Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMare chef mare (2)
Autor : acelashi - 2009-01-26
Citita de 5506 ori - Nota 7.85 (13 voturi)
Ajunsi in pragul usii de la baie, aceasta s-a intins spre urechea mea spunandu-mi: fa ca mine! si apoi aratandu-mi ceva ce palpaia in coltul toaletei inainte de a aprinde lumina. Apoi, dezinvolta, intra in baie tragandu-ma de mana. S-a asezat pe toaleta, si a inceput sa isi mangaie sanii, in timp ce isi intindea gatul pentru a imi cuprinde cu gura tot organul. Apoi imi prinse cu mana o buca, tragandu-ma intr-o parte, pentru a fi perfect vazuti de ceea ce urma sa aflu mai tarziu ca era o camera de filmat. Ma tot tragea de fund spre ea, fortandu-ma sa intru cat mai adanc intre buzele ei perfecte.
Vazand aceasta turnura a evenimentelor, am prins-o de cap cu mana dreapta pentru a nu obtura 'privelistea' camerei de filmat, incepand sa ma masturbez cu gura ei. Nu a durat mult pana m-am terminat vijelios in gatul ei, facand-o sa se innece si ca o parte din sperma sa ii iasa pe nas, inainte de a reusi sa imi scoata pula din gat. Imi zambi complice, apoi se ridica sarutandu-ma.
Am aplecat-o peste chiuveta, incepand sa ii ling pizda. Apoi mi-am introdus si doua degete, miscandu-le violent si facand-o sa geama. Ajunsesem sa ii ling gaura fundului, in timp ce degetele mele faceau minuni, combinatie care a adus-o la un orgasm pe care l-a anuntat cu voce gatuita si prin stropirea gresiei. Revenindu-si repede, s-a intors, mi-a luat degetele in gura pentru a se gusta, pentru ca mai apoi sa ma sarute cu patima. Nelasandu-ma nici sa respir, a inceput sa imi dea palme peste pula, care in cateva secunde privea iar in sus pentru a vedea ce se intampla.
M-a impins pe toaleta, si a inceput sa ma calareasca cu miscari ample, ridicandu-se incet pentru a isi da drumul iar in pula, si pentru a o lua de la capat. O trageam de par, in timp ce ii miroseam gatul si cu cealalta mana ma jucam cu clitorisul ei inflamat. Dar nu parea sa ii displaca, privirea ramanandu-i atintita asupra camerei. Vazand ca am ramas cu un smoc consistent de par in mana, am renuntat la stransoare, iar ea a inceput sa imi suga degetele unul cate unul, in timp ce cu bazinul continua incercarea de a imi rupe pula in doua. Vazand ca iar se apropie de un orgasm, i-am introdus pe rand doua din degetele proaspat udate in fund, ducand-o la al doilea orgasm. Am asezat-o din nou capra deasupra chiuvetei, continuand sa pompez in ea, in timp ce cu o mana ii departam bucile pentru a putea introduce cele doua degete cat mai adanc. Apoi, cu o miscare exersata, am scos degetele si i-am introdus pula in fund. Un 'nu, te rog...' iesi din gura ei, care nu mi s-a parut deloc convingator si am decis sa imi continui asediul. Isi duse mana la pizda incepand sa se mangaie, si dupa putin timp, nu-ul zis anterior fu inlocuit de 'da! da! nu te opri! mai tare!', in timp ce fundul ei ma strangea ca o menghina. Simtind ca iar incepe sa aiba convulsii, nu am mai rezistat si am terminat amandoi in strigate ca de rodeo. M-a sarutat si a iesit.
M-am spalat putin la locul de munca, si cand am iesit am vazut cum partenera mea de baie il saruta pe Andrei si ii sopteste ceva la ureche, in timp ce sperma i se scurgea pe picior. Acesta merse la toaleta, in timp ce sugacele care il inconjurau se ridicara pentru a isi comanda ceva de baut. Prilej pentru a face cunostinta cu perversa-mi partenera.
Am aflat ca o cheama Laura, si ca e prietena lui Andrei. Ca se certasera in aceasta seara, inainte de chef, pentru ca ea nu vroia sa incerce sexul anal. Ca m-a chemat in baie pentru a se razbuna pe acesta, dar i-a placut mult mai mult decat isi inchipuia ca i-ar putea placea sa se futa cu altcineva decat prietenul. Ma saruta iar, apoi ma trase dupa ea spre bar.
La bar, a mai baut un pahar de vodka sec (femeile astea sunt mai betive decat barbatii, sau vor sa aiba o scuza pentru ca s-au comportat ca niste curve ordinare?), apoi s-a aplecat si mi-a readus organul la viata. S-a prins de gatul meu, incolacindu-si picioarele in jurul taliei mele, incercand sa isi introduca pula in ea. Am ajutat-o, dar am int...



    Login