Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, subduction woman - partea 5-a
Autor : MadOne - 2012-04-26
Citita de 5934 ori - Nota 8.40 (72 voturi)
20012, martie
O cabana la poalele muntilor
Norvegia

Semineul arunca asupra noastra caldura si lumina de foc si daca caldura si focul ar avea culori, probabil ca as vedea un minunat dans al unei lumi fantastice. Dar realitatea ma trezeste. Nu stiu ce foc arde mai tare, focul de lemne sau focul din pizda mea. Stau ghemuita, tremurand, cu genunchii stransi la gura, iar un sub mine s-a format o balta de lichid, lichid datator de viata. Raniile de pe spate imi vibreaza, imi pulseaza ca si cum ar avea viata. Nu stiu cat de rau este. Inca sunt sub efectele halucinante a ceea ce tocmai s-a intamplat. Jonette este langa pat, de fapt ea se rezema de marginea patului, iar picioarele ii aluneca pe jos. Mainile ei umflate de lovituri, ca si restul corpului de altfel au renuntat la a se mai agata de cearsaf. Nu mai misca. Ma bucur pentru ea, nu stiu de ce, nu ar trebui sa ma bucur, da ma bucur ca al ei corp nu mai spasmeaza, nu mai misca. Este inert. Ridic capul, la marginea semineului prietenul Jonettei sta intr-un fotoliu, atatand focul cu un vatrai. In mana stanga inca mai are cravasa. Iar la capatul patului privindu-ma fix ca o statuie fantomatica, ca o entitate de pe alta lume, sta Balaurul..
-----//----

2004, 31 decembrie
Birou, Bucuresti

Tranzactia cu apartamentele in sfarsit se incheiase, cu probleme si cu o modificare majora. Cei doi cumparatori nu au putut sa acceseze credite imobiliare decat in franci elvetian, asa ca am avut de ales. Pana la urma, in aceasta dimineata mi-au intrat in cont banii din vanzare, echivalentul sumei in franci elvetieni. Mai trebuia sa ii schimb in Euro, dar ma decid sa o las pentru la anul, adica pentru saptamana viitoare.
- Te cheama seful in birou, imi spune o voce de pe hol. Este colega de la secretariat.
Imi aranjez fusta, mai inchid si mai deschid un nasture la camasa si intru in biroul sefului.
- Ai facut o treaba foarte buna in Brasov.
Aveam deja un deja vu. Am mai avut discutia asta inainte sa fiu delegata la Brasov. Ah, Brasov, Andrei. Interesant si o senzatie imi strabate abdomenul.
- Dupa cum stii am achizitionat o firma in Cluj…
-----//----

2005, februarie 4
Vineri,

O cunoscusem pe Jonette in data de 31, seara inainte cu vreo 2 ore de miezul noptii. Statuse in camera de camin unde stateam si eu. Jonette, era si este prototipul fetei scandive, inalta, blonda, ochi albastrii. Jonette este studenta la Facultatea de Medicina din Cluj. Detaliile nu sunt importante. Important este ca ne-am imprietenit si simtim o comunicare perfecta intre noi, desi provenim din medii total diferite. Poate si fiindca suntem de aceeasi varsta. Suntem amandoua in masina gonind spre Cluj. De luni incep treaba acolo. Jonette a venit miercuri la Bucuresti ca sa ne intoarcem amandoua la Cluj. Orasul Otopeni ramane in urma. Nu se vede prin luneta masinii din cauza bagajelor ce imi umplu bancheta. Orasul Ploiesti este in fata si noi ne dorim mancare de la McDonalds. Orasul Azuga este in fata si noi doua admiram peisajul. Mai mult ea ca eu in loc sa o iau la stanga am facut la dreapta, taind calea unei alte masini si blocand straduta:
- Sa te fut in gura de proasta, imi aud de la cel care ma claxonase
Dau cu spatele, ma eliberez si ne continuam drumul
- Ce a zis ? intreaba Jonette in engleza.
- Si-a exprimat o anumita dorinta. Dorinata pe care toti barbatii o au in minte.
Jonette rade strengareste. Predealul este in fata noastra si fulgi de nea incep sa se asterne in fata noastra. Este ora 15 si drumul este lung.
- Am o idee, spune Jonette. Vremea imi aminteste de casa. Putem sa innoptam in zona. Si asa incepe weekend-ul si nu avem nimic mai bun de facut.
Camera in care ne cazasem era una moderna a unei cabane noi. Totul mirosea a nou, sau a aproape nou. Pana ne-am hotarat asupra cabanei, si al altor lucruri afara se inserase. In spatele cabanei oaseptii se adunasera pentru un gratar pregatit de gazda.
- Un dus este exact ce ne trebuie, spune Jonette, in timp ce iese din baie.
Apa de la dus se aude lovind cada in cadere, aburul apei incepe sa inunde atmosfera si asa supraincalzita de caloriferele date la maxim. Eu dau drumul la televizor, Jonette da drumul la bluza si la blugi. Ma uit in frigider cu un ochi si cu celalalt admir spatele ei in timp ce se indreapta spre dus. Si la Bucuresti fusesm, hai sa zicem socata, de dezinvoltura cu care iesea sau intra in dus mai mult dezbracata decat imbracata. Trag pe mine niste panaloni de trening si un tricou. Din baie se aude un cantec intr-o limba imposibil de inteles pentru mine. Se aude clar, fiindca usa nu este inchisa. Jonette, dupa aproximativ 15 minute, iese din baie, in chiloti.
- Nu merge feonul, spune.
- Al meu este in masina, ii spun. Sunt incordata fiindca ea este in fata mea, si sta si se coporta in cel mai natural mod, iar eu sunt cum sunt si pe deasupra si intrigata
- Coboram jos? Intreaba…
Imbracate in trening si cu geci pe noi, ne facem loc langa gratar. Discutiile si socializarea au loc de la sine. Oameni de toata varsta. Vin, tuica la discretie. De undeva apara si o sticla de ceva mai fin, Jack. Il “arestam” si ne facem loc la o masa alaturi de niste pusti. Vremea trece si un frig patrunzator imi intra in oase. Ora 23 se apropie pe cadranele ceasurilor noastre si lansez o intrebare:
- Mergem sa dormim ?
- Da, mergem, spune companioana mea.
In camera aceeasi caldura. Caloriferele duduie.
- Sunt inghetata bocna, spun
Ea rade.
- La noi in tara asta consideram primavara. Intra si fa un dus si pe urma in pat. Mai povestim ca som nu prea imi este, daca nici tie nu iti este.
Jumatate de cuvinte in engleza, jumatate in romana fac ca frazele ei sa il puna pe Puiu Calinescu si a lui arta de a vorbi, in umbra. Ma dezbrac, raman in chiloti in fata ei. Hainele imi sunt aruncate langa pat. Nu realizez situatia pe moment. In timp ce apa fierbinte a dusului cade pe mine imi dau seama de grozavie. Tresar. Wisky-ul din mine incepe sa transpire. Picatura fierbinte imi deschide fiecare por al corpului. Sunt goala perfect. Cu 2 zile in urma fusesem la coafor si ma intretinusem. Cine stie cum va fi in Cluj, nu mai fusesem niciodata. In camera Jonette lipise paturie unul langa altul. In pijamale si cu o bluza transparenta prin care razbateau sfarcurile sanilor si stand in fund citeste o revista, o revista norvegiana. Daca nu ar fi fost asa de inalta as putea zice ca este o copila de 15-16 ani dezvoltata prea devreme
- Poti sa stingi becul, imi zice in timp ce pune revista pe noptiera.
Sting si ma bag in pat. Sim o apasare pe stomacel si nu stiu de la ce este. Este de la wisky, probabil
- Erau niste baieti tare interesanti pe jos. De cine ti-a placut, ma intreaba?
Ma intorc cu fata spre ea. Stiu ca urmeaza o discutie ca intre fete.
- Cred ca tipul acela Mihai era cel mai atragator.
- Da si eu m-as trage-o cu el.
Niciodata nu am stiut cum se traduce exact cuvantul “fuck”. Probabil ca e si in functie de context. Sunt sigura ca acum s-ar traduce “trage-o”
- Si eu, zic, si aprope instantaneu chicotim amandoua.
- Nu sunteti asa deschisci ca noi. Vorbiti despre sex si faceti sex de parca ar fi ceva interzis. La noi este cu totul altfel. Atata timp cat nu lezezi pe cineva, este atat de natural. Ai facut sex cu o fata ?
Intrebarea ar trebui sa ma blochez in mod normal, dar nu se intampla asta, iar raspunsul imi iese din gura, aporape spamsmatic, fara sa il controlez.
- Nu, nu am mai facut, nu stiu daca imi place, dar as vrea sa incerc. Tu ?
Nu apuc sa termin intrebarea si ea se lipeste te mine. Sanii nostri fac cunostiinta, asa direct prin bluze. Cu mana stanga sub cap, si cu mana dreapta manganindu-mi parul pe cap, inchid ochii. Probabil ca rosesc, probabil ca sunt rigida, dar stiu ca sunt inerta. Ca prin vis aud un “relaxeaza-te”. Ascult sfatul si aproape imediat corpul meu primeste o infuzie de incredere.
- Lasa-ma pe mine sa conduc, imi spune si imi ridica bluza in sus.
Ma lasa pe spate, panatlonii imi aluneca lin in timp ce picioarele mele sun in aer. Ma uit la ea si vad o persoana atata de naturala, atat de frumoasa si facand un lucru atat de normal, pentru ea. Nu si pentru mine. Simt ca trebuie sa fac si eu ceva si ma ridic in genunchi. Suntem fata in fata. Buzele noastre se apropie unele de altele si dansam cu guritele unele in jurul alteia ca 2 fulgi de nea ce se fugaresc in vazduh. Pana la urma se inampla. Cu putina rabdare, rabadare pentru acomodare, ne sarutam, primul meu sarut cu fata, ... mai intens, mai rapid, mai usor... ne jucam cu buzele, cu buzele ei, cu buzele mele. Ador sa fiu sarutata... mult si bine. Isi foloseste limba, variind miscarile continuu, ii musc usor buza inferioara, in timp ce imi trage bazinul spre ea. In timp ce gurita ei coboara spre gatul meu, sutienul imi zboara intr-o parte, si mainile ei se plimba continuu pe fesele mele, pe spatele meu. II trag bluz jos, ii desfac sutienul si o pun pe spate.
- Lasa-ma pe mine, aud din nou
Acum eu sunt impinsa in pat pe burtica. Bazinul imi este ridicat astfel incat chilotii mei isi iau zborul cautand din priviri sutienul. Un sarut pe fesa stanga, inca unul pe dreapta. O limbuta o ia in sus pe sira spinarii. Tremur, sunt excitata. Porii mi se deschid de placere si accepta fiecare vibratie erotica ce rezoneaza dispre ea. O simt cum se pune cu pasarica ei peste fundul meu. Nu stiu cand a avut timp sa se dezbrace de tot si nici nu ma intereseaza. Goliciunea pizdei ei, acopera goliciunea fundului meu. Ma umezesc si capul meu striga in tacere “ah, am nevoie de pula. Oare cum vom finaliza”. Imita niste miscari ca si cum m-ar fute. ...



    Login