Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, the beginning - partea 2-a
Autor : MadOne - 2012-03-19
Citita de 6002 ori - Nota 8.40 (62 voturi)
Partea a 2-a
------//----
2008, sfarsitul lui august,
14:30, sambata,
Schiphol, Amsterdam.
Aeroportul Schiphol din Amsterdam, cursa spre Bucuresti.

Ma imbarc. Decolam. Avionul face un semicerc grandios in aer si isi alege culoarul spre Bucuresti, Bucurestiul meu. Privesc in jos si vad frumoasele si tipice locuri olandeze, recunosc podgorii, observ dealuri, dar mai ales observ nesfarsite zone de verdeata. Oare cum a fost aici inainte ? Cum a fost inainte acest pamant ? Inainte de fi sedus si stapanit.
Dar pentru mine, cum a fost inainte de Rotterdam ? Cum a fost inainte de Bucuresti ? Cum a fost inainte de alte si alte experiente ? Cum a fost inceputul FEMEII din mine ?
------//----
………..
2002. Bucuresti, toamna, holurile facultatii.
- Ce faci Corina ? intreb eu spontan surprizandu-mi colega.
- Uau, ce bine imi pare sa te vad, raspunde ea. Am venit sa imi iau repartizarea pentru camin ? Tu ?
- Acelasi lucru, numai ca se pare ca media mea de anul trecut nu imi da posibilitatea sa ocup o camera de camin, asa ca ma gandesc ce sa fac.
- Imi pare rau sa aud asta, dar tu cred ca te asteptai sa existe un regres, avand in vedere ca lucrezi ca o nebuna la firma respective, imi spune Corina.
- Da, este o alegere. Oricum ma duc la avizier sa caut ceva anunturi de chirie.
- Uite, pana iti gasesti vino si stai la mine. Nici o problema. Unde incapem 2, incapem si 3….

Avizierul plin de anunturi. Rup cateva numere de telefon, imi cumpar o cartela de telefon, gasesc o cabina telefonica si ma apuc de sunat. Dupa cateva minute, in minte imi suna acelasi refren “Nu mai e valabil, nu mai e valabil, nu mai e valabil”. La naiba imi zic in gand. De ce dracu am renunat eu la chiria anterioara ? “Pentru ca erai sigura ca ai camera de camin, imi raspunde inteligenta din mine”. Proasta miscare. Mai am 3 numere de telefon.
- Alo, mai este valabil anuntul ? intreb
- Da, raspunde o voce de baiat.
- Hmmm. Cred ca e o greseala. Am crezut ca sunt fete ce cauta o noua colega…
- Nu suntem 2 baieti, avem un apartament cu 3 camere…
- Mi se termina cartel…., pot veni sa il vad ? impacientandu-ma
- Din partea noastra nu este nici o problema, vino sa il vezi.
Notez adresa. Zona Garii de Nord. Macar asta este bine, de aici pana la firma, undeva in zona nordului nu este mult. Dar ce naiba fac ? Ma hotarasc sa ma duc sa il vad
Trrr… Trrrr…. Trrrr..
- Am vorbit la telefon , in legatura cu ….
- Da, urca, etajul 4.
Eu sunt Alin, colegul meu Mihai. Ii scanez dintr-o privire. Baieti draguti, in jur de 20-21 ani, aflu mai tarziu ca pentru ei este anul 2 de facultate..
- Hai sa iti arat. Este un apartament de 3 camere cu un hol mare si spatios, o bucatarie mare, 2 bai. Aici este camera noastra, aici este camera libera. Livingul este comun si conditia impusa de propietara este sa nu il inchiriam. Este destul de scump, dar impartit la 3 persoane incepe sa devina acceptabil.

Placut aranjat, curat, mobila noua. Analizez repede in gand. Locatie buna, apartament ingrijit, dar ce fac cu “colegii” ? Dar ce fac ca de luni trebuie sa fiu la servici, asta fiind ultima zi de concediu. Ce sanse sa fie sa gasesc in weekend ceva ? Il iau si imediat ce gasesc ceva ma mut, concluzionez, tot in gand

- Ma ajuta cineva cu bagajele ? spun eu strengar…

Pana seara bagajele le carasem, singura, din partea cealalta. Tot drumul mi-am pus intrebari daca am procedat bine. Ce o sa zica ai mei ? Nu sunt eu inchisa la minte, dar totusi …
Prima seara…(trec peste perioada acomodarii, serviciul, anul de facultate se anunta greu, toate astea mi-au mancat timp. Cu colegii ma vedeam foarte rar dimineata, cand eu plecam la job, ei dormeau dusi, iar seara se jucau jocuri pe calculator).

Au trecut aproimativ 2 luni, Iarna era deja in prag, renuntasem sa mai caut altceva.

Miercuri,
- Hei colega, vineri seara, living, popcorn si filmul “Gangs of New York”
- Ok.. baieti, voi cu toate detaliile eu cu ambianta, raspund stiind totusi ca vineri seara, ma duc si eu in oras cu colegele.

Vineri,
Draci chiori. Nu s-a legat nici o iesire in seara asta, asa ca imi trag pe mine o pereche de pantaloni trening, tricou alb si in living. Baietii aranjasera canapeaua pusesera o semi-saltea pe jos. Masuta plina de suc, o sticla de vin de acasa, popcorn, video conectat la televizor. Play. Dicaprio si Diaz fac un cuplu hot ……
Alin e pe canapea, Mihai pe saltea, eu pe canapea. Alin cu paharul de vin in mana, Mihai cu sucul.
- Pune-I si colegei un pahar de suc.
- Te rog, pune totusi unul de vin, zic eu.
Mihai se intinde si toarna paharul, il da lui Alin, ma intind spre Alin sa preiau bautura.
- Alin, privirea sus, aici sunt, ii zic eu. Il surprinsesm in timp ce imi dadea paharul, ca se uita direct in sanii mei
- A, da, nu am vrut, spune el rosindu-se.
- Stiu ca nu ai vrut. Amandoi sunteti niste dulci si baieti cuminti. Dar chiar voi nu aveti prietene ? incerc eu sa duc discutia mai departe.
Discutia a amutit. Scena erotica din film captase intreaga lor atentie, dar si a mea. Pentru prima data
vad o scena explicita de sex artistic alaturi de niste baieti. Ma simt stanjenita, dar si ametita. Filmul se termina.
- Ma duc sa dorm baieti, capul imi este putin ametit de bautura
- Mai avem un fim, sigur nu vrei sa mai stau.
- Sigur, vizionare placuta

Dusul imi prinde bine, caldura lui si caldura vinului ma molesc.
Cioc, cioc…usa se deschide si Alin isi face aparitia:
- Intra, Alin. Te pot ajuta cu ceva ? intreb ca o tampita

Nu sunt eu versata dar pot sa imi dau si eu seama starea unui baiat. Alin sta in usa. Eu stiu ce vrea, el stie ce vrea, dar timiditatea ne impiedica sa mergem mai departe. Undeva, in adancul meu, un mic muschi infim al dorintei vibreaza scurt.
- Stai in usa sau … ? las eu fraza in aer, dar in timpul asta ridicasem plapuma de un colt, semn al acceptarii lui.

Inchide usa si intra direct in pat. Fara vorba, 2 timizi incercam sa ne sarutam, mai mult sunt pupaturi decat saruturi. Stangaci el, stangaci eu. Mana lui imi framnata sanul stang, direct prin tricou provacandu-mi arsuri ale pielii. Ele probabil crede ca imi creeaza senzatii, dar nu este asa. Mana mea aluneca pe sub tricoul lui atingandui pielea alba si neteda. Niciunul dintre noi nu are curaj sa isi de-a tricoul jos. Ma saruta/pupa pe gat, stangaci, dar asa sangaci zona mea erotica incepe sa se trezeasca, Nu stiu de la ce. Poate de la faptul ca e prima data cand o fac cu cineva cu care nu ii sunt prietena, poate de la faptul ca mai stiu ca mai e cineva in casa si asa ceva nu mai facusem niciodata. In sfarsit imi trage tricoul de pe mine raman in sort si in sutien. Cred ca este randul meu se fac acelasi lucru, ma rostogolesc , il ridic in fund si ii ridic tricoul, Il imping inapoi si ii trag pantalonii. Il las in chiloti. Ma rasuceste si incearca sa imi desfaca sutienul. Incerca degeaba.
- Cam cate sutine ai mai desfacut pana acum ?
- Foarte multe, imi raspunde el… Sti de fapt am mai desfacut doar o data.
- Vrei sa spui ca eu sunt a doua ? Da, esti a doua si … a doua oara pentru mine.
Drinc, drinc, …. Ies putin din letargie si ii spun:
- Sper ca ai prezervativ.
- Da, macar asta da.
- Pai il aveai asa sau …. ?
- L-am cumparat de cand te-ai mutat ? Te superi ?
Nu ii raspund. Imi dau singura sutienul joc, expunandu-mi podoabele. El isi baga fata intre sani, probabil asa cum a vazut el in fime….
Suntem goi, o are erecta, lunga subtire si putin curbata. Isi cauta panalonii si scoate prezervativul. In mine se da lupta din a iesi din mediocriate, mediocritatea sexuala. Sa fac, sa nu fac, sa fac, sa nu fac:
- Da-mi mie cauciucul.
Il iau, il scot, ii apuc pula in mana stanga si cu mana dreapta ii intind prezervativul peste madular, mai verific o data sa vad daca este ok. Ma las pe spate imi desfac genunchii expunadu-mi pasarica. El este deasupra mea stand rezemat intr-o mana si cu mana cealalta isi fixeaza capul pulii intre labile mele si da sa intre. De emotie ma loveste in muntele lui Venus
- Usor ca nu este nici o graba, ii spun incercand sa il calmez, dar sa ma calmez si eu.
De data asta pun si eu mana, fixez deasupra vaginului. Intra in mine, se lasa pe mine si sta asa 2 secunde. Ii simt rasuflarea grea. Incepe sa traga in mine, repede, repede. Il opresc aproape imediat, punandui manile pe fund si tragandul in mine
- Usor ca astfel esti gata.
Reia miscarea, de data asta mult mai incet. Fiecare intrare a lui imi creeaza o presiune interioara, fiecare iesire a lui imi creeaza o defulare emotiilor mele . Contina, sa pompeze in mine. Eu il tine cu mainile de fund si il ajut.
- Cred ca imi vine…
- Ce…??!!! si in acelasi timp il ajut cu mainile sa intre si sa iese mai repede din mine. Eu inca sunt la inceput, si vreau sa termin.
Mai apuca sa faca 5-6 miscari si simt cu pula ii se umfla, semn ca sperma lui tasnise in cauciuc, creand presiune si dilatand caucicul. Ii apuc reped de pula cu mana astfel incat sa nu cumva madularul lui sa se flesteasca si prezervativul sa se prelinga de pe pula. I-o tin in mana. Si incet si-o scoate din mine. Isi apuca prezervativul si se intinde langa mine:
- Pot sa mai stau langa tine ? ma intreba
- Cred ca timpul sa o intinzi….
Il simt dezamagit, dar nu e treaba mea asta acum. Eu inca sunt incordata si mai presus de asta trebuie sa ma gandesc. Alin isi trage pantalonii pe el, isi ia chilotii si tricoul si iese din camera. Ma simt ciudat, nu stiu de ce. Si pana acum m-am futut tot asa, uneori terminand alteori nu, mi se parea normal sa fie asa, dar acum, dintr-odata mi se pare sec. Simt ca sexul poate fi mai mult de atat, simt, dar nu realizez. Imi ridic genunchii in sus si imi cobor mana. Imi introduc 2 degete in mine,m-a masturbez, am orgasm.
…………
Sambata.
Seara, ora 11, dupa dus. Sunt in pat, gandurile imi sunt pierdute. Aud batai in usa. Stiu ca este Alin. Surpriza, nu este Alin.

- Mihai ce este cu tine aici ? intreb eu in timp ce el sta zambind si inchizand usa in urma lui fara sa spuna nimic.

Ma simt agitata. Ii fac semn sa intre. Toata ziua avusesem o stare ciudata. Ma gandisem la Alin si la partida cu el. Niciodata nu am facut sex 2 zile la rand, niciodata nu am facut sex cu cineva cu care nu eram prietena de luni bune, dar ceva in mine vibreaza, e o vibratie usoara, aproape imperceptibila dar constanta, e o mica picatura pornita dintr-o zona a inocentei mele sexuale. Dar o simt cum se prelinge, insesizabil, dar se prelinge si creste, infim, dar creste. Sunt nelinistita. Ma trezesc din gandire si imi dau seama ca Mihai este pe mine incercand sa ma sarute. Eschivez si il lasa sa imi atinga gatul. Nu stie sa isi coordoneze mainile cu trupul. Ciudat, pana acum nu dadeam importanta acestor lucrui. Pana acum asteptam ca prietenul meu sa vina, sa se puna deasupra mea sa imi de-a chilotii jos de pe mine, sa imi ridice genunchii, sa si-o bage in mine. In functie de cat il tinea aveam sau nu aveam orgasm. Asta era sexul pentru mine. De ce acum ma gandesc mai departe ? Si de ce Mihai nu poate mai mult. Poate si eu ar trebui sa ofer mai mult. Imi cobor mana dreapta spre madularul lui si il apuc prin pantaloni smucindu-l usor in stanga si dreapta. Este teapana. Mihai isi plimba haotic manile pe mine. Imi da tricoul jos. Il rastorn pe spate, ii imping genunchii si ii trag pantalonii si chilotii dintr-o data. Mai are doar tricoul pe el. Ii apuc tot organul in mana si incep sa il frec .
- Stai ca e uscat, imi spune in timp ce isi umezeste mainile si pune peste pula.
“Poate eu ar fi trebuit sa fac asta”, ma gandesc. “Dar oricum acum e prea tarziu. Hmm. Ce repede se freaca pula lui acum ca a fost umezita. Data viitoare, sigur data viitoare, am sa fac eu asta.”
- Ce mai astepti, dezbraca-ma…
Parca ii spusem ca a castigat la loterie. Ma rastoarna fara pic de gentilete si ma lasa goala
- Nu mai pot, vibrez totul. Stai, nu ma mai atinge cu mana ca ejaculez, spune Mihai
- Hai racoreste-te, ii spun si il intind langa mine.
“Poate nu ar fi o ideea rea sa incerc sa ma epilez mai des”, imi spun in gand in timp ce il privesc pe Mihai intins langa mine si cu un tufis in care sta teapana pula lui. “Hmm PULA, PULA, PULA, acum pot sa spun cuvant PULA tare, in gand. Pana cum ma rusinam sa il rostesc clar, chiar si in gand.”
- Uite prezervativul, am inteles de la Alin ca….
- Ceee maaai? Voi ati vorbit despre … ? intreb eu ca proasta, desi era normal sa fi vorbit.
- Pai cum crezi ca am avut curaj ?
- Si ce ati vorbit voi ?
- Uite probabil ca ti-ai da seama ca noi suntem mai de la “tara” si tu esti o fata grozava, frumoasa si nu sti ce bucurosti suntem ca esti aici si numai pentru faptul ca impartim acelasi apartament. Prietenii nostrii ne invidiaza ca stai cu noi.
Zambesc. Nu stiu de ce? Simt aceeasi picatura in mine rostogolindu-se in continuare. Aud toata fraza, dar cuvintele “am vorbit despre cum te-a futut”, “prietenii stiu” sunt ciocane care imi lovesc in pantec exact punctul de unde picatura incerca sa tasneasca. Poc, Poc, Poc.. sunt EXCITATA, la naiba sunt EXCITATA, asta este cuvantul. Faptul ca au vorbit despre mine, faptul ca Alin stie ca acum ma FUT cu Mihai, ma excita. Sunt excitata inainte de a fi fututa. Este pentru prima data. PICATURA A DEVENIT SUROI.

Ii pun prezervativul lui Mihai, ma las pe spate, imi desfac picioarele amortite si ca niciodata sunt curioasa de continuare. Da, este o pula care intra in mine, dar acum sunt umeda, ma simt umeda, si sunt excitata. Nu am mai fost excitata niciodata inainte, ci deveneam doar undeva spre sfarsitul partidelor mele. Mihai se pune desupra mea incercand sa intre in mine fara sa isi coordoneze falusul cu mana, nu reuseste, il ajut eu. Intra incet. Oh, draci ma simt, ma simt.., ma simt altfel… Incepe sa faca miscari de dute-vino:
- Mai repede Mihai, te rog
- Ah, daca fac mai repede termin instat, si nu cred ca imi doresc asta. Intoarce-te.
- Cum adica sa ma intorc ?!!!
- Stai capra, imi zice el

Capra. Capra. Corpul imi vibreaza. Nu imi mai zisese nimeni sa stau capra. Adica sa mi-o traga in alta pozitie. “TRAGA, SA … MI-O …TRAGA”, la naiba am zis asta in gand cu voce tare. M-am excitat si mai tare. Simt cum pulsez. Ma intorc si incerc sa ma pun asa cum vazusem eu in filme sau in reviste. Nu stiam cum sa procedez. Dar nici Mihai nu stia. Suntem stangaci, dar totusi uite-ma in pozitia asta. Stau in 4 labe si Mihai incearca sa imi gaseasca gaura. A gasit-o, intra in mine. Incepe. Simt Dorinta, simt Pula, imi pun in miscare bazinul. Descoper ca pot sa il contrez. Accelereaza in miscari. Simt cum imi flescaiesc buciile atunci cand au contact cu pelvisul lui.

- Baga Mihai, baga, ma trezesc spunand cu VOCE TARE.
Uau, nu imi vine sa cred asta. Nu numai ca am gandit-o, sau ca am spus-o cu voce tare, dar m-a simt pornita de aceste cuvinte. Loviturile sunt puternice..
- Baga Mihai…..
Dar Mihai mai trage odata si ramane lipit de mine framantand. Probabil a terminat. Nu simt umflatura pulii lui in mine, dar imi simt senzatiiile mele ascutite, simt cum miscarea trebuie sa continue. Dar nu continua. Iese din mine si sa prabuseste langa mine. Isi scoate prezervativul si il pune jos langa pat. De obicei, la acest moment, fostii mei parteneri, 2 la numar, se ridicau si plecau la baie, sau mai bine zis, eu ma ridicam si plecam la baie. Dar de data asta il trag pe Mihai langa mine. Mainile lui se infig in sanii mei. Rasuflu greu, sunt incordata, incerc sa ma gandesc la noile mele descoperiri. Mihai ma intinde pe spate, se aseaza laga mine rezemat in mana stanga. Mana dreapta coboara de la gat, trece printre sani, face o miscare circulatorie in jurul buricului si isi pune palma peste pasarica mea
- Avem degetele, imi zice el.
- Ce vrei sa faci Mihai…?
Nu apuc sa termin fraza si ii simt 2 degete in mine scobindu-mi vaginul. O face taraneste, o face fara pic imaginatie, dar o face. Mai facusem eu asta de 4-5 ori pana cum, dar de data asta e altceva. Sunt degetele altcuiva. Freaca in continuare, din 5-6 miscari rapide, 2 miscari ma lovesc creandu-mi durere. Dar nu coteaza, simt ca fluxul meu sanguin este in crestere, simt pulsand in mine. Excitarea imi revine.
- Freaca Mihai, in timp ce cu mana apuc cearsaful strangandu-l in mana, iar cu cealalta mana mi se incordeaza pe el.
“Pula”, “Pizda”, “Alin mi-a zis”, “Alin mi-a zis”, imi repet cuvintele astea in gand, ma ajuta, nu stiu de ce, dar ma ajuta sa imi creasca excitatia:
- Ah, ah….
Corpul mi se incordeaza intr-un spasm continuu si se elibereaza. Propriul meu lichid ma invadeaza. Stie si Mihai lucrul asta fiindca simte degetele ude. Pun repede mana stanga peste mana lui oprindu-i miscarea. Ma simt altfel. Acest orgasm a fost altfel ….
……….
O noua saptamana de lucru. Nu ma pot concentra deloc. Ma fascineaza noua mea pasiune. Stau si ma gandesc continu. Ma surprind rostind in gand cuvinte erotice. Ma simt ca o prizoniera eliberata si care rosteste in continuu “Ma simt libera, ma simt libera”. Acasa baietii se comporta normal. Ma rog cat de normal poate sa fie. Cred ca si pe ei ii excita acest triunghi.
Job, sesiune si totusi eu sunt deasupra acestor lucruri. Trebuie sa imi revin. Targete job, proiecte scoala si noua mea pasiune, sexul.
- Oare cat este de larg acest taram? ma surprind intrebandu-ma.
- Ce ai zis ? aud vocea colegei de birou. Ma rusinez instant. Nu nimic, vrobeam singura.

------//----
In difuzoarele avionului se aud informatiile stewardesei referitoare la vremea din Bucuresti, plafonul de nori, inaltimea la care avionul cutreiera aerul,…
------//----

A mai trecut o saptamana, mijlocul lui decembrie. Examenele luate, targetele indeplinite, si presimt o prima la servici. Prima mea epilare la un salon de specialitate. Prima mea vizita pe siteuri de sex-shop. Traiesc senzatii care nu stiam ca le am.
……..
Vineri seara.

Living. Un nou film la video. Popcorn. Vin de casa pe masa, o sticla de suc, intreaga, neinceputa. Sticla de vin, da, inceputa. Un vin negru, tare, de tara. Mie imi place vinul alb, usor. Gust, ma stramb, clar nu e pe gustul meu. Se termina primul film, ceva cu Lord si Ring, nu am inteles prea bine despre ce este vorba, stiu ca este partea a 2-a. Mintisem cand am spus ca am vazut prima parte. S-a terminat.
- Baieti eu nu mai stau si la urmatorul. Un dus si ma ma duc sa dorm.

Ma simt curata dupa dusul asta. Afara iarna. Fulgii mari si grei isi faca de cap jucandu-se in lumina strazii. Ma bag in pat, sting lampa de pe noptiera si imi pun capul pe perna. Stare,nestare. Ma foiesc, incerc sa ma gandesc la ai mei, la scoala, la servici. Chiar ma gandesc unde ma vad peste 5 ani, dar nu acestea sunt ganduril mele primare, nu reusesc sa le sustin la suprafata, din adancuri imi vine rasuna cuvinte precum “am vorbit cu Alin”, “pula”, “orgasm”. Inchid ochii.

Cioc, cioc se aude in usa. Zambesc si ma umezesc… instant. Alin este in usa.
- Pot sa intru colega ? zice el smechereste.
- Hai intra.. si in acelasi timp corpul meu se trezeste din amorteala. Cu ce tea jut ? incerc eu sa fac pe grozava.
- Pai… a…
- Hai mai ca glumeam. Ai venit pentru… ?
Nu termin fraza ca Alin deja isi daduse tricoul jos si sari langa mine. Se apleaca desupra mea si incepe sa ma pupe pe gat, prin trico...



    Login