Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu pizda de buna-mea :x II
Autor : Biggles - 2012-01-12
Citita de 6667 ori - Nota 7.60 (10 voturi)
Buna , sunt tot eu , cred ca imi place de voi , sunteti fara prejudecati , imi place si pentru ca meritati am sa mai va spun o intamplare de amea cu Buni :X .
Cred ca deja stiti la ce ma refer cand spun ''Buni'' Femeie blonda , 57 ani grasuta, BOOOOGATA , mama a mamei mele , foarte sexy si ''rebela'' cu un corp SUPERB : Niste sani Mari dupa care iti lasa gura apa , cu un fund MARE si ''gustos'' gata de actiune.
Acum ca sunte-ti informati si documentati hai sa incepem ...
Eram cu Buni azi vara la 2 saptamani mi se pare de la ''Prima Aventura'' , eram mai apropiati ca niciodata , vorbeam mai deschis decat oricine si despre ABSOLUT ORICE , nu conta , ce imi trecea prin cap spuneam,orice gest ''obraznic'' voiam sa fac (o palma peste dos,o ciupitura,o mangaiere [din partea ei] ) faceam.
M-a rasfatat extrem de tare , bauturi scumpe , trabucuri :O , bai cu spuma , si MULTA orgie cu alte femei.Ea are un cabinet de avocatura in care vin tot felul de clienti cu probleme speciale. A avut de aparat un asa zis ''PESTE'' care avea doar ''marfa de lux'' , doar cu relatii si un portofel pe masura puteai profita de o marfa de asa calitate. Pretul cerut de bunica mea este pe masura numelui ei in lumea avocatilor pe care nu-l pot spune ca mno... e destul de notorie si nu se poate afla . Insa ea a avut o conditie pentru acest ''Peste'' , nu doarea bani , doarea 1,2 fete ''bune'' pentru ''Nepotelul ei cuminte '' >:) .
Asa dar mi-a aratat poze cu ''Marfa'' respectivului domn de unde mi-am ales 2 bucati de bucati : O bruneta focoasa si rea care adora sa domine pe nume Camelia :x de 22 ani - NU mai are nevoie de prezentari , era ''dama'' de LUX ; si Madalina , blonda , 17 ani , cu forme care iti ''crestea'' tensiunea .
Intr-o zi aud ca se deschide poarta mare , care se poate deschide doar cu o telecomanda speciala , in curte intra o masina de teren mare , BMW din seria ''X'' imi aduc aminte din care coboara bunica-mea insotita de ''Focoase'' care imi pareau extrem de cunoscute. Ele s-au prezentat si m-au sarutat pasional pe gura. Am inceput sa fiu obraznic si tupeist. Elena, bunica-mea mi-a spus ca vrea sa incerce experiente noi , a spus sa merg sus cu fetele si sa ne cunoastem mai bine pana cand ea pregateste ''momentul'' dupa cum a spus ea. Am mers sus , le-am rugat sa se faca comode le-am oferit ceva de baut , o tigara ... au refuzat si ne-am pus la ''o poveste'' ; ele mi-au garantat ca o fac din pura placere si nu le-a obligat nimeni si chiar voia sa incerce un ''minor'' mi-a marturisit Camelia,caci Madalina a mai avut acte cu minori nefiind inca majora. Timpul a trecut vorbind si a venit bunica-mea spunand ca e totul gata . Am coborat in demisol unde era o un aer foarte excitant , muzica ambientala ,lumina difuza foarte romantica . Ne-a poftit in piscina (ca un jacuzzi mai mare cu mai multe functii) unde am avut parte de masaj thailandez din partea fetelor , cand am chemat-o pe Buni a spus ca deocamdata vrea doar sa priveasca si poate o sa ni se alature mai tarziu . Dupa distracta din piscina ne-am dezbracat toti inclusiv buni si ne-am pus pe canapea . Mada s-a oferit sa imi faca un oral cat timp vorbeam cu buni si Camelia. Buni imi lauda abilitatile de ''amant'' :)) , ne distram foarte bine. Am tot glumit pana am ajuns la provocari ; stiu ca suna prostesc dar am ajuns sa ne jucam ''Adevar sau provocare'' - eu trebuia sa o provoc pe Camelia : - Un sarut pasional cu Buni , Cami ! Buni s-a asezat pe spate Camelia s-a pus peste ea si au inceput sa se linga din cale afara. Au inceput sa se pipaie , a fost un moment foarte sexy :p . Am fost provocat sa i-o dau intre sani la Buni de catre Mada , in timp ce imi executam ''provocarea'' Mada a venit si a inceput sa o linga in anus pe Buni , iar Camelia se penetra in vagin cu vibratorul, dupa ce am ejaculat fetele au continuat distractia timp in care eu ma mastrubam usor delectandu-ma cu for...



    Login