Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In lanul de porumb
Autor : Nimfo_Girl - 2024-08-29
Citita de 10567 ori - Nota 5.04 (104 voturi)

Andrei si Radu erau din ce in ce mai laudarosi la scoala si incepusera sa se auda primele vorbe despre mine. Desigur ca orice astfel de vorba dusa prin sat parea mai degraba o poveste spusa de doi virgini rusinati de situatia lor, decat sa creada ca ar fi o poveste adevarata.

Acceptasem sa am o relatie sexuala constanta cu amandoi. O faceam cam de 3 ori pe saptamana cu fiecare, dar asta nu insemna ca ma futeam in fiecare zi. Uneori mi-o trageam cu amandoi in aceeasi zi, dar am stabilit sa o facem separat unu` la unu`, nu toti 3 in acelasi timp.

Se apropie majoratul celui mai mic dintre ei si ma intreba daca putem organiza ceva mai diferit, ca sa aiba parte de un majorat de poveste.

- Ce asteptari ai? L-am intrebat eu.
- Mi-ar placea ceva ce n-am mai facut. Sexual. Ceva de tinut minte.
- O pozitie anume? Un loc anume? Un mod exact?
- As vrea ceva cu greutate. Vreau o amintire maxima a tineretii mele. Sa imi aduc aminte cat de tare m-am distrat.

M-am gandit pret de cateva zile la dorinta lui si am incercat sa tes in minte ceva diferit de tot ce am trait pana acum.

M-am consultat cu Radu, fratele cel mare si stabilit ca ar fi fost fain sa mergem la Constanta, la mare. Doar el ar fi putut sa conduca masina tatalui nostru, o Dacie 1310, veche, ca vai de ea.

Anuta il placea pe Radu si saliva de ceva timp dupa el, dar nu avea curaj sa spuna nimic, ca sa nu-l faca gelos pe tatal ei. Andrei nu ii placea prea tare, dar gandul ca poate ajunge la mare sa se distreze, sa-i aiba si pe fratele meu cel mare, nu a impiendicat-o sa se abata de la o orgie cu fratele mai mic.

A fost super entuziasmat Andrei cand a auzit cine si unde mergem, dar a vrut sa-l invitam si pe Silviu, un coleg de-al lor.

Toti 5 in masina in drum spre mare, pe drumul vechi pe la Urziceni. Baietii vor sa oprim pentru nevoi fiziologice. Dar cat de fiziologice aveau sa devina!? Iesim putin de pe drumul principal pe un drum agricol, cu un porumb mare de aproape doi metri.

Eu cu Anuta am luat-o in dreapta, baietii in stanga. Si cum stateam noi cu chilotii in vine, urinand printre stiuleti, ne-am trezit cu baietii in fata noasta extrem de amuzati. S-au apropiat de noi si ne-au luat cu palmele de fata. Unul m-a sarutat, iar urmatorul mi-a bagat degetul mare in gura, in timp ce mi-a prins barbia cu restul palmei lui. Al 3-lea, Silviu, aflase de la cei doi ce fel de fete suntem si cu o pula excitata mi-a bagat-o direct in gura sa primesc un deepthroat. Pula lui era groasa si vascularizata si ii simteam venele pompand in cerul gurii mele. Anuta isi trase chilotii pe ea, dar fratii mei incepura sa o sarute pe rand, sa ii maseze sanii si sa-i bage mana pe sub fustita. Andrei o lua pe la spate, nu inainte de a-i da o flegma direct in cur si ii penetra anusul. Radu o rabata, tragandu-i capul spre pula lui, incepand s-o muiasca. Anuta era penetrata la ambele capete, in timp ce eu eram inrosita cu totul, incepand sa respir tot mai greu. Anuta se prinse cu ambele maini de cate o planta de porumb, in timp ce statea in picioare, aplecata si penetrata de amandoi in acelasi timp, in orificii diferite. Sexul era sec, mecanic, dar al naibii de excitant. Anuta nu mai facuse sex decat cu tatal ei, iar acum o futeau ambii mei frati. Eram putin geloasa. Ma obisnuisem cu atentia lor, atentie pe care acum eram constransa sa o impart cu prietena mea. Silviu ma lasa in pace.

Silviu: Vreau si eu la Anuta.

Avand pula lubrifiata bine de suptul meu profund, pana la coaie, ii intra in pizda pe la spate, in timp ce ambii frati se regaseau la capatul celalalt, muind-o pe rand sau chiar uneori impreuna.

Gura Anutei parea neincapatoare pentru ambele pule in acelasi timp. Dar baietii o fortau si se jucau cu ea. O tineau de nas sa-i produca o scurta sufocare, in timp ce Silviu pompa in ea fara mila. Eu ramasesem in genuchi si priveam spectacolul. Nu ma interesa daca ar fi e...



    Login