Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, game begins - partea 7-a
Autor : MadOne - 2012-06-14
Citita de 4698 ori - Nota 7.73 (15 voturi)
2011, octombrie
Cabinet de Mediere
aceeasi zi, seara.

- Gata s-a terminat, spun cu voce tare, in timp ce ma urc in masina inchiriata de la aeroport de Jonette si sotul ei.
Sotul ei, Steffen (Stef fiindca asa pot pronunta eu mai usor), mai in varsta cu 5 ani decat ea si evident decat mine, un tip inalt, bine facut, fost practicant de handball, oare ce au norvegienii cu handbalul, actualmente dentist, a fost destul de dragut sa isi insoteasca sotia, in Bucuresti, pentru a fi alaturi de mine. Ultima data l-am vazut la nunta lor, nunta impropriu spus fiindca au facut o petrecere in Lyon, acolo unde ea isi facea stagiatura.
- Nu-i nimic, raspunde el. Care este planul de bataie ?
- Vreau sa merg sa dorm si sa dorm, raspund eu, absenta si trista.
- Nu, nici vorba, raspunde Jonette. Mergem la tine, ne lasam si noi bagajele, facem un dus si pe urma mergem la restaurant, club vedem noi. E vremea distractiei.
… … …
E o zi frumoasa de toamna, frunzele copacilor zburda prin aer asternand un covor maroniu peste pamantul rece. E o zi frumoasa, e o zi trista, poate ca e un inceput. Un nou inceput. Imi trec prin gand ultimii 3 ani. Groaznici. Jumatate din bani i-am pierdut, am fost o proasta, da stiu, renuntasem la job, fiindca incercasem altceva si evident esuasem. Casa mea nu mai era casa mea, fiindca stau in chirie. Daa, asta e bine, ce bune au fost sfaturile lui Harlan. Innebuneam daca acum eram cu atatea credite si cu valorea acelor apartamente reduse la jumatate. Ma incearca o stare de mila fata de cei care le-au cumparat. “Dar de mine cui ii pasa ?; si anul asta am facut si 30 de ani”, ma intreb.
Seara s-a apropiat repede ca orice seara de toamna. Acum suntem in masina spre restaurant, acum comandam, vorbim, ne aducem aminte, discutam despre prezent, mai putin viitorul. Nu am cuvinte despre viitor, nu stiu cum arata. In sfarsit suntem acasa.
- Hai sa m-ai deschdem o sticla de vin, spune Stef.
- In frigider raspund, si Stef se indreapta spre bucatarie.
Rasete, din nou discutii. Imi place sa-i privesc. Sunt frumosi si se inteleg bine. Nu e vorba de iubirea aceea intre ei, e vorba de altceva. E vorba de respect, e vorba de a intelege fiecare dintre ei de necesitatiile si nevoile celuilalt. Sunt deschisi, sunt destepti si se potrivec, in toate privintele. Daca unul dintre ei spune ca vrea sa plece 1 saptamana, fara celalalt, nu este nici o problema. Daca celealalt vrea sa faca o nebunie, iar nu este nici o problema. Stiu toate astea de la ei. Desi nu ne-am mai vazut demult.
- Stii de ce ai nevoie ? ma intreaba Jonette.
- Habar nu am, raspund incercand sa pastrez nota de ras.
- Ai nevoie de sex, de mult sex.
Imi era dor de discutiile de tipul asta in care daca aduceai vorba de asta nu exista nici un moment de rusinare, nici un momet de panica.
- Poate, raspund. Sigur daca ma gandesc mai bine.
- Hai sa o facem in 3 in seara asta, continua Jonette. Steffen se sacrifica.
- Da ma sacrific, spune el si toti radem.
As vrea. Nici nu ar fi prima data cand am face-o noi 3, dar nu ma simt asa cum m-a simt eu de obicei.
- Dragilor sa nu va suparati pe mine, dar trebuie sa va refuz, chiar nu sunt in apele mele.
- Te rog, te rog, uite si Steffen te roaga, insista Jonette si face mutrisoara aia a ei, pe care nu ar putea nimeni intreg la cap sa o refuse.
- Chiar nu, te rog intelege, ii spun.
Dar in acelasi timp ma gandesc mai bine.
- Dar as putea sa ma uit, daca ma lasati, stii ce mult ador sa ma uit.
… … …
Steff sfarsi terminand in pasarica ei. Se da la o parte de pe ea. Falusul lui semi-erect, intr-o parte, mai imprastie ceva lichid pe cearsaful patului. Jonette, cea care deja avusese orgasm, se intinde langa el, o ia in gura…
Eu in fotoliu si inca cu paharul de vin in mana, privesc in continuare la miscarile guritei ei.
Daca as sti ca peste numai cateva luni, intr-o cabana, la poalele unor munti din Norvegia, voi face cunostiinta cu Balaurul.
-----//----

2005, iunie
Bucuresti
- Trebuie sa te intorci la Bucuresti, luni avem o sedinta si avem cateva noutati pentru tine, imi spusese la telefon seful vinerea trecuta.
Iata-ma in Bucuresti dupa cateva luni petrecuta in Cluj. Era un moment propice sa vad de facultate, mai ales ca licenta batea la usa, era un moment propice sa vizitez apartamentul, era un moment propice sa stau de vorba cu Harlan, dragul de Harlan...
Ador mirosul de Bucuresti. Sedinta incepuse de ceva vreme. Ador aceste intepaturi intre directori, manageri, care de care, sa altoiasca pe celalalt. Am rezultate notabile asa ca stau in banca mea.
- Si acum ultima parte a sedintei, dupa cum unii stiti, altii nu, suntem in tratative sa fim cumparati.
“ceeee…? “ strig in gand ca o disperata proasta.
- Fiti fara griji, chiar daca ne intelegem bine cu cumparatorii procesul tot mai dureaza cel putin 2 ani. Pe urma inca cel putin 1 an de preluare, de miscari manageriale. Asa ca pentru unii dintre voi este o sansa, pentru altii un moment de gandire, dar sfatul meu este sa va faceti treaba in continuare. Asta e o veste. Cealalta veste este ca avem un nou director regional pe regiunea Bucuresti, asta daca va fi de accord, spune seful.
- Esti de acord ? si toti se uita spre mine.
“ceee…?” vom fi cumparati. Eu inca sunt setata pe stirea de dinainte si imi trebuiesc 2 secunde sa realizez ca se asteapta un raspuns.
- Detaliile financiare le discuti cu seful de la operatiuni. Va intelegeti voi.
... …
Fusese o zi numai cu vesti. Bune si proaste. Jonette era cea mai trista. I-am spus cum sta treaba, ea a plans, eu am plans si am promis amandoua ca o sa ne vedem in fiecare weekend. Au trecut 2 zile si am inceput sa ma simt din nou bucuresteanca. Telefonul suna. Ador gadgeturile. Am un hands-free de toata frumusetea:
- Ce faci dragule ? spun.
- Pai esti in Bucuresti si a trebuit sa ma imi spui pe email ? raspunde Harlan.
- Dragutule, nu stiam daca ma mai tii minte, spun eu glumind. Ai citit vestiile ? intreb
- Da, ma bucur pentru tine. Acum ai banii sa mai cumparam inca un apartament.
- Stii bine ca nu ma incadrez.
- Rezolvam, nu mai discutam. Si deseara luam cina la mine. Facem planul de bataie.
Ramasese pentru ora 21.

Ma apuc de treaba, trebuie sa imi cunosc echipa, trebuie sa vad ce lipsuri am in organigrama. Simt foamea in stomac.
- Mihaela, mergem sa mancam, o intreb eu pe colega cu care impart incaperea biroului.
- Faci cinste, spune ea
- Evident.
Avem noroc cu zona asta de nord au inceput sa apara restaurante care mai de care mai sofisticate. Mancare buna. Comandam.
- Un tip se tot uita insistent spre masa noastra, spune Mihaela
… … …
M-am ales cu o intalnire. Arata a “golan”, “Golan” bine facut. Fusese el putin cam timid si nu stia cum sa ma invite fara sa se simta prost Mihaela. Dar l-a scos ea din incurcatura, aratandu-I verigheta. Stabilit pentru ora 22, deseara. Tarziu, percutez ca mai am o intalnire
... … …
- Harlan, ce bine arati, spun eu in timp ce el imi ia poseta
- Dar tu esti minunata, oh si ce te-ai gatit.
- Harlan trebuie sa iti marturisesc ca am facut o gafa. Cum, ne-cum m-ai am o intalnire cam peste o ora, imi pare asa de rau
Harlan este un gentlemen, pantaloni de bumbac, camasa alba cu maneci, apartament de expat.
- Imi pare bine pentru tine, nu ma supar eu. Te revansezi tu pentru mine.
Glumim, radem. Paharul de vin alb demisec, puiul, sunt excelente.
- Am la birou un dosar cu solicitare de credit rejectata fiindca persoana nu a fost eligibila, dar propietatea iti va aduce plus valoare. Trebuie sa imi aduci actele complectate.
Imi place cand spune “propietate” in loc de “apartament amarat communis”t, imi place cand spune “plus valoare”.
- Chiar trebuie sa discutam astea acum, ii raspund.
- Doar de asta ne-am intalnit, spune el.
Nu stiu adca vinul ma atatase, nu stiu daca nu cumva stiam de cand am venit ca voi vrea sa ma fut cu el, nu stiu. Dar stiu ca vreau.
- Pai putem face nebunele, ii spun eu zambint.
Se uita la ceas, ma uit si eu.
- Este 21:47. La 22 ai o intalnire.
- Asta inseamna ca trebuie sa ne grabim , si instant ma ridic de la masa.
Il iau pe Harlan de mana, iau un prosopel si il sterg pe la gurita si il trag in living. Sarutul, imi era dor de sarutul lui barbatesc, apasator. Mana lui incepe sa imi fremete sanul drept si cealalta imi trage bazinul spe el. Ii indepartez gura.
- Nu avem timp de astea, nici sa ma dezbrac. Fute-ma asa, spun, si in timpul asta mana mea stanga maseaza madularul lui direct prin pantaloni. Ma eliberez si cobor in jos in genunchi, in fata lui. Ma apropii cu gura de pula lui si asa prin pantaloni simulez ca il musc. Imi pune mainiile pe cap si imi maseaza parul. II desfac nasturii si ii scot prohabul direct, fara sa ii mai trag panatalonii in jos. O vad, este aceeasi pula pe care o stiu. Ii ating varful cu limbuta, o umezesc, ii trag niste rotocoale si ma infig in ea. Amaruie. “oare de ce toate sunt amarui ?”. La ce ma gandesc si eu. Sug. Imi place sa sug. Sa o plimg prin gurita, sa o invart, sa o macin. Am intarit-o destul, iar eu stiu ca sunt destul de umeda. Ma ridic.
- E randul tau acum ii spun.
Ma intorc cu spatele la el, ma sprijin din picioare de marginea patului. Imi ridica fustita in sus aruncand-o pe spatele meu. Se lasa in jos, imi da bikini intr-o parte si se infringe cu o mana si imi da o limba asa direct peste labii.
- Nu avem timp de asta, spun in timp ce vad ca este deja 22 fara 5 minute
Harlan percuteaza, isi ia pula in mana libera, trage cu stanga intr-o parte si mai tare de bikini mei, o potrivste si o baga.
- Ah, fute-ma Harlan, fute-ma spun, in timp ce caldura aceea specifica ma inunda. Imi trepideaza sanii de la lovituriile pulii ce intra si ies din mine. Harlan ma tine de o buca ca sa raman pe directia miscarii lui. Ma freaca asa cum trebuie sa ma frece. Loviturile vin, precum sagetiile, una dupa alta, le simt, isi fac efectul in mine. Undeva departe simt si orgasmul. Imi cobor mana dreapta ca sa mi masez clitorisul sa ajut momentul.
- Vrei in gura sau in “pussy”, zice el
La inceput radeam cand ii spunea “pussy”. Acum nu. Nu pot gandi limpede. Pe o parte o vreau in mine, pe ala parte stiu ca nu e timp sa ma curat, pe alta parte vreu si eu orgasm.
- In gura, ti-o sug, ii spun
- Hai ca imi vine, imi spune.
- Nu te mai misca, stai asa ii spun
Harlan ramane infipt in mine. Eu continui sa imi masez clitorisul. Ah ce bine ma simt. Ma grabesc, imi aduc aminte de partida in 3 sau in 4 din aprilie. Imi dau drumul. Tot aparatul meu sexual se umezeste de orgasmul meu. Fibrilez. Stau cateva clipe asa in pozitia asta. Gata. Ies din pula lui. Ma asez pe pat si i-o iau in gura. Simt un alt gust, placut, ah, este gustul pasaricii mele inundate de lichidul meu. Sug. Frec cu mana, repede. Poate prea repede.
- Vezi ca imi vine, imi spune.
O iau in gura si continui. Nu mult. Tresare si imi dau seama ca jetul lui a pornit. Il simt in gura, vascos, multa, aporape sa ma inec. Deschid gura si mai mult ma las in genunchi si las sa se scurga tot ce iese din madularul lui. Harlan se uita de sus in jos pre mine. Inghit totul dintr-o inghititura. Ma uit la el. O iau din nou in gura si curat, nu cred ca foarte bine. Ma ridic. Cu limbuta imi mai ling ce imi ramsese pe buze
- Ti-a placut ?, il intreb, in timp ce ma sterg cu prosopul.
El se incheie la pantaloni, eu imi aranjez fusta si din mers vorbim.
- Din ce ince mai bine, zambeste el
- Dar cam multa sperma, zic eu
- Am tot fost ocupat, iar asistenta mea este in concediu, glumeste el
… … …
Este déjà 22:15. Gonesc cu masina pe Podul Grant cand suna telefonul
- Mi-ai tras teapa, aud la celelalat capat.
Era Golanul.
- Nu dragule, stiu ca am intarziat. Incerc eu sa ma scuz.
Pe o parte imi pare rau ca am acceptat intalnirea. Vroiam mai mult timp cu Harlan, sa il rasplatesc
- Dar de ce ai intraziat? Daca nu sunt indiscret, continua el
Uite si la el, imi spun in gand, de cand nu mai are voie o domnisoara sa intarzie.
- Si eu, ma beep beep si nu terminasem, spun eu razand stiind ca raspunsul asta este cu 2 fete
- Da, da…
... … …
Cina s-a dovedit draguta. Noroc ca am luat doar o salata. Si Golanul s-a dovedit dragut, intelligent, putin arogant. Da ii sade bine. Mult mai bine decat visual. Nu se incadreaza in tipologia de Fat-Frumos, dar pe mine nu ma intereseaza asta acum. Momentul cu Harlan a ramasn in urma . Terminam. Imi place Bucurestiul.
... … …
Inca vreo 2-3 intalniri cu el, in aceeasi saptamana
... … …
- La mine nu putem merge ii spun, in timp ce ma gandeam la dezordinea din camera, dar mai ales, ca desi simteam ca este un tip ok, nu as vrea sa stie unde stau. Se blocheaza, nu mult. Golanul este versat, cred.
- Atunci la mine, dar vezi ca stau in chirie si mai am 2 colegi, dar din cate stiu eu sunt plecati.
“Bai frate”, imi spun in gand, dar cum ii gasesc. Nu gasesc si eu unul cu aprtamentul lui sau sa stea singur.
- Eu sunt cu masina, tu cu masina, cum facem, ma intreaba ?
- Meg in spatele tau.
… … …
Un apartament dragut, 3 camere, frumusel aranjat, dar nu atat cat sa te dea pe spate. Telefonul bazaie. Sms. Ma uit doar asa, stiu ca este de la Harlan. In masina ii trimisesem si eu sms ca daca nu il sun intr-o ora sa ma sune. Ii dadusem si numarul Golanului si adresa, aproximativa. Imi trimisese un simplu text “Ok”.
- E tarziu ii spun eu in timp ce imi arunc geanta pe canapea si ma intind spre el.
Il apuc si il sarut. Nu pot sa spun ca imi place foarte mult. Nici nu stiu de ce sunt neaparat aici. Poate ca sa ma simt bine.
- Aaa, eu nu le prea am foarte bine cu saruturile, astea sunt la alta categorie. Mi-e imi place sexul mai dur, spune el.
Direct, franc. Exact cum ma obisnuisem. Era si arrogant.
“Dur, dur”, imi rasuna gandul in minte. Instant imi aduc aminte de niste sentimente trecute. de acum ceva timp. De cand fusesem “bruscata” sexual de Harlan. Stiu ca atunci simtisem ceva, dar nu explorasem.
- Ce inseamna dur ? intreb, dar nu apuc sa termin ca simt cum fac o pirueta in aer, vad o palma in aer si intr-o secunda buciile mele tremura. Lovitura fusese dura, picase pe mine ca o nuia pe pielea fina. Instant ma ia in brate, pe la spate, mana stanga pica pe un san si mana dreapta pica direct pe pasarica mea frecand-o prin rochita, excitandu-ma.
- Asta inseamna dur, imi raspunde el. Ti-ar placea ?
Nu stiu ce sa raspund.
2 sentimente, 2 porniri, una violenta data de lovitura si una excitanta data de san si frecari, converg in acelasi timp. Ma simt dubios, sunt speriata, vreau sa plang, dar ma simt excitata. Vreau sa fug dar doresc sa aflu mai multe, sa explorez. O dau pe gluma.
- Sper ca nu esti vre-un sadic, spun eu jumate in gluma, dar numai eu stiu cum bate inima in mine
- Stai linistita imi spune el pe un ton ce linisteste totul in mine. Cred ca te-am citit bine. Daca vrei si iti este frica poti sa pleci.
Ma mai linistesc. Vrau sa aflu mai multe.
- Si tu practici demult asta ? intreb.
- Nu, nu demult am descoperit ca imi place. M-am documentat, este o intreaga industrie, dar eu sunt la inceput, inca invat. Oricum mai mult fac sex si cateodata, daca partenerea este acord, incercam. Si daca este sa fiu sincer pana la capat nici nu stiu daca ce fac fac bine.
Cred ca mi-am revenit. Ma ridic in picioare trec pe langa lampa de langa biblioteca. O aprind. Ma duc si sting becul. Ma intorc spre el si las rochita sa imi pice. Se apropie de mine si incepe sa ma pupe pe gat. Dintr-o miscare sutienul meu cade, revarsandu-mi sanii, sanii excitati, sanii intariti.
- Imi plac sanii tai, imi spune el.
- Si mie imi plac, spun eu.
Ii trag tricoul de pe el. Este bine facut, proportionat. In lumina difuza a lampii ii vad pielea fina, fara vre-un firiciel de par. Imi misc mainile pe suprafata corpului lui. Cobor in jos. II mangai pula prin pantaloni. O simt in mana cum se intaraste. Mangai, magai si dintr-o data o strang puternic.
- Ah, spune el se pare ca nu esti straina. Vrei sa ma ataci.
Ma intoarce repede, ma apleaca astfel incat sa stau rezemata de marginea patului. Un pat simplu, pat ca...



    Login