Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCostinesti - Cristina si Hendrika.
Autor : notselfish - 2012-06-18
Citita de 11064 ori - Nota 8.13 (64 voturi)
Despartirea de Cristina fusese destul de rece si distanta. Avea femeia asta o lejeritate de a trece de la o stare la alta care imi punea mintea frageda la cumplite suplicii.Cred ca este inutil sa va spun cat m-am perpelit in acea noapte rememorand fiecare amanunt, controbaind prin memorie incercand sa descopar ce o facuse sa plece atat de dezinvolta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
„Ne vedem si maine?” o intrebasem eu plin de speranta.
„Nu cred, dar cine stie...”si sarutandu-ma usor se intoarse si pleca.
Urmatoarele 2 zile am fost ca pestele pe uscat. Nu aveam stare, nu aveam chef de nimic si ma iritau toate persoanele din preajma mea . De cate ori aveam ocazia ma duceam in capul dealului si scrutam plaja cu binoclul lui Tibi in speranta ca o voi vedea pe Cristina.
Tibi se imprieenise cu o gasca de rockeri cu care petreceam de obicei seara – petreceam insemnand cele mai ucigatoare combinatii de bauturi. Rezultatul... doua nopti la rand am ajuns inapoi la „pensiune” tinandu-ne unul de celalalt. Urma inevitabil mustruluiala de a 2-a zi a d-nei Rely care, in mos surprinzator, scadea ca intensitate.
In a 3-a seara am ajuns in discoteca Ring, faimosul loc de distractie al anilor 90. Muzica la maxim, jocuri de lumini, imbulzeala... ce mai, locul perfect dupa cata vodka bausem pe plaja. La un moment dat, in toiul zbantuielii generale de pe ring, nu stiu cum mi-a picat privirea la o masa din zona VIP – cine a prins acele vremuri sigur isi aminteste de acele mese care incadrau ringul de dans. La masa respectiva era Cristina alaturi de alte 3 persoane: un barbat grizonat, un altul „tuns la chelie” si purtand ochelari de vedere si o femeie tunsa extrem de scurt. In acea clipa m-a lovit revelatia: era casatorita!
Nu dupa mult timp intreaga gasca langa care ne acuasem si noi doi a hotarat sa mergem pe plaja si sa facem un foc de tabara. Majoritatea lor urma sa plece in Vama Veche a 2-a zi.
Sticlele de vodka mergeau din mana in mana si de la gura la gura, focul ardea trosnind pe ritmuri de muzica folk... na, atmosfera rockerimii din acea perioada. Toata seara simtisem cum o blonda destul de stearsa, dar suficient de plinuta pentru gusturile mele, imi tot arunca ocheade. Eram destul de beat astfel urmatoarele intamplari sunt mai mult flash-back-uri. Tin minte ca mergeam pe plaja tinut si condus de mana ei. Imi readuc aminte de asemenea ca am ajuns in spatele unor barci pescaresti unde m-am intins pe spate privind cerul plin de stele. Apoi, ca prin ceata, am vazut chipul blondei al carui nume nici nu cred ca l-am stiut vreodata apropiindu-se si incepand sa ma sarute. Saruta vulgar, chiar grotesc, cu gura deschisa larg si cu limba invadandu-mi gura.
„Sunt pe stop dar pot face altceva pentru tine” am auzit eu o voce venind parca din alta dimensiune.
Nu eram atent la ea. Continuam sa privesc cerul rememorand clipele traite alaturi de Cristina. Era bine! In minte mi se derulau imagini recente, iar pula imi era invaluita de o caldura calda, catifelata.
Nici nu m-am obosit sa o avertizez ca-mi dau drumul, ceea ce evident nu a deranjat-o avand in vedere ca a continuat sa ma suga. Cand penisul mi-a devenit flasc, l-a asezat grijulie in chiloti, apoi m-a incheiat la blugi ridicandu-se. I-am vazut conturul capului apropiindu-se de mine si am simtit din nou acel sarut dezgustator. M-am desprins brusc, ba chiar brutal, din acel sarut.
„Nenorociti sunteti voi barbatii!” i-am auzit vocea sparta urmata de fosnetul pasilor ei in nisip.
Cata dreptate avea... Cu numai cateva zile in urma sorbeam urina de pe buzele unei femei necunoscute, iar acum ma feream dezgustat de buzele unei fete care-mi supsese pula.
Urmatoarea seara am mers din nou la Ring, de aceasta data doar cu o parte din gasca initiala. Tibi reusise, in nu stiu care moment al serii trecute, sa agate o fata exact pe gustul lui: destul de frumusica, cu niste sani mici ascusi sub tricoul de „metalista”, scunduta si slabanoaga. Sau, asa cum
cum obijnuiam sa-l tachinez eu pe Tibi, „doua bete-nfipte-n fund, aparat de mers pe drum”.
La un moment dat, in haosul general, privirea mi-a fost atrasa de acea frizura complet atipica pentru acele vremuri. Initial nici nu am vazut-o pe Cristina, fiind complet fascinat de acea fabuloasa prezenta feminina. Pe langa faptul ca era foarte inalta, imbracamintea ii etala cu generozitate formele opulente. Bluza larga era stransa in talie cu o centura groasa muland astfel materialul pe cei doi sani imensi. Colantii, de un roz sau siclam extrem de tipator, ii evidentiau soldurile late si pulpele groase. In mod cert nu era o femeie pe gustul multora, pentru mine insa... pfff, era idealul feminin – ceea ce aveam sa descopar multi ani mai tarziu in arta fetish a lui Harukawa.
Am continuat sa ma zbantui in mijlocul acelui haos aruncand din cand in cand ocheade spre masa la care stateau Cristina si prietena ei. La un moment dat le-am vazut pe amandoua privind in directia mea in timp ce Cristina ii spunea ceva la ureche celeilalte femei. Am inceput sa ma simt ridicol simtind acele priviri atintite pe mine in timp ce eu ma miscam in ceea ce nici eu nu credeam ca se poate numi dans. Asa ca m-am tras de-o parte, mi-am aprins o tigara si am inceput sa privesc in jur, evitand zona in care se aflau cele doua femei.
„Tu esti Laur?” am auzit o voce strigand pentru a acoperii zgomotul. M-am intors si am vazut un ospatar scarbit privindu-ma cu un aer superior.
„Da” am raspuns eu putin ingrijorat. Am inceput sa dau filmul inapoi incercand sa-mi dau seama ce oi fi facut.
„Vino cu mine” imi spuse luand-o inainte.
„Am facut ceva?” am strigat eu urmandu-l. S-a intors fara sa se opreasca si,privindu-ma cu acelasi aer antipatic, a ridicat nepasator din umeri. Cand eram la doar cativa metri de masa Cristinei am reusit sa ma mai relaxez.
„Ce faci, dragutule, te uiti la mine si nu treci sa ma saluti?” zambi Cristina inclinand capul.
„A, nu... nu te vazusem” am mintit eu tragand cu coada ochiului la prietena Cristinei care privea ringul de dans ignorandu-ma complet.
„Ti-am spus deja ca nu imi plac mincinosii. Hai, stai jos. Ea e Hendrika, o prietena din Olanda” continua Cristina aplecandu-se spre mine pentru a acoperii vacarmul. Hendrika m-a privit scurt, si-a fortat un zambet, dupa care a continuat sa scruteze ringul de dans. Imi era mai mult decat clar ca nu o interesez in niciun fel.
„Vrei sa bei ceva?” continua Cristina.
„Stiu si eu... O bere, cred. Dar trebuie sa-i spun lui Tibi unde sunt pentru ca il vad cum ma cauta pe ring”
„Poti sa-l inviti si pe el daca vrei” imi spuse ea zambind.
Tibi, in schimb, traia flacara iubirii. Era intr-o continua tandrete cu sifida-i companioana, astfel ca am primit un categoric refuz.
„Stii ce? Ce-ai zice sa mergem pe malul marii?” ma intampina Cristina.
„Bine” i-am raspuns eu incantat de propunere.
Cristina s-a aplecat spre Hendrika, i-a spus ceva, apoi s-a intors spre mine si luandu-ma de mana m-a condus spre iesirea din discoteca.
„Te-am vazut si aseara” am debutat eu ros de curiozitate.
„Si nici aseara nu ai venit sa ma saluti” imi spuse pe un ton mustrator strangandu-ma de mana.
„Erati cu doi barbati... am banuit ca unul dintre ei este sotul tau”
„Asa si este. Cel grizonat este sotul meu” imi raspunse ea serioasa dar izbucni in ras vazandu-mi perplexitatea.
„Esti tare simpatic asa dezorientat” continua ea sa rada.
„Uite, o sa-ti povestesc ceva. Eu si sotul meu suntem stabiliti de 8 ani in Olanda. De fapt, asta-i primul concediu in care revenim in tara. Hendrika si Arjan sunt partenerii nostri de swing...”se intrerupse izbucnind din nou in ras. „Habar nu ai ce inseamna, nu? Facem schimb de parteneri. Ok, o sa iti explic. Olanda este o tara foarte deschisa, oamenii sunt foarte diferiti, mult evoluati, as spune. Schimbul de parteneri reuseste uneori sa sudeze mult mai mult o relatie. Exemplul nostru este cat se poate de elocvent. Pe Mircea, sotul meu, l-am cunoscut cand eram inca virgina iar inaintea lui am avut un singur prieten. Pana la casatorie am refuzat sa ma culc cu el, ceea ce ulterior s-a dovedit o mare greseala pentru ca, pe langa faptul ca Mircea are un penis enorm, ejaculeaza extrem de greu. Multe femei, cum este si cazul Hendrikai, sunt innebunite dupa astfel de barbati, pentru mine insa e mai degraba un chin. Inainte sa plecam in Olanda eram in pragul divortului, desi inca ne iubeam enorm si ne intelegeam perfect. La Arjan si Hendrika lucrurile stau exact la fel: el este aproape impotent, iar ei ii plac barbatii superpotenti. Intelegi? Doua cupluri care se potrivesc perfect”
„Pot sa te intreb ceva?” am indraznit eu dupa o scurta tacere.
„Sigur.”
„Tu si Arjan... adica... ai spus ca...” ma balbaiam eu nestiind cum sa frazez. Cristina incepu sa rada cuprinzandu-ma dupa mijloc.
„Arjan ma linge uneori dar, desi se pricepe destul de bine, ii lipseste pasiunea. Sincera sa fiu, Hendrika este cea in jurul careia gravitam toti. Mircea a gasit in ea receptaculul perfect pentru penisul sau urias, lui Arjan ii place la nebunie sa-si priveasca sotia in timp ce e posedata de un alt barbat, iar eu... ei bine, mi-am descoperit prin intermediul ei latura bisexuala. Are femeia asta o sexualitate debordanta. Te-am speriat?” incheie Cristina intorcandu-ma spre ea.
„Nu, deloc! E... interesant!”
„Stii ce este si mai interesant?” ma intreba apropiindu-se la doar cativa centimetri de fata mea. „Faptul ca de 2 zile ma tot gandesc la limba ta.”
M-a sarutat usor pe buze, apoi pe obraz si pe gat, oprindu-se la lobul urechii pe care l-a muscat cu blandete.
„Vreau sa ma lingi, Laur!” imi sopti ea in ureche provocandu-mi un electrosoc din calcaie si pana in crestetul capului. M-am uitat grabit in imprejurimi cautand un loc cat mai ferit dar Cristina mi-a cuprins capul in palme fartandu-ma s-o privesc.
„Nu aici. De data asta vreau sa ma bucur de tine si de limba ta.” ma saruta din nou si prinzandu-ma de mana ma inddrepta spre statiune.
In urmatorul sfert de ora am fost ca si teleghidat. Cristina imi spusese numarul camerei de hotel si ramasese sa ne intalnim acolo dupa ce il anuntam pe Tibi unde voi fi in urmatoarele ore. Dupa un sprint continu de la Obelix la discoteca si de la discoteca la hotel, eram in sfarsit in fata camerei cu numarul indicat de Cristina. Am ciocanit usor – Nimic! Auzeam doar gemete infundate venind de la urmatoarea camera. Am ciocanit din nou, ceva mai tare – Nimic! Incepusem deja sa ma gandesc ca poate i se intorsese sotul. „Poate imi iau si vreo bataie” am gandit eu cu voce tare. Fie ce-o fi, mai incerc odata – mi-am facut singur curaj, luand in calcul un alt sprint daca situatia o va impune.
In clipa in care ma hotarasem sa abandonez, acele gemete infundate devenira mult mai puternice iar in cadrul usii camerei vecine aparu capul Cristinei.
„Ce faci acolo?” ma intreba ea mirata.
„Pai mi-ai spus 309” am raspuns eu la fel de mirat
„Tampita de mine, ti-am dat numarul de camera al Hendrikai” rase ea facandu-mi semn sa ma apropii. M-am apropiat sovaielnic incapabil sa intuiesc ce o sa descopar in spatele acelei usi din care razbateau asemenea gemete. Cristina ma lua de mana si ma trase in camera...

Din acest punct al povestirii lucrurile au evoluat din mai multe perspective. Unul dintre acestea fiind faptul ca dialogurile incep, din acest punct, sa se poarte in 3 limbi: romana, engleza si olandeza. Am fost tentat initial sa continuu povestea respectand dialogurile in romana, sa le traduc pe cele in engleza si sa improvizez la cele in olandeza. Am optat in final – desi sunt convins ca multi imi vor judeca decizia – pentru varianta de a pastra dialogurile asa cum timpul le-a sadit in memoria mea.

„Macar acum nu esti luat prin surprindere” imi spuse Cristina indicandu-mi cu capul patul din mijlocul camerei nu prea spatioase.
„Ia un loc si bucura-te de spectacol! Revin imediat...” si spunand asta intra in baie.
Priveam spre pat intr-o stare de semitransa. Asa cum am tot repetat, pe langa faptul ca eram inca un baietandru, eram extrem de timid. Iar acum, in fata mea, era un show porno.
Intins pe pat, cu mainile sub ceafa, ma privea mandru de el un baiat la vreo 25 de ani. Era exact genul care mi-a repugnat de cand ma stiu: parul gelat, muschi lucrati la bara din curtea scolii, cioc tuns cu model, genul de fifizon agramat.
Deasupra lui, regulandu-l cu furie, era Hendrika. Corpul brozat ii lucea de transpiratie in timp ce se infigea in mataranga retardului.
„Ce zici fratie de matahala asta?” mi se adresa maimutoiul. „De o ora fut la ea si nu se mai satura” continua el apucand soldurile late ale Hendrikai incepand sa miste si el din solduri rupand ritmul ei.
„Ia uite ce cacalau are! Ii dau eu pula de roman de-o sa ma pomeneasca...” in timp ce mi se adresa, a avut proasta ispiratie sa-i plezneasca fesele. Nu a apucat sa termine propozitia pentru ca doua palme, una dupa alta, l-au amutit brusc.
„Shut the fuck up, you litle prick!” tuna vocea ei.
„Just dare to speak again and I'll smash your face!”
Statea imobila, inca infipta in penisul „imbracat” intr-un prezervativ rosu, cu un deget indreptat amenintator spre fata lui. Maimutoiul se albise la fata...
„And you, get the fuck out!” tuna ea in directia mea.
Daca nu m-am teleportat...habar nu am cum de am reusit sa ies atat de repede din camera.
„Ce i-ati facut de tipa asa?” ma intreba Cristina iesind din camera infasurata in prosopul de baie.
„Doamne ce palme i-a dat” i-am raspuns ridicandu-ma. „Mi-era sa nu iasa cu paruiala” am continuat ridicandu-ma de pe jos.
„Cu cine, cu Hendrika? Face judo de la 8 ani, tatal ei a fost Sensei. Ingrijoreaza-te pentru el...” rase Cristina conducandu-ma spre usa la care batusem cu numai cateva minute in urma.
In camera era un dezastru total: haine aruncate peste tot, cutii de bere si sticle de vin cazute, prezervative, ciorapi...
„Asa e Hendrika, nu-i prea place curatenia” spuse ea adunand hainele de pe pat si asezandu-le pe un scaun. Cand termina, se apropie de mine si ma saruta usor, asa cum o facea de fiecare data.
„Vreau sa ma lingi incet, Laur. Vreau sa simt fiecare atingere, da?” si spunand asta, isi desfacu prosopul lasandu-l sa cada si se intinse pe pat in toata splendoarea ei. Era pentru prima oara de cand o cunoscusem cand puteam sa o privesc in timp ce o lingeam. Era o desfatare sa-i ling acea superbitate de pizda in timp ce-i admiram grimasele de placere, gemetele usoare, unduirile coapselor in intampinarea limbii mele.
„E atat de bine, Laur! Tine-o in gura si suge-o usor... Asa, doar cu varful limbii” sopti ea.
Stiam ca nu vrea sa-si dea drumul asa ca incercam sa nu-i ating clitorisul, desfatandu-ma in schimb cu acele labii care-mi invadasera gandurile in ultimele zile. Ii mangaiam pulpele catifelate in timp ce limba ii scormonea interiorul zemos, alternand miscarile penetrative cu cele circulare, apoi verticale, apoi haotice, dar mereu blande. Din cand in cand ii cuprindeam labiile si le sugeam delicat, hranindu-mi setea cu gustul la care tanjisem atatea zile. Cristina gemea incet zambind cu ochii inchisi. Uneori ma privea dragastos, alteori sasaia excitata indicandu-mi sa continuu ceea ce faceam, iar alte ori...pur si simplu zambea.
„Vreau sa termin, Laur! Simt nevoia!” gemu ea dupa un timp.
Si eu vroiam! Dar nu din nevoia de a primii ceva in schimb, nici din dorinta de a demonstra cat de bine ma pricep... ci pur si simplu pentru ca vroiam sa ii ofer placere. Doar ASA si doar ATUNCI cand hotara ea.
„Asa, Laur! Nu te opriiiii... AAAHHHHHHHHHHHH!!!!”
Respira inca sacadat iar eu continuam sa o ling incet, abea atingandu-i labiile, cand usa camerei se deschise facandu-ma sa sar ca un resort. Hendrica, ibracata cu un halat de matase care de-abea ii acoperea soldurile, intra in camera cu aceeasi privire de gheata. Cristina se ridicase in mijlocul patului si incepu sa dialogheze cu Hendrika – care parea ca nu isi gaseste locul, plimbandu-se in jurul camarei nervoasa - in olandeza. Dupa un timp, Cristina se intoarse spre mine si imi spuse in romana:
„Laur, tu vorbesti engleza?”
„Ma descurc”am ingaimat eu nestiind la ce sa ma astept.
„Hendrika e nervoasa... scuza-ma, nu pot sa ma opresc din ras” incerca ea sa ma puna in tema, dar se intrerupea in propriul ras.
„Ok, gata, m-am linistit! Hendrika e nervoasa pentru ca partenerul ei de mai devreme n-a mai fost in stare de nimic dupa ce am plecat noi. Mai pe romaneste... i-a murit!” spunand asta incepu sa rada din nou, aproape isteric de data asta.
„Iar eu i-am spus sa vorbeasca in engleza ca sa nu te simti tu prost” continua ea stergandu-si lacrimile.
„Stupid mother fucker” tuna vocea Hendrikai care se ridicase si isi turna un pahar de Absolut. Isi aprinse o tigara, lua paharul si se aseza pe fotoliul de langa usa balconului.
„Ma duc sa fac un dus” spuse Cristina ridicandu-se din pat.
„Sa plec?” Am intrebat eu cu vocea gatuita.
„Nu, Domne fereste! Nu te lasa intimidat de aparente, e o fata super” imi spuse ea ciufulindu-mi parul.
„In english!” striga Hendrika facand-o din nou pe Cristina sa rada.
Cristina se indrepta spre noptiera, umplu un alt pahar cu vodka si dupa ce lua o tigara dintr-un pachet de Kent lung-cel cu castel pe el;) - se apropie de mine si mi le intinse.
„C'mon, behave yourself! I'll be back in a second” spunand asta pleca spre baie lasandu-ne singuri.
Privind retrospectiv mi se pare atat de potrivita sintagma: „ai grija ce iti doresti pentru ca s-ar putea sa ti se intample”. Transpus in fapte: eram in aceeasi camera de hotel cu femeia la care salivasem cu numai cateva ore in urma. Si ce imi doaream in acele clipe? Sa se volatilizeze!
„Hei, kid!” sparse ea tacerea facandu-ma sa tresar.
„How old are you?”
„16, ma'am”
„Pff!” exclama ea dezamagita.
„Anyway... Cristina told me you're a good pussy eater. Is that true?”
„I... I don't know about that, ma'am” am raspuns eu cu vocea tremuranda.
„Good answer!'rase ea privindu-ma. Era pentru prima oara cand ii vedeam fata relaxandu-se.
„Come over here, kid.”
Am stins tigara doar pe jumatate fumata, am asezat pe jos paharul din care luasem doar o singura inghititua si m-am indreptat spre ea.
„Do you know what a slow cummer mean?” ma intreba ea tragnd din tigara.
„No, ma'am.”
„I guessed you don't. Means that who ever goes down between my legs, needs to stay there for a looooooong, very long time. Do you think you can handle that?” Cristina avusese dreptate... era atata sexualitate in femeia asta!
„I'll do my best, mm'am!”
„A second good answer, zambi ea. Well then... untie my robe and show me your skils!”
Desi stiam la ce riscuri ma expun nu m-am putut abtine. Dupa ce am ingenuncheat in fata ei, i-am cuprins glezna groasa si, dupa ce i-am ridicat piciorul pana in dreptul fetei mele, am inceput sa-i sarut talpa piciorului. A tacut privindu-ma. Am continuat sa o ling usor avansand spre glezna, spre gamba, pe interiorul genunchiului, alternand sarutarile cu atingerile limbii. Am asezat acel picior pe umarul meu si i-am ridicat celalt picior....



    Login