Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu tatal prietenei mele
Autor : Nimfo_Girl - 2024-08-24
Citita de 6238 ori - Nota 4.76 (91 voturi)
Okay. Frecasem o pula de cal si mi-o luasem pe la spate si in cerul gurii de la fratii mei de tata. Ma face lucrul acesta o curva? Nu, as spune, dar dorinta sexuala arzatoare din mine ma catalogheaza ca fiind o nimfomana.

Majoritatea oamenilor judeca incestul. Daca aprofundezi subiectul vei descoperi ca relatiile incestuoase sunt mai comune decat ai putea crede si adesea nu doar ca sunt consensuale, ci sunt motivate de aceleasi sentimente si nevoi ca relatiile conventionale intre adulti: iubire, dorinta, nevoie, singuratate si atractie. Aceasta deschide multe intrebari etice legate de consimtamant, victimizare, legalitate si moralitate, dar si una cruciala: este posibil ca cineva sa aiba o relatie sanatoasa, consensuala, atat pe plan sexual, cat si emotional, cu o ruda apropiata?

M-am confesat Anutei, prietenei mele bune si mare mi-a fost mirarea sa-mi spuna ca dupa ce tatal ei a ramas vaduv, ea a devenit femeia in casa, nu doar din punct de vedere gospodaresc, cat si sexual, suplinind absolut tot ce facea mama ei. Si a fost ideea ei, dorinta ei. Nu i s-a cerut, nu a fost abuzata, constransa sau fortata.

Am inceput sa jubilam povestind despre fratii mei si tatal ei, despre cum imi prinsesem parintii cum si-o trageau sau despre barfele din sat care mai de care. Intr-o seara am experimentat primul sarut impreuna si am continuat soft, lasand limba sa alunece in jos una pe corpul celeilalte. De la Anuta am simtit prima limba cum isi face loc intre labiile mele si am incercat sa-i reproduc aceeasi placere si cred ca am reusit. Eram cufundata cu limba in vaginul ei simtindu-i mirosul imbietor, atunci cand usa se deschisese scartaind si aparu tatal ei. Avea in jur de 50 de ani, cu o burta imensa ce parca se revarsa din pantaloni, parul alb, tuns scurt si nu pot spune ca reprezenta o mare atractie in general vorbind, dar era tatal prietenei mele si doar gandul ca ar fi putut sa mi-o traga ma umezea complet.

- Fetelor, interesant ce faceti voi aici, dar tot e mai putin interesant decat ar fi cu un barbat.

Anuta a zambit catre el. Era in transa in urma suptului meu si excitata cat cuprinde.

- Hai in mine, tata! A spus ea.

M-am ridicat si am plecat dintre picioarele ei, asezandu-ma langa ea, in dreptul tatalui ei, care imi lua locul.

- He, he, eu sunt gata excitat, iar ea e gata uda. E prima data cand o pot fute asa pe direct.

Isi baga madularul in ea. Nici nu ii intra tot din cauza burtii, nepermitandu-i o penetrare totala. Pe mine ma lua cu mana de ceafa si incepu sa ma stranga tare si excitant. Apoi imi dadu drumul si imi dadu cateva palme la fund. Tare, de mi le-a inrosit. Durerea s-a transformat instant in excitare. S-a asezat pe fotoliu si mi-a zis:

- Draga mea, urca pe mine si calareste un cal batran.

Aveam vaginul ud, asa ca l-am incalecat fara a-l suge. O monstruozitate grasa era sub mine, dar extrem de bine masculinizat, iar eu eram atrasa de barbatie. Am inceput sa sa ma ondulez, sa ma imping de deasupra, sa ma apas in el cat imi permitea corpul firav, slab, dar cu sani bine facuti. Imi lua sanii in palme si incepu sa mi-i stranga tare. Ma durea, dar ma si excita.

- Iti place, fata mea, iti place?

- Imi place, imi place sa va fut, domnule.

- Ce protocolara esti, Maria. Cred ca imi poti spune pe nume acum, ca tot sunt in tine.

- Nu pot, nea Cornel, sa va zic pe nume. Va respect prea mult.

- Ha ha, atunci respecta-ma si in alta pozitie.

M-am ridicat si m-am intors cu spatele la el, in timp ce el ramasese in sezut pe fotoliu, intins pe spate. Cu mainile l-am apucat de genunchi si am continuat sa dau din fund precum un pendul. Datorita pozitiei burta lui a devenit ma...



    Login