeau pula ajunsă acum la dimensiuni colosale. Simții o mana experta desfăcând nasturele și fermoarul cum și apoi pantalonii alunecând o data cu chiloții către genunchi, eliberand brusc membrul falnic care plesni pe abdomen.
-Mmm....ce avem noi aici? O, nu e rău deloc! O auzii pe Roxana comentand.
Aproape simultan, o mana începu să îmi mângâie ouăle deja umflate in timp ce o alta îmi decalota cu putere pula, expunand un cap de un roșu intens, aproape vinețiu din cauza vascularizării intense. Această mișcare îmi provoca o plăcere intensa care mă facu să închid ochii. Imediat după, o căldură umeda și delicioasa îmi învălui glandul expus, urmată de o forță de aspirare intensa. Îmi doream de atât de mult timp sa simt acesta senzație încât simți un fior intens traversandu-mi corpul și facandu-ma sa mă cutremur. Deschisei ochii și o văzui pe Roxana cu ochii închiși, luptandu-se pentru a înghiți cat mai mult din drugul de carne aflat în fața ei, in timp ce Irina îmi masa testiculele privind-o cu interes pe prietena ei. Roxana cred că putea preda materia asta la universitate. Avea un stil extrem de incitant de a suge pula. După ce o umezea foarte bine cu saliva, o lasa sa ii alunece până în gât, unde rămânea câteva secunde pentru ca apoi sa o extragă curatand-o perfect. Senzațiile produse erau atât de intense încât închisei ochii lăsând capul pe spate. Probabil jocul asta dura câteva minute, fiecare coborâre a buzelor Roxanei de-a lungul penisului meu provocând noi și noi valuri de plăcere. La un moment dat, stilul se schimba, pătrunderile ne mai fiind atât de profunde însă mângâierile limbii asupra capului intensificandu-se. Acest nou stil îmi amintea de ceva așa că deschisei ochii pentru a o vedea pe Irina sugandu-ma cu un zâmbet pervers pe fata, privindu-ma fix in ochi. Pentru mine, ochii aceia mari și verzi înșurubați in privirea mea pentru a îmi observa reacțiile la felația pe care mi-o administra, era cea mai frumoasa imagine posibilă. Încurajată de prietena ei, Irina lasa tot mai mult pula sa ii alunece pe gat. Mă sugea cu o reală plăcere și cu o pofta nebuna, ceea ce însemna că în sfârșit reușise să treacă peste acel moment dificil. Între timp, Roxana rămasă fără "obiectul muncii" se concentra asupra testiculelor, sugandu-le și lingandu-le pe rand. Era pentru prima.data când două femei mă sugeau simultan și plăcerea era într-adevăr imensa. Simțeam că nu mai pot rezista mult; coaiele începeau să se contracte aproape dureros in timp ce pula îmi zvâcnea cu putere. Între timp fetele mă sugeau alternativ, pasând de la una la alta inițiativa. Când buzele lor se întâlniră într-un sărut pasional, având între ele penisul meu, simții că nu mai pot rezista și le anunțai că urmează să ejaculez.
-Nu încă, dragule...mai avem treabă cu pula asta delicioasa! spuse Roxana strângându-mi puternic baza penisului și anulând astfel senzația de ejaculare iminenta. Profitând de faptul că Roxana îmi acaparase cu totul pula, o trasei pe Irina către mine șoptindu-mi:
-Iubire, sunteți minunate! Îți mulțumesc pentru seara asta!
-Nu ai pentru ce dragostea mea....Nebuna asta m-a făcut să îmi aduc aminte cat de mult îmi place să te sug.
Pentru câteva zeci de secunde o urmărirăm împreună pe Roxana luptandu-se și aproape reușind să imi înghita pula cu totul. Irina o apasă cu piciorul pe cap, forțând-o sa mă înghita până când a vârful nasului atinse pubisul meu. Senzația ireala produsa de alunecarea pulii pe gâtul Roxanei, combinata cu sărutările soției mele, mă aduceau în al nouălea cer. Eram recunoscător pentru acest "codou" făcut de iubita mea soție așa că îi șopti la ureche că îmi doresc să o gust. Irina nu aștepta o a doua invitație și ma încalecă expunand privirii mele cea mai frumoasa imagine posibilă: un vagin epilat perfect, cu labii micuțe și răsfrânte, cu interior de un roz intens, tocmai bune de lins și sărutat. Trecui varful limbii de-a lungul vaginului, culegând licoarea magica care izvora din adâncurile ei. Era incredibil de dulce și parfumata, așa că nu m-am putut abține și mi-am înfundat fata intre picioarele ei, pătrunzând-o cat puteam de adânc cu limba și smulgandu-i un geamăt adânc. Ii căutai lindicul și îl prinsei strâns între buze, sugând puternic, in timp ce îl plesneam cu vârful limbii cu mișcări rapide. Știam că asta o înnebunește și mă hrăneam cu placerea ei. Mâinile i se încleștara in părul meu tragandu-ma spre interiorul ei umed. Continuam sa o ling cu mișcări rapide in timp ce ea își mișcă ritmic bazinul pentru a intensifica ritmului. O simțeam că se apropie de climax și o auzeam respirând zgomotos. Un tipat puternic mă înștiința că am reușit să o aduc acolo unde mi-am dorit. Pulpele i se contractara prinzandu-mi capul că într-o menghina și lăsând nectarul ei intim sa sa îmi umple simturile. Roxana continua să mă sugă umed și adânc în timp ce Irina, inmuindu-se, se lasă să alunece langa mine în pat. Puse capul pe umărul meu respirând sacadat și imi multumi cu un sărut lung, culegând de pe buzele mele dulceața pizdei ei aromate. Acestui moment intim dori sa se alăture și Roxana, venind și ea sa participe la un sărut in trei. Ne sărutam pe rând și toți împreună cuprinși într-un triunghi perfect al dragostei și erotismului.
-Iubire, pot sa îți fut soțul? se pisici Roxana frecandu-si pubisul de pula mea întărită
-Doar dacă vrea și el, glumi Irina privindu-ma zâmbind larg.
-Nu știu ce să zic...făcui eu pe interesantul. Daca te și futi asa cum sugi pula e posibil sa am nevoie de o reparație capitală după seara asta....
-Pai atunci ar fi bine sa suni deja la ambulanță, dragule.
Raseram cu toții în timp ce Roxana își potrivi glandul umflat intre labiile ei pline, lasandu-se să alunece milimetru cu milimetru de-a lungul penisului meu excitat la maxim. Părea să savureze din plin fiecare părticică de pula pe care vaginul ei flamand o înghițea. Interiorul ei era de o fierbințeala neobișnuită, delicioasa și umedă.
-Ah, ce pula minunata ai, iubire! Icni ea când pula ajunse sa ii împingă capătul vaginului. Rămase câteva secunde nemișcată, cu ochii închiși apoi începu să contracte mușchii vaginului strângându-mi pula că într-o menghina. Bazinul ei începu să se miște din ce in ce mai amplu , înainte și înapoi, facandu-mi pula sa glisesze in pizda ei minunată. Palmele se sprijineau pe pieptul meu și pe măsură ce mișcările deveneau mai ample, unghiile mi se infigeau in piele, facandu-ma sa o asemuiesc cu un animal de prada care nu vrea să își scape captura din gheare. Același sentiment mi-l trezea și mârâitul din fundul gâtlejului cu care Roxana însoțea fiecare penetrare. Ritmul mișcărilor Roxanei creștea perfect sincroniza...



    Login