Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La mare
Autor : discret75 - 2024-09-20
Citita de 7520 ori - Nota 4.15 (55 voturi)
Libera la mare
Dana era o tipa care stia ce vrea. Ii placea viata si ii placeau barbatii. Nici nu-mi mai amintesc de ce a acceptat sa se combine cu mine. Poate pentru ca era vara si a vrut sa mearga la mare pe banii mei.
Cum am ajuns a sarit pe mine. A doua zi am facut sex de doua ori. Ma simteam perfect. Doar ca o partida de sex nu dura mai mult de 5 minute. Ea era foarte voluptoasa si ma termina repede. A treia zi dimineata, ca sa o pregatesc, ma gandeam eu, i-am facut sex oral vreo 20 de minute. Doar ca asta m-a excitat si pe mine si dupa ce am bagat-o nu am mai apucat sa mai dau decat de vreo 2-3 ori si mi-am dat drumul.
Dana era super incalzita... ar mai fi vrut... dar eu nu mai puteam. I-am promis ca o sa continuam la pranz.... sau pe seara. E a acceptat dar mi-a zis ca daca si urmatorul numar o sa fie tot la fel de scurt o sa agate pe cineva sa o satisfaca si pe ea. Am crezut ca zice asta doar ca sa imi faca in ciuda sau sa ma ambitioneze.
Stateam la parter intr-un complex si am iesit la piscina.S-a asezat special langa doi tipi musculosi, bine facuti, epilati. Aia nu au avut nevoie de invitatie speciala si au intrat in vorba cu noi. Nu a durat mult si Dana le-a spus intelegerea noastra, ca daca nu pot sa o satisfac pe ea atunci are liber la barbati.
M-am inervat si i-am zis sa treaca inauntru ca ii arat eu ca ma poate tine chiar si o ora.
Am intrat cu ea inauntru si am inceput sa o sarut. Dar era prea devreme pentru mine... nu mai mi s-a sculat pula.
Cum noi stateam la parter, aia doi intrasera in balconul nostru si se uitau pe geam. Dana i-a vazut, le-a deschis usa si i-a chemat inauntru. Intelegerea e intelegere....
Cei doi nu au vrut sa astepte, au luat-o amandoi odata. Unu o futea si altul ii dadea muie. Si se schimbau intre ei. Totul s-a intamplat foarte repede. Stateam in fotoliu si ma uitam cum doi straini imi futeau prietena. Si mai faceau si misto de mine, ba chiar mi-au zis sa ma duc sa aduc doua beri. Era o senzatie ciudata, ma si simteam ofensat dar imi si placea. M-am dus dupa bere. Pe drum m-am gandit daca are rost sa ma mai intorc sau nu.
Dar oricum aveam toate lucrurile acolo... m-am intors cu berile. Dana era la mijloc, facuta sandwich. Acum eram furios. Cu mine Dana nu vroia sa faca anal. I-am si zis:
- Dana, cu mine nu ai vrut sa faci anal si o faci cu primul venit?
Raspunsul ...



    Login