Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCostinesti - Cristina si Hendrika Continuare
Autor : notselfish - 2012-06-18
Citita de 6419 ori - Nota 7.89 (9 voturi)
Am asezat acel picior pe umarul meu si i-am ridicat celalt picior. Ii magaiam gamba groasa in timp ce-i lingeam talpa, continuand acel ritual care nu parea sa o deranjeze. M-am oprit pentru o clipa si dupa ce m-am mutat mai aproape de ea, i-am asezat ambele picioare pe unerii mei si am inceput sa-i desfac cordonul halatului.Dupa ce am departat marginile halatului, am ramas nemiscat cateva secunde contempland perfectiunea. Privirile ni s-au intalnit iar zambetul ei mi-a transmis doza de narcisism pe care nu si-o masca.
„I can see that you love my body but i really want you to make me cum” imi spuse ea cu o inflexiune mult mai blanda.”
Pizda ei era intr-o totala contradictie cu intregul ei corp masiv. Sub un fluture tatuat in zona pubiana, se iteau, timide parca, labiile rozalii. Mirosul secretilor ei imi inunda simturile blocandu-mi judecata. Mi-am afundat capul intre pulpele ei si i-am cuprins hulpav intreaga pizda in gura-mi flamanda. Imi auzeam propriile gemete in timp ce devoram pur si simplu acea pizda asa cum nu o facusem nici cu Eliza, nici cu Cristina. Toate simturile si energiile mi se concentrasera in gura... lingeam, sugeam, penetram, rupt fiind de spatiu si timp. M-am oprit doar cand am simtit o mana impingandu-ma usor.
„Wow! You are a real hungry pussy eater, eclama Hendrika coborandu-si picioarele de pe umerii mei. „Let's go to the bed, I'm not confortable” spuse ea ridicandu-se.
Abea cand m-am ridicat si eu am vazut-o pe Cristina care, asezata pe pat, ne privea zambind. Hendrika se aseza langa ea si dupa ce isi departa picioarele, imi facu un gest sugestiv cu mana.
„Go on, kid!”
„ You've told him about my squirt” o intreba ea pe Cristina care razand ii raspunse in olandeza.
La acea vreme nici prin cap nu-mi trecea ce este squirtul asa ca am continuat sa ma infrupt din acea pizda simtind ca Hendrikai, spre deosebire de Cristina, ii placea sa fie linsa pasional, apasat, si gemea ori de cate ori limba mea incepea sa-i penetreze interiorul. Cristina incepuse sa maseza si sa sarute acei sani imensi, mutandu-se de la unul la celalalt si privind-ma uneori. Traiam un vis din care nu as fi vrut sa ma trezesc.
„Damn, girl... he is good” gemu Hendrica asezandu-si picioarele masive pe spatele meu.
„Don't cum on him, ii spuse Cristina in engleza apoi continuara dialogul in olandeza.
Eu continuam sa ling cu intensitate crescuta innebunit fiind de aceasta pizda care devenea din ce in ce mai zemoasa. Cristina isi apropie fata de mine si imi sopti zambitoare: „Stii ce e squirt?” Eu am negat din cap continuand sa ling avid dupa acel gust magnific. „E un fel de ejaculare feminina. Hendrika are un squirt extrem de abundent atunci cand e linsa” eu ascultam din ce in ce mai fascinat lingand si mai abitir sperand sa fiu rasplatit cu acel squirt. „Pentru ca tu nu ai mai incercat, i-am spus ca atunci cand simte ca ii vine, sa se aseze pe mine”
„Nu, nu! Vreau sa vad cum este!” am protestat eu parasind pizda Hendrikai.
„Fuck, fuck! Don't stop, keep licking! I'm almost there...lick my clit! That's it...harder!” striga ea apasandu-mi capul la loc cu gamba piciorului
Dupa un timp am auzit-o pe Hendrika strigand ceva in olandeza si, ca la un sincron bine repetat, imaginile s-au desfasurat in fata mea cu o viteza uimitoare. In timp ce Cristina s-a intins pe spate, Hendrika – cu o agilitate de care n-as fi crezut-o in stare – mi-a eliberat spatele si m-a impins dintre picioarele ei facandu-ma aproape sa cad din pat, incalecand dintr-o singura miscare fata Cristinei. Dupa ce i-a prins parul ca pe niste haturi, a inceput sa-i reguleze fata cu o violenta incredibila. Pizda ei mustoasa clefaia pe fata Cristinei in timp ce aceasta ii mangaia soldurile generoase. O perioada care mie mi s-a parut nesfarsita, a continuat sa o posede animalic: o tragea de par in timp ce isi izbea violent soldurile de fata ei, isi misca bazinul intr-un dute-vino din care se auzeau incercarile disperate ale Cristinei de a respira... Iar finalul m-a lasat mut de uimire si m-a marcat pe viata!
Cu un urlet aproape animalic, s-a oprit pentru cateva secunde, apoi a inceput sa-si miste soldurile sacadat lasand sa sara jeturi din ceea ce parea a fi urina pe fata si in gura Cristinei.
Dupa cateva minute de inertie, timp in care reuseam sa-mi aud propriile batai de inima, Hendrika a eliberat fata Cristinei si s-a trantit pe pat cu un oftat prelung. Respiratiile lor greoaie se amestecau, se contopeau, incepand usor-usor sa se uniformizeze. Cristina a fost prima care s-a ridicat iar imaginea ei mi-a transmis un soc in intregul corp. Chipul ei era acoperit de un amestec de par incalcit si secretii vaginale, ochii ii erau rosii si umezi, nasul ei carn i se inrosise si elimina ceea ce pareau a fi tot urmari ale acelui incredibil squirt, iar parul past...



    Login