Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fratii, balciul si armasarul
Autor : Nimfo_Girl - 2024-08-24
Citita de 5876 ori - Nota 4.89 (93 voturi)
Era o seara calda de vara in acelas orasel mic de munte, iar cerul stralucea de stele. Muntele inconjura oraselul de jur imprejur precum o imbratisare protectoare, iar aerul curat era plin de mirosul dulce al florilor de camp si al porumbului prajit. Balciul anual adusese cu sine o atmosfera festiva, cu lumini colorate, muzica vesela si tarabe pline de bunatati.

Fratii mei de tata, Andrei si Radu, se pregateau cu mare entuziasm pentru seara asta. Andrei, care avea 17 ani, era inalt si avea un zambet care putea sa iti lumineze ziua, iar Radu, cu cei 19 ani ai sai, avea o aura de intelepciune si siguranta. Amandoi aveau planuri mari: intalniri cu doua fete pe care le cunosteau din scoala, fete care, dupa ce au acceptat invitatia, promisesera ca se vor intalni cu ei la balci.

Eu, in varsta de aproape 18 ani, eram entuziasta si curioasa. Imi placea sa imi petrec timpul cu fratii mei si sa traiesc aventura alaturi de ei. Asa ca m-am alaturat si eu planului lor, cu speranta ca voi descoperi mai multe despre ce inseamna „experienta” si intalnirile amoroase in orasul nostru.

La balci atmosfera era vibranta. Tarabele cu jocuri de noroc si standurile cu dulciuri erau imprastiate printre corturi colorate, iar muzica rasuna dintr-o mare de boxe. Andrei si Radu erau vizibil nerabdatori. Au dat fuga spre standul cu baloane, unde trebuia ca fetele sa ii astepte. Eu am ramas in apropiere, admirand atmosfera si asteptand momentul in care imi voi putea explora si eu locul.

Peste cateva minute, Radu a revenit cu un zambet sarcastic de infrangere pe fata. „Fetele nu au venit”, a spus el cu o voce care trada dezamagirea. „Se pare ca au avut alte planuri.” Andrei, care era mai optimist din fire, a incercat sa incurajeze situatia. „Nu-i nimic, avem tot balciul sa ne distram. Hai sa facem o plimbare, poate gasim ceva interesant.”

Asa ca am plecat impreuna pe strazile aglomerate ale balciului. Am mers prin labirintul de tarabe si jocuri, razand si glumind, iar fratii mei au inceput sa isi revina din dezamagire. Am incercat jocuri de noroc, am mancat porumb prajit si am luat cateva baloane. Andrei si Radu au reusit sa isi dea seama ca, desi planurile lor nu s-au desfasurat asa cum isi doreau, se puteau bucura de seara, dar totusi ceva pe chipul lor le trada dezamagirea.

La un moment dat am dat peste un stand cu bijuterii hand-made, iar Andrei mi-a cumparat un pandantiv mic, de forma de inima, pentru a-mi aduce aminte de seara aceea speciala. „Nu uita, seara e despre distractie, nu doar despre intalniri”, a spus el cu un zambet. Punand parca accent pe cuvantul "distractie".

Pe parcursul serii, am invatat multe despre importanta adaptabilitatii si despre cum, chiar si atunci cand lucrurile nu merg asa cum ne-am planificat, putem gasi bucurie in alte aspecte ale vietii.

Am ajuns acasa impreuna cu fratii mei. Am intrat fara a face galagie, fiind trecut de miezul noptii si nedorind a ne deranja parintii. Insa zgomotul venea tocmai din casa, din dormitorul alor mei. Mama statea capra, iar tata ii dadea cu putere pe la spate, in timp ce patul vechi se lovea de perete de parca era cutremur. Bucile ei trosneau pe pulpele lui, iar pula destul de lunga si erecta disparea miraculos in ea. Priveam toti 3 prin crapatura usii, incercand sa pastram linistea si sa nu calcam prea tare pe dusumeaua veche din casa care avea obiceiul sa scartaie sub presiunea corpului nostru.

In timp ce ma uitam si ma bucuram de spectacolul porno in direct al parintilor mei, am fost brusc distrasa de mana fratelui meu vitreg, Radu, care era deja cu palma pe buca mea si o strangea cu fermitate. Am fost jenata, am incercat sa plec, dar mi-a facut semn sa stau pe loc. S-a apropiat mai mult si mi-a pus mana pe gura ca semn sa nu fac zgomot, a stat langa mine, si-a pus mana pe umarul meu si s-a aplecat in fata pentru a arunca o privire din crapatura usii. Tata a strigat spre mama ca se gata, iar ea s-a intors intr-un suflet spre el si si-a deschis gura ca sa primeasca jetul lui. A lovit-o cu sperma in gat, dar i-a sarit si pe ochi, iar tata era atat de pornit incat parca isi mai dorea sa-i dea un numar.

Andrei a tras de noi ca sa plecam, dar ei s-au dus spre camera lor, iar eu m-am ascuns in grajd.

Am intrat în grajd, unde era un singur cal: un armasar impunător, mare și negru. Când m-a simțit, a ridicat capul și a nechezat încet. L-am mângâiat și i-am dat niște zahăr, iar el a întins capul și a mâncat din palma mea. Am deschis boxa și am intrat la el. L-am călărit de multe ori și îmi era foarte drag. Am luat o mână de fân și am început să-l șterg de la cap la coadă. El necheza ușor, întorcându-se mereu după mine și bătând cu copita în podea. Privind involuntar în jos, am observat membrele sale posterioare. Membrul său viril, solid și impunător, atârna sub burta sa. Nu era prima dată când îl vedeam așa, dar era pentru prima dată când simțeam un tremur în tot corpul, poate si alimentata de ce vazusem in dormitorul parintilor mei.

Mi-am timtit pizda tot mai umeda, iar trairile interioare o luasera razna. Aplecandu-ma, i-am prins gigantica pula cu amandoua mainile strangand-o in palme. Imi pulsa in maini cu o intensitate extraordinara. Am inceput sa i-o mangai cu o mana, iar cu cealalta imi mangaiam pizda juvenila care curgea suvoi. M-am aplecat mai mult si am incercat sa i-o sug. Era enorma! Nu am reusit decat sa-i ling putin capul. Mi-am scuipat in mana si am inceput sa i-o frec in acelasi ritm in care ma frecam la pizduta. Eram hipnotizata de acea pula enorma si mi-as fi dorit-o in mine pe toata, sa ma despice in doua.

Armasarul a devenit din ce in ce mai agitat si a inceput sa dea din picioare. M-am ridicat dandu-i drumul la pula si am incremenit !!! La intr...



    Login