Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Concediul in trei
Autor : nickyman - 2024-10-07
Citita de 9235 ori - Nota 7.29 (91 voturi)




Partea 1 - Plecarea

După o vară toridă, a venit în sfârșit vremea să mă relaxez împreună cu soția mea la un resort de lux din insoritul Cipru. Obișnuiam să merg in vacanta împreună cu soția și cei doi băieți ai noștri dar, in mod special anul acesta, ne-am rezervat o săptămână doar pentru noi doi, băieții fiind plecați într-o tabără scolara. Ulterior am aflat că avea să ni se alăture o prietena foarte buna a soției. Lucrurile nu mergeau prea bine intre ea și soțul ei și de aceea a insistat să vina alături de noi, fiind ultima șansă pentru o vacanta cat de cat liniștită. Roxana era o prezență destul de agreabila, așa că nu am văzut nicio problema sa ne petrecem vacanta împreună. In plus, s-a oferit să stea într-un apartament separat pentru a ne da șansa să ne facem de cap in concediu in fiecare noapte.
-Macar una dintre noi să aibă parte de măciucă concediul asta...spuse ea nonșalanta.
Din punct de vedere fizic, Roxana era o adevărată bomba. Bruneta, cu par bogat și lung până la jumătatea spatelui, ea era mandra posesoare a unei perechi de sâni magnifici, de mărime medie spre mare dar de o forma și o consistenta care atrăgea imediat atenția bărbaților din jurul ei. De asemenea avea un fund ferm intreținut periodic prin exerciții de gimnastică și la sala de forță.
Ziua plecării a venit în sfârșit și iata-ne pe toți 5 aeroport gata de decolare. Voia buna era la loc de cinste chiar daca era foarte de dimineață. Roxana purta in corset negru și o pereche de pantaloni scurti mulați pe bucile perfecte. De altfel soția mea, Irina nu pierdu prilejul să ii "frigă" o pereche de palme peste buci.
-Ia te uita la ea, ce cur a scos la inaintare! Cred că Bogdan o sa se îmbolnăvească de pula sculata tot concediul asta.
-E, fix de asta ar trebui sa te ocupi tu sa îl epuizezi in fiecare noapte. Daca nu faci tu fata, poți să îmi spui că eu fac și spate, rase ea privindu-ma fix in ochi.
-Cum sa nu faci tu și spate....o contra Irina. Daca s-ar putea și fata și spate în același timp, ar fi perfect, nu-i așa?
-Stii doar că sexul in grup este visul meu erotic cel dintotdeauna, rase Roxana dandu-si capul pe spate și făcând sânii aceea minunati sa tresalte.
Am avut o jumătate de erecție imaginandu-mi-o pe Roxana pătrunsă in toate găurile de penisuri virile. Îmi imaginam ochii ei întredeschiși de plăcere și felul în care gemea prada extazului.
Cele două femei contrastau in ceea ce privește înfățișarea. Daca Roxana era bruneta, cu sânii și fundul mai mari decât proporțiile ideale dar extrem de bine proportionate, Irina era ca decupata dintr-o revista de modelling. Slabă dar tonifiata, cu parul blond tuns scurt, ochii de un verde metalic și cu sâni mici prevăzuți cu niste sfârcuri remarcabile, pot spune că era o femeie cu adevărat frumoasa. Cele doua nașteri prin care îi adusese pe lume pe cei doi năzdrăvani ai noștri nu lăsaseră urme asupra ei, având în continuare un corp de puștoaica.
Gândurile îmi fura risipite de anunțarea începerii procedurilor de îmbarcare. După verificarea documentelor și o scurtă călătorie cu autobuzul către locul de îmbarcare, am ajuns la baza scărilor care urmau să ne ducă către aeronavă. Bineînțeles că fetele au vrut să își facă un set de poze înainte de urcarea scărilor, lucru care ne făcu să rămânem ultimii care ajunsera in avion. Stewardesele ne întâmpinară cu zâmbete convenționale și ne îndemnară sa ne ocupam locurile cat mai rapid in vederea decolării. Ne-am așezat la repezeala pe cele trei locuri rezervate fără ținem cont de ordinea exacta. Astfel Irina se așeză la fereastra, Roxana la mijloc și eu pe partea dinspre culoar. In timpul decolării am simțit mana Roxanei cuprinzând-o pe a mea și strangandu-ma foarte tare atunci când avionul s-a desprins de sol. După ce avionul se stabiliza deasupra plafonului de nori, Irina ne spuse că vrea să prindă o ora de somn, fiind foarte obosita. Își puse căștile.in urechi și masca pe ochi pentru a nu fi deranjata de lumina din avion și adormi in scurt timp. Am profitat de ocazie sa o intreb pe Roxana daca ii era frica sa zboare și a negat dezinvolta.
-Mai devreme, la decolare, nu erai așa convinsa, o tachinai eu
-Bine, recunosc, am o problema la decolare dar nu este vorba de frica. Și dacă tot ești curios, o sa îți spun și despre ce este vorba. Dintr-un motiv oarecare mă excită foarte tare momentul decolării. Daca nu ar trebui sa fac fata consecințelor as sari pe primul bărbat pe care l-aș vede și l-aș fute de l-aș îndoi.
Am înghițit în sec surprins de franchețea ei...



    Login