Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Femeie pentru o noapte
Autor : laszlorobe - 2011-07-27
Citita de 5638 ori - Nota 6.25 (4 voturi)
Buna !!!


Cred ca toti ne-am pus intrebarea asta : cum ar fii daca pentru cateva momente am fii o persoana de sex opus ( femeie->barbat , barbat->femeie). Ei eu mi-am pus de multe ori intrebarea asta si nu am gasit un raspuns pana intr-o seara cand am zis sa imi indeplinesc o fantezie. Eu find baiat mi-am dorit mereu sa shtiu cum e sa fii o femeie in timpul unei partide de sex si am gasit raspunsu.



Intr-o seara cand am cumparat cateve ziare cu anunturi si am cautat 2 fete care sa ma ajute sa fiu femeie pentru o seara. Spre surprinderea mea am gasit 2 fete care sa ma ajute contra cost desigur . Pe prima fata o chema Ana , iar pe a doua Bianca amandoua blonde una cu suvite iar una naturala . Ne-am inteles ca sa ne vedem la mine acasa la ora 11 si jumatate , eu m-am pregatit indelungat , deodata aud soneria la usa in acel moment credetima ca mi sau inmuiat picioarele dar mi-am facut curaj si am mers sa deschid usa si le-am poftit in casa . Am facut cunostinta , ele sau intins pe canapea iar eu am deschis o sticla de vin rosu , am facut un toast si am inceput sa bem , eu le-am explicat ce vor de la ele si din nou spre surprinderea mea au fost de acord.

Bianca: ce zici Ana ii aratam ce inseamna sa fii o femeie adevarata ?

Ana: da ! tu stai linistit pe fotoliu si uitete la noi ca iti aratam noi ce inseamna ca o femeie sa iubeasca alta nu cum faceti voi barbati ne futeti brutal , ne dati sperma in gura si gata plecati , ca si cum o faceti din obligatie pentru noi , ia uitete aici !

Eu: ia hai arata-mi ca nu mai pot de nerabdare

Au mai luat o gura de vin de incurajare si au inceput sa se mangaie usor si tandru pe tot corpu incet, incet dezbracandu-se una pe cealalta . Le vedeam cum se sarutau intre ele cu atata pasiune isi frecau limba una de limba celeilalte lansand saliva pe buze , nu pot sa explic foarte bine acel moment , era formidabil , incet incet sau dezbracat amandoua ramanand in pielea lor fina si catifelata .

Ana: Biencuta intindete un pic pe covor sa iti pap si eu pasarica aia frumoasa

Bianca sa conformat si sa intins pe covor cu fata in sus in timp ce Ana sa asezat peste ea si a inceput sa ii linga si sa ii suga sfarcurile cu pofta , a coborat incet spre pizda ei stramta si zemoasa bagandu-i un deget in ea si luandu-i clitorisu intre buze masandul usor , ma uitam la Bianca ca numai putea rezista ii curgeau apele de pe ea , Ana a vazut ca ma uitam cu asa pofta si sa oprit din lins pizda zicandu-mi

Ana: hai vino incoace pofticioaso , acum esti o fata de a noastra

Eu m-am ridicat si m-am dezbracat imediat si m-am intins imediat pe covor langa ea , Ana a inceput sa ma sarute si sa imi bage limba adanc in gura .

Eu: fata hai intoarcete pe burta te rog !

Bianca sa conformat si sa intors , eu m-am urcat pe bucile ei moi si am inceput sa o mangai si sa o masez usor pe spate , Ana sa intins in fata Biancai zicandu-i:

Ana: hai iubire linge-o un pic ca numai pot , poti sa o iei pe toata in gura te las e numai a ta

Bianca a inceput sa ii linga pizda despicandui buzele cu degetele si bagandu-si cat mai adanc in ea , eu m-am dat jos de pe bucile ei moi so am inceput sa o sarut pe tot spatele coborand usor spre curuletul moale , am inceput sa ii ling bucile pana am ajuns la gaurica din funduletul ei care era forte stramta , am inceput sa o ling ca o nebuna si vream sa intru cat mai adanc cu limba in funduletul ei fierbinte , dupa 10 min de lins am inceput sa ii bag cate un deget in gaurica pana cand am facut destul loc ca sa ii bag limba cat mai adanc , nu va pot explica ce am simtit era formidabil si fierbinte.

Bianca: fata hai sa o satisfacem si pe printesa noastra

Ana: hai dar sa promiti ca o sa stai cuminte !

Eu: hai sa vedem ce stiti fetelor , spuna-nd eu cu o mica teama

Bianca ma pus capra sa a inceput sa imi atinga gaura cu buzele ei , superba senzatie , de la buze a inceput sa ma linga in fundulet , era foarte placut , in timp ce Bianca se ocupa de funduletul meu Ana a venit si a inceput sa imi linga si sa imi suga sfarcurile , am continuat asa cam aproximativ 10 min pana cand m-am trezit cu un deget lung si subtire in fundul meu , in acel moment am tresarit si am strans din fund

Bianca: stai cuminte printes...



    Login