Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, another step - partea 6-a
Autor : MadOne - 2012-06-12
Citita de 5222 ori - Nota 8.34 (41 voturi)
2011, octombrie
Cabinet de Mediere

- Daca nu mai este nimic de clarificat, eu spun sa incheiem…
Ma uit pe fereastra si nu aud nimic. Nu as putea afirma nici ca vad ceva. Stiu ca Jonette era undeva jos in strada si ma astepta. Venise de la Lyon, acolo unde isi definitivase sau poate isi terminase stagiatura, sa ma sustina. Se casatorise. Trecuse ceva timp de cand nu ne mai vazusem. Trecusera aproape 2 ani. Nu fusese de accord cu alegerea mea.

- Va rog sa semnati aici si mai departe ma ocup eu, spune persoana din fata mea

Nu i-am retinut numele si nici nu ma intereseaza. Stiu ca, noi 2, amandoi, am facut o alegere buna divortand astfel. Fara batai de cap, fara prea multe hartii si mai nimic de impartit. El se uita in stanga, eu ma uit in dreapta
-----//----

2008, dupa Amsterdam
Un club

Cineva vine spre mine si in toata harmalaia asta de tipete, rasete, muzica si bautura, eu intind mana. El intinde mana si totul in jurul meu se estompeaza si aud doar o singura fraza:

- Fara suparare si sper sa nu te sperii, dar daca e ceea ce cred eu ca este, pe tine te va chema in curand ca pe mine.

Imi amintesc doar ca am scris un sms, cele mai bune prietene. Am scris doar atat: “Am gasit”
-----//----

2005, aprilie 22
Birou, Cluj

- Sefa, putem sa plecam ?
- Da, e in regula. Multumesc pentru rapoarte.Hai, duceti-va acasa, le spun.

Este vineri si sunt 2 luni de cand am venit in Cluj. A fost diferit fata de Brasov, a fost diferit de totul de pana acum. In mare parte e “vina” lui Jonette. E nebuna, e de viata. Eu cu serviciul, ea cu facultatea. Eu cu rapoartele, targetele, ea cu distractia si cu ceva ce conteaza, a fi doctor. O intrebasem in legatura cu asta, cum de venise sa faca facultatea aici. Raspuns simplu, “aveti o facultate buna de teorie, stagiatura o voi face in Franta si voi profesa acasa. Plus ca este mai usor de admis.” Jonette vine de obicei in weekend la mine, peste saptamana ramane la camin (sau campus, eufemistic spus). Relatia dintre noi este pe 2 planuri. Suntem prietene (planul 1) si cateodata ne mai aducem aminte de februarie si atunci ne apuca nebunelele (planul 2).
Inca un email trimis si imi strang laptopul. Ma uit continuu la telefon. Toata saptamana am primit sms-uri, de la ea: “Esti pregatita? “, altul “Eu cu tine si opusul” si tot asa. Intelesesm evident ca se refera la o partida de sex, dar nu intelegeam ce vrea sa spuna. Oricum de pe miercuri deja eram “la flacara mica”. O sun, nu imi rapunde, ci doar sms “sa iei 2-3 sticle de vin demisec, de mancare ma ocup eu”. Inca mai zambesc cand vad fraze de astea cu 2-3 cuvinte romanesti si 2 englezesti, amestecate.
Ieri dupa masa am fost de m-am ingrijit de mine, de la manichiura, epilare, masaj. Ah, masajul ala cu pietre a fost genial. Ma gandesc la seara ce o sa urmeze. “Hmm, Clujul a fost cam sarac pentru mine”. In afara de Petre, care m-a futut de 4-5 ori, dintre care de 2 ori in masina, undeva langa un camp, nimic barbatesc. Prea putin pentru aspiratiile/dorintele mele.
Plec.

Nici nu am intrat bine pe usa ca o si aud din living.
- Ai adus vinul ?
- Da l-am adus, il pun in bucatarie.
Apartamentul este unul modern, intr-un bloc vechi. La amandoua ne place la nebunie acest apartament, cu canapea mare si joasa in living, cu pat imens in dormitor, cu bucataria complect mobilata. Si parchetul, iubim parchetul asta care se intinde peste tot, chiar si in bucatarie. Iar baia, de vis. Vasusem ca firma facuse contract de inchiriere pe o perioada de 1 an. Stiu ca ma gandisem atunci ca eu nu o sa stau 1 an aici. Vreau in Bucuresti.
Intru in living. Jonette aranja masuta de langa canapéa.

- Ai venit, “la imprastierea din targ”, imi zice.
- Se spune “la spargera targului”, “spargerea targului”, spun eu razand.

Trancanim vrute si nevrute si ceasul ajunge undeva pe la ora 20:30
- Pe la 10 vin baietii, spune din senin.
- Ce baieti ? fac eu pe nevinovata.
- Lasa ca te prinzi tu si chiar daca nu te prinzi o sa vezi. Intri tu prima la baie sau eu ? Ah si vezi ca nu e necesar sa ne pregatin in cine stie ce rochii. Cat mai lejer. Sa nu uiti sa bei paharul de suc pe care il ai in bucatarie. Am pus ceva in el sa ne simtim bine.
Ma indrep spre bucatarie, in timp ce turturi de apa pica pe corpul lui Jonette. Paharul este acolo, de fapt sunt 2. Stiam sau cel putin banuiam ce este acolo. Mai consumasem in vreo 2 ocazii cand facusem sex cu Jonette.
… …
- Hai ca au venit, sare Jonette de pe canapea, in timp ce soneria de la usa se aude prelung
Sunt curioasa, sunt chiar curioasa. Si ma simt arzand. Sigur e de la pahar.
- Ea este prietena mea, faceti cunostiinta.
… …
Masuta plina de pahare. Paharele, unele goale, altele pline. Se spun prostii, prostii de la facultate, prostii de sesiune, prostii despre Cluj, prostii despre sex. Se spun lucruri inteligente, se emit teorii. Cel mai important este ca ne intelegem si ne simtim bine.
… …
- Va place baieti ce vedeti ? intreaba prietena mea in timp ce ii aluneca usor tricoul de pe umarul stang.
- “Mai incape vorba”, raspunde Rares.
- Adica evident, traduc eu repede pentru ea

Rares, ca si prietenul lui Ionut sunt 2 baieti simpatici. Cel putin asa ii vad eu acum dupa cateva pahare de vin, o salata, si ceva bautura speciala. Cred ca sunt mai tineri decat noi 2. Cred, nu stiu sigur si nici nu ma intereseaza. Ce ma intereseaza este ca simt in mine o caldura inabusitoare. Ma uit la ea si ma uit la Rares. El se ridica de langa masuta, in jurul careia suntem cu totii si se apropie de ea.
- Poate ca tricoul asta merge mai jos, spune el
- Nu, merge in sus, raspunde ea in sus. Yupiiii si tricoul zboara prin living.
Intodeauna mi-a fost greu sa initiez ceva. Dar nu si acum. Probabil ca experienta isi spune cat de cat cuvantul.
- Vino la mine, ii spun lui Ionut.
- As veni pe tine, imi raspunde el, razand copilareste.
- Vino oricum, continui eu gluma in timp ce bluzita mea cade. O desfacusem eu. Nu vroiam sa pierd timpul.
Oricum eram incalzita. Nu stiu de la ce, poate de la lipsa, de la vin, de la orice. Dar simt nebunia din mine. Ma intind jos pe covor si Ionut vine pe mine. Incep, incepem sa ne sarutam. Greutatea lui nu ma striveste, ceea ce este foarte bine. Prin rochita ii simit organul implinit. El stie ca l-am simtit, eu stiu ca el stie ca l-am simtit. Nici nu conteaza.
- Gata cu joaca, aud ca prin vis. Hai sa vedem care dintr voua 2 se dezbraca cel mai repede.
Rares era cel care spusese asta. Era deja in picioare, se ridicase de langa ea.
- Esti cam curajos, ii raspund eu, si in acelasi timp il indepartez pe Ionut de pe mine.
- Rares, daca tot esti in picioare, stinge becul si lasa doar televizorul aprins, spun.
Ma ridic si eu, se ridica si Jonette. Hainele pica de pe noi, ma rog, ce mai ramasese. Stam in picioare in fata lor.
- Ei, acum ne place ce vedem, zice timidul Ionut
- Ei, acum sa va vedem si pe voi, spune Jonette
Nu chiar asa de curajosi, chiar fastaciti, ei incep sa se dezbrace. Noi ne asezam intre timp langa masuta. Eu mai iau o inghitiura de salata si Jonette toarna vin, din nou, in pahare.
- Aaaa, pot sa imi las chilotii pe mine ? intreaba Rares
- Pai de ce mai curajosule, ii spun eu. Noi ne-am dezbracat de fata cu voi. Tu de ce nu ?
- Pai ne este cam rusine, unul de altul…
Situatia este cam caraghioasa. Noi dezbracate si evident ca ne dorim pula in noi, iar ei sa fastacesc ca le e rusine.
- Cine se dezbraca primul i-o sug ca la carte, spune Jonette
Nu apuca sa termine ca amandoi se dezbraca instant. Ma asez pe canapea in timp ce Jonette se duce catre Ionut. Incerc sa mai iau o gura de vin, dar din miscare ma inec cu vinul asa ca mai mult el curge pe mine, decat pe gura. Imi aluneca pe gat, ducand-se printe sani. La naiba, ador senzatia asta, imi zic in gand. Inchid ochii, imi trag genunchii spre barbie si mi desfac. Vrau ca vinul rece, asa cu il simt, desi in mod logic el ar trebui sa fie la temepratura camerei, sa ajunga spre pasarica mea. Din pacate el se risipeste undeva dupa sani, spre burtica.
Cineva se aseaza langa mine, deschid ochii. Este Ionut.
- Da-mi voie sa face eu asta, zice el. Si isi alege un pahar cu vin, cu care incepe sa toarne picatura cu picatura pe sanii mei
- Da-mi mie voie sa fac asta, zice Rares
Se apropie, se pune in genunchi in fata mea si incepe sa imi atinga burtica cu limba lui aspra. Incep sa ma incordez. Intind mana stanga si apuc sa strang o perna de pe canapea; intind mana dreapta si il apuc pe Ionut de pula. Incerc sa desfac si mai mult genunchii, expunadu-mi pizda in fata limbii lui Rares, dandu-i de inteles ce vreau.
- Pai si eu, zice Jonnete, stand in picioare langa masuta. Gata stiu.
Strang cu mana de falusul lui Ionut si ma incordez, Rares coboara cu limba spre minunatia mea, dar Jonette… O urmaresc atent. Este suava, este delicata, are acea piele specifica scandinavelor, iubesc atingere ei. Se intinde jos pe covor langa Rares, se inotarce cu fara in sus.
- Rares, deschide putin genunchii.
-
Urmaresc atent din pozitia in care ma aflu, ce vrea sa faca. Eu stau pe canapea, dreapta, cu genunchii spre barbia mea. Am renuntat sa ma mai tin de altceva si imi tin genunchii ca sa nu alunece, Ionut este langa mine turnand picaturi de vin pe sanii mei, ele, picaturile devin suroaie ce alunca spre burtica si isi continua drumul spre clitoris. Acolo Rares, care se afla in genunchi in fata mea imi da limbute. Probabil ca ii place de vreme ce insista atat. Probabil ca si vinul ce ajunge in zona aceea isi face treaba. Jonette intinsa pe jos isi baga capul printre genunchii lui Rares si isi mufeaza gurita ei in pula lui Ionut. Probabil ca mai rateaza cateodata, din cauza pozitiei ei incomode, fiindca din cand in cand Rares mai scrasneste.
- Ionut, du-te la ea te rog, ii spun.
Se da jos de lang mine si se duce langa ea. Ii ridica genunchii si se infringe direct in pasarica ei cu limba
- Stai asa il aud pe Rares. Vezi ca termin.
- Nu-i nimic, spune Jonette.
Rares continua sa imi de-a limbi. Valuri de caldura se creeaza in mine, tasnesc si pulseaza. Pornesc de sus, din subconstient si ajung, cu o forta inzecita acolo unde este el isi face treaba. Sunt curioasa. Da sunt curioasa sa vad cum Rares ejaculeaza in gura ei.
- Vreau sa vad, ma aud vorbind.
Jonette se ridica.
- Nici o problema, dar va trebui sa faci si tu, zicea ea strengareste.
Binenteles ca ea stia de teama, frica mea de a inghiti. Dar acum, cuprinsa de o stare de letargie, de o stare de vis, raspund:
- Normal.
Ea trece in fata lui Ionut si se apropie de pula lui.
- Rares adu-mi te rog un pahar cu apa rece din bucatarie, ii spun. Se conformeaza.
Jonette ii apuca organul in gura, direct. Nu sta sa il mangaie, nu sta sa il cizeleze. Suge. Suge cu gurita, freaca cu manuta. II apuca coitele in mana stanga si ii freaca pula cu mana dreapta. Ionut se cabreaza. Ca un incepator, nu dureaza nici 2-3 minute si isi da drumul. Ea primeste tot in gura. Se opreste o clipa, o vad inghitind. Deschide gura si imi arata. Nu e nimic. Se mai apropie de pula lui si o curata. Rares déjà imi adusese paharul si statea langa mine.
- Am nevoie de pula acum, spun si fug in dormitor
Rares dupa mine. Ma apuca de la spate, ma apleaca si intra in mine.
- Ah ce bine ma simt..
Incepe sa ma futa pe la spate. Ma sprijin de marginea patului. Mainile lui imi tin solduriile.
- Pot sa imi dau drumul in tine? ma intreaba dupa nici 2 minute.
- Fara nici o problema, dar fute-ma normal cand termini.
Iese din mine si ma impinge in pat. Ma intoarce cu fata in sus si intra in mine. Misionar.
- Parca trebuia sa mi-o sugi, zice el.
- Mai incolo, spun eu.
Pompeaza in mine. Simt si eu ca imi vine.
- Hai, continua, vreau sa ti-o simt.
El mai da din fund si se opreste. II simt lichidul in mine. Il imping de pe mine si ma frec singurica. Imi vine. Off, ador starea asta. Stau asa cateva secunde aievea. El langa mine. Aud o voce:
- Pai este normal ca ea sa se satisfaca singura cu 2 pule langa ea?
Ionut si ea stateau in usa si se uitau. Zambim toti. Jonette se intinde langa mine.
- Ionut, adu-mi paharul cu apa de dincolo, te rog, ii spun eu.
… …
- Hei, fiti atenti ce trebuie sa faceti acum. Vreau sa intrati amandoi in ea, spune Jonette, arantand spre mine.
Ma sperii putin, doar putin. Dar imi revin repede, adrenalina ce pompeaza in venele mele ma ajuta foarte mult. Gandul, imaginea, ma rascolesc.
Jonnete se ridica si scoate gelul. Stia unde este fiidnca il mai folosisem.
- Treci capra imi spune ea.
Ma supun si ma pun in 4 labe. Imi da un sarut si dispare in spatele meu. Ii simt cateva degetele umbland la rozeta mea. Degetelele sunt reci, de la gel. Ma freaca usor, creandu-mi dorinte si reactii.
- O vreau mai repede, spun eu.
- Cine vrea sa intre in fund?
- Eu, zice Rares.
Intorc capul si il vad pe Rares pregatindu-se. Se pune in genunchi in spatele meu. Jonette se apleaca, scoate un prezervativ si inainte sa i-l puna ii da cateva limbi. Acum o are tare si protejata.
- Intra usor in ea, ii spune
Se opinteste incet in fundul meu. Forteaza, eu strang din dinti de durere. Dar stiu ca placerea va veni asa ca ma relaxez. Ma impunge incet, si putin, cu pula lui. In acest timp Jonette sta langa mine si ma mangaie pe spate si pe sani. Ionut se apropie de mine tot in genunchi. Ma forteaza sa o iau in gura. II simt pula amaruie, ii simt mirosul. “ Of imi era dor, de ea”, spun in gand. “auch”, a intrat Rares in mine. Pula lui e in mine. Simt. In gurita mea este pula lui Ionut. Senzatiiele sunt inzecite, inabusitoare. Raman ancorata in timp, nimic nu mai misca langa mine. Si deodata incepe. Rares mi-o trage, Ionut ma fute in gura, Jonette langa mine, ma mangaie. Se apropie de urechea mea si imi sopteste:
- Iti place ?
Ce-as putea sa raspund la o astfel de intrebare. Cred ca modul cum transpir, modul cum miros si senzatiile ce se transpun din mine spun totul. Ionut iese din gura mea si ma lasa sa respir.
- Nu am cuvine, spun.
Intre timp Ionut...



    Login