Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, fire in the hole - partea 4-a
Autor : MadOne - 2012-04-20
Citita de 6683 ori - Nota 8.30 (44 voturi)
2008, noiembrie
Birou
Bucuresti

Termin de trimis faxul lui Harlan cu ok-ul de vanzare a actiunilor, cand telefonul suna pentru a n-a oara.
- Alo
- Da, raspund eu vizibil iritata
- Aveti un apartament de vanzare ? …
Pusesem anuntul de vanzare a celor doua apartamente de 2 zile. Telefoanele sunau continuu ca in gara. Ma sunase si Harlan sa ma intrebe ce am facut. A trecut aproape o luna de cand mi-a spus sa le dau spre vanzare. Dar nu o facusem. Cum sa o fac cand eu vedeam cu preturile cresteau de la o zi la alta, iar de 2 ani preturile mergeau tot in sus. Daca nu are dreptate ? Ce ma fac eu pe urma ? Am mai intrebat si in dreapta si in stanga si toti imi spun ca sunt nebuna, ca sa mai imi cumpar unul daca pot. Cand m-a sunat Harlan din nou, inca nu dadusem anuntul. L-am dat acum 2 zile si de atunci e o nebunie cu telefonul. Si problemele de la birou se tin lant de mine. Asa ca cel mai simplu pentru mine este sa il sun pe Andrei.
- O ce placere, raspunde Andrei, dupa ce ma lasase sa il sun destul de mult.
- Sper ca nu te deranjez, spun eu.
Sarim peste obisnuitele saluturi de introducere, introduceri care intre noi 2 nu isi mai au rostul demult.
- Am nevoie de ajutor. Vreau sa imi vand apartamentele. Nu ma pot descuca singura
- Ce imi iese, imi zice el si continua. Dar de ce vrei sa le vinzi ?
- Vreau sa devin sclava sexuala si nu am nevoie de ele, raspund eu chicotind. Conteaza ?
- Ha ha ha. In sfarsit visul mi se indeplineste, rade el. Nu nu conteaza. Locatiile sunt bune. Cat vrei pe ele ?
- 80 mii pe cel din taberei si cel in care stau eu 95 mii. Le stii pe amandoua si astia sunt banii. Vino sa iti dau cheile pentru vizionari ca eu plec din oras vre-o saptamana. Si o sa vorbesc eu cu chiriasul din Taberei sa stie despre ce este vorba
- Nu stiu ce naiba se intampla ca in ultima perioada parca au scazut putin vanzarile, imi spune el. Dar sunt sigur ca doar mi se pare mie. Unde pleci ?
- Plec la Brasov
- Hopa, amintiri..
- Da, da, raspund eu deranjata de subiect ….

A doua zi

Iata-ma in drum spre Brasov. Iesirea din Bucuresti ca de obicei un chin, noroc ca am biroul in Nord. Andrei a trecut aseara de i-am dat cheile, copii dupa acte. A trebuit sa semnam si un contractul de reprezentare a agentiei imibiliare pentru care lucreaza. Imi plac persoanele oneste si corecte. Putea sa imi vanda apartamentele si fara sa stie agentia, si sa i-a el comisionul dar nu a vrut. Este corect. Probabil de aceea este angajat si nu patron. In fine, asta e o alta discutie. Adevarat ca i-am dat si un mic imbold, mic ce ii drept. Nu mai este demult ce imi trebuie mie, dar din cand in cand e bine sa mai bei si un “ceai” nu numai “votca” A fost simplu. La mine in pat, el m-a futut, eu l-am futut. Simplu. Andrei este din Brasov de fapt.
Las in spate Ploiestiul si gonesc spre munti, spre varful muntiilor. Ma gandesc la trecut….
-----//----

2004, septembrie, Birou, Bucuresti

- Intra, aud voce din interiorul biroului
Fusesem chemata de sef la el. Eram impacientata. Nu stiam la ce sa ma astept. Sigur facusem eu vreo greseala. Poate este ceva la mine in departament, poate este ceva cu banca. Oare aflasera ceva de Harlan ? Si ce daca, nu era treaba lor.
- M-ati chemat ?
- Da, i-a un loc
Ma asez pe canapea, imi pun picior peste picior si incerc sa imi trag fusta peste genunchi. In incapere sunt cei 3 sefi mari, cel de la tehnic, cel de la conta si big boss.
- Dupa cum stii noi am cumparat o firma in Brasov si vrem sa o integram in a noastra. Vrem sa te ocupi de proiectul asta…
Discutia dureaza o ora. Inteleg ca trebuie sa stau vreo 2-3 luni acolo. Evident ca sunt incantata dar sunt atatea probleme, din care cea mai importatna este scoala…

Sunt de o luna in Brasov, lucrurile sunt cu bune si cu rele. Bine este faptul ca nu mai stau in camin si am un apartament al meu, rau este ca nu prea stiu ce sa fac la servici si ma adaptez din mers. Calculatorul din fata mea imi arata cifre, proceduri, etc. Este vineri si nu prea ma intereseaza. Acest week este al meu si numai al meu.

Este ora 18 si stiu unde ma duc. Ma gandisem de ceva vreme la asta, iar de vreo 2 saptamani imi tot fac curaj. Stau in fata magazinului, peste strada, si tot incerc sa prind momentul prielnic sa intru. Acum e momentul.
- Buna ziua, va pot ajuta ?
- A, ma uit deocamdata, raspund eu, evident emotionata.
Este prima oara cand ma aflu intr-un sex shop. Stiam ce trebuie sa cumpar, dar de emotie nu reuseam sa le vad. Nu imi dadusem seama ca sunt atat de multe “produse”.
- Numele meu este Andrei si trebuie sa va relaxati. Nu sunteti singura persoana care cumpara si nu aveti de ce sa fiti asa incordata, imi spune tipul din partea cealalta a tejgelei.
Are dreptate. Nu ma cunoaste aproape nimeni in orasul asta, peste 2 luni am sa plec de aici. Ce se poate intampla.
- Am nevoie de ceva mai ales pentru sexul anal. Stii, prietenul meu…., zic eu ca tampita.
- Pai avem …, si imi insira o gramadata de “ustensile.
La naiba, numai ca le vad acolo si stiind ca deseara am sa folosesc unele din ele ma apuca excitarea… Dupa lungi discutii aleg un dop anal (pentru cine nu stie are o forma aproximativ ca si o suzeta) si un vibratoar anal, lubrifiant, niste bile pe care nu am nici o idee cum sa le folosesc si un vibrator vaginal. Dau gramada de bani pe ele, dar asta e. Vreau sa incerc. Multumesc si am plecat.

Este aproximativ 9 seara. Astazi am reusit 2 premiere , am cumparat primele vibratoare si am facut si prima clisma. Baia fierbinte si vinul alb si-au pus ampreta pe mine. Sunt imbracata in pijamale fara chiloti si cu bluza trasa direct peste pielea goala. Care e scopul serii asteia ? Scopul este sa ma cunosc mai bine, vreau sa vad daca ma excit si astfel. Simteam ca ma dezvolt si descoperisem cateva lucruri importante despre mine ca femeie. Descoperisem ca imi place sa ma fut si sa fiu fututa, descoperisem ca imi place sa sug, e drept ca doar lui Harlan ii facusem, de vre 2-3 ori, fara finalizare, finalizare ce cuvant, am ajuns sa gandesc ca fetele de pe centura, descoperisem ca ma excit atunci cand cineva se comporta “violent” cu mine, tot de la Harlan am aflat, descoperisem sexul in 2, gustasem si putin lichid si dinainte sa il cunosc pe Harlan, trecusem pe anticonceptionale.
Trag draperiile, sting becul si aprind veioza. Pe calculator ruleaza un film porno. Imi dau pantalonii jos si bluza jos. O senzatie de frig ma cuprinde. Desi dadusem drumul la centrala, caloriferul inca nu isi facuse datoria. Ma uit la instrumente. Intinsa pe pat cu genunchii ridicati imi masez pasarica. In fundal se aud gemetele filmului. Sunt excitata, probabil ca daca as continua, in maxim 30 secunde as termina. Dar nu asta este scopul. Ma intorc si ma pun in genunchi, iau dopul anal si il ung cu lubrifiant, imi pun putin si ma degetul aratator de la mana dreapta. Ma aplec, imi ridic funduletul in sus, si cu aratatorul imi masez anusul. Prima senzatie este una de rece si muscii fundului mi se contracta automat. Incerc sa ma relazez. Tot masez in jur si incerc sa apas cu buricul degetului. Iau dopul si cu varful masez in jurul rozetei mele. Apas putin si simt ca este momentul sa fortez. Apas, apas, dar in acelasi timp funduletul meu se contracta si opune o rezistenta formidabila. Apas in continuare si atunci durerea apare. Ma sperii si il scot repede. Sunt dezamagita. Imi dau seama ca bagasem de abia varful si incepuse sa ma doara. Ma pun in alta pozitie, in ciuci, rezemata de perete. Dopul uns cu lubrifiant isi reia atacul. Apas, apas, durerea creste, strang din dinti. Nu este absolut nici o placere si nu stiu de ce naiba mai continuu. Pooc. Inima imi sta in loc. Durere atinge nivelul maxim si persista. Eu sunt crispata. Vibratorul dop a alunecat inauntru, a trecut de partea groasa si opritorul si-a facut treaba. Stau ca o cretina, rezemata de perete cu ceva in fund ca si cum as avea o suzeta in gura. Sunt incordata si nu simt nici o placere. Sunt dezamagita. Astept si nu se intampla nimic. Ma hotarasc sa il scot si atunci se intampla. In momentul in care iese din mine, simt. Nu imi dau seama ce simt. Il bag inapoi, greu, dar nu asa de greu ca la inceput. Il scot, il bag. Auuch. Ma doare, ma simt bine. Senzaztii straine de mine isi fac aparitia. Il scot si ma urc la loc in pat. Iau ce-l de-al doilea vibrator. Desi ma sperie marimea lui il ung si ma atac cu el. Foarte greu si durerile insuportabile de la inceput imi revin. Incerc cateva minute si reusesc sa il introduc. Stau cu el in mine si simt cum funduletul meu se adapteaza situatiei. Miscarea de scos si bagat este foarte dificila pentru mine. Incerc sa caut o alta pozitie. Ma uit prin casa, ma uit la el si in final ma prind. Vibratorul asta avea in capul manerului o ventuza. Umezesc ventuza si il mufez de parchet. Sta aproape teapan. Ma las in el si ies din el, practic fac genoflexiuni. Placerea este mare, dar este acoperita de efortul miscarii. Ies din el, il las acolo, ma urc in pat si ma pun pe o dunga. Iau primul vibrator si mi-l introduc in anus. Iau vibratorul vaginal si mi-l bag in pasarica. Ma simt rupta. Stau o clipa sa ma adaptez. Dau drumul la vibratii si nebunia incepe. Incep sa transpir, incep sa miros a pizda. Inima incepe sa accelereze. Simt cum imi pierd controlul asupra corpului. Clitorisul meu umflat si rosu imi transmite faptul ca ma apropii, funduletul meu imi transmite faptul ca totul e ok si imi accelelreaza si intensifica placerile. Ce bine imi este, ma simt bine, sunt incordata. Strang din fundulet, strang din pizda, nu mai pot amana momentul. Imi dau drumul, imi scot repede vibratorul din pasarica si stand pe o parte ma las prada momentului. Corpul meu spasmeaza si in final se linisteste. Au trecut aproximativ 5 minute, zgomotele din fundal isi fac datoria in continuare, mecanic. Imi scot dopul din fundulet si simt cum anusul meu ramane deschis. Iau sirul de bilute, il ung si mi-l introduc. Privirea imi cade pe vibratorul prins de parchet. Ma acopor cu un cearsaf, iar caloriferul emana o caldura diabolica. Incep sa atipesc si decid sa scot bilele din mine. Apuc de inel si trag, o bila, 2 bile, ma excit, 3 bile, ma excit si mai departe. Bilele ies din mine si ma gandesc ca daca ar fi vreo 100 de bile pe snuru ala si le-as scoate din mine as avea orgasm…

Sambata, Seara

Am stat in casa toata ziua si m-am gandit la aseara. De dimineata am luat instrumentele. Le-am curatat si mi le-am pus in trusa. Cobor sa imi iau ceva de mancare. Binenteles ca magazinul din apropiere este inchis, asa ca ma indrept spre cel mai apropiat supermarket. Imi cumpar de mancare. Dau sa ies din magazin.
- Ciao, aud o voce din dreapta mea.
Indrept capul spre persoana respectiva. Nu imi dau seama de unde il cunosc. Este Andrei.
- Iti saluti toate clientele raspund eu, evident fastacita.
- Numai pe tine, raspunde el cam indraznet. Ce faci ?....
… …
Ma idrept spre casa, prin vremea cainoasa de afara. Andrei este in dreapta mea. Se pare ca sta cam pe unde stau si eu. Asa mi-a zis. Mai tarziu aveam sa aflu, ca de fapt nu a fost asa. Dar asta am aflat-o in Bucuresti.
- Si de cand lucrezi la … ? intreb eu
- De ceva vreme. Orasul asta nu imi ofera multe alternative, raspunde
Cum necum, ma trezesc ca il invit la o cafea. Tampita idee. Nu beau si nu am cafea. Noroc ca am suc si parca o bere, a si daa.. ramasese vin de aseara.
- Este frumos la tine aici, arunca el o privire prin apartament. Esti studenta la noi in oras ?
- Da, raspund eu, neavand nici o intentie sa ii spun cum stau in realitate.

Dupa 40 minute, Andrei este pe mine incerand sa imi maseze sanii prin sutien. Cum am ajuns aici nu conteza, paharul lui de vin, paharul meu de vin poate. Andrei este pe mine si ma freaca pe sani Este inca in panataloni, dar fara tricou pe el. Eu il apuc de fund si il ajut sa ma frece asa. Panatalonii lui imi produc mici arsuri. Il imping si ma decid sa scap de ei. Il pun pe spate, ii trag pantalonii. Atac chilotii lui albi si trag de ei. Pula lui sculata iese la suprafata ca un balon ce rasare din apa. Parul pubian ii acopera zona intima. Gandul imi fuge la scula lui Harlan si al lui par tuns scurt. Ma dernajeaza situatia, dar nu tine de mine. Dau sa il pup pe gat. El da sa ma sarute, eu evit. Imi desface sutienul. De fapt incerca, dar nu reuseste. Imi trage cupele in jos si sanii se revarsa afara.
- Imi plac sanii tai, imi zice el.
- Ce sa zici si tu, ii zic eu si zambesc.
- Aaaa, ma ataci, imi zice, in timp ce ma intoarce si imi trage chilotii jos.
- Ce pasarica ai, frumos nu am ce spune, imi zice in timp ce se holbeaza la ea.
Ma ridic si eu in genunchi si incepsa imi plimb mainile pe corpul lui. Ajung la pula si o iau in mana, dau sa o frec si imi dau seama ca este ne-umezita. Imi umezesc degetele in gura lui si ii umezesc penisul. Incep sa i-o frec.
- Vei sa ma termini cu mana ?
- Pai numai atat poti mai Andrei ?
Ma opresc si ma las pe spate. Andrei se apleaca dupa blugi si din spatele lor scoate 3 prezervative. Rupe unul si il scoate.
- Il pui tu sau eu, intreb
Mi-l intinde. Il intind pe spate, imi pun mana in zona lui intima si ma joc. Pula se intareste. O acopar cu prezervativul. Ma pun ciuci si ma infig in ea. Oricum aveam un plan. Eram excitata, iar eu stiam ce trebuie sa fac. Ma misc in el si fac miscari din bazin.
- Stai ca termin.
- Stiu, spun eu.
Imi place pula, imi place sa o simt in mine. Stiu ca nu voi avea orgasm asa, dar imi place senzatia asta de neterminata. Aud un “ahh” de la el in ...



    Login