Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Magazinul nostru preferat
Autor : Cuckold79 - 2016-11-15
Citita de 12701 ori - Nota 6.24 (110 voturi)
...Ne aflam in Bucuresti, venisem sa vedem un concert, si petrecusem toata noaptea. Inchiriasem un apartament numai al nostru si desi era minunat, eram mult prea obositi si bauti ca sa mai facem ceva, asa ca ne-am culcat cu ideea ca ne trezim dimineata si ne vom fute ca iepurii. Numai ca eu nu prea am avut somn si m-am trezit pe la 7 dimineata. Hmm o plimbare prin Bucuresti pe jos nu mi-ar strica, mi-am spus in minte. Zis si facut. Ma ridic, ma imbrac, imi iau geaca, tigarile si dus am fost. Am tot mers vreo juma de ora, daca nu mai bine, si m-am oprit la un chiosc sa iau o cafea. In timp ce vanzatoarea o pregatea, suna telefonul. Era chiar ea:
-Ce faci, unde ai disparut?
-Uite ma plimb un pic in dimineata asta frumoasa. Tu ce faci?
-Eu m-am trezit imediat cum ai iesit pe usa si eram atat de uda ca nu am mai putut sa ma abtin, asa ca am rezolvat problema singura.
-Uuu ce interesant. In 10 minute sunt acasa.
-Nu, zise ea, cobor si eu un pic. Am nevoie de putin aer curat.
Bineinteles ca mi se sculase pula numai vorbind la telefon, gandidu-ma cum si-a oferit orgasmele in cascada. Am asteptat-o pe bulevard fumand o tigare si terminandu-mi cafeaua. A aparut zambind si m-a luat de brat.
-Hai sa ne plimbam, zise ea.
Am mers de-a lungul bulevardului in jos si in sus, iar dupa vreo 20 de minute s-a oprit. Se facuse 8 jumate deja, magazinele incepeau sa deschida. Pe colt, un Sex-shop avea usa deschisa.
-Intram? O intreb
-Desigur, spuse ea. Nu mi-ai mai cumparat nimic pentru mine de ceva timp.
Vanzatorul, un tip pe la 60 de ani, grizonat si cu parul lung, dar ingrijit ne-a aruncat o privire si nu prea ne-a bagat in seama, presupunand ca stim dupa ce ne uitam. Vazand ca ne invartim in cerc, ne-a intrebat daca ne poate ajuta cu ceva. Sotia mea se intoarse spre el si incepu sa ii ceara detalii despre costumele care mai de care mai sexy si mai turbate din magazin. S-a oprit la cateva anume, care ii placeau mai mult, si a intrebat despre marimi. Ea in general poarta M, dar e precauta cu lenjeria.
-Nu doriti sa probati? Aud vocea tipului, destul de sigur pe el.
-Nu cred, zise sotia mea razand, daca intra cineva in magazin.
-Avem cabina de proba, zise tipul zambind si dadu o perdea la o parte unde intr-adevar era o cabina destul de incapatoare.
-Poate ca ar trebui sa le probezi zic si eu, deja incitat de idee.
-Ok spuse ea, luand costumele si disparand dupa perdea.
Dupa cateva minute, ii aud vocea:
-Vii sa vezi cum imi sta?
-Bineinteles i-am raspuns, intrand in cabina.
Wow, acel costum negru de dantela era de-a dreptul demential, aratandu-i sanii voluptosi si fundul bombat. Arata perfect, asa, mai mult dezbracata decat imbracata.
-Ii cerem parerea si domnului? O intreb. Ea rosi instantaneu.
-Vrei tu sa ma vada asa?
-Nu inteleg care e problema, arati extraordinar.
-Bine, spuse ea, respirand destul de greu. Cred ca era super excitata, la fel fiind si eu, pula mai avea putin si imi rupea blugii de tare ce era.
-Nu va suparati, il intreb, avem nevoie de inca o opinie. Nu putem sa ne hotaram daca sa il cumparam pe cel negru sau nu.
Tipul, zambind, vine spre cabina si da perdeaua la o parte. Se facuse insuportabil de cald, inauntru. Holba ochii la sotia mea si nu scoase un cuvant. Blugii i se umflasera in dreptul prohabului si era evident ca se excitase si el.
-Deci? Cum arata? Intreaba sotia mea.
Tipul intra in cabina de proba. "Aratati minunat doamna" spuse el. "Ati ridica si mortii din mormant la cum aratati"
Ea rase si ma lua in brate. "Multumesc iubitule!"
Ii pun o mana pe cur, si incep sa ii masez bucile. Vad ca nu comenteaza, ba chiar inchide ochii. Cu un gest scurt ii fac semn tipului sa inchida usa magazinului, iar el se conforma din doi pasi si trei miscari. Apoi trec in spatele el, si ii desfac costumul in dreptul sanilor. Gemu usor. "Iti place? O intreb. "Mhm" spuse ea.
Il invit pe tip, Alexandru, sa ii atinga sanii. Ea tresari usor la atingerea lui, si usor isi puse mana pe camasa lui la piept. Devin din ce in ce mai insistent si ii bag mana intre picioare. Era atat de uda si fierbinte incat orice superlativ nu ar putea descrie starea in care se afla. Ii trag chilotii in jos. Ea gemu si isi misca mana in jos pe pieptul tipului ajungand la prohab. Ii masa pula prin blugi, iar cu cealalta mana ma masa pe mine. Decid ca e destul, si imi dau blugii jos. Tipul se conformeaza si el, sotia mea isi pune un genunchi pe bancheta care se afla in cabina de proba si se apleca spre el. Ii dadu chilotii jos si lasa afara o pula groasa plina de vene. Era si...



    Login