Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In drum spre mare (continuarea)
Autor : Nimfo_Girl - 2024-08-31
Citita de 8496 ori - Nota 5.48 (75 voturi)
Senzatie. Asa simteam atunci, asa simt si acum cand imi amintesc. Libertate. Fara idei preconcepute, fara societatea moderna de azi, care este mai mult critica decat sa accepte placerile nevinovate si de moment. De ce n-ar fi nevinovate, daca nu dai nimanui in cap? Ma rog, nu in cel de pe umeri, ci in cel din pantaloni. Am avut placeri mai timpurii decat imi permite sa scriu acest site, pierzandu-mi virginitatea la 13 ani. Ma rog...

Revenim. Revenim. Trebuie sa revenim. La fantezia de la mare. Din masina. In drum spre mare.

Ne-am sters cu servetele de seminalul baietilor si ne-am schimbat cu haine noi, desfacand bagajele. Eram fericita. Pentru placerea primita, dar si pentru cea oferita. Pentru ca viata are si capat si coada si sens ca sa primesti si sens ca sa oferi. Dublu sens. Dubla penetrare. Atatea similitudini intre jocul de cuvinte si jocul penisurilor.

Mi-am aprins o tigara in masina. La fel si Anuta. Niciuna nu fumam, dar era un bun prilej s-o facem. Daca baietii incepusera tigarile, nu trebuia sa le terminam. Sa ii terminam. Continua jocul de cuvinte.

Muzica de radio, acustica proasta, vuietul vantului prin masina si totusi miros de libertate. Vremuri aproape uitate.

Eu eram de aceasta data in dreapta fata, Silviu a trecut la volan. Anuta..., Anuta cu fratii mei in spate. Pe bancheta. Hatch! Statea la mijloc, intre ei, care aveau cate o mana fiecare pe cate un crac. Era cracoasa bine fata. Bulanoasa. 1.70 inaltime. Par castaniu pana la umeri. Craci lunguti. Sani..., sani misto. Daca as fi fost barbat, mi-ar fi placut sa ma joc cu ei. Sa-i ling, sa-i simt.

I-am pus mana pe picior lui Silviu si uitandu-ma smechereste spre el, l-am intrebat daca pot schimba eu vitezele. I-am masat maneta dintre picioare. Adica penisul. Era deja in viteza a 5-a. Excitat la maxim. N-aveam de gand sa-l trec in marsalier, ci sa-l turez cat putea duce. I-am desfacut prohabul si i-am luat-o la supt. Dacia parea deja ca un OZN ce se deplasa pe drum cu viteza luminii, cu geamurile deschise, cu vuietul vantului avand doar 100km la ora. Lingeam, scuipam, lingeam iar. Luam in gura. Tot. Eu nu stiu ce este jumatatea de masura. Sugeam pana cand buzele se loveau de baza pulii lui. Stateam cateva momente in acel moment, cu tot penisul in gura, sa-i simt reactia, sa vad cum si cat rezista fara sa ofteze prea tare. Era concentrat la condus. Si palid. Si fulgerat. Ce sa zic. Anesteziat. Eram o tarfa dulce. Desi..., tarfa e mult spus. Eram o fata simpla, care cauta placere simpla. Nimic complicat.

Anuta incepu sa se sarute ca fratiorii mei pe bancheta din spate. Cand cu unul, cand cu celalalt. Unul o saruta, altul ii lingea sfarcurile. Avea bluza lasata si sutienul lipsa. Era palpata si masata. Bucata cu bucata, centimentru cu centimetru. Parea o bucata de carne. Dar cu suflet si viata in ea. Respira. Gemea. Era atractiva, clar, imi intelegeam fratii de ce se tot jucau cu ea.

Prietena mea primise un deget in pizda. Degetul mijlociu. Si un altul o saruta cu limba. O alta mana ii atingea vaginul. Era la doua maini, la doua capete, cu doua placeri concomitente. Ii placea. Avea doi tineri langa ea, nu un tata ramolit, ca cel pe care il futea regulat. N-avea niciun motiv sa nu-i placa. La acea varsta urla dorinta in tine. Asta-i clar.

Silviu n-a mai ejaculat. M-am luptat vreo 10 minute sugandu-l in fel si chip. Am incercat prelung, rapid. sau lent si patrunzator, dar era prea gol in coaie ca sa-si mai dea drumul odata si deja ma dureau gingiile de atata supt. M-am oprit si mi-am aprins inca o tigara, continuand sa ma uit pe geam. Anuta gemea. Baietii o tot penetrau cu degetele, iar ea le freca pulile cu mainile la amandoi. Placere. Nu gluma. Si sa fii implicat si sa privesti.

Am ajuns la cazare. Erau alte vremuri. Te intalneai cu gazda, iti explica ce valoroase sunt toate cacaturile din casa lui, sa nu le strici, sa nu le distrugi. Si abia apoi iti dadea cheia, dupa ce isi spunea povestea vietii lui pe care nu dadeai doi bani. Acum iti gasesti cheia intr-o cutiuta cu cifru. Nu mai v...



    Login