Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In care Anemona invata sa masturbeze domnii.
Autor : toni-iasi - 2024-08-22
Citita de 734 ori - Nota 0.84 (56 voturi)





ANEMONA era o fată de 19 ani, subțirică, albă, slabă, cu sînii mici, dar frumușică, cu un păr creț și blond. Nu foarte frumoasă, dar sexy. Și foarte senzuală.
În 2000, prin ianuarie, fusese într o minivacanță la Brașov, la o verișoară. Una Luli, de 33 ani, măritată. Anemona nu cunoscuse bărbatul, în niciun fel, dar era foate tensionată. Iar Luli și soțul ei, Genu, un tip masiv de 38 ani, nu știa nici ea cum, o simțiră și o ademeniră la niște experiențe sexuale toride, în trei.
Practic, Luli, într-o dimineață cu ninsoare groasă, îi puse mîna pe genunchi și îo spusese că ea și Genu ar vrea ceva ”exotic”, mai concret, ca o fată străină să-l masturbeze pe Genu, și ea, Luli, să privească scena. Apoi zise că ea, Anemona întrunea toate calitățile de parteneră: era puștoaică, și era slabă cu sînii mici, moartea lui Genu. Și picioare subțiri.
Anemona întîi paralizase, se revoltase, apoi simțise ceva fierbinte în stomac și... acceptase. Dar precizînd că nu știe să facă așa ceva, pentru că nu avusese bărbat niciodată. Și că o face doar de curiozitatea de a atinge pe viu un penis și că în niciun caz nu va accepta atingeri cu gura sau ejaculare pe corp, daca el cere asta.
Luli auzind atea, luă foc... și aprinsă, merse la Genu și i spuse de acceptul Anemonei.
Experiența intimă nefirească avusese loc în sufragerie, în aceeași dimineață.
Anemona era în pijamaua ei roz. Genu, roșu la față de emoții, tremura tot, pe canapea, cu treningul împins în sus de o erecție enormă. Se dușuise bine, se parfumase acolo cu Dune și se bărbierise intim. Dar și Luli era foarte tulburată că verișoara ei din Iași acceptă asta, ceva ce ei doi visau de 6 ani.
Încă nu credeau că Anemona o va face.
Dar fata o făcu.
Se priviră întîi unul pe altul, tustrei stînjeniți oarecum. La combină cînta Phil Collins și caloriferele susurau blînd.
Genu respira greu, cu penisul băț sub trening, tot cu ochii la picioarele goale ale Anemonei, ce l atrăgeau ca un magnet.
Luli sparse apoi gheața, și, așezată lîngă soțul ei, îi trase în jos treningul, dezvelindu-i mădularul enorm, în lumina gri a dimineții de ianuarie. Anemona tresări văzînd ditamai banana, cafenie și decalotată și animalică. Sub ea, văzu testiculele mari, bine epilate.
Era prima oară cînd vedea un penis și deodată în ea se amestecară violent două senzații viscerale: un val de greață mare, împreună cu o mare tulburare sexuală, dată de instinctele de femeie.
Duse mîna la gură, ca de spaimă.
Luli, gîfîind, aduse un prosop și șopti aprinsă – ”Puiuțu, cum arată animalul?... Mare, nu?... Te ai speriat?... Hai că nu te violează... Și acum vii lîngă Genu să faci animalului ce te am rugat?...”.
Pentru ea penisul era ”animalul”.
Anemona, crispată și cu sîngele vuind în tîmple, se așeză lîngă bărbatul ce stătea pe spate cu mătărînga în aer, gemînd gros. Genu deja îi pusese o mînă pe spate. Apoi le zise – ”Dar eu nu știu să mîngîi bărbați...”. Privind ba la Luli, ba la penisul enorm ce pulsa acolo.
Atunci Luli se puse pe vine lîngă canapea, și apucă penisul în mînă și își mișcă mîna în sus și n jos pe mădular, decalotînd ritmic. Și făcînd pe Genu să icnească gros de plăcerea adusă de faptul că o fată străină se uită cum soția lui îl alintă cu mîna.
Luli se mai jucă așa cu penisul, și zise – ”Uite scumpi. așa se face labă la domni... Hopa-hop, sus și jos, sus și jos... Acum știi cum îi faci?... Hai, vino tu acum, că Genu e foarte plin, și nu mai poate...”.
Apoi, încordată și cu inima zvîcnind, Anemona se așeză lîngă soțul lui Luli și, atentă, cu fereală, precum cineva ce atinge un animal necunoscut, apucă marele penis arcuit cu două degete. Atins de degetele noi și străine, așa diferite de cele ale nevestei lui, Genu dete un strigăt și ridică din fund.
-Hoooooaaah!
Apoi gemu către Anemona, rugător – ”Piciorul tău, te rog, piciorul tău...”.
Anemona nu pricepea ce vrea Genu, dar Luli o lămuri.
-Are fixul cu piciorul gol de femeie, cînd ejaculează vrea să țină un picior în mînă, îndoaie și tu un picior pe canapea, ca el să-l apuce în mînă...
Anemona își schimbă poziția, și Genu o apucă de piciorul gol, strîngînd frenetic în mînă degetele piciorului ei gol, și talpa și călcîiul ei mic și rotund. Gemînd incontinuu, ”Uaaah, picior gol de fată... Uaaah, picior gol de fată... Uaaah, picior gol de fată...”.
Auzi apoi vocea lui Luli – ”Hai iubito, hai, fă-i plăcerea acum cu măna ta...”.
Anemona apucă iar mădularul și, privind acolo, începu să l alinte, hop-hop-hop, oferind lui Genu o masturbare cam anapoda, dar foarte dulce pentru bărbatul care, tolănit pe canapea cu penisul în sus, și cu piciorul gol de fată în mînă, simțea cu spaimă cum ejacularea îi vine. Cu acel mădular enorm în mînă, în Anemona se treziră deodată instinctele ei sexuale de femelă și mișcarea ritimică a mîinii ei deveni tot mai îndrăzneață, mai sacadată și mai coerentă, ca un act sexual.
De alături Luli văzu asta.
-Așa fato, așa, așa... Fă-i, fă-i, fă-i...
Genu, între soția lui și fata străină care acceptase în mod așa uluitor să i facă labă, cu penisul prins în cleștele unor degete noi de fată, simți repejor în glande semnalele zvîcnitoare a momentului cînd o ejaculare enormă se pornește, iminentă și răscolitoare.
Nu se putea opri.
Genu dete un strigăt, ”Anemonaaaaaaaahhh!!!...”, ridică șoldurile sus de tot, cu coapsele strînse și se eliberă, cu mari contracții de plăcere, sub ochii și mîna ei. Deznădăjduit că nu și putuse opri plăcerea, ce devenise enormă și așa de nouă.
Anemona, indusă de răcnetul lui, se cutremură, știind că omul se golește. În doua secunde penisul enorm din mîna ei, ca o mică vietate furioasă, începu să scuipe deîndată sus și tare 3-4 țîșnituri groase de spermă, care căzură apoi ca o ploaie cleioasă pe coapsele sale și pe mîna care-l fericise.
Cu instincte de femeie aprinse, uitîndu-se fix la pula ce și scuipase plăcerea sub mîna ei, Anemona continuă să frămînte între degete penisul fleșcăit, privind avidă cum din meat ies ultimele șiroaie de lichid seminal. Și cum lînga ea Genu se zvîrcolea și își dădea duhul, emițînd ultimele scheunături de plăcere, cu cutremurările alea de ”electrocutare” resimtite de bărbat dupa orgasm, mereu cu piciorul ei fin în mînă.
-Anemonaaa, daaa, Anemonaaa, daaa...
Copleșită de dimineața anormală și de vîrtejul de senzații date de prima ei experiență cu ejacularea masculină, și de atingerea vîscoasă a spermei multe și mirositoare ieșite din Genu, Anemona simți că varsă. Nu vărsă, dar fugi repede în camera ei, unde căzu pe pat, într o stranie criză de plîns nervos.
Luli nu venise după ea, deoarece știa ce e simte.
Pe la prînz Anemona își reveni. Imaginea bărbatului ce ejacula sub mîna ei o bîntuia obsesiv și își dădu seama cu groază că mai vrea odată. Uluită văzu o vînătaie pe gleznă, așa tare o strînsese Genu de picior.
Ooof, bărbații ăștia și fixul lor cu picioarele de femeie...
Luli fuma singură în living.
-Heeei, salut! Anemona, esti supărată?
Anemona zise ca nu.
Apoi Luli zise.
-Iubire ai fost fantastică!! Genu e la serviciu, dar îți mulțumește și zice că niciodată nu a mai avut așa o ejaculare.
Apoi chicoti.
-Oooof, mă faci geloasă.
Anemona clătină din cap. Apoi oftă.
-Luli, nu trebuia să fac porcăria asta. Ce naiba m-a apucat?...
Luli o privi.
-Ei na... Ești femeie, ai glande, foliculină... și ăsta e rolul nostru, femeile, să ajutăm bărbații să ejaculeze... Apropo, acum mi ai deschis apetitul. Cînd vine Genu te uiți la noi cînd el mă fute?... Adică atît, doar să te uiți cum mi-o pune și să l lași să te țină de picior. Ce mare chestie?...
Anemona o privi revoltată.
-Luli!!!
Dar peste trei ore, Anemona, pe canapea, îmbrăcată, se uita avidă cum Luli, goală pușcă, așezată pe mochetă în coate și genunchi, cu fundul ei mare în sus, lua cu poftă, ritmic în vagin pulanul lui Genu. Care, cu o mînă ținea strîns piciorul gol, mic și fierbinte al Anemonei. Genu pompa la fundul soției, uitîndu-se excitat cum ochii Anemonei stau fixați între bucile lu...



    Login