Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCostinesti - asa cum putini l-au cunoscut!
Autor : notselfish - 2012-06-17
Citita de 9442 ori - Nota 8.39 (46 voturi)
Cei care au citit prima mea povestire, „Eliza” , stiu deja cum am debutat eu in viata sexuala, astfel ca vor intelege mult mai bine contextul meu emotional in care au avut loc urmatoarele intamplari. Experienta cu Eliza nu ma facuse nici mai curajos, nici mai putin emotiv in preajma femeilor, ci reusise doar sa imi dezvolte un puternic apetit – in mare parte doar la nivel cognitiv – vis-a-vis de cunnilingus si de „ placerea de a provoca placere”.
Intamplarea pe care vreau sa v-o istorisesc s-a petrecut la exact 2 ani dupa acea vacanta la munte. Aveam in acea perioada un foarte bun prieten, Tibi. Desi ne intelegeam extrem de bine, diferentele dintre noi erau pe cat de diverse pe atat de mari: daca lui ii placeau masinile, mie imi placeau motoarele; lui ii placea fotbalul, mie baschetul; el era innebunit dupa fete firave/silfide, eu salivam dupa femei mature cu solduri late si picioare carnoase....
Eram de nici 2 saptamani in vacanta de vara atunci cand Tibi a venit cu o propunere care la inceput nu m-a incatat deloc: el urma sa plece impreuna cu maica-sa, d-na Rely, 2 saptamani la Costinesti si se gandise sa merg si eu cu ei. La inceput am refuzat, gandindu-ma ca nimic nu poate fi mai plictisitor avand in vedere ca d-na Rely era genul conservator, uneori chiar strict, iar el, pe langa multele diferente dintre noi, era rocker. Ma si vedeam la concerte rock in loc sa merg la discoteca si sa incerc sa „agat ceva”. Punand totusi in balanta cele mentionate mai sus si faptul ca nu aveam niciun alt plan, ba mai aveam si majoritatea prietenilor plecati din oras, am decis sa accept.
In Costinesti ne-am cazat la o familie de pescari la care mergea d-na Rely de ani buni, niste oameni in varsta cu o matahala de baiat de vreo 28 de ani. Incepusem sa regret cu toata fiinta faptul ca acceptasem sa plec in aceasta vacanta: baiatul gazdelor, Vasile, pe langa faptul ca imi era profund antipatic, putea non-stop a peste si transpiratie statuta; WC-ul era in curte iar dusul era un butoi incalzit de soare; nestiind decat in ultima clipa ca o sa vin si eu, d-na Rely inchiriase o singura camera in care urma sa dormim toti 3; casa era la 15 minute de mers de mijlocul statiunii...- ce sa mai spun, eram un pachet de nervi! Vasile, nespalatul familiei, ne-a luat pe mine si pe Tibi de dupa umeri si, dupa ce ne-a tras de-o parte, ne-a soptit conspirativ: „Stiti ce e misto aici? Daca cobori dealul, dai exact la plaja de nudisti” si spunand asta ne-a strans pe amandoi, mai-mai sa ne rupa oasele. Tibi, spre deosebire de mine, dadea din coada in culmea fericirii: „O sa mergem la pescuit cu barca! O sa mergem la epava, stie Vasile pe unde se intra! Am luat binoclul sa ne uitam la nudiste!” chelalaia el despachetand in graba de parca se apropia Apocalipsa. Remarcile mele acide se loveau de o aura ZEN inpenetrabila asa ca m-am detasat incercand sa-l ignor. Prima zi a fost un adevarat supliciu pentru mine, asa ca nici nu o so detaliez.
A doua zi aveam sa mai adaug o dezamagire la lunga mea lista: fiind inceput de sezon, zona nudistilor era pustie! „Oare se poate mai rau???”m-am gandit in sinea mea. Ca o scurta si volatila alinare a fost faptul ca atunci cand am ajuns la faimoasa epava din Costinesti - dupa un lung innot de la barca lui Vasile si pana la spartura de la baza epavei – m-am ridicat cu mainile tremurand de oboseala si am dat cu nasul in cea mai frumoasa pasarica. O fata la vreo 20 de ani, cu pielea de un alb neverosimil, complet dezbracata, ne astepta sa urcam la bord pentru a putea sarii in apa. Frugala compensatie!
A treia zi, in timp ce Tibi si Vasile au plecat cu noaptea-n cap la pescuit iar d-na Rely s-a dus la plaja intr-un loc doar dea ea stiut, eu am decis sa merg la nudisti. Asa cum se intamplase si in ziua precedenta nu era nici picior de femeie pe plaja, de datat asta insa, era un bisorog cu coaiele atarnande care isi usca namolul de pe suncile-i dizgratioase. Am mai mers cativa metri si mi-am asezat patura intr-o zona mai retrasa, cu plaja ceva mai ingusta. Am facut o baie, am baut berea pe care o luasem cu mine si m-am tolanit la soare. Habar nu am cat timp a trecut asa cum n-am nicio idee daca atipisem sau nu, cert este ca am auzit un fosoit undeva in apropiere. Am deschis ochii si m-am ridicat intr-o rana incercand sa ma obijnuiesc cu lumina si sa descopar de unde venea zgomotul. Am incremenit! In spatele meu, la nici 3 metri, era o femeie complet dezbracata care isi intindea patura de plaja etalandu-si frumosul bombeu. Priveam naucit la formele ei in timp ce aranja sub nisip cele patru colturi ale paturii. La un moment dat privirile ni s-au intersectat iar ea mi-a zambit.
Dupa cum am spus si in debutul povestirii, eram inca un baiat extrem de timid, ba chiar stangaci in preajma femeilor.Ma pierdeam usor si, de multe ori nestiind cum sa reactionez, evitam orice contact direct care mi-ar fi putut expune slabiciunea. Asa s-a intamplat si atunci. M-am intors brusc incepand sa privesc marea si sperand in acelasi timp sa scap de incontrolabila-mi erectie. Intr-un final m-am hotarat sa intru in apa... atat pentru a-mi domoli „tunul”, cat si pentru a-mi limpezii gandurile. M-am balacit vreo 10 minute timp in care „vecina” mea si-a uns corpul cu crema de plaja. Cand am vazut-o ca se intinde pe burta si incepe sa citeasca dintr-o carte am simtit ca e momentul prielnic sa ies din apa. Doamne, cat de bine arata! Din ceea ce-mi dadusem eu seama, parea sa aiba cam 35-38 de ani, cam 165-167 cm si o constitutie mai degraba atletica, nicidecum plinuta. Pe masura ce ma apropiam simteam din nou cum mi se scoala... acele fese, picioarele usor musculoase, semn ca practicase un sport... ce sa mai, VIS! M-am asezat pe spate, dar „catargul” se incapatana sa-si arate vartosenia, asa ca m-am asezat pe burta incercand sa-l chinui dar sa-i dau in acelasi timp si o oarecare satisfactie.
Parca simtindu-ma, vecina se intoarse pe spate si, din spatele ochelarilor de soare, imi zambi din nou. Femeilor, de foarte multe ori, le place sa ne chinuie... cu cat mai sadic, cu atat mai bine. Nu numai ca se intorsese pe spate, dar isi si indoise genunchii asezandu-si talpile pe patura si isi departase picioarele astfel incat privirea mea era conectata exact pe intimitatea ei epilata. Doamne, ce priveliste! Pizda ei era atat de diferita de ceea ce vazusem pana atunci incat ma zgaiam la ea inghitind in sec. Labiile, pe langa faptul ca erau foarte proeminente, erau maronii, lasand doar sa se iteasca rozaliul abea perceptibil din interiorul lor. Imi venea sa ma reped sa o ling hulpav, sa-i cuprind acele buze in gura si sa raman asa indiferent de ulterioarele consecinte...
„Vrei sa mai intri in apa?” am auzit eu ca prin vis o voce de femeie cu un usor accent ardelenesc. Se ridicase in fund si ma privea amuzata.
„Nu stiu sa innot, asa ca nu intru niciodata singura” continua ea scotandu-si ochelarii de soare.
„Da...da, daca vreti... da, intru” am raspuns eu poticnit.
„Nu imi mai vorbi cu dumneavoastra, eu sunt Cristina” imi spuse ea ridicandu-se de pe patura si apropiindu-se de mine.
„Laur...”am ingaimat eu prinzandu-i mana intinsa.
„Hai puturosule” rase ea tragandu-ma de mana.
Nu ma ridicasem atat pentru ca interpretasem mana ei intinsa ca si un mod de salut cat si datorita erectiei care se incapatana sa persiste.
„Sa ramai pe langa mine pentru ca mi-e frica” rase ea eliberandu-mi mana si lasandu-se in apa pentru a se acomoda cu temperatura.
Am inceput sa innot inspre larg atat pentru a ma incalzi cat si pentru, de ca nu recunosc, a ma da mare.
„Mi-ai promis! Stai!” striga ea in urma mea.
„Dar aici e mica” i-am raspuns ridicandu-ma in picioare pentru a-i arata ca apa de-abea imi depasea buricul.
„Ramai pe loc si asteapta-ma” striga ea topaind spre mine.
„Acum intoarce-te”
De cum m-am intors cu spatele la ea, mi-a sarit in carca si din doua miscari mi-a incolacit corpul cu mainile si picioarele ei.
„Na, acum sa te vad cum mai fugi de mine” chicoti ea in urechea mea.
Am inceput sa ma plimb prin apa cu ea in carca mea incercand sa ignor presiunea gambelor ei pe penisul meu erect. Dupa nici cateva secunde am simtit-o dardiind de frig iar dintii ii clantaneau in urechea mea.
„Va e frig, hai sa va duc la mal”
„Nuuuu! De-abea am intrat. Si daca imi mai vorbesti cu dumneavoastra nu stiu ce-ti fac!” se rasti ea sagalnic smotocindu-mi fata.
„Bine, bine... am inteles”am ras eu
„Crezi ca poti sa ma ti pe umeri?” imi sopti ea in ureche
„Cred ca da.” i-am raspuns eu cu vocea tremuranda.
Inca de copil, habar nu am de la ce varsta, am fost atras de imaginile cu femei purtate de barbati. Pe la 9 ani am pus o verisoara sa ma calareasca, un an mai tarziu o colega de clasa... dupa care mi-am reprimat aceste porniri pentru a nu fi gresit perceput. Si iaca-ta-ma acum in fata unei astfel de propuneri din partea unei superbe femei.
„Sa stii ca nu-s usoara deloc! Cred ca am vreo 60 de kg, daca nu chiar 63.” spunand asta ma elibera continuand sa tremure.
„Hai repede, baga-te sub apa!”
Daca mi-ar cere cineva sa enumar cele mai excitante 5 momente din viata mea, acesta ar fi in mod cert unul dintre ele! Era grea, intr-adevar...dar imi placea enorm; ii puteam simtii finetea pulpelor atat cu palmele care o sprijineau cat si cu umerii si obrajii; doar gandul ca acele labii magnifice se freaca acum de ceafa mea ma innebuneau pur si simplu; modul in care imi cuprinsese fruntea pentru a-si ajusta pozitia pe spatele meu; talpile asezate in contrabalans in spatele soldurilor mele; dezinvoltura cu care ma calarea... ei bine, toate astea m-au facut sa-mi doresc ca acele clipe sa nu se sfarseasca niciodata.
„Ioi, ce misto e!” chicoti ea.
”Sa nu care cumva sa imi spui ca ai obosit ca nici cu pompierii nu ma dai jos”
„Nu am obosit, chiar imi place”
„Tine minte ce-ai spus acum, sa nu te aud vaicarindu-te mai tarziu” spuse ea razand.
Habar nu am cat timp a durat pentru ca inventa tot felul de sarcini si jocuri: „du-ma pana la geamandura si inapoi”, „fa dreapta, acum stanga... inapoi”, „sari ca si cand a-i intampina obstacole”...
„Esti incredibil de rezistent” imi spuse ea dupa un timp. „Nici tata, atunci cand eram mica, nu ma cara atat de mult. Apropos, cati ani ai?”
„18” am raspuns eu grabit.
„Laur, niciodata nu mi-au placut mincinosii!” vocea i se schimbase
„Imi pare rau! Am 16”
„Hai sa mergem spre mal, a inceput sa ma arda soarele”
Simteam ca totul se terminase si, din nefericire, nici nu intrevedeam vreo modalitate de a schimba lucrurile. In mod paradoxal insa, nu-mi spusese sa o las sa coboare de pe umerii mei, iar eu nebun sa fi fost sa nu profit. Am tinut-o pe umeri pana la patura.
„Doamna a fost adusa in siguranta” am fortat eu o gluma.
„Ti-e foame” m-a intrebat ea cu o privire absenta.
La orice m-as fi asteptat, dar la asta nu. Nici tu „mersi”, „mi-a placut” , „a fost „misto””...
„Nu, nu prea” i-am raspuns eu complet descumpanit.
Si parca pentru a-mi sporii angoasele si framantarile a inceput sa se unga cu acea lotiune solara facand abstractie de prezenta mea.
M-am intors anxios la patura mea si m-am intins pe spate retraind senzatiile raportate la intamplarile abea traite. Eram pe cat de excitat pe atat de nedumerit. M-am ridicat in fund si mi-am aprins o tigara incercand sa ma eliberez de contradictile care-mi inundau gandirea. Am lasat fumul si imaginea marii sa isi faca efectul. „Si totusi...de ce?” a fost gandul cu care m-am intors spre Cristina. Traiam un deja-vu! Era in exact aceeasi pozitie care-mi hranise imaginatia nu cu
mult timp in urma. Si din nou, ca intr-un carusel al erotismului, retraiam aceleasi imbolduri: sa ii ling acele labii sfidatoare, sa imi afund limba in strafundurile lor, sa le cuprind intre buzele mele deja uscate...
Nici acum, dupa atatia ani scursi de atunci, nu-mi dau seama ce imbold si curaj m-au impins sa fac acel gest... ce putere mi-a ghidat cugetul plin de neincredere intr-o situatie atat de riscanta. Nici nu-mi amintesc sa fi privit imprejur, cautand eventuale alte persoane pe plaja, habar nu am sa ma fi gandit la repercursiuni...
Eram acolo! Eram intre pulpele ei si ii lingeam usor labiile calde, pline inca de gustul sarat al marii.
Liniste! Limba mea capata curaj si incepu sa exploreze interiorul umed si catifelat. S-a miscat usor? Si-a departat usor pulpele? A oftat? - HABAR NU AM! – dar eu asta am simtit in timp ce deveneam invaziv si posesiv in acelasi timp.
S-a ridicat in coate si, dupa ce a scrutat vecinatatile in ambele directii in cautare de voyeuri nepoftiti, m-a privit ridicandu-si ochelarii de soare. Era o privire galesa, oarecum dragastoasa, dar incarcata de o foarte puternica senzualitate.
„Du-te si adu patura ta. Aseaza-te cum erai dar acopera-te cu ea” mi-a spus ea zambind dupa ce m-am intors. Desi nu-i mai puteam vedea reactiile iar sub patura de plaja eram ca intr-un solar, clipele petrecute devorand acea magnifica pizda nu pot suporta mult prea slabul meu bagaj semantic.
Spre deosebire de Eliza, Cristina era mult mai putin vocala, asta si datorita ambientului, asa cum aveam sa descopar mai tarziu. Ma ghidau totusi gemetele estompate de patura, coapsele care se strangeau uneori pe fata mea transpirata sau miscarile de bazin care au precedat orgasmul. Mainile asezate pe capul meu pentru a-mi dirija pozitia inaintea orgasmului, ma impinsera la un moment dat tintuind-ma cu fata in patura ei.
„Ramai asa!”am auzit vocea ei soptita.
Dupa cateva minute de asteptare am simtit patura zburand de pe mine etalandu-mi-o pe Cristina care radea intinsa pe spat...



    Login