Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDin nou am ramas peste program la birou
Autor : cfs20 - 2020-07-05
Citita de 6612 ori - Nota 8.00 (28 voturi)
Prin natura serviciului pe care il am, cam o data la 3 luni este nevoie sa raman peste program cateva zile pentru finalizarea activitatilor. De cele mai multe ori raman mai multe persoane, uneori si pana la ore de genul 12 noaptea sau mai tarziu.
In seara aceasta insa am ramas doar eu si Ana. Ana este o colega relativ noua la noi in departament, despre care nu stiu prea multe lucruri personale, nu este foarte comunicativa cu privire la viata ei, insa este extrem de atragatoare, are ceva in privire si in atitudine care o face sa fie placuta. Nu o singura data i-am admirat de la distanta funduletul pervers si m-am gandit ca sigur are o pizda frumoasa, insa prin atitudinea ei nu a lasat niciodata loc de de o discutie mai aprofundata sau de o invitatie in oras.
Preocupat fiind cu ceea ce am de lucru, nici nu am remarcat ca am ramas doar noi doi, asa ca imi vad linistit de treaba, dorind sa termin cat mai repede si sa pot pleca acasa. La un moment o vad pe Ana ca se opreste din tastat si ma priveste dar nu acord atentie acestui lucru, pana in momentul in care se ridica si vine spre mine.
Muncesti prea mult, imi spune in timp ce se aseaza in spatele meu si incepe sa mi faca masaj la gat. Sunt putin descumpanit de ceea ce se intampla si cateva clipe raman asa, lasand-o sa mi maseze gatul. Pana la urma este un simplu masaj, nu este nimic rau in ceea ce se intampla, chiar daca privirile indiscrete din blocul vecin ar putea vedea ce se intampla.
Dar Ana are planuri mult mai mari si ma intreaba daca nu merg cu ea pana la bucatarie sa ne facem cate un ceai. Deja eram sigur ca nu o sa bem ceai in seara aceea, asa ca am urmat-o, urmarindu-i miscarile funduletului obraznic, acoperit de o rochita roz cu bulinute.
Ajunsi in hol, unde deja eram ascunsi de orice potentiala privire indiscreta, se opreste, se intoarce catre mine si simt ca vrea sa o sarut, asa ca ma apropii de ea, o lipesc de perete, imi infig mainile in parul ei si o sarut apasat. Ii aud respiratia accelerata, este putin agitata si asta imi place. Simt cum mi se scoala pula si sta sa rupa pantalonii, asa ca ma lipesc cu pula de pizda ei si o frec prin rochita in timp ce o sarut si ii cuprind bucile ferme.
Un fior ma trece, nu-mi vine sa unde sunt si ce fac, pare de necrezut dar pula sculata din pantaloni e o certitudine si la fel Ana, care m-a prins de fund si ma trage spre ea, continuand sa mi frec pula sculata de pizda ei in timp ce ne sarutam haotic.
Se apleaca, imi desface pantalonii si spune "ia sa vedem ce avem noi aici....". Pula mea era deja mega sculata, dar Ana este o fata pofticioasa. S-a asezat in genunchi si a inceput sa o suga incat simt ca o sa mi dau drumul in gura ei.
RIDICA-TE, ii spun, iar ea se conformeaza, se intoarce cu spatele si se apleaca peste bratul canapelei destinate primirii clientilor. Dau rochita la o parte si trag chiloteii.
Ana are o pizda carnoasa, micuta, si nu pare sa fi fost abuzata pana la cei 25 anisori. As linge-o cu placere, dar acum altele sunt planurile.
O ating la pizda cu 2 degete, e uda fleasca, ma apropii cu pula sculata de buze lipite si o aud cum sopteste: hai, hai in mine. Ana e in transa si o mai chinui putin, jucandu-ma cu capul pulii pe buzele pizdei ei mici si ude. Hai, hai in mine, scân...



    Login