Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In care doamna Inna se implineste cu banana arabului Tahar
Autor : toni-iasi - 2022-03-05
Citita de 4455 ori - Nota 0.86 (286 voturi)
In care doamna Inna se împlineste cu banana arabului Tahar


Uneori doamna doctor Inna Vasian se trezea noaptea asudată, copleșită de amintiri din acea sălbatică vară. Și, în bezna nopții, refăcea mental tot ce făcuse cu acel tînăr arab de 25 ani, ea, femeia măritată, de 40 ani. Care, pentru prima oară în viață gusta plăcerile relațiilor sexuale ilicite. După zece ani de mariaj anost, cu un bărbat de treabă, dar anost.

Avea 1m75, avea 38 ani, si se considera urîtă, deși pe stradă bărbații se uitau după ea. Deși născuse, era zveltă, și avea sînii frumoși. Gambele și gleznele perfecte compensau inerentele riduri de la ochi, cearcănele și începutul de bărbie dublă. Se simțea foarte neîmplinită sexual și ceva în ea îi spunea să experimenteze „ceva nou”, pentru că nu mai dura mult și știa că vine menopauza. Gîndul că face 40 ani o speria. Marasmul ăla în care se duc femeile.

În plus în ea dospea o dorință mare de a avea și ea o experiență sexuală ilicită, cu un bărbat străin, așa cum aveau unele colege doctorițe măritate, care, la pauza de cafea, își descriau plăcerile, roșii la față și fără rușine. Chestie care îi făcea greață, dar o și stîrnea.

Soțul ei avea o garsonieră în bloc, și au trebuit s-o închirieze. În final acolo a venit Tahar, un student arab sirian de 25 ani. Mai degabă scund, dar bine făcut, judoka. La chip era simpatic, așa cu moaca lui de țigan. Avea niște ochi mari, expresivi. Semăna cu Antonio Banderas.

Ei nu-i plăceau bărbații colorați, dar apariția arabului, pentru tulburarea ei erotică ce deja era, fusese ca benzina turnată peste foc. Un foc mare de nevoi sexuale năvăli în ea, în vintrele ei, ceva absurd și de nedescris. Deși nu suporta ”bronzații”. Soțul ei pleca devreme și pe la 8 studentul venea la ei în apartament să bea cafeaua. Iar copilul pleca la școală. Și de fiecare dată cînd rămînea singură cu arabul ăla plin de testosteron care se uita la picioarele ei doamna Inna simțea ceva ce nu mai simțise niciodată: cum efectiv vaginul i se umple deodată de secreții multe și calde, așa de multe, că îi curgeau pe coapsă, și tot la pîntec începeau niște mici pulsații. Și clitorisul i se întărea și se facee dur. Capul îi vuia și o mare senzație de rușine o invada.

Simetric, și frumosul arab o privea, ”nu știu cum”, îndrăzneț, adică o analiza lacom din cap pînă în picioare. De parcă știa. Era cam impertinent, dar curajul lui și privirile lui lubrice o atrăgea și mai tare. Citise că arabii au fantasma de a se culca cu femei albe. Și pielea ei era foarte albă.

În ea, încet-încet, nevoia aia sexuală creștea în doctorița noastră ca o apă, învingînd logica ei de femeie măritată. Prezența arabului o scotea din minți.

Urmă apoi ziua cu spectacolul din duș, care pusese ”gaz peste foc”.
La garsoniera lui Tahar ușa de la baie rămăsese fără încuietoare, că trebuia schimbată. Și exact atunci ea era la Tahar, să ude florile și băiatul intrase la duș. Apoi doctorița, auzind apa curgînd, mînată de o curiozitate sexuală, merse tiptil la ușa defectă, se lăsă pe vine, și... privi în baie prin gaura rămasă de la vechea ială. Ca o hoață. În cadrul circular al găurii, ce dădea fix la cadă, doamna Inna văzuse cu mari fiori ”aia”: adică un falus enorm cafeniu, semi-erect, plin de spumă de gel, care se bălăngănea în aer, mare cît o banană. Penisul lui Tahar, care era cît un penis de măgar, avînd probabil 20 de centimetri!! Doamna Inna privi acolo cu nesaț cam 20 de secunde după care se retrase iute, respirînd gîfîit, ci inima zvîcnitoare, copleșită de ceea ce văzuse.

Zilele următoare doctorița nu mai fu om. Doamna Inna fu chinuită de insomnii, gîndind incontinuu la acel mădular neomenesc. Nu-i venea să creadă că studentul deține așa ceva și dorința de a avea acel falus vîrît adînc în despicătura eu umedă dintre picioare deveni monstruoasă.

Apoi doctorița făcu ceva inimaginabil: pentru prima oară în viață doamna Inna își bărbieri pubisul. Astfel, expusese vulva ei de femeie coaptă, cu labii groase și umflate acum de la excitarea cronică. Încerca să se alinte singură, dar degeaba: tînjea cu nerușinare să fie pătrunsă acolo de mădularul monstruos al acelui Tahar. Venit la ei tocmai din Orientul Mijlociu.

Mintea ei înfierbîntată produsese deja un plan: avea să meargă la Tahar și avea să-l provoace, ca el să o ”atace”, iar ea urma să i se ofere, încît el să o fericească cu marele lui falus.

Totul era ca ea să-l provoace. Dar cum? Ea, femeia de 38 ani, nu prea mai avea încredere în nurii ei, în farmecul ei... Se rușină la aceste gînduri, dar imaginea acelui mădular o bîntuia.

Experiența doctoriței avusese loc într-un mod înfiorător de dulce, într-o dimineață. Îl sunase și îi spuse că vine să ude florile. Își pusese o rochie roz, destul de scurtă și niște sandale tot roz. La picioare unghiile și le dăduse cu ojă roz și se parfumase cu ”Ma Griffe”. Inima îi bătea foarte tare cînd Tahar îi deschisese. Urma să fie putana unui bărbat, ea, cea timidă.

Bătu la ușă și el deschise. Imediat doamna Inna văzu cum ochii lui Tahar se dilată, pofticioși, și cum arabul o analizează lubric de sus pînă jos. Valuri de rușine amestecată cu o excitație sexuală mare o năpădiră. Bîigui:

-Bună... Am venit... să ud florile...

Tahar îi zîmbi, apoi ochii lui iar îi ”linseră” picioarele goale din sandale. Arabul mirosea a un parfum exotic, combinat cu un miros ca de spermă.

Merse la glastre, reușind cu greu să ude orhideele. Apoi simți că Tahar vine la spatele ei, după care tresări ca electrocutată: arabul îi pusese mîinile pe șolduri, și începuse să i le alinte cu palmele. Doamne, așa de repede??? După care el îi șopti în ureche:
”Doamnă... Vă deranjează?”

Doctorița Inna luă foc sub mîinile lui puternice. Ea gemu.
”Ce faci tu Tahar... Sunt măritată...”

Dar se lăsă desmierdată de arab... pe sîni, pe fund. Acum el o mușca de ceafă. Mîrîia la spatele ei ca un motan.
”Doamna Inna, dar nu-mi pasă că ai soț... Îmi place de tine... Ești așa de albă... Și de o lună știu că vrei pulă...”
Cuvîntul greu, în loc să o revolte, o înfioră de o plăcere perversă. Apoi zise și ceva în arabă, și o mușcă iar și iar de ceafă și umeri.

Doctorița se lăsă alintată, gemînd de o plăcere grea, nouă. Aprinsă, doctorița se întoarse apoi către el. se uită apoi în ochii lui curajoasă și vorbi ca o putană arabului uluit.
- Tahar, te rog, zilele trecute... Cînd erai la duș... m-am uitat la tine pe gaura ialei.. Și... am văzut ce.. dotare ai la pîntec... te rog de atunci îl visez nonstop, și îl vreau, îl vreau...Mi-l dai? Te rog?

Doamna Inna, zicînd astea, roșie ca focul, merse mai departe cu cerșitul plăcerii: ca în vis, ea, femeia măritată de 40 de ani își lipi palma pe șlițul arabului, cu senzația că nu era ea.

Îl văzu cum se cutremură de acea atingere. Încurajat de ce făcea femeia, Tahar o sărută, apoi o apăsă de umeri. În jos... Inna intui ce vrea arabul, și suspină ”Nuu, nu asta...” dar, supusă, doctorița se lăsă pe vine dinaintea lui. Cu ochii ridicați implorator spre el.
După care Tahar, gîfîind, cu ochii holbați spre femeie, își desfăcu blugii și îi coborî fără jenă, dimpreună cu chiloții, dinaintea ei. Exhibînd pula cea enormă.

Falusul lui gigantic de măgar ieși la iveală, fix sub nasul ei, destins și deja enorm.
Doamna Inna scoase un mic strigăt și ochii se fixară lacomi pe acel mădular, cu sticliri de ochi de femeie în rut. Era cafeniu, noduros și circumcis, cu un gland aspru, parcă cu niște solzi mici pe el. Atentă ea îl apucă în mîinile ei mici, care tremurau de emoție, îl adulmecă curioasă (mirosea a ”Gaucho” si spermă), după care începu să-l pupe pornită, cu suspine extatice.
Peste care veniră, ca în cor, vaierele de plăcere si uluire ale lui Tahar. Arabul se arcui tot sub gura ei și o apucă de cap.

Era de fapt prima oară cînd doamna Inna atingea cu gura un penis de bărbat. Dar tehnica felației era în ea, în instinctele ei de femeie stătută și acum așa de stîrnită.

Deci doamna Inna, acolo în garsonieră, stătu pe vine și pupă și linse drăgăstoasă și plescăind ștanga maronie venită din Orient. Parcă special pentru ea.
Lîngă ea arabul Tahar se cutremura, icnind, cu degetele în părul ei. Bălmăjind cuvinte în arabă. Șamponată de saliva Innei scula aia de animal se făcu încă mai mare, mai lungă, mai groasă.

Apoi, exact cînd doamna Inna presimțea că el se va ușura de plăcere, arabul iar zice ceva în arabă, și deodată, o luă pe sus, în brațe și o transportă la canapea, unde, cu mișcări tandre, și privind-o fix, Tahar o așeză la marginea canapelei, ca pe o păpușă, după care îi ridică picioarele pe umerii lui largi, după care o penetră încet, pe lînga dunga chiloțeilor ei roz și năclăiți de secrețiile ei de femeie. Doar cu jumătate de mădular.

Pătrunsă de falusul ăla tare și lung de animal, doamna Inna simți ceva de parcă în vagin el îi bă...



    Login