Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La pescuit
Autor : trchsuer - 2022-07-20
Citita de 13365 ori - Nota 5.60 (60 voturi)
Salut, sunt Mihai și aș vrea să vă relatez ce s-a întâmplat în acestă vară. Sunt însurat cu o femeie de care sunt îndrăgăstit nebunește mai ales că ea mă susține și îmi face cam toate plăcerile în dormitor. Locuim într-un oraș sufocat de aglomerație și trafic așa că de câte ori avem ocazia plecăm în natură. Și povestea pe care doresc să o relatez tot în natură are loc, mai concret la o partidă de pescuit.
Eu am un hoby destul de costisitor și anume pescuitul dar partea bună este că îl combin cu ieșitul la iarbă verde și astfel și soția se simte inclusă. De obicei plecăm câte 2-3 zile în sălbăticie, așa cum îmi place mie să spun.
Așa că am pregătit mașina, sculele de pescuit, cortul și sacii de dormit și am plecat să explorăm. Cine se duce la pescuit în natură știe că locurile de pescuit nu te așteptă deoarece fie sunt ocupate fie pur și simplu nu se mai poate pescui acolo așa că de fiecare dată pescuitul este și o aventură în a căuta un loc nou bun de campat dar care să țină și pește, cum spunem noi pescarii. De data acesta însă ghinionul ne-a însoțit la tot pasul deoarece nu am reușit să găsim nimic, în consecință am plecat într-o zonă pe care nu o explorasem până acum.
În cele din urmă am găsit o poieniță foarte frumoasă și foarte aproape de apă. Am hotărât să campăm aici am început să așez tabăra. Am montat cortul, am unflat salteaua, și am umplut dușul cu apă din dunăre. În tot acest timp nici soția nu a stat degeaba și a pregătit micul dejun despre care am putea spune cu ceva indulgență că era un fel de prânz timpuriu deoarece deja se făcuse ora 11. Am mâncat un pic și apoi am trecut la montatul sculelor. Am undeva la 5 lansete dar am montat doar două, cel puțin pe moment și m-am așezat comod pe malul apei.
De prins nu pot spune că am prins cine știe ce oricum nu sunt un mare pescar, undeva la 2-3 pești e în general normalul, așa s-a întțmplat și acum. Soția i-a curățat și eu i-am fript pe grătar. Au fost delicioși. Încet dar sigur a venit și seara iar eu am început să strâng sculele iar soția să se pregătească pentru somn când ne-am trezit brusc în poieniță cu 4 persoane care pur și simplu ne priveau mirați evident neașteptându-se să ne găsescă acolo.
-Bună ziua. Am spus eu întinzând mâna dreptă, dar nici o mâna nu se întinse pentru a o strânge.
-Cine sunteți voi? spuse unul dintre cei patru. Era un tip în vârstă, bine trecut de 60 de ani cu o față presărată de tot feluri de urme a unei acnei ce lăsase cicatrici. Parcă în încercarea de a ascunde aspectul acesta avea o barbă țepoasă lăsată de cel puțin 4-5 zile.
-La pescuit. Am răspuns eu evident deranjat de atitudinea celor patru. În modnormal am început să realizez că suntem în mijlocul pustietății și nu am cum să caut nici un fel de ajutor în caz de ceva.
-Da cine va lăsat aici? Aici nu aveți voie.
-Nu stiam acest lucru, dacă e nevoie am permisul de pescuit la mine așa că pot să vi-l arăt...
-Lasă permisul că nu e bun aicișa, aici nu vi decât dacă ai permisiunea mea și nu cred că ți-am dat-o, nu? spuse moșul adresând întrebarea unui alt membru din grup.
-Deloc. Spuse unul dintre cei patru. Un tip înalt și ciolănos din cale afară ce purta șmecherește o șapcă de basebal unsuroasă și ruptă.
În acel moment probabil auzind gălăgie soția mea a ieșit din cort. Cei patru s-au oprit din discuția cu mine și au privit lung la trupul ei. E trecută de prima tinerețe, are 42 de ani, e un pic plinuță dar mie mi se pare că arată foarte bine. După fluierăturile celor patru se pare că nu eram singurul.
-Da ce faci domniță, ia făte încoa să discutăm un pic. Spuse moșul în aprobările celor trei.
-Ce se întâmplă Mihai, spuse soția mea în timp ce venea lângă mine. Cine sunt ăștia?
-Hei da ce ne vorbești așa, spuse cel mai tânăr dintre cei patru, un tip mai mult decât gras, probabil obez, dotat cu o burtă imensă ce îi ieșea de sub tricoul mult prea mic pe care era împrimată o imagine cu Darth Vader.
-Dacă nu știți să vorbiți vă învățăm noi șpuse și ultimul din gașcă. Acesta era un tip scund probabil că nu mai mult de 1,50 dar și cel mai agitat dintre toți.
-Gata, am spus eu făcând un pas în față și înfigându-i degetul arătător direct în fața ochilor.
Ce sa întâmplat s-a petrecut incredibil de repede, scundul mi-a lovit mâna apoi ma înpins într-o parte. Cineva, probabil ciănosul mi-a pus piedică și înainte ca să pot face ceva eram la pământ. Obezul s-a așezat pe mine sucindu-mi mâna la spate în timp ce un altul îmi lega mâinile. Soția striga la ei să mă lase în pace apoi striga să o lase în pace. Ma-m zvârcolit dar totul a fost în zadar.
-Dai în noi da? spuse ciolănosul în timp ce îmi trase un șut în coaste.Cine pula mea ești tu mă să vi aici și să te iei de noi. Alt șut în burtă ce mi-a scos tot aerul din plămâni.
-Lasă-l în pace, spuse șoția mea dar o palmă peste gură o reduse la tăcere.
-Taci curvă, ce ați venit aici să vă futeți în aer liber, mereu veniți și vă purtați de parcă ați fi la voi acasă.Ia vino tu încoace să vedem ce poți.
Moșul o împise în brațele ciolănosului ce o strânse în brațe râzănd. Soția s-a zbătut dar o altă palmă dată cu putere o liniști.
-Așa așa, hai că te dai tu pe brazdă. Ia hai să vedem noi cum sugi pula, și o puse în genuchi în fața sa, apoi scoase din pantaloni pula.
Soția apucă să spună un nu timid înainte ca pula să i se înfigă în gură. Ciolănosul dădu capul pe spate și scoase un ahhhh prelung apoi o apucă bine de cap și începu să pompeze în gură. Ceilalți parcă uitară de mine și se strânseră mai aproape de ea și scoteau sunete de aprobare. Moșul scoase pula afară și începu să și-o frece pentru a o scula apoi trase capul soției mele și îi băgă și el pula în gură. La început ciolănosul fu deranjat dar imediat fu atras de spectacol și începu să aprobe.
-Așa moșule spal-o bine pe dinți fut-o în gură de muistă. Hai fă suge bine că trebuie să ne sugi pe toți patru, curvă ce ești. Îți place?
Eu încercam din răsputeri să mă eliberez dar nodurile erau făcute în așa fel că cu cât mă zbăteam mai mult cu atât se strângeau mai tare. Am încercat să îi rog să se oprească dar parcă nici nu existam.
Acum obezul o muia pe soția mea dar din cauza burții imense nu putea să îi ia decât capul pulii în gură. Obezul mârâia amenințări nemulțumit dar ea făcea tot ce putea. Cel mic de staură îl îmbrânci pe obez și trecu și el la dat muie. Acesta avea o pulă foarte lungă și o împingea adînc în gât. Sunetele scoase de soția mea nu făceau decât îi excite și mai mult pe cei patru. Piticul o puse capra pe iarbă și începu să o fută pe la spate în timp ce moșul se duse iar să îi dea la muie.
-Suge-o muist-o, așa suge-o toată până la cotor, așa hai spală bine pula, da așa.
Obezul se rugă de pitic să îl lase și pe el dar după ce încercă de câteva ori și nu putu ajunge din cauza burții ciolănosul îl dădu la o parte și trecu el la futut. Moșul continua să o muiască iar ciolănosul o futea cu o violență ieșită din comun.
-Îți place curvo? ia zi te fute prostul ăla al tău așa? Vă știu pe voi curvele de la oraș toate mironosițe dar când dați de o pulă ca lumea vă topiți toate. Nu moșule? Ia zi suge bine muista asta?
-Oho ce suge, zici că e curvă de pe centură, da până la urmă cine știe poate e, hahaha.
Cei patru izbucniră în râs dar nu slăbiră deloc ritmul. Ciolănosul o răsturnă cu fața în sus și se puse între picioarele ei iar obezul se așeză deasupra ei îndesându-i coaiele în gură. Ceilalți încântați îl felicitară pentru inițiativă și spuseră că vor și ei coaiele supte și linse. Obezul râs...



    Login