Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La plaja Tataia
Autor : Nimfo_Girl - 2024-09-07
Citita de 550 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Toti stiu de plaja Mamaia, insa doar unii au auzit de plaja Tataia. Legenda spune ca numele acestei plaje vine de la un batran singuratic ce traia aici pe la inceputul veacului trecut, intr-un bordei, foarte aproape de malul marii. Nimeni nu ii stia povestea, de unde venise si cum il chema, dar multi cumparau guvizii prinsi zilnic sau scoicile adunate de el. In fiecare dimineata, batranul lua un scaunel de lemn si il punea in apa, apoi se cocota pe el, aruncand nada. Undita ii era un bat de stuf, mesina - o sfoara alba, momeala - midia gasita din belsug, iar plumbul - o bucatica de fier gasita din intamplare. Seara, bea o gura de lapte de la capra ce il insotea mereu sau manca o salata din gradina de zarzavat pe care si-o injghebase langa bordei. Asa a trait Tataia ani buni, fara sa deranjeze pe cineva, mereu gata sa dea sfaturi sau sa ajute oamenii. Treptat, vecinatatile bordeiului au inceput sa se aglomereze, dar pe Tataia nu il deranja prea tare acest lucru. Ba chiar mai statea, uneori, la taifas cu birjarii ce veneau din centru si faceau popas pentru turisti, inainte de a-i duce la Mamaia. Intr-o zi, Tataia trecu in lumea celor drepti. Bordeiul sau se strica in dese furtuni, dar plaja care ii lua numele batranului a ramas acolo, pentru constanteni.

Revenim in zilele noastre. Ma rog, in zilele de cand eram tanara. Mai tanara, ca nu sunt baba in prezent. Sau poate si cand voi fi baba voi avea libidoul ridicat.

Am coborat pe jos un intreg deal pentru a ajunge la plaja, fiind o diferenta de nivel destul de mare intre locul unde iti poti lasa masina si nisip. Era ora 12.00 cand am ajuns si multi oameni plecau de la plaja. Doar noi, fututi si rasfututi, ajungeam ca intarziatii, cu cearcane la ochi de putinele ore dormite si cu vanatai pe buci de cat ne-au plesnit azi-noapte baietii.

Nici n-am intrat bine pe plaja, ca am gasit un trabant parasit pe nisip si tin minte ca a ramas acolo cu anii. In prezent nu mai este. Va mai amintiti de el?

Tin minte ca ne-am urcat in el si cantam melodia trupei Non-Stop - Esti fata care-mi place. Cu mainile in aer, naivitate frate. Sau sora. Oricare ai fi citind acest text.

Viata e grea in general si de multe ori si in particular. Habar n-aveam la varsta aceea cum va fi pe viitor. Dar toate la timpul lor.

Soarele era tot mai puternic si noi tot mai inconstienti. Stateam in apa cu orele. Marea Neagra chiar ca era neagra. Nu cunosteam pe atunci nici albastrul marii Egee, nici valurile uriase ale oceanului indian, nici Marea Moarta din Iordania sau multe alte mari.

Ne-am hotarat sa ne apropiem de apa, iar cand am intrat in valurile racoroase, totul parea sa devina mai incitant. Baietii se zbenguiau, provocandu-se unii pe altii, iar noi, cu zambete jucause, ii priveam de la distanta. Am simtit privirile lor asupra noastra, iar inimile ne bateau mai repede. Ne gandeam ca povestea fierbinte din lanul de porumb sau din seara precedenta va continua si azi intr-un fel sau altul, intr-o forma sau alta.

Apoi, am decis sa ne alaturam lor. Cand ne-am apropiat, atmosfera s-a schimbat. Fiecare miscare, fiecare risipa de apa parea sa ne conecteze din ce in ce mai mult. Silviu, cu parul lui des si zambetul sau seducator, s-a apropiat de mine, iar ochii lui straluceau in lumina soarelui.

Valurile ne imbratisau picioarele, iar jocul nostru a devenit din ce in ce mai intens. Baietii ne provocau sa ne inghesuim sub apa, iar noi ne lasam purtate de momentele de neuitat. Rasetele noastre se impleteau, iar privirile lor pareau sa arda de dorinta.

Simteam cum atmosfera se umple de chimie, iar fiecare atingere era plina de promisiuni. Baiatul de langa mine imi soptea cuvinte dulci, iar eu nu puteam sa ma abtin sa nu zambesc. Cand corpurile noastre s-au lipit, i-am simtit golanul din pantaloni gata de atat, iar marea parea sa se miste in ritmul emotiilor noastre, simuland parca o penetrare, urmata de o alta si tot asa.

Pe masura ce soarele incepea sa coboare pe orizont, cerul se transforma in nuante de portocaliu si roz, iar eu simteam ca acea zi se transforma intr-o amintire de neuitat. Legaturile dintre noi se adanceau, iar valurile ne sopteau secrete despre iubire si aventura, promitand o seara plina de magie.

Lumea a inceput sa plece definitiv spre casa, plaja devenind treptat si sigur tot mai goala, pana cand intr-un final intunericul o inconjura toata, iar singurele voci care se mai auzeau pe plaja erau ale noastre.

Ne-am dezbracat si ne-am aruncat hainele pe mal, in timp ce am intrat din nou in apa. Nu mult, cat sa ne ajunga apa pana la genunchi, poate putin peste. Luna lipsea de pe cer, asemeni stelelor, iar iluminatul public in acea vreme era pus pe economie, adica rar spre deloc. Era intuneri. Dar intuneric bine. Abia iti vedeai varful nasului.

Aveam si prostul obicei sa ne uitam din cand in cand la filme horror, asa ca tresaream cand ma loveau valurile usor, nestiind daca sunt valuri naturale sau miscarile apei care ar fi aratat aparitia baietilor in jur. Doua brate mi-au acoperit trunchiul de viespe si m-au tras spre el. Simteam o pula semi-fleasca in zona fundului, cazuta intre bucule mele. Am strigat, de sperietura, apoi am inceput sa rad isteric. Alte doua maini mi-au acoperit urechiile si am simtit cum o limba de barbat imi invadeaza gura, sarutandu-ma pasional. I-am raspuns la sarut, insa concomitent cu sarutul nostru, o alta limba o simteam cum imi indeparteaza labiile facandu-si loc intre ele. Nu stiam care sunt cei doi baieti. Modul concomitent in care m-au luat si intunericul absolut nu mi-au dat timp de reflexie. Dar nici nu ma interesa. Sarutul s-a oprit, dupa ce mi-a lins tot cerul gurii si tot cu ambele maini tinandu-ma de cap m-a tras in jos. Penisul lui m-a lovit peste fata. N-am fost in stare sa il las sa ma patrunda direct din cauza intunericului. Apoi am simtit cu isi apuca penisul de la baza si il indreapta spre mine. Cu gura larg deschisa, l-am lovit putin cu dintii, dupa care l-am lasat sa alunece deasupra limbii mele, lovindu-se cu capul de omuletul meu din gat. Pula din spatele meu deveni zdravana. Am mai simtit un deget in pizda, dupa care si-a bagat madularul cu totul in mine.

Sugeam de zori si de nopti acea pula. Futeam practic folosindu-ma de gura. Asa simteam. Ca fut, nu ca ma las fututa sau postita. Ma simteam precum o femeie puternica, capabila sa satisfaca doi sau mai multi barbati. Capabila sa controleze situatia, pe barbatii de langa ea, cat si pe ea insasi. Pula am descifrat-o intr-un final. Era a lui Silviu. Avea gust sarat de la apa si parca mirosea a alge si nisip. Am cateva prietene care se plang ca nu le pot suge pula sotilor lor din cauza mirosului. Nu le inteleg. Nu pot intelege ce asteptari ai la mirosul unei pule. Are gust de pula. Ti-o bagi in gura si o sugi, scuipi si freci pana ajunge sa-ti ia tie mirosul. Cand o pula miroase a femeia pe care o suge, atunci inseamna ca acea persoana o suge bine. Iar eu o sug bine.

Baietii au facut switch. Silviu se duse la spate si mi-o baga direct in cur, fara avertisment. Am gemut tare. Un racnet profund si scurt imi iesi fara voia mea din gura.

Vreau sa mi-o sugi! se auzi de langa mine. E clar. E fratele meu mai mic. Majorul. Sarbatoritul. N-am apucat sa ii raspund. Pula lui Silviu intra in mine hotarat de parca voia sa ajunga la capat, iar curul n-are capat, mi-ar fi iesit pe gura. L-am prins eu pe fratiorul meu cu mainile de buci si l-am supt cu inversunare. Imitam penetrarea cu miscari liniare, inainte si inapoi. Puneam limba la bataie si sugeam, adica trageam in mine precum un aspirator, incercand sa creez un vacum.

Ce cur strans ai?! imi spuse Silviu in timp ce continua sa se aventureze in el.

E buna rau, prietene! E o tipa completa. - zise fratele meu. Arata bine, se fute bine, nu stie sa zica NU. Mie mi se pare femeie completa."

Au batut pumnul baietii pe deasupra mea in timp ce fiecare isi gasea locul intr-un orificiu de-al meu. M-am oprit din supt si am inceput sa-l masturbez pe fratior, in timp ce Silviu mi-a mai dat cateva pedale pe la spate, dupa care se opri si el.

Imi vine sa ejaculez, dar nu vreau, ca raman fara pic de sperma in mine si la cat de futut si rasfutut am fost in ultimul timp, simt ca nu mai voi avea timp pentru a ma reface.

Silviu ma lua cu o mana de gat si ma apropie de el de parca ar fi vrut sa ma sarute, dar isi aduse aminte ca tocmai ce supsesem o alta pula decat a lui, asa ca m-a flegmat efectiv in gura, de parca m-a marcat fiind de acum feme...



    Login